Η παρτούζα στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν ένα μήνα είχα πάει γυμναστήριο στο Περιστέρι αργά και τελείωσα κατά τις δωδεκάμισι το βράδυ. Όταν πήγα να αλλάξω στα αποδυτήρια, είδα έναν τύπο ολόγυμνο να πηγαίνει για σάουνα. Μόλις είδα την ψωλή καρφώθηκα. Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.

Αυτός μπήκε μέσα κι εγώ βιαστικά έβγαλα τα ρούχα μου, έκανα ένα ντους και μπήκα στην σάουνα. Αυτός μόλις έκατσα, με κοίταξε και άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα του. Εγώ είχα πάρει φωτιά παρ' όλη την ζέστη που έκανε. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από επάνω του.

Αυτός είχε καυλώσει εντελώς κι εγώ είχα τρελαθεί. Σηκώθηκα και πήγα κι έκατσα ακριβώς δίπλα του και αυτός ήρθε λίγο πιο κοντά συνεχίζοντας να τον παίζει. Αυτό ήταν! Άπλωσα το χέρι μου και του έπιασα την πούτσα… νόμιζα ότι θα εκραγώ! Τον έπαιζα σε ένα τρελό ρυθμό.

Αυτός με σταμάτησε και μου είπε:

-    «Θέλω  να σε γαμήσω!»

-    «Θα μας δει κανείς…»

-    «Είναι αργά, δεν υπάρχουν άλλοι…»

Και με δύναμη πιάνει το κεφάλι μου και το έβαλε πάνω στην πούτσα του. Εγώ άνοιξα το στόμα μου και ρούφηξα όλη την ψωλή του και του έκανα ένα τρελό τσιμπούκι. Αυτός μου κράταγε το κεφάλι σταθερό και κούναγε την μέση του, και μου γαμούσε το στόμα ανελέητα. Όταν σταμάταγε κατά διαστήματα τον παρακαλούσα να συνεχίσει πιο δυνατά. Μου έδινε πουτσοσκάμπιλα και με έβαζε να του γλύφω τ’ αρχίδια.

Η θερμοκρασία είχε ανεβεί επικίνδυνα και μου πρότεινε να βγούμε έξω και να κάτσουμε στον πάγκο. Εκεί συνέχισα να του παίρνω πίπα. Ξαφνικά, μπαίνει χωρίς να τον καταλάβουμε, ένας τύπος φουσκωτός και μας πιάνει στα πράσα! Δηλαδή εμένα με την πούτσα του Βαγγέλη στο στόμα.
Μας είπε:

-    «Μην ενοχλείστε…»

Ταυτόχρονα χαμογέλασε περίεργα και χάιδεψε την πούτσα του. Έβγαλε τα ρούχα του και ήρθε και αυτός με την πούτσα στο χέρι να του πάρω πίπα. Ήταν φουσκωτός, πολύ τριχωτός και με πούτσα τεράστια. Άνοιξα το στόμα μου για να δεχτώ το θηρίο. Αυτός τρελάθηκε και άρχισε να μου λέει:

-    «Πάρ’ την όλη παλιοαδερφή, γαμημένη!!!»

Ο Βαγγέλης με έβαλε να γονατίσω στον πάγκο και μου σάλιωσε την κωλοτρυπίδα μου που είχε πάρει φωτιά, και με μια κίνηση μου χώνει την ψωλή του στον κώλο μου. Είχα δυο ψωλές να μου σκίζουν της τρύπες μου… εγώ σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να είχα και άλλους πούτσους γύρω μου. Ο Μπάμπης ο φουσκωτός κόντευε να με πνίξει! Ήταν πολύ άγριος και αυτό με τρέλανε.

Κάποια στιγμή λέει του Βαγγέλη να βγει για να ξεκωλιάσει και αυτός. Έτσι κι έγινε. Άλλαξαν θέση. Όμως ο κώλος μου πόνεσε με την μανία που ο Μπάμπης μπήκε στην κωλότρυπα μου.
Με έβριζε, με χτύπαγε, ενώ ο Βαγγέλης μου άνοιγε το στόμα με τα χέρια του και μου έχωνε όλο και πιο βαθιά το καυλί του στο λαρύγγι μου.

Ο Μπάμπης τον έβγαζε τελείως έξω και μετά με περισσότερη μανία ξανάμπαινε μέσα μου. Κάποια στιγμή, ξάπλωσε ανάσκελα και με έβαλε να κάτσω επάνω του. Μετά είπε του Βαγγέλη:

-    «Χωσ’ τον κι εσύ στην κωλοτρυπίδα του!»

Αν και το έχω ξανακάνει τρόμαξα, γιατί του Μπάμπη ήταν χοντρός και μεγάλος. Ο Βαγγέλης σάλιωσε λίγο την τρύπα μου και τον πούτσο του και σιγά, σιγά τον έβαλε μέσα. Εγώ ήθελα να ουρλιάξω αλλά κρατιόμουν. Ο πόνος ήταν αφόρητος! Τα μάτια μου δάκρυζαν και ο κώλος μου ένιωθα ότι σκιζόταν στα δυο. Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο.

Αυτοί σαν να μην συμβαίνει τίποτα, άρχισαν να μπαινοβγαίνουν με μανία στην κωλοτρυπίδα μου βρίζοντας με, ειδικά ο Μπάμπης. Με έλεγε «παλιοπουτάνα, ξεσκισμένη, ξεχειλωμένη πόρνη, πουτσοαρπάχτρα» και άλλα.

Κάποια στιγμή, βγήκαν και οι δύο και με βάλανε να γονατίσω και αυτοί άρχισαν να τους παίζουν για να χύσουν. Πρώτος έχυσε ο Βαγγέλης… μου κράταγαν το στόμα ανοιχτό και έχυνε μέσα στο στόμα μου. Έπειτα έχυσε σαν χείμαρρος ο Μπάμπης. Και μετά μου έκλεισαν το στόμα μέχρι να καταπιώ τα χύσια τους.

Αφού μου το άνοιξαν πάλι, έχωσαν και οι δύο τις ψωλές τους μέσα στο στόμα μου για να γλύψω τις τελευταίες σταγόνες και να τις καθαρίσω.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο βράδυ. Ο Μπάμπης μου είπε ότι θα φέρει και την παρέα του η οποία ήταν μεγάλη, περίπου τέσσερα άτομα ακόμα και αν από αυτούς τους τέσσερις είχαν και άλλους φίλους, θα τους φέρνανε και αυτούς.

Αυτό συνεχίζεται ακόμα και σήμερα που το έγραψα σχεδόν κάθε μέρα, γιατί κάθε μέρα είναι και κάποιος από όλη την παρέα στο γυμναστήριο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")