Οι δυο εργάτες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ενθουσιάστηκα σαν είδα τους δύο εργάτες απέναντι από το σπίτι να με βλέπουν ενώ εγώ πίσω από το μπαλκόνι χάιδευα την πούτσα μου. Κάτι σιγοκουβέντιαζαν. Ό ένας ήταν ο Βασίλης. 50άρης λεπτός, φορούσε ένα άσπρο φανελάκι και φαίνονταν τα αγύμναστα στήθη του. Ο άλλος λεγόταν Τάσος. Ήταν πιο μεγάλος χονδρός αλλά άτριχος και γυμνός από τη μέση και πάνω. Λάτρεψα τις εργατικές σαγιονάρες που φορούσε. Με κάλεσαν να πάω κοντά τους. Δούλευαν μόνοι και έπιναν μπύρες. Χωρίς να μου μιλήσουν με οδήγησαν εκεί που άλλαζαν. Ο Βασίλης κλείδωσε. Ήμουν πια στα χέρια τους. Ο Βασίλης έβγαλε το σορτσάκι του και μου είπε:

- Έλα τσούλα, πιάσε την ψωλή μου με τα χεράκια σου. Χάιδεψέ μου τη και κάντη να σκληρύνει.
- άντε κουνήσου. Μαλάκισε την ψωλή του Βασίλη όπως σου είπε, μου φώναξε ο Τάσος κτυπώντας με τη ζώνη του.

Δεν μίλησα. Επιασα την μουσκεμένη ψωλή του εργάτη κι άρχισα να την τρίβω με τα χέρια μου. Η πούτσα του ήταν μισοπεθαμένη και γλιστρούσε από τα χύσια. Φαίνεται ότι είχε ήδη χύσει. Σιγά σιγά όμως την έκανα να σηκωθεί και να σκληρύνει.
- Πάρε τα χύσια από την ψωλή μου και τρίψε τα στην κωλοτρυπίδα σου για να γλιστράει, είπε ο εργάτης με την ψωλή ξανά καυλωμένη.

Τότε εγώ γδύθηκα εντελώς. Μάζεψα όσα χύσια μπορούσα ανοίγοντας διάπλατα τα κωλομάγουλα, πασάλειψα την τριχωτή σφικτή κωλοτρυπίδα μου. Ταυτόχρονα ο γερο Τάσος είχε κατεβάσει το τζίν σορτσάκι του.-
- Για πάρε την ψωλή μου στο στόμα σου τώρα, με πρόσταξε ο χονδρός και ακούμπησε την πούτσα μου στα χείλη μου.
Ανοιξα λίγο τα χείλη μου και άφησα την πασαλειμμένη με σάλια πούτσα να μου γαμάει το στόμα μου. Η γεύση ήταν απαίσια. Άφησα την γλώσσα μου να του πιπιλίζει το πουτσοκέφαλο καθαρίζοντας την καλά. Επειτα έπεσα στα 4 τουρλώνοντας τα κωλομέρια μου. Ο γέρος εργάτης έτριβε την κοιλία του απολαμβάνοντας το γλείψιμο, ενώ ο γερο Βασίλης έπιασε την καυλωμένη ψωλάρα και την οδήγησε στην χαράδρα του κώλου μου.

-Ααα Θεέ μου. Η ψωλή είναι τεράστια, φώναξα.
Η πούτσα του χονδρού μου έφυγε από το στόμα καθώς ο άλλος συνέχισε να πιέζει τον πούτσο του για να μου τη χώσει όλη στον κώλο μου.
-Ει εμένα με ξέχασες, παραπονέθηκε ο χονδρός χαστουκίζοντας με την άθλιο ψωλή του τα μάγουλά μου. Πονούσα άλλα ξαναπήρα τον πούτσο του στο στόμα μου.
-Μοιάζει με το εγγονάκι μου που γλύφει το γλειφιτζούρι του, είπε γελώντας ο Τάσος.
- Μας ήθελες και τους δυό, τώρα μωρή καριόλα μας έχεις και τους δυο, φώναξε ερεθισμένος. Χα τώρα θα μας πάρεις και πιο βαθιά.

Ο μαστρο Βασίλης έσπρωξε και εξαφάνισε το καυλί του μέσα μου.
-Ελα λοιπόν τι περιμένεις Τάσο. Γάμα του και συ το στόμα.
- Αφού του αρέσει τόσο πολύ εγώ λέω να επιταχύνουμε. Τρ’άβηξαν τις ψωλές τους αφήνοντας μέσα μονο τα κεφάλια. Μετά αντάλλαξαν μια ματιά κι όρμησαν και οι δύο ταυτόχρονα ξεσκίζοντας με.
Οι εργάτες ενθουσιάστηκαν από το ρυθμό. Τώρα μπορούσαν να με γαμήσουν πιο σκληρά, πιο βαθιά. Η ράχη μου δίπλωνε καθώς κάθε φορά που με κάρφωναν.Ο χονσρός χωρίς να σταματήσει να με γαμάει χάιδεψε με τις σκονισμένες σαγιονάρες του τα’ αρχ’ιδια μου ενώ από΄πίσω ο άλλος μου τα τσιμπούσε.
-Βραζει ολόκληρος. Του αρέσει. Ετοιμάζεται να χύσει.
- Καλύτερα. Αστον να χύσει πρώτα αυτός για να τον γαμήσουμε κι άλλο και να τον χύσουμε όταν θα χύνει για δεύτερη και Τρίτη φορά.

Χτυπιόμουν Η προσμονή του οργασμού έκανε τον κώλο μου και το στόμα να ανοίγουν ηδονικά,
Ο εργάτης μου είχε σχίσει την κωλοτρυπίδα και είχα ματώσει.Ενώ ο χονδρός μου τσιμπούσε τώρα τα στήθια μου.
- Μου φαίνεται ότι η πουτάνα θέλει να την χύσουμε. Λοιπόν και οι δύο μαζί. Έγινε;
Μετο τρίαΑΑΑΑΧ ΕΝΑ ΟΥΩΧΧΧ ΔΥΟ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ ΤΡΙΑούρλιαξαν και οι δύο εργάτες. Μουγκρίζοντας σαν ζώα εκτόξευσαν τα καυτα χύσια τους μέσα μου. Ο Τάσος στο στόμα και ο Βασίλης βαθεία στο κωλάντερό μου.
Οι δύο ψωλάρες σπαρταρούσαν μέσα μου και έχυνα ακατάπαυστα, απίθανες ποσότητες σπέρματος. Είχε πλημμυρίσει όλο το κορμί μου χύσια.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")