Στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν από 9 μήνες δύο φίλες μου με παρακίνησαν να γραφτώ στο γυμναστήριο που προπονούνται οι ίδιες. Κάπου στην περιοχή Ναβαρίνου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εμένα μου άρεσε η ιδέα της εκγύμνασης πάρα πολύ, τόσο για εκτόνωση,όσο και για απώλεια των 5 περιττών μου κιλών. Η αλήθεια είναι πως έχασα τα κιλά,αλλά και το περιττό λίπος μέχρι τα περασμένα Χριστούγεννα.

Από τον Ιανουάριο δε και μετά άρχισα και εγώ να γίνομαι fit και μάλλον να αρέσω σε δύο γυμνάστριες αρκετά. Η αλήθεια είναι πως είμαι αμφισεξουαλικός στις προτιμήσεις μου και έτσι όταν άρχισα να χαλαρώνω λίγο παραπάνω έβλεπα πια τα αγόρια στα αποδυτήρια με διακριτικό μεν,αλλά διαφορετικό δε μάτι. Πολλές φορές στα όργανα έβλεπα κανά δυο που με έριχναν ματιές, αλλά δεν καταλάβαινα ποτέ εάν το έκαναν από περιέργεια ή εάν το έκαναν επειδή τους άρεσα.

Πριν από δύο μήνες άρχισα να βλέπω και ένα ξανθοκάστανο μωρό, γύρω στο 1.73, με γυμνασμένο και εύσωμο σχετικά κορμί, ειδικά στις πλάτες και στο στήθος. Ποτέ όμως δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να τον προσέξω περισσότερο. Όπου πριν από είκοσι μέρες συμπέσαμε μαζί στα αποδυτήρια και εκεί ανακάλυψα ότι διαθέτει έναν πολύ όμορφο κώλο και μάλιστα άτριχο,αλλά και έναν αριστοκρατικό και καλοσχηματισμένο πούτσο. Ανέβηκε πρώτος αυτός στα ντους και ακολούθησα κι εγώ.

Επίτηδες επέλεξα το διπλανό ντους -να σημειώσω ότι υπάρχει διαχωριστικό ανάμεσα στις ντουζιέρες.
Τότε έκανα κάτι που ποτέ δεν το είχα κάνει στη ζωή μου. Βγαίνοντας λίγο έξω από το ντους μου, και ενώ δε με έβλεπε γιατί ήταν με τον κώλο προς τα έξω, τον παρατήρησα για κάποια δευτερόλεπτα και κρατώντας την εικόνα αυτή άρχισα να τον παίζω με τρόπο τέτοιο ώστε να μην με καταλάβει. Τότε συνειδητοποίησα ότι και κάποια άλλα νόστιμα αγόρια είχαν ανέβει και ευτυχώς επέλεξαν τις ντουζιέρες που δεν είχαν επαφή οπτική με τη δική μου.

Εγώ συνέχιζα να τον παίζω κάτω από το καυτό νερό,ώσπου έχυσα απίστευτες ποσότητες. Ο νεαρός φίλος -πως άλλωστε να τον αποκαλέσω- τέλειωσε το μπάνιο του τότε και σκουπίστηκε επιστρέφοντας στα αποδυτήρια για να ντυθεί. Η εικόνα του,αλλά και όλων των άλλων, μου έδωσαν την ευκαιρία να τραβήξω μία από τις καλύτερες μαλακίες της ζωής μου και να φαντασιωθώ ότι το γνώριζε ο ίδιος και έκανε ακριβώς αυτό το πράγμα.

Μακάρι να μου δινόταν η ευκαιρία να τον πλησιάσω και να τον γνωρίσω πλέον από κοντά. Ή μακάρι να το διάβαζε τώρα και να μου έστελνε απάντηση. Αλλά γίνονται αυτά? Λίγο δύσκολο.

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβω τι θα μπορούσα να κάνω μαζί του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")