Άλλη μία φορά με τον Μαχμούτ

Δημοσιεύθηκε από olamesa
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Του είχε λείψει ο Μαχμούτ και έτσι ο Πακιστανός του γέμισε ξανά τη σούφρα με χύσι...
Μία βδομάδα πριν ο Μαχμούτ φύγει για το Πακιστάν, ξαναβρεθήκαμε στο σπίτι του. Του τηλεφώνησα μόλις σχόλασα από τη δουλειά, μου είπε ότι είχε ρεπό και ότι ήταν μόνος του στο σπίτι. Δεν έχασα χρόνο. Φτάνοντας, μου άνοιξε φορώντας μόνο μία κοντομάνικη μπλούζα και ένα μποξεράκι. Πήγα αμέσως στην τουαλέτα για να πλυθώ, φροντίζοντας να τραβήξω έξω, να ανοίξω και να υγράνω καλά τα κωλόχειλα μου, ενώ τράβηξα και το ύφασμα στο σλιπάκι μου για να αφήσω τον ξυρισμένο κώλο μου εκτεθειμένο. Σήκωσα το παντελόνι μου και πήγα να τον βρω στο δωμάτιο.

Μου είπε να καθίσω δίπλα του, ενώ είχε ξαπλώσει στο πλάι και είχε βάλει τσόντα στο λάπτοπ του. Έβγαλα το παντελόνι και ξάπλωσα δίπλα του. Πέρασα το ένα χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του και άρχισα να του χαϊδεύω το καβλί και τα αρχίδια του. Εκείνος χάιδευε τον κώλο μου και τα επίσης ξυρισμένα μπούτια μου και άκουγα τα ελαφρά βογγητά του καθώς καύλωνε. Αυτή τη φορά, είχα φροντίσει να ξυρίσω και το στήθος μου. Απλή πρόβλεψη ή πρόληψη; Δεν ξέρω.

-    Εκείνος: Τι κάνει η γυναίκα σου;

-    Εγώ: Καλά είναι. Πως σας φάνηκε εσένα και του Μοχάμεντ;

-    Εκείνος: Έχει πολύ ωραίο και γλυκό μουνί. Μας αρέσει να χύνουμε μέσα.

-    Εγώ: Και σε εκείνη αρέσουν τα καβλιά σας. Αλλά θα θέλαμε μία φορά να βρεθούμε όλοι μαζί.

-    Εκείνος: Θα γίνει κι αυτό. Έλα, κάνε λίγη πίπα τώρα.

Υπάκουσα και έπεσα στα πόδια του. Δεν άντεχα άλλο και ήθελα να γευτώ πάλι αυτό το εργαλείο, που κάποτε με ξεπαρθένεψε. Το έγλειφα όσο καλύτερα μπορούσα, σαλιώνοντας πολύ κάθε εκατοστό του μέχρι τα σάλια μου να στάξουν στα αρχίδια και τον κώλο του. Βογκούσε και αναστέναζε από ευχαρίστηση. Το καβλί του είχε γίνει τόσο πολύ πέτρα, που δυσκολευόμουν να το κρατήσω ίσιο μπροστά στο στόμα μου.

-    Εκείνος: Έλα ξάπλωσε τώρα.

Ξάπλωσα, έβαλα μαξιλάρι κάτω από τον κώλο μου και ήρθε από πάνω οδηγώντας το πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου. Άνοιξα τα πόδια μου όσο μπορούσα και μόλις κατάφερε να μπει μέσα μου τον άφησα να ξαπλώσει επάνω μου, νιώθοντας το τριχωτό του στήθος πάνω στο γυμνό δικό μου. Άρχισε να κουνιέται σιγά-σιγά μέχρι να μπει ολόκληρος. Ένιωθα το καβλί του να κουνιέται μέσα μου και τα χέρια του να με χαϊδεύουν παντού στα μπούτια και στα κωλομέρια μου. Η τρύπα μου πια είχε ανοίξει καλά και τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω της. Αισθανόμουν ότι ήμουν ολοκληρωτικά δικός του ή μάλλον... "δική του". Αγκάλιασα την πλάτη του απαλά με τα χέρια μου και τον τραβούσα ελαφρά για να μπει βαθιά. Και τον ένιωθα βαθιά. Γλιστρούσε τόσο εύκολα και γλυκά.

-    Εγώ: Αχ... μου έλειψες μωρό μου, έτσι, γάμα με γλυκά...

του ψιθύρισα και του έδωσα ένα γλυκό γλωσσόφιλο στον ώμο του.

-    Εκείνος: Και εμένα μου έλειψες αγάπη μου...

μου ψιθύρισε και με φίλησε στο λαιμό. Κουνιόταν πάνω μου για αρκετά λεπτά, μέχρι που κάποια στιγμή τον ένιωσα να μπαίνει λίγο πιο δυνατά. Πλέον άκουγα την ανάσα του.

-    Εκείνος: Θα χύσω αγάπη μου... αχ θα χύσω...

-    Εγώ: Αχ… τι γλυκό που νιώθω το καβλί σου, χύσε αγόρι μου... ριξ’ τα μέσα μου μωρό μου, είναι καλό το κωλαράκι μου;

-    Εκείνος: Αχ ναι… ναι πολύ ωραίο!

Μετά από λίγο, το καβλί του σκλήρυνε ξαφνικά. Τα χέρια του γράπωσαν τα κωλομέρια μου και χώθηκε όλος όσο πιο μέσα μπορούσε. Ένιωσα το όργανό του να πάλλεται και ξαφνικά 3 δυνατά τινάγματα ζεστού σπέρματος ξεχύθηκαν μέσα μου. Βογγητά ηδονής και από τους δύο μας. Εγώ φυσικά δεν είχα βαρέσει μαλακία, αλλά η όλη αίσθηση με είχε τρελάνει κυριολεκτικά. Τον άφησα να παραμείνει πάνω μου μέχρι να ξαναβρεί την ανάσα του και δεν κούνησα ούτε στο ελάχιστο τα μπούτια μου, ενώ είχα αρχίσει λίγο να πιάνομαι. Σε λίγο σηκώθηκε και πριν πάει να μου βρει χαρτί κουζίνας για να σκουπιστώ του άρπαξα το καβλί και του έγλειψα το κεφαλάκι για να το καθαρίσω από το σπέρμα. Του άρεσε. Μόλις γύρισε, σκουπίστηκα καλά αλλά δε βάρεσα μαλακία. Προτίμησα να κρατήσω τα χύσια μου για το μουνί της γυναίκας μου το βράδυ.(Copyright protected OW ref: 86821)