Ο αδελφός μου, εγώ κι ο αρραβωνιαστικός της αδελφής μου

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Υπόθεση: Τι έγινε όταν ο αρραβωνιαστικός της αδελφής μου με τσάκωσε να κάνω πίπα του αδελφού μου;

Σας έχω ήδη διηγηθεί πως ο αδελφός μου ο Φάνης έπιασε στα πράσα τον καλύτερό του φίλο να με γαμάει. Για μέρες δεν μου μιλούσε. Τελικά όμως το σκέφτηκε ώριμα και αποφάσισε να περάσει κι' αυτός καλά. Έτσι δύο χρόνια τώρα όποτε βρούμε ευκαιρία ή ανάμεσα στα σκέλια του θα με βρείτε να του παίρνω πίπα ή με πηδάει σε όλες τις στάσεις που μπορούμε να σκεφτούμε. Το να το κρατήσουμε κρυφό από την οικογένειά μας ήταν μεγάλο κατόρθωμα μια και στο σπίτι εκτός από μένα και τον αδελφό μου, μένουν, η μητέρα και ο θετός πατέρας μου αλλά κι ο γιος του θετού μου πατέρα. Η αδελφή μου με τον αρραβωνιαστικό της μένουν στο πάνω όροφο. Αποφασίσαμε λοιπόν, μια και μπήκε και το καλοκαιράκι, και για να χαρούμε το σεξ ανενόχλητοι, να πάμε για ένα σαββατοκύριακο σε ένα μικρό εξοχικό σπιτάκι που βρίσκεται στο Πρωταρά. Αυτό το σπιτάκι το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια αλλά η μητέρα με τον άντρα της σπάνια πάνε εκεί, και μια και η αδελφή μας, απουσίαζε στο εξωτερικό για τις σπουδές της, υποθέσαμε ότι θα είχαμε το σπίτι όλο το σαββατοκύριακο δικό μας για να κάνουμε ότι θέλουμε.

Ξεκινήσαμε απόγευμα Παρασκευής πραγματικά χαρούμενοι που θα είχαμε όλο το σπίτι στη διάθεση μας για να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να φοβόμαστε ότι θα μας τσακώσουν οι δικοί μας. Οδηγούσε ο Φάνης και εγώ καθόμουνα δίπλα του συνοδηγός. Θέλουμε περίπου μια ώρα από την Λευκωσία για Πρωταρά.

-    Μόνο και μόνο που το σκέφτομαι καύλωσα…

είπε ο Φάνης και παίρνοντας το χέρι μου το τοποθέτησε στο φούσκωμα στο σορτσάκι του. Έτριψα το πούτσο του και κατέβηκα μέχρι τα αρχίδια του. Ο όμορφος πούτσος τους ήταν σκληρός και πολύ οικείος στο χέρι μου. Το έχω εξάλλου χαϊδέψει χιλιάδες φορές.

-    Μήπως και βιάζεσαι λίγο; Δε μπορείς να περιμένεις μέχρι να φτάσουμε στο Πρωταρα; Εκεί θα έχουμε όλο το Σαββατοκύριακο για να χύσεις όσο θες.

-    Αφού με ξέρεις ρε συ Νίκο. Όταν καυλώσω θέλω να γαμήσω. Μην μου το παίζεις παρθένα τώρα. Πάρε μου τώρα μια πίπα να χύσω και θα σου χαρίσω το καλύτερο γαμήσι μόλις φτάσουμε.

-    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πάρω μια πίπα, το ξέρεις, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο; Κι' αν μας καταλάβει κανένας;

-    Χέστηκα αν μας καταλάβουν. Στο κάτω-κάτω δε θα το καταλάβουν ότι είμαστε αδέλφια. Θα σκεφτούν ότι είναι ένας πούστης που κάνει πίπα του γαμιά του…

και ενώ τα έλεγε αυτά έβγαλε τον πούτσο του και τ' αρχίδια του από το παντζάκι του κοντού παντελονιού του. Οδηγούσε αργά και νωχελικά κρατώντας τον καυλωμένο πούτσο του στο χέρι παίζοντάς τον χαλαρά. Τον άγγιξα χαϊδεύοντας πρώτα τ' αρχίδια του και ακολούθως αντικαθιστώντας το χέρι του με το δικό μου.

-    Έτσι μπράβο. Θα με γλείφεις μέχρι να φτάσουμε.

Πάντα με κατάφερνε να κάνω ότι ήθελε. Έσκυψα και ακούμπησα την άκρη της γλώσσας μου στην άκρη του πουτσοκέφαλου του. Έγλειψα απαλά την τρυπούλα και τράβηξα το πετσάκι προς τα πίσω για να πιπιλήσω την άκρη της πούτσας του. Κάθισε πιο χαλαρά, άνοιξε περισσότερο τα πόδια του φεύγοντάς του ένας αναστεναγμός.

-    Έτσι μωρό μου. Μόνο εσύ ξέρεις πως να με γλείφεις και να κάνεις τον πούτσο μου πέτρα.

Έγλυφα αχόρταγα τον πούτσο και τ' αρχίδια του αδελφού μου σε όλη την διαδρομή χωρίς να νοιαζόμασταν αν μας έβλεπαν απ' τα ψηλά αυτοκίνητα που περνούσαν δίπλα μας. Άλλοι μας κόρναραν, άλλοι μας φώναζαν αλλά εγώ συνέχισα να τον γλείφω και αυτός συνέχισε να το απολαμβάνει. Φτάσαμε στον προορισμό μας και αφού μπήκαμε στο σπίτι είπαμε να βάλουμε τα μαγιό μας για να πάμε στην θάλασσα. Ήμασταν γυμνοί όταν ο Φάνης μου είπε να συνεχίσω την πίπα για να χύσει γιατί ήταν ακόμα καυλωμένος. Γονάτισα μπροστά του και άρχισα να κάνω αυτό που κάνω πολύ καλά. Ρούφηξα τον πούτσο του μέχρι την ρίζα. Είμαστε κι οι δύο πολύ απασχολημένοι για να αντιληφτούμε τον Κωνσταντίνο που ήρθε ανεπάντεχα στο δωμάτιο για να μας δει σ' αυτή την φάση. Παρακολουθούσε για αρκετή ώρα από ότι καταλάβαμε μέχρι να μας μιλήσει.

-    Το ότι είσαι πουστράκι το κατάλαβα, το ότι θα έκανες πίπα στον αδελφό σου όμως δεν πέρασε ποτέ απ' το μυαλό μου…

μας είπε και έντρομος γύρισα για να δούμε τον αρραβωνιαστικό της αδελφής μας κοντά στην πόρτα και στα πόδια του ένα μικρό σακβουαγιάζ. Παγώσαμε κι οι δύο. Η αδελφή μου είχε πάει ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό για το μεταπτυχιακό της και έτσι ο αρραβωνιαστικός της σκέφτηκε να περάσει λίγες μέρες στο εξοχικό μας. Θα ερχόταν κι ένας φίλος του την επόμενη μέρα.

-    Μα συνεχίστε. Γιατί σταματήσατε; Να, θα καθίσω εδώ για να σας καμαρώνω…

είπε και έκατσε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα απέναντί μας για να μας βλέπει. Ο αδελφός μου πήγε κάτι να πει, ενώ προσπαθήσαμε να κρύψουμε την γύμνια μας όταν απειλητικά μας είπε…

-    ή συνέχισε να του παίρνεις πίπα ή θα μάθει η αδελφή σας και οι γονείς σας τι κάνετε μεταξύ σας.

Κοίταξα το Φάνη που είχε χλομιάσει.

-    Τι περιμένεις ρε μαλάκα;… μου είπε. Σκύψε και γλύφε γιατί αυτός θα μας κάνει ρεζίλι.

Γονάτισα στα τέσσερα και πήρα τον πούτσο του αδελφού μου στο στόμα μου. Είχε ξεκαυλώσει από τον φόβο του και άρχισα να τον πιπιλώ προσπαθώντας να τον καυλώσω και πάλι.

-    Θα το κάνετε λες και δεν είμαι εδώ…

μας είπε ο Κωνσταντίνος και εγώ έγλειφα με μανία το πούτσο και τα αρχίδια του Φάνη που άρχισε να καυλώνει.

-    Γάμησε του το στόμα ρε… διάταζε ο Κωνσταντίνος. Γλείψε και τ' αρχίδια του. Ρούφα τον όλο. Σ' αρέσει να τον παίρνεις όλον ρε πούστη;

με ρώτησε.

-    Μ' αρέσει, του απάντησα.

-    Ρε Φάνη, δείξε μου την κωλοτρυπίδα του.

Ο Φάνης, έσκυψε από πάνω μου και έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα, άνοιξε τα κωλομέρια μου για να παρατηρήσει καλύτερα την τρυπούλα μου ο Κωνσταντίνος.

-    Τον γαμάς κιόλας ή απλά σου κάνει πίπα;… ρώτησε.

-    Τον γαμώ…

απάντησε ο αδελφός μου και αμέσως έφτυσε στην τρυπούλα μου και έβαλε το δάκτυλό του μέσα.

-    Το γλεντάτε δηλαδή. Και πόσο καιρό έχει που γίνεται αυτό;

-    Δύο χρόνια τώρα…

απάντησε και πάλι ο Φάνης.

-    Και δεν το ξέρει κανένας;

-    Όχι. Μόνο ένας φίλος μου.

-    Τον γαμάει και ο φίλος σου;

-    Ναι. Αυτός τον γάμησε πρώτος.

-    Φαίνεται να κάνει ωραίες πίπες. Θέλω να σε δω να τον γαμάς τώρα.

Ο Φάνης, με σήκωσε και με γύρισε με το κωλαράκι μου προς το μέρος του. Με έβαλε πάλι να γονατίσω, γονάτισε κι αυτός από πίσω μου και μπήκε σιγά-σιγά μέσα μου. Έβγαλα ένα μουγκρητό από ευχαρίστηση. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά όποτε με γαμάει ο αδελφός μου νοιώθω το καυλί του να ανήκει ακριβώς εκεί. Μέσα στην τρυπούλα μου. Τώρα το πρόσωπό μου ήταν γυρισμένο προς τον Κωνσταντίνο που καθόταν μπροστά μου. Χάιδευε τον πούτσο του που είχε πια καυλώσει και απειλούσε να σκίσει το σορτσάκι που φορούσε. Άνοιξε προκλητικά τα πόδια του και με διάταξε να πλησιάσω κοντά του. Έτσι στα τέσσερα, σύρθηκα κοντά του ενώ με ακολουθούσε ο γαμιάς μου χωρίς να βγει από μέσα μου.

-    Σ' αρέσει αυτό που βλέπεις;…

με ρώτησε συνεχίζοντας να τρίβει τον πούτσο του πάνω από το σορτσάκι.

-    Αφού παίρνεις πίπα του αδελφού σου, γιατί να μην πάρεις και του γαμπρού σου;…

μου είπε και άρπαξε το κεφάλι μου και το κόλλησε στα σκέλια του. Πήρα μια βαθιά ανάσα για να μυρίσω την αντρίλα του μαζί με τον ιδρώτα του πούτσου του και άρχισα να του τον γλείφω πάνω από το λεπτό ύφασμα του σορτς του. Ο πούτσος του είχε τόσο πολύ καυλώσει που ακόμα λίγο θα πεταγόταν από το λάστιχο του σορτς. Τράβηξα το σορτς κάτω και τον πήρα όλο στο στόμα μου. Χοντρός, πολύ σκληρός και λίγο πιο μεγάλος από του Φάνη.

-    Σ' αρέσει σκρόφα; Γλείψε τον όλο. Κι εσύ γάμησε τον άγρια. Χωσ’ του τον όλο μέσα. Φαίνεται να του αρέσει του πούστη.

Ο Φάνης μου τον έχωνε όλο μέσα, έβγαινε όλος έξω και πάλι με μια απότομη κίνηση μου τον έχωνε ξανά. Ταυτόχρονα τρέλανα τον Κωνσταντίνο γλείφοντας τον πούτσο και τ' αρχίδια του. Αυτό κράτησε για κανένα τέταρτο, όταν ο Κωνσταντίνος είπε του Φάνη να τον αφήσει να μπει κι αυτός μέσα μου. Ο Φάνης βγήκε και ο Κωνσταντίνος με γύρισε, με άρπαξε από την μέση και με έβαλε να κάτσω πάνω στο σκληρό του καυλί. Μπήκε εύκολα μέσα μου αφού με είχε πια ανοίξει ο αδελφός μου. Με κρατούσε από τα κωλομάγουλα και με ανεβοκατέβαζε πάνω στο χοντρό καυλί του. Ο Φάνης στάθηκε μπροστά μου και μου τον έχωσε στο στόμα.

-    Γαμώτο. Τώρα κατάλαβα γιατί τον γαμάς. Γαμιέται τέλεια. Σ' αρέσει μωρή πούστρα; Από τώρα θα σε γαμάω κι εσένα, θα γαμάω και την αδελφή σου.

Με γάμησε χύνοντάς μου στον κώλο ενώ ο αδελφός μου με έχυσε στο στόμα. Την επομένη ήρθε και ο φίλος του ο Μιχάλης. Φρόντισε να του εξηγήσει τι γινόταν και έτσι όλο το Σαββατοκύριακο με γαμούσαν και τρεις.(Copyright protected OW ref: 87304)