Ένας γαμιάς για όλο το σόι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι 21 χρονών και το γεγονός έγινε το καλοκαίρι που πέρασε. Η μητέρα μου έχει ένα και μοναδικό αδερφό, τον θείο μου τον Νίκο που είναι 44 χρονών. Οι δύο οικογένειες μένουμε σε ένα τριώροφο δικό μας. Ο θείος μου μένει από κάτω μας. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο ένα χρόνο μικρότερο από μένα.

Όπως καταλαβαίνετε οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και με τον ξάδερφο μου μεγαλώσαμε μαζί και γενικότερα όλα μαζί, στα γυμναστήρια, στις παρέες παντού. Το καλοκαίρι ο θείος μου, ο ξάδερφος μου, ο κολλητός μου ο Δημήτρης κι εγώ, είπαμε να πάμε στο εξοχικό του θείου μου να κάτσουμε λίγες μέρες και να κάνουμε και μερικές επιδιορθώσεις που ήθελε.

Ξεκινήσαμε δέκα το πρωί και κατά τη μία ήμασταν εκεί. Ο καθένας μας είχε δικό του δωμάτιο μιας και το εξοχικό είναι τεράστιο. Οι πρώτες μέρες πέρασαν ήσυχα. Ένα πρωί άργησα να ξυπνήσω γιατί είχαμε βγει το προηγούμενο βράδυ και όταν κατέβηκα στο σαλόνι δεν ήταν κανείς. Βρίσκω ένα σημείωμα στο τραπέζι που έλεγε ότι όλοι τους είχαν πάει στο παλιό πατρικό του θείου και της μάνας μου να δουν αν είναι εντάξει.

Το σπίτι αυτό ήταν μια απόσταση δεκαπέντε λεπτών με τα πόδια και τρία – τέσσερα με αμάξι, αλλά χωμένο μέσα στο δάσος. Έκατσα λίγο ήπια κι ένα καφέ και είπα να πάω να τους βρω. Ξεκίνησα και σε λίγο ήμουν εκεί. Είδα απ’ έξω το αμάξι και κατάλαβα ότι είναι ακόμη εκεί. Πλησιάζοντας άκουσα φωνές από μέσα και νόμιζα ότι έπαθαν τίποτα.

Πλησίασα και κοίταξα από το παράθυρο. Πρώτα και είδα τον θείο μου να γαμάει τον κολλητό μου και ο ξάδερφος μου να του δίνει τον πούτσο του πίπα από μπροστά. Με τη μία καύλωσα... Με άντρα το μόνο που είχα κάνει ποτέ ήταν ένας συμμαθητής μου στην τρίτη λυκείου που στην πενταήμερη τον είχα κάθε μέρα να μου παίρνει πίπα, αλλά μέχρι εκεί. Μπαίνω μέσα και τους πετυχαίνω πάνω στο καλύτερο.

-    «Τι κάνουμε εδώ;», λέω.

Ο ξάδερφος μου μαζεύτηκε και ο κολλητός έκανε να κρυφτεί αλλά τον κράτησε καρφωμένο ο θείος μου πάνω στο καυλί του.

-    «Ξεκωλιάζουμε τον Δημητράκη!», μου απαντάει ο θείος μου. «Θες κι εσύ να βοηθήσεις;»

Χωρίς να το σκεφτώ καθόλου άρχισα να γδύνομαι και έμεινα μόνο μα το μποξεράκι. Πάω μπροστά στον Δημήτρη και του λέω:

-    «Δικό σου!»

Μου κατεβάζει το μποξεράκι και μένει άφωνος καθώς δεν είναι πολύ μεγάλη (17 πόντοι) αλλά είναι χοντρή αρκετά. Άρχισε να μου τη γλείφει. Ο θείος τον γαμούσε από πίσω κι ο ξάδερφος μου του έπαιρνε πίπα. Εκεί παραξενεύτηκα. Σε κάποια στιγμή άλλαξα θέση με τον θείο μου και τον γαμούσα εγώ, ενώ αυτός του τον έδινε στο στόμα.

Εκεί που τον γαμούσα ένιωσα τον ξάδερφο μου να μου γλείφει τα αρχίδια και κόλλησα για λίγο αλλά το προσπέρασα. Μετά από κανένα δίωρο είχαμε όλοι χύσει κάμποσες φορές και ήμασταν στον καναπέ να ξεκουραστούμε. Εκείνη την στιγμή ο θείος μου, μου λέει το απίστευτο:

-    «Έλα τράβα μου μια πίπα που από καιρό ήθελα να στο πω!»

-    «Έλα εσύ!», του λέω.

Δεν το συζήτησε καν. Σηκώθηκε, ήρθε μπροστά μου, γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με ρουφάει. Η καύλα!!! Ο Δημήτρης άρχισε να ρουφάει τον ξάδερφο μου πολύ άγρια. Μετά από κανένα τέταρτο πίπας, ο θείος μου σηκώθηκε και έρχεται και κάθεται απάνω στον πούτσο μου. Τα είδα όλα εκεί. Ήταν πολύ πιο διαφορετικό να γαμάς έναν άντρα από ένα παιδί, άλλη αίσθηση. Υπήρχε μια σιγουριά και μια επιβεβαίωση ταυτόχρονα.

Τον έχυσα μέσα στο κώλο καθώς δεν είχα φορέσει προφυλακτικό. Μου είπε ήταν εντάξει και στο φινάλε συγγενής μου ήταν. Τον εμπιστευόμουν. Μετά από ένα τρελό ξέφρενο δεύτερο γύρο, γυρίσαμε στο εξοχικό και πήγαμε ο καθένας στο δωμάτιο του για ύπνο. Εγώ πρώτα έβαλα τον Δημήτρη να μου τραβήξει μια πίπα για να κοιμηθώ γλυκά.

Εκεί που πήγαινε να με πάρει ο ύπνος καταλαβαίνω ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιο μου και λέω θα είναι ο Δημήτρης που θέλει συνέχεια. Δεν έκανα τίποτα και συνέχισα να έχω κλειστά τα μάτια. Τον καταλάβαινα που μου χάιδευε τον πούτσο και κάποια στιγμή μου κατεβάζει το μποξεράκι και κάθεται πάνω μου...

Αμέσως ανοίγω τα μάτια να τον βρίσω που δεν μου έβαλε προφυλακτικό και μόλις ανοίγω τα μάτια μου βλέπω τον ξάδερφο μου να γαμιέται πάνω στον πούτσο μου αθόρυβα και αισθησιακά. Δεν είπα τίποτα και τον άφησα να κάνει ότι ήθελε. Μόνο όταν ήταν να χύσω του μίλησα και τότε επιτάχυνε κάπως. Το συμβάν αυτό δεν το είπαμε πουθενά.

Ακολούθησαν τρεις ακόμη μέρες όπου γαμούσαμε όλοι μας το Δημήτρη, ενώ εγώ πήδαγα και τον θειο μου. Από τη μέρα που γυρίσαμε και μετά, αραιώσαμε, αλλά εγώ όποτε μπορούσα, τα πρωινά που είχαν φύγει όλοι, κατέβαινα κάτω στο σπίτι του θειου μου και ξυπνούσα τον ξάδελφο μου, χώνοντας τον πούτσο μου στο κωλαράκι του και αν δεν μου έφτανε αυτό, όταν γύριζε ο θείος μου του έλεγα να έρθει στο υπόγειο και του έριχνα έναν καλό πούτσο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")