Γιατι;

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Υπόθεση: Πως οι μοναχικές διακοπές για ένα παιδί, μετατρέπονται σε ένα παιχνίδι γεμάτο απόλαυση...

Η ιστορία άρχισε πριν 10 χρόνια. Ήμουν ένα 17χρονο τότε παιδί που μόλις είχε τελειώσει την τρίτη γυμνασίου και ετοιμαζόταν με τους γονείς του να πάει διακοπές στο εξοχικό. Αφού έκλεισαν τα σχολεία για καλοκαίρι ή μητέρα μου η Κέιτ μου ανακοίνωσε ότι θα πάμε στο εξοχικό για διακοπές εγώ αυτή και ο μπαμπάς. Εγώ στην αρχή ενθουσιάστηκα, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι εκεί θα είμαι εντελώς μόνος, μακριά από τους φίλους μου και πραγματικά ξενέρωσα. Με τα πολλά ξεκινήσανε και φύγαμε.

Ή μητέρα μου είναι μια ξανθιά με λευκό δέρμα (καταγωγή από Σουηδία) 36αρα, με καμπύλες που κολάζουν και πεθαμένο με δυνατό σημείο τον κώλο της που είναι πεταχτός, μεγάλος και ολοστρόγγυλος και τον διατηρεί με γυμναστήριο και πολλά αλλά πράγματα. Ο πατέρας μου είναι ένας κλασικός 45αρης δημόσιος υπάλληλος, που δουλεύει για να συντηρήσει την οικογένεια του. Εγώ είμαι ο Γιώργος και κατά γενική ομολογία έχω μοιάσει στην μαμά μου. Είμαι ξανθός, με λευκό δέρμα, όμορφος, και πολύ αδύνατος με εξαίρεση την περιοχή του κώλου μου που είναι γεμάτος, τουρλωτός και στρογγυλός ακριβώς σαν της μαμάς.

Όταν λοιπόν φτάσαμε στο εξοχικό ήμασταν εντελώς κουρασμένοι και οι τρεις. Εγώ ήμουν νευριασμένος γιατί με πήραν μακριά από τους φίλους μου και εκεί θα ήμουν μόνος μου. Αφού ταχτοποιήσαμε τα πράγματα μας ή μητέρα μου, μου είπε ότι τελικά εγώ θα μείνω στο πρώτο δωμάτιο, που είναι στο ισόγειο μόνος μου και οι γονείς μου θα μένουν από πάνω στον πρώτο όροφο. Ευτυχώς κάτω είχε τα πάντα, κρεβάτι, τηλεόραση, dvd, τουαλέτα κουζίνα. Έκανα ένα ντους και έπεσα αμέσως για ύπνο ξερός. Την άλλη μέρα το πρωί μου χτύπησε την πόρτα ή μάνα μου. Όταν την άνοιξα μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Φορούσε ένα γαλάζιο ραντάκι, πολύ μικρό, χωρίς σουτιέν από μέσα, με αποτέλεσμα να διαγράφονται οι ρώγες της και από κάτω ένα λευκό κολάν με ροζ στρινγκάκι.

-    Ετοιμάσου, μου λέει. Βρήκα ένα γυμναστήριο εδώ κοντά, πάμε να γραφτούμε.

Όλο το γυμναστήριο άντρες γυναίκες κοίταζαν αυτήν που το μόνο που γύμναζε ήταν τον κώλο της. Εγώ χωρίς να ξέρω από γυμναστική, έκανα ότι έκανε και αυτή με αποτέλεσμα να γυμνάζω και εγώ τον δικό μου κώλο. Ή καθημερινότητα μας αυτή ήταν. Σπίτι, γυμναστήριο, παραλία και πάλι σπίτι για περίπου ένα μήνα, μέχρι που ήρθε εκείνο το βράδυ και μου άλλαξε όλη την ζωή. Ένα βράδυ λοιπόν που ή ζέστη είχε χτυπήσει κόκκινο, κοιμόμουν στο δωμάτιο μου έδωσαν μόνο με το σλιπάκι μου. Ξαφνικά ακούω τις σειρήνες της αστυνομίας και περιπολικά να κυνηγούν κάποιον. Βγήκαν στην πίσω αυλή να δω τι γίνετε και τι να δω; Ένας γιγαντόσωμος μαύρος άντρας να έχει μπει μέσα στην αυλή μου να κρύβεται και να με παρακαλάει να τον κρύψω γιατί τον κυνηγούν οι μπάτσοι.

Στην αρχή τρόμαξα, αλλά μετά τον λυπήθηκα και του είπα να μπει μέσα στο δωμάτιο. Τον έλεγαν Οσμάν ήταν 38 χρόνων και ήταν από την Νιγηρία. Έκατσε σε μια καρέκλα λαχανιασμένος και μου εξήγησε ότι τον κυνηγάνε επειδή πουλούσε dvd. Ο καημένος ήταν πολύ τρομαγμένος και μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Καθώς πήγαινε να του βάλω νερό αισθάνθηκα πίσω μου το βλέμμα του να καρφώνεται στον κώλο μου. Αφού ήπιε το πρώτο ποτήρι, μου ζήτησε και δεύτερο και όταν πήγα να του βάλω πάλι κοίταζε επίμονα τον κώλο μου. Μόνο όταν γύρισαν και κοίταξα και εγώ τον κώλο μου κατάλαβα γιατί τον έβλεπε. Είχε μπει όλο το σλιπ μέσα μου και είχε γίνει στρινγκ, αλλά με την ένταση δεν το είχα καταλάβει. Το έφτιαξα λοιπόν και πήγα και έκατσα κοντά του. Αφού ηρέμησε μου είπε πως επειδή τον βοήθησα θα μου χαρίσει όλα τα dvd που είχε μαζί του και αφού δέχτηκα, μου πρότεινε να βάλουμε ένα να δούμε.

Πήρα ένα δισκάκι και το έβαλα να παίζει. Μόλις ξεκίνησε έμεινα άγαλμα. Στην οθόνη εμφανίστηκε ένας αράπης να ξεσκίζει τον κώλο μια ξανθιάς. Ούτε που είχα την δύναμη να ρωτήσω τι συμβαίνει. Αμέσως μούδιασε όλο το κορμί μου και κόλλησαν στην οθόνη. Μια τεράστια πούτσα χανόταν μέσα στα βάθη του κώλου της ξανθιάς κοπέλας, κάνοντας τη να σφαδάζει από ευχαρίστηση και να παρακαλάει να τη γαμάει πιο δυνατά. Αυτό που με έκανε να τα χάσω ήταν το μέγεθος της πούτσας, καθώς ήταν τεράστια. Το δεύτερο σοκ ήταν ακόμα πιο μεγάλο αφού ο Οσμάν δίπλα είχε βγάλει την δική του πούτσα έξω και την μαλάκιζε. Μόλις την είδα μου κόπηκε ή ανάσα αφού ήταν ακόμα πιο μεγάλη από αυτού στην τσόντα. Ήταν σαν να με μαγνητίσει και κόλλησαν να τον κοιτάζω να μαλακίζει την ψωλή του. Σε κάποια στιγμή ήρθε, έβγαλε ένα σουγιά και μου είπε να μη φωνάξω.

Εμένα μου κόπηκαν τα πόδια από το φόβο. Ήρθε δίπλα μου και μου ζήτησε να του πιάσω την ψωλή. Με την απειλή του σουγιά έπιασα την ψωλή που ή παλάμη μου δεν έκλεινε από το πάχος της. Αφού του την έπαιξα για λίγο μου ζήτησε να του τη γλείψω και εδώ του την έγλειψα. Μετά από κάνα πεντάλεπτο με γύρισε στα τέσσερα και μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα ενώ τα δάχτυλα του μου πείραζαν τις ρώγες. Εγώ αδύναμος να αντίδραση και με την κωλοτρυπίδα μου εκτεινόμενη άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα τη θα γίνει. Προσπαθούσα με όλες μου τις δυνάμεις να του ξεφύγω, αλλά δεν μπορούσα, με κράταγε σφιχτά και κάθε προσπάθεια μου έπεφτε στο κενό. Και ξαφνικά με μια απότομη κίνηση μου κάρφωσε όλο το καυλί του στα έγκατα του κώλου μου. Αυτό που ένιωσαν δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τέτοιο πόνο δεν έχω ξανανιώσει.

Έβγαλαν μια τεράστια κραυγή και έπεσα λιπόθυμος. Όταν συνήλθα με είχε γυρίσει ανάσκελα και ήταν ακόμα μέσα μου. Άρχισε σιγά-σιγά να κουνιέται μέσα έξω ενώ εγώ έκλαιγα από τον πόνο και προσπαθούσα κλαίγοντας να ξεφύγω. Αυτό συνεχίστηκε για κάνα τέταρτο. Σε λίγο συνήθισα το μέγεθος και ο πόνος μειωνόταν. Αυτός με γάμαγε και συχνά έσκυβε και μου έγλειφε ποτέ τις ρώγες, ποτέ το λαιμό, ποτέ με γλωσσοφιλαγε. Ο πόνος τώρα είχε εξαφανιστεί τελείως. Το συνεχές μπες βγες της τεράστιας πούτσας του και τακτικό γλείψιμο και δάγκωμα στις ρώγες μου και στον λαιμό μου είχαν αρχίσει να με φουντώνουν. Ή τρύπα μου είχε γίνει πιο δεκτική και με τώρα με γαμούσε κανονικά. Είχε αρχίσει να μ' αρέσει. Με κυρίευε σιγά-σιγα ή καύλα. Είχα γίνει κατακόκκινος και είχα ιδρύσει πολύ. Οι αντιδράσεις μου είχαν μειωθεί. Σχεδόν δεν αντιδρούσα. Παρόλο που δε μου είχε σηκωθεί το πουλάκι μου ή καύλα όλο και μεγάλωνε. Ήθελα να βογκήξω, να αναστενάξω, να κουνήσω τον κώλο μου στο ρυθμό του γαμησιού και να του φωνάξω να με ξεσκίσει. Είχα αρχίσει και ένιωθα σαν κορίτσι. Αλλά κρατιόμουν γιατί δεν ήθελα να καταλάβει ότι μου αρέσει που με γαμάει.

Σε κάποια στιγμή άρχισε να με σφυροκοπά με όλη του τη δύναμη και έσκυψε και μου δάγκωσε την ρώγα. Αυτό ήταν. Δεν άντεξα άλλο. Έβγαλα μια μεγάλη κραυγή καύλας, τον κράτησα με τα χέρια μου από το σβέρκο, τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και τον παρότρυνα να συνεχίσει να με γαμάει. Συνέχισε να με γαμάει έντονα για κάνα 10λεπτο ακόμα, μέχρι που έχυσε βαθιά μέσα στον κώλο μου δίνοντας μου την απόλυτη ευχαρίστηση. Έπεσε πάνω μου με φίλησε στο στόμα με την καυτή του γλώσσα και βγήκε από μέσα μου πέφτοντας δίπλα μου στο κρεβάτι ξέπνοος. Σηκώθηκε με ξαναφίλησε και έκπληκτος είδε την κοιλιά μου μέσα στα χύσια μου. Είχα χύσει δύο φορές χωρίς να αγγίξω το πουλί μου και χωρίς να μου έχει σηκωθεί, μόνο από το γαμήσι που μου έκανε ή τεράστια ψωλή του. Τότε μου είπε ότι είμαι μια μικρή πουτανίτσα και ότι έχω γεννήθηκε μόνο για να μου ξεσκίζουν αυτόν τον υπέροχο κώλο που είναι σαν γυναικείος. Μ' αυτά μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά. Δυστυχώς ήμασταν τόσο εξαντλημένοι που το πρωί δεν ξυπνήσαμε μέχρι που άνοιξε ή πόρτα και μπήκε μέσα ή μητέρα μου για να δει αν είμαι καλά.
(Copyright protected OW ref: 86836)