Μία νύχτα στα σκοτεινά

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μια βραδιά είχα την άνεση να απολαύσω να με παίρνουν μάτι, αλλά τελικά η εξέλιξη ήταν εντελώς απρόσμενη και αρκετή επικίνδυνη, ευτυχώς χωρίς άσχημο τέλος...

Την προηγούμενη εβδομάδα, η γυναίκα μου έφυγε για 3 μέρες με μία φίλη της κι έτσι εγώ βρήκα την ευκαιρία να πάω σαββατόβραδο με το αυτοκίνητο στο αγαπημένο μου σημείο, όπου πηγαίνουν ζευγάρια με αυτοκίνητα και γαμιούνται και ξέρω ότι έχει πολλούς ματάκηδες, κάτι που με καυλώνει τρελά (η πιθανότητα δηλαδή κάποιος ή κάποιοι να με παίρνουν μάτι). Το σούρουπο με βρήκε να αράζω με το αυτοκίνητο σε ένα χώρο μέσα στα δέντρα. Έσβησα μηχανή, άνοιξα παράθυρα, έριξα πίσω το κάθισμα, κατέβασα παντελόνι, και μέσα σε τρελές φαντασιώσεις άρχισα να τον παίζω. Γρήγορα οι καύλες μου έπιασαν ταβάνι κι έτσι γδύθηκα εντελώς, έκατσα πάνω στον λεβιέ των ταχυτήτων, τον πήρα όλον μέσα μου και άρχισα να γαμιέμαι πάνω-κάτω σε αυτόν, βογκώντας και φωνάζοντας δυνατά. Με τα παράθυρα ανοιχτά και ενώ είχε ήδη σκοτεινιάσει αρκετά, ήξερα πως ήταν θέμα χρόνου να προσελκύσω με τις φωνές μου κάποιον περίεργο καυλωμένο.

Μετά από λίγο, με την άκρη του ματιού μου αντιλήφθηκα κίνηση, διαγώνια πίσω και έξω από το ανοιχτό παράθυρο. Συνέχισα να βογκάω και να γαμιέμαι, μέχρι που είδα το πρόσωπό του να εμφανίζεται στο ανοικτό παράθυρο. Έκανα πως δεν είδα και συνέχισα. Τα δέντρα στο πλάι του αυτοκινήτου άρχισαν να κινούνται πιο έντονα και ξαφνικά είδα στο παράθυρο δίπλα μου άλλο ένα πρόσωπο, αισθανόμενος σχεδόν ταυτόχρονα, εντονότερη κίνηση, ένδειξη της ύπαρξης περισσότερων του ενός ανθρώπων. Το σκοτάδι δεν μου επέτρεπε να δω και να καταλάβω ακριβώς τι γινόταν και πόσοι ήταν έξω από το αυτοκίνητό μου, όμως συνειδητοποίησα πως ίσως τα πράγματα ξέφευγαν από τον έλεγχό μου και αποφάσισα να φύγω. Ξεκαβάλησα το λεβιέ, γονάτισα στο κάθισμα του συνοδηγού και έσκυψα να γυρίσω τη μίζα για να κλείσω τα παράθυρα, όμως ήταν αργά. Όπως ήμουν σκυμμένος στα τέσσερα προς το τιμόνι, η πόρτα του συνοδηγού άνοιξε πίσω μου, δύο χέρια με άρπαξαν από τους αστραγάλους, με τράβηξαν δυνατά προς το άνοιγμα της πόρτας και με έκαναν να σκάσω με τη κοιλιά στο κάθισμα του συνοδηγού, με τα πόδια έξω από τη πόρτα και το κεφάλι μου να χτυπάει δυνατά πάνω στο χειρόφρενο.

Ένιωσα μία πολύ έντονη ζάλη που με έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου και φυσικά, τις αντιστάσεις μου. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε, όμως όταν άρχισα να συνέρχομαι αισθάνθηκα μέσα σε παραζάλη κάποιον πάνω μου, να μου τραβάει τα μαλλιά, να με δαγκώνει δυνατά στα δεξιά του λαιμού μου και να μου γαμάει τον κώλο. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν ακόμα μπρούμυτα, με τη κοιλιά πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού, όμως το κεφάλι μου αιωρούνταν πάνω από τα μπούτια και το καυλί κάποιου που καθόταν στη θέση του οδηγού. Αισθάνθηκα φως μέσα στη καμπίνα του αυτοκινήτου. Ήταν το αυτόματο φως που ανοίγει όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Άκουγα κουβέντες και διαλόγους, όμως δεν καταλάβαινα τη γλώσσα, ήταν κάποια αραβική. Αυτός που καθόταν στη θέση του οδηγού, είδε πως είχα αρχίσει να συνέρχομαι, οπότε με άρπαξε από το μαλλί, έσκυψε στη μούρη μου, είπε κάτι που δεν κατάλαβα σε έντονο ύφος, με έφτυσε στα μούτρα και με έσπρωξε πάνω στον πούτσο του αρχίζοντας να τον τρίβει στο γεμάτο με τα σάλια του πρόσωπό μου.

Βάζοντας τα χέρια μου στο μπούτι του προσπάθησα να ανασηκωθώ. Πρόλαβα να καταλάβω ότι και στο πίσω κάθισμα κάθονταν κάποιοι που έπαιρναν μάτι και έπαιζαν τους πούτσους τους, αλλά μετά από ένα ακόμα δυνατό χτύπημα στο πλάι του προσώπου μου που ήρθε από πίσω, έχασα και πάλι τις αισθήσεις μου. Συνήλθα με την αίσθηση μίας γλώσσας να διαπερνά όλο μου το πρόσωπο. Άνοιξα λίγο τα μάτια και είδα ένα πρόσωπο μπροστά στο δικό μου… πάλι λόγια ακαταλαβίστικα. Με τα δύο του χέρια έπιανε το πρόσωπό μου από αριστερά και δεξιά και μου το έγλειφε. Ήμουν ήδη καθισμένος πάνω σε έναν πούτσο, αλλά στραμμένος προς αυτόν που με έγλειφε, είχα και τον δικό του πούτσο μέσα στον κώλο μου. Βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου και με γάμαγαν και οι δύο μαζί, ενώ δεξιά και αριστερά υπήρχαν και άλλοι γυμνοί που έπαιζαν τα καυλιά τους, όπως και στα μπροστινά καθίσματα, αλλά και έξω από το αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα να καταλάβω πόσοι ήταν. Μία πολύ έντονη μυρωδιά από ιδρώτα και χύσι γέμιζε τον χώρο, ενώ γεύση και αίσθηση χυσιού αισθανόμουν και στο στόμα και στο πρόσωπό μου.

Δεν είχε κανένα νόημα να προσπαθήσω να αντισταθώ γιατί μπορεί να υπήρχε κίνδυνος πλέον. Έπρεπε να περιμένω να με χρησιμοποιήσουν όπως ήθελαν και να με αφήσουν. Ένας πούτσος από τα δεξιά μου και ένα χέρι με οδήγησε να τον πάρω στο στόμα. Αισθάνθηκα γεύση από χύσι και ιδρώτα. Πρέπει να είχε χύσει και πιο πριν. Σκέφτηκα πόση ώρα να είχε περάσει και ρίχνοντας μία κλεφτή ματιά, μπροστά στο ταμπλό του αυτοκινήτου είδα πως η ώρα ήταν 12 παρά τέταρτο. Τη τελευταία φορά που θυμάμαι να είχα κοιτάξει το ρολόι, έδειχνε 9.30. Είχα αρχίσει πλέον να αισθάνομαι πόνο στο κεφάλι, ενώ αισθανόμουν περίεργους πόνους στη πλάτη, στους ώμους, στα χέρια, στα μπούτια. Ο κώλος μου ήταν μουδιασμένος και δεν αισθανόμουν πόνο εκεί. Μόνο την αίσθηση της διείσδυσης. Κατάλαβα ότι όλοι αυτοί οι πόνοι δεξιά και αριστερά σε όλο μου το κορμί ήταν από δαγκωματιές. Είχα συνέλθει πλήρως. Είχα έξι μέσα στο αυτοκίνητο και μπορούσα να ξεχωρίσω, περίπου άλλους τόσους από έξω. Οι τρεις ήταν μέσα μου, ενώ έπαιζα τον πούτσο ενός τέταρτου στα αριστερά μου. Αυτός έσκυψε και πήρε στο στόμα του την αριστερή μου ρώγα. Αισθάνθηκα έντονο τσούξιμο και μετά αφόρητο πόνο, αφού με δάγκωνε τόσο δυνατά, σα να ήθελε να μου την κόψει.

Με είχαν μπλοκάρει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άρχισα να σκούζω με τον πούτσο του άλλου στο στόμα μου και με το χέρι μου άρπαξα αυτόν που με δάγκωνε από τα μαλλιά προσπαθώντας να τον τραβήξω πάνω από το βυζί μου. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ο δεξιός μου τον πούτσο του από το στόμα μου, να πει κάτι έντονο και να μου ρίξει μία πολύ δυνατή στο πρόσωπο με την ανάστροφη του χεριού του. Αμέσως έσκυψε και άρχισε να μου δαγκώνει και την άλλη ρώγα. Άρχισα να τρέμω και να ουρλιάζω από τον πόνο, αλλά αυτός που ήταν από μπροστά μου και με γάμαγε, μου έριξε δύο πολύ δυνατές σφαλιάρες στο πρόσωπο που με έκαναν να ζαλιστώ πάλι πολύ. Μέσα σε μέθη πλέον, τον έβλεπα πάνω από τη μούρη μου, να μου μιλάει έντονα, να μου ρίχνει σφαλιάρα, να με τραβάει από το μαλλί, να μου γλείφει τη μούρη και ξανά πάλι από την αρχή. Η ζάλη από τις σφαλιάρες ήταν πάλι πολύ έντονη. Αισθανόμουν να μου δαγκώνουν, να μου ρουφάνε και να μου τρώνε τις ρώγες, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Το κορμί μου από την άλλη είχε αρχίσει να ακολουθεί τους δικούς του κανόνες. Από τον έντονο πόνο, άρχισα να κατουριέμαι εκεί, ανάμεσά τους, όμως κανένας δεν πτοήθηκε. Σαν να μη συνέβη τίποτα. Αντίθετα φαίνεται να το διασκέδαζαν ακόμα περισσότερο, ενώ ακολούθησε νέα αλληλουχία από σφαλιάρες, φτυσίματα, γλειψίματα και δαγκώματα.

Μία ριπή από χύσι με βρήκε στο μάτι στα αριστερά μου και μετά μου γέμισε το πρόσωπο. Ταυτόχρονα με έχυνε και ένας από τους δύο στο κώλο μου μέσα. Ήταν ο πίσω μου γιατί αμέσως μετά με έσπρωξε και βγήκε από κάτω μου. Ξαφνικά έμεινα μόνο με αυτόν που με γάμαγε από μπροστά, ο οποίος με έριξε με τη πλάτη στο κάθισμα και το κεφάλι σχεδόν έξω από την ανοιχτή πόρτα, πήρε τα πόδια μου στους ώμους του και άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Ένας τύπος τον έπαιζε πάνω από το πρόσωπό μου, όρθιος έξω από το αυτοκίνητο, ενώ κοιτώντας δεξιά κι αριστερά είδα κι άλλους να κάνουν το ίδιο. Συνειδητοποίησα ότι ακόμα είχε μέλλον η παρουσία μου εκεί. Είχα πέσει στη περίπτωση. Ήταν μία ομάδα, περίπου 15 αλλοδαπών που ήταν εκεί για να κάνει μάτι, ή και να γαμήσει. Το κάθισμα κάτω από τη πλάτη μου το αισθανόμουν μούσκεμα. Από πάνω μου ο όρθιος λύγισε τα γόνατα και μου τον έβαλε στο στόμα. Ο τύπος που με γάμαγε, τώρα μου έπαιζε και τον πούτσο. Με είχε καυλώσει. Τη στιγμή που ένιωσα τον πούτσο του να αδειάζει μέσα στον κώλο μου, άρχισα να χύνω κι εγώ. Την ίδια στιγμή άρχισα να καταπίνω και τα χύσια αυτού που είχα στο στόμα. Ο άλλος βγήκε από τον κώλο μου και άδειασε τα υπόλοιπα χύσια του στη μούρη μου.

Δεν πρόλαβα να σηκωθώ. Είχα το κεφάλι μου σχεδόν κρεμασμένο έξω από τη πόρτα και ξαφνικά είδα ένα κώλο να έρχεται στο πρόσωπό μου. Δύο χέρια μου άρπαξαν το κεφάλι από πίσω και από το σβέρκο, κρατώντας το σταθερό, και δύο τεράστια αρχίδια με τρίχες άρχισαν να τρίβονται στο πρόσωπο και το στόμα μου. Ο πούτσος τριβόταν στο μέτωπό μου και τα μάτια μου, όμως η πρόθεση του ιδιοκτήτη ήταν άλλη. Γρήγορα η κωλοτρυπίδα του άρχισε να πιέζει το στόμα μου. Η γεύση ήταν απαίσια όμως δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από το να αρχίσω να γλείφω και να βυθίζω τη γλώσσα μου μέσα στη τρύπα του. Αισθάνθηκα πάλι τα πόδια μου ψηλά κι ένα άλλο πούτσο στο κώλο μου. Κάποιος είχε μπει από την άλλη μεριά του αυτοκινήτου κι είχε αρχίσει να με γαμάει πάλι. Με έχυσε γρήγορα, ενώ εγώ ακόμα γάμαγα με τη γλώσσα μου τη τρύπα του άλλου από πάνω μου. Κάποιος μπήκε και καβαλώντας από πάνω μου, έφτασε πάνω από το πρόσωπό μου. Αυτός που του έγλειφα τη κωλοτρυπίδα έσκυψε και ο άλλος μπήκε μέσα του κι άρχισε να τον γαμάει ακριβώς πάνω από το στόμα μου. Τώρα έγλειφα, τόσο τα αρχίδια, τον πούτσο και την κωλοτρυπίδα αυτού που γάμαγε, όσο και αυτού που γαμιόταν, ενώ κάποιος ακόμα είχε μπει και γάμαγε πάλι κι εμένα.

Ο τύπος που γάμαγε τον κώλο από πάνω μου έχυσε και το κατάλαβα μόλις βγήκε μέσα από τη κωλοτρυπίδα και όλο το χύσι, αναμεμιγμένο με τα υγρά του κώλου και κάποια κόπρανα, άρχισαν μέσα από την ανοιχτή κωλοτρυπίδα να χύνονται πάνω στο πρόσωπό μου. Σηκώθηκε από πάνω μου. Είδα πως αυτός που με γάμαγε δεν πρέπει να ήταν πάνω από 15 χρονών, όμως αισθανόμουν να μπαίνει μέχρι την κοιλιά μου. Κατάλαβα πως όσο αυτός γαμούσε εμένα, κάποιος άλλος πήδαγε και αυτόν από πίσω. Όχι, δεν είχα καταλάβει καλά. Εμένα γαμούσαν και οι δύο και ένας από τους δύο τον είχε εξαιρετικά μακρύ, πιθανότατα αυτός που ήταν πίσω και δεν έβλεπα. Ο πιτσιρικάς με έχυσε πάνω στη κοιλιά και στα βυζιά και σχεδόν αμέσως μετά και ο άλλος μέσα στον κώλο. Ξαφνικά ήμουν μόνο εγώ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Σηκώθηκα και είδα μπροστά τους δύο να βγαίνουν από το αυτοκίνητο. Η ώρα είχε πάει 1.30. Το αυτοκίνητο ήταν παντού γεμάτο χύσια, όπως κι εγώ. Πίστεψα πως όλα είχαν τελειώσει, όμως έκανα λάθος. Ένας χοντρός, τεράστιος τύπος, μπήκε, με άρπαξε από τα μαλλιά και μισοζαλισμένο, ενώ έβγαζα κραυγές πόνου, με τράβηξε σέρνοντας έξω από το αυτοκίνητο. Δε μπορούσα να σταθώ όρθιος, τα γόνατά μου λύγιζαν, αλλά με έπιασαν αυτοί και με έστησαν όρθιο στο πλάι του αυτοκινήτου μέσα στο σκοτάδι. Δύο πολύ δυνατές σφαλιάρες στο πρόσωπό μου που είχε μουδιάσει πια από τα χτυπήματα. Κατευθείαν ένιωσα δύο στόματα πάλι πάνω στα βυζιά μου, να μου τα δαγκώνουν. Ο πόνος ήταν τρομερός, αλλά πλέον δεν είχα κουράγιο ούτε να φωνάξω.

Κάποιος μου έπαιρνε τσιμπούκι, αλλά δε μπορούσα να δω γιατί είχα μπροστά μου τους δύο τύπους που κρατώντας με από τις μασχάλες για να με στηρίζουν όρθιο, μου έτρωγαν τις ρώγες, μου δάγκωναν το λαιμό και μου έφτυναν και έγλειφαν το πρόσωπο. Αυτός που μου έπαιρνε τσιμπούκι, άφησε τον πούτσο μου και πήρε μέσα στο στόμα του τα αρχίδια μου. Στην αρχή τα ρούφαγε απαλά, όμως ξαφνικά άρχισε να δαγκώνει και να ρουφάει τόσο δυνατά που τρελάθηκα στον πόνο. Τα πόδια μου και το κορμί μου ξεκίνησαν να τρέμουν ανεξέλεγκτα και μία βουβή κραυγή πόνου βγήκε από μέσα μου, η οποία όμως κόπηκε απότομα, όταν μία νέα πολύ δυνατή σφαλιάρα ταρακούνησε και πάλι το κεφάλι μου σε τέτοιο βαθμό που με έριξε σε παραζάλη. Μέσα σε αυτήν συνέχισα να αισθάνομαι τον πόνο στα αρχίδια μου, τον πόνο στα βυζιά μου, αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ήμουν σχεδόν λιπόθυμος και καταλάβαινα ελάχιστα. Με γύρισαν με πρόσωπο προς το αυτοκίνητο. Αισθανόμουν στο στόμα μου τη κρύα λαμαρίνα. Στεκόμουν όρθιος επειδή εκείνοι με κρατούσαν όρθιο από τις μασχάλες. Κάποιος μπήκε πίσω μου και με γάμησε στα όρθια, μετά βγήκε… δεν κατάλαβα… έχυσε δεν έχυσε; Μετά κι άλλος, μετά κι άλλος, κι άλλος, κι άλλος, δεν κατάλαβα πόσοι πέρασαν.

Μου είχαν απομείνει ελάχιστες αισθήσεις να λειτουργούν. Μετά με έσυραν και με μετέφεραν λίγο πιο δίπλα από το αυτοκίνητο, όπου είχαν στρώσει κάτω κάτι και ένας τους ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Με έκαναν να τον καβαλήσω, μπήκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει, ενώ εγώ έπεσα ζαλισμένος και μισολιπόθυμος πάνω στο στήθος του. Σχεδόν αμέσως ένιωσα και δεύτερον να μπαίνει στον κώλο μου από πίσω μου, ξεκινώντας ένα νέο διπλό γαμήσι και ένα μοναδικό πάρτι που συνεχίστηκε για ατελείωτο και απροσδιόριστο χρόνο, με διάφορες και διαδοχικές εναλλαγές. Άλλες φορές μπρούμυτα και άλλες ανάσκελα, τους έπαιρνα δύο-δύο χωρίς να σταματάνε ποτέ. Δεν ξέρω πόσοι μπήκαν μαζί στο κώλο μου. Έχυναν μέσα μου ή πάνω μου και στο τέλος αυτός που ήταν από κάτω μου με σήκωσε, με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα και καβαλώντας πάνω μου με γάμαγε τόσο δυνατά που ένιωθα τον πούτσο του σαν να μου τρυπάει τη κοιλιά μπροστά μου. Με έχυσε και βγήκε. Οι αισθήσεις μου είχαν σχεδόν επανέλθει και καταλάβαινα ότι η κωλοτρυπίδα μου θα πρέπει να ήταν διάπλατα ανοιχτή γιατί αισθανόμουν τον αέρα να μπαίνει μέσα της. Πρέπει να είχαν περάσει ακόμα 3-4 ώρες τουλάχιστον με όλο αυτό το γαμήσι και συνολικά να είχα συμπληρώσει κάνα 7ωρο με τους πούτσους τους να με θερίζουν, από το οποίο πρέπει να είχα συναίσθηση του τι συμβαίνει, το πολύ, για το μισό. Και πάλι όχι απόλυτη συναίσθηση, αλλά μέσα σε ζάλη.

Τώρα όμως είχα σχεδόν συνέλθει και χωρίς να τους το δείχνω αυτό, περίμενα ξαπλωμένος μπρούμυτα να δω τι θα γίνει. Δεν είχαν τελειώσει μαζί μου. Κάποιος με καβάλησε στη μέση, έκατσε πάνω της κάνοντάς με να μην μπορώ να κουνηθώ και με τα χέρια του άνοιξε διάπλατα τα κωλομέρια μου. Ένιωθα τον αέρα να μπαίνει μέσα από την ολάνοιχτη κωλοτρυπίδα μου. Μετά όμως ο αέρας σταμάτησε και κάτι μεγάλο, πολύ μεγάλο, στρογγυλό, πολύ-πολύ μεγάλο, άρχισε να με ανοίγει και να εισχωρεί αργά μέσα μου. Μιλούσαν και έλεγαν ακαταλαβίστικα πράγματα, γέλαγαν, φώναζαν, σφύριζαν, και αυτό, που έμοιαζε με κάτι ξύλινο ή μεταλλικό γιατί ήταν πολύ σκληρό, συνέχιζε να με ανοίγει και να προχωράει μέσα μου. Αισθανόμουν πόνο, πολύ πόνο, αλλά δεν υπήρχε κανένα κουράγιο για να φωνάξω ή να αντιδράσω. Το αισθανόμουν στη κοιλιά μου, να μου ανοίγει το έντερο, να προχωράει μέσα μου. Ασυναίσθητα δάγκωνα αυτό που τώρα καταλάβαινα ότι ήταν μουσαμάς από κάτω μου, μούγκριζα και χτύπαγα τη παλάμη μου στο χώμα, προσπαθώντας να απορροφήσω τον πόνο και την αίσθηση. Δεν άκουγα τίποτα πλέον γύρω μου. Είχα γίνει ένα με το αντικείμενο που έμπαινε από τον κώλο μου και διαπερνούσε τα σωθικά μου χωρίς να σταματάει.

Το συναίσθημα, παρόλα αυτά, μου ήταν οικείο. Στο νου μου ήρθε η θύμηση της Σκύρου. Μικρό παιδί, εκείνο το καλοκαίρι δούλευα για τον Γ. που ένα καλοκαίρι πριν μου είχε πάρει τη παρθενιά. Μαζί με τον Η. και τον Α. που με πήδαγαν όλο το καλοκαίρι, ένα απόγευμα με πήγαν στον φίλο τους τον Σ. που είχε φάρμα με αλογάκια πόνι. Το δοκίμασαν και τελικά το απόλαυσαν. Η αίσθηση από εκείνη τη διείσδυση ήταν πολύ πιο ξαφνική και βίαιη. Ο πόνος πολύ έντονος. Τέσσερις ημέρες μετά δεν είχα καμία αίσθηση του τι συνέβαινε στο κώλο μου. Η διαφορά από αυτό που μου συνέβαινε τώρα, ήταν ότι τότε, ο επιβήτοράς μου ήξερε ότι πρέπει να μπαινοβγαίνει. Ήταν εκπαιδευμένος να το κάνει μέχρι να χύσει. Έμπαινε σε απίστευτο βάθος και έβγαινε, με ταχύτητα, ορμή και δύναμη τέτοια, που όλο μου το σώμα, δεμένο από τα χέρια και τα πόδια πάνω στον ειδικό ίππο, πήγαινε κι ερχόταν πάνω του ανάλογα με τις ορέξεις του τεράστιου καυλιού που το διαπερνούσε. Μέχρι που άδειασε μέσα μου, ποσότητα τέτοια που έκανε τη κοιλιά μου να φουσκώσει. Τώρα, το παλούκι αυτό ήταν άψυχο. Αυτή ήταν η διαφορά.

Σταμάτησε να προχωρά. Σφυρίγματα και χειροκροτήματα. Εξοικειωμένος με την αίσθηση γύρισα το κεφάλι μου να κοιτάξω. Έβλεπα την άκρη από κάτι που μου θύμιζε ρόπαλο. Σαν αυτά του μπέιζμπολ. Και τότε άρχισε η αντίθετη κίνηση προς τα έξω, με την έντονη αίσθηση ότι τραβιούνται μαζί έξω και όλα μου τα σωθικά. Και ξανά μέσα και ξανά έξω, μέσα-έξω, μέσα-έξω, πλέον με γάμαγαν κανονικά με αυτό το τεράστιο εργαλείο κι εγώ… εγώ είχα αρχίσει να το απολαμβάνω και να καυλώνω. Θυμόμουν το αλογάκι και καύλωνα. Ο τύπος που καθόταν στη μέση μου είχε σηκωθεί και έτσι είχα τη δυνατότητα να ανασηκώσω λίγο τη μέση μου και να διευκολύνω, τόσο τη διείσδυση του ροπάλου, όσο και τον δικό μου πούτσο που είχε γίνει σαν ξύλο από τη καύλα. Κάποιοι ήρθαν, στάθηκαν όρθιοι από πάνω μου και παίζοντας τους πούτσους τους άρχισαν να με χύνουν στο κεφάλι, στο πρόσωπο και τη πλάτη. Το ρόπαλο μετά από αρκετή ώρα μπαινόβγαινε πλέον εύκολα, χαλαρά και ορμητικά στο κώλο μου και μετά από καμία ώρα που με έσκιζε ανελέητα, με οδήγησε σε ένα απίστευτο χύσιμο με οργασμό και κραυγές ηδονής

 Όταν το έβγαλαν από μέσα μου, ένιωσα ένα απίστευτα τεράστιο κενό, και τη τρύπα μου πίσω να χάσκει σαν άνοιγμα σπηλιάς. Άνοιγαν τον κώλο μου με τα χέρια τους και έφτυναν μέσα στη χαώδη κωλοτρυπίδα μου. Κάποιοι έπεφταν από πάνω, έχωναν τον πούτσο τους μέσα, γάμαγαν, έχυναν, σηκώνονταν. Ένας με γύρισε ανάσκελα, έπεσε πάνω μου, ανασήκωσε λίγο τη μέση μου, μπήκε μέσα μου κι άρχισε να με γαμάει, ενώ είχε χώσει τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου και με ρούφαγε, μέχρι που κάποιος ήρθε από πάνω και κάθισε με τα αρχίδια του και τον πούτσο του πάνω στο στόμα μου, ξεκινώντας να με γαμάει και από εκεί. Αισθάνθηκα τα καυτά χύσια κάποιου στη κοιλιά μου, σχεδόν ταυτόχρονα με αυτά που γέμιζαν το στόμα και το λαιμό μου, προσπαθώντας να προλάβω να τα καταπιώ πριν πνιγώ. Αμέσως με το που βγήκε αυτός από το στόμα μου, ανέβηκε ο άλλος που με γάμαγε για να ακολουθήσει η ίδια διαδικασία κατάποσης. Σηκώθηκε κι αυτός από πάνω μου και τώρα ήμουν εκεί, ολόγυμνος, μέσα στο σκοτάδι, ανάμεσα σε δέντρα και 5-6 αλλοδαπούς που είχαν απομείνει όρθιοι από πάνω μου, με τα καυλιά τους στα χέρια, ξαπλωμένος ανάσκελα, ποτισμένος από χύσι, πάνω σε ένα μουσαμά, επίσης ποτισμένο από χύσι, με τη κοιλιά μου επίσης γεμάτη χύσι και τον κώλο μου να χάσκει ορθάνοιχτος.

Δεξιά μου διέκρινα ότι είχε αρχίσει να χαράζει. Αυτό σημαίνει ότι είχα συμπληρώσει εκεί, με τους βιαστές μου, με τους γαμιάδες μου, περίπου 9-10 ώρες, όπου με βίαζαν, με γάμαγαν και με ξεφτίλιζαν χωρίς σταματημό. Ήταν τελικά 10, 15, 20; Παραπάνω; Δεν ξέρω. Περίμενα να δω πως θα ολοκληρωθεί η βραδιά με αυτούς τους 6 που είχαν απομείνει να στέκονται όρθιοι από πάνω μου. Ο πρώτος, παίζοντας τον πούτσο του έσκυψε, βαριανασαίνοντας, βογκώντας και λέγοντας κάτι ακαταλαβίστικο, με έχυσε στο στόμα και το πρόσωπο, σηκώθηκε, ανέβασε το παντελόνι του κι απομακρύνθηκε. Ο άλλος ήρθε, με σήκωσε και με έκανε να κάτσω στα τέσσερα. Μπήκε πίσω μου, καβαλώντας με και έχυσε μέσα στο κώλο μου, ενώ εγώ την ίδια στιγμή τσιμπούκωνα έναν άλλο που είχε έρθει και είχε ξαπλώσει μπροστά μου. Ήρθε άλλος και μπήκε πίσω μου. Με γαμούσε δυνατά και εγώ έπινα τα χύσια αυτού που είχα στο στόμα μου. Οι άλλοι δύο που είχαν μείνει όρθιοι από πάνω, μόλις αυτός που με γάμαγε με έχυσε και σηκώθηκε, με σήκωσαν από κάτω, με πήγαν στο αυτοκίνητό μου, με έκαναν να σταθώ όρθιος ακουμπώντας πίσω, δίπλα από μία ανοιχτή πόρτα, και μου έδωσαν από ένα καυλί σε κάθε χέρι.

Άρχισα να τους τον παίζω αλλά με σταμάτησαν. Όπως κράταγα τα καυλιά τους στα χέρια μου, ο πρώτος στράφηκε προς το σώμα μου και άρχισε να με κατουράει στα όρθια, παντού. Στο πούτσο, στη κοιλιά, στο στήθος. Η αίσθηση από το καυτό του κάτουρο ήταν απίστευτη πάνω μου, σε βαθμό που χωρίς να το καταλαβαίνω, κρατώντας εγώ ό ίδιος τον πούτσο του, τον κατεύθυνα με τρόπο που να με ποτίζει παντού. Με έκανε να σκύψω και να πάρω τις τελευταίες ριπές στο πρόσωπό μου. Ο δεύτερος, που ήταν διπλάσιος σε όγκο από εμένα και ένα κεφάλι πιο ψηλός, με γύρισε και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου, πάνω στη κωλοτρυπίδα μου. Το απολάμβανα, μουσκεμένος από κάτουρα και χύσια, με κολλημένο το κορμί μου πάνω στο αυτοκίνητό μου, μέσα στην έντονη όξινη μυρωδιά που αναδυόταν από το κορμί μου. Μπήκε στο κώλο μου έως το τέρμα. Ένιωσα τα τεράστια αρχίδια του κολλημένα στα κωλομάγουλα μου. Με άρπαξε γερά από τους ώμους και έμεινε, εκεί, μέσα μου, ακίνητος. Άρχισε να μου γλείφει το λαιμό και να μου τον δαγκώνει, αλλά μόνο αυτό. Δε με γάμαγε. Ήταν ακίνητος μέσα μου. Μέχρι που το ένιωσα. Μία καυτή αίσθηση μέσα στο κώλο μου, στο έντερό μου, σε όλα τα σωθικά μου.

Με δάγκωνε στο λαιμό τη στιγμή που κατουρούσε μέσα στον κώλο μου. Το σώμα μου, κολλημένο πάνω στο αυτοκίνητο, άρχισε να έχει σπασμούς, οι οποίοι δεν καταλάβαινα αν ήταν από καύλα, ή από την αίσθηση του εντέρου μου που γέμιζε από τα κάτουρα του. Αισθανόμουν τη κοιλιά μου να γεμίζει, ενώ ταυτόχρονα, ότι περίσσευε ή δεν χώραγε, χυνόταν έξω από τον κώλο μου και έτρεχε κάτω στα πόδια μου. Με δάγκωνε στο λαιμό, μου έκανε πιπιλιές με τη γλώσσα του και κατουρούσε μέσα μου, έχοντάς με καρφωμένο πάνω στο αυτοκίνητό μου. Εκεί κολλημένος, με τον πούτσο μου, ούτε στο ελάχιστο καυλωμένο, άρχισα να χύνω και σχεδόν αμέσως μόλις ολοκλήρωσα το χύσιμο, να κατουράω κι εγώ. Έμεινε μέσα μου και μετά το τέλος του κατουρήματος, δαγκώνοντας συνεχώς και πιπιλώντας όλη τη περιοχή γύρω και πίσω από τον λαιμό μου. Τον ένιωσα να γλιστράει έξω από τον κώλο μου και ταυτόχρονα ένα πίδακα από κάτουρο να πετάγεται με πίεση και να τρέχει στο χώμα, κάτω, διατρέχοντας τα πόδια μου. Πριν προλάβω να αδειάσω εντελώς με γύρισε και με έκανε να κάτσω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου. Τη στιγμή που ένιωθα τα τελευταία ούρα να αδειάζουν μέσα από τον κώλο μου πάνω στο κάθισμα του αυτοκινήτου μου, εκείνος γύρισε και ανοίγοντας τα μάγουλα του τεράστιου κώλου του, μου τον πρότεινε, φέρνοντάς τον μπροστά στο πρόσωπό μου.

Σαν μαγεμένος, έσκυψα κι άρχισα να του γλείφω τη κωλοτρυπίδα και μετά να του τη γαμάω με τη γλώσσα μου. Πήρε το χέρι μου και το έφερε στον πούτσο του. Του τον έπαιζα όσο του γαμούσα με τη γλώσσα τη κωλοτρυπίδα, μέχρι που καύλωσε και έγινε πέτρα. Γύρισε, μου τον έβαλε στο στόμα μέχρι τα αρχίδια, έμεινε ακίνητος και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, μουγκρίζοντας άδειασε τα χύσια του στο στομάχι μου. Έφυγε. Μόνος πλέον, με το φως της μέρας να δίνει σιγά-σιγά ζωή στα πάντα γύρω, έριξα μια ματιά στο μουσαμά στο χώμα. Μία λίμνη από χύσι, κάτουρο και ιδρώτα τον κάλυπτε. Αναρωτήθηκα γιατί υπήρχε κάτουρο κι εκεί. Δεν είχε έννοια όμως. Μπορεί να ήταν κι από εμένα. Το σώμα μου όλη αυτή τη νύχτα έκανε πολλά που δεν καταλάβαινα. Γύρισα και κοίταξα μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν ποτισμένο στο χύσι και τον ιδρώτα παντού. Έψαξα, τρέμοντας και παραπατώντας, να δω που ήταν τα ρούχα που φορούσα, το μόνο όμως που βρήκα, ήταν ένα βρακάκι πεταμένο στο χώμα. Ευτυχώς, σκέφτηκα, είχα στο πορτ-μπαγκάζ τα αθλητικά που φορούσα στο γυμναστήριο. Με κόπο, τα έβγαλα, ντύθηκα και επέστρεψα σπίτι. Ήταν 7.15 το πρωί. Έκανα ντους κι έπεσα και κοιμήθηκα μέχρι την άλλη μέρα το πρωί που θα έπρεπε να πάω το αυτοκίνητο για βιολογικό καθαρισμό.(Copyright protected OW ref: 87526)