Γαμήσι στο μπαλκόνι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους πάλι από τον Έκτορα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα καλύτερα γαμήσια που έχω βιώσει. Η αλήθεια είναι ότι μετά τα γαμήσια του Σωτήρη (του μπάτσου που με είχε κάνει το πουτανάκι του) δεν είχα βρει κάποιον άλλο καβαλάρη να με γαμήσει τόσο καλά. Είχα δοκιμάσει κατά καιρούς με κάποιους γαμιάδες αλλά δεν είχα βρει αυτόν που θα με κάνει να βιώσω τον απόλυτο οργασμό.
Πρέπει να δηλώσω ότι τόσο ο γαμιάς όσο και αυτός που μου έδωσε την ιδέα του τρελού αυτού γαμησιού είναι από το xstream. Μιλώντας λοιπόν με ένα παιδί από εδώ μου είπε ότι τα πουστράκια τα γαμούσε κυρίως στο μπαλκόνι του. Τρελή ιδέα. Ήθελα να το δοκιμάσω οπωσδήποτε... Με τον εμπνευστή δεν μπόρεσα να βρεθώ οπότε ο επόμενος γαμιάς που θα έπεφτε στα χέρια μου θα ήταν ο εφαρμοστής της καυλωτικής αυτής κατάστασης.
Ως γνήσιο πουτανάκι που είμαι, μπορώ να ξεχωρίσω τον καλό γαμιά με τη βαρβάτη την ψωλή. Κάτι το ένστικτο μου κάτι η καλή μου τύχη έπεσε στον ψωλαρά που θα με έσκιζε. Και αυτός είναι μέλος του xstream και πρέπει να πω ότι η φωτογραφία με τη βοϊδοπουτσά του είναι αληθινή και μάλλον τον αδικεί κιόλας. Εξάλλου με ένα τέτοιο εργαλείο μπορεί να περάσει καλά κάθε πουτανάκι.
Για να μη τα πολυλογώ αφού μιλούσαμε αρκετό καιρό εδώ μέσα αποφασίσαμε να συναντηθούμε. Πήγα λοιπόν σπίτι του φορώντας μέσα από τα ρούχα μου ένα ζευγάρι ζαρτιέρες και ένα μαύρο stringακι. Με κέρασε ποτό και αφού μιλούσαμε κάνα δεκάλεπτο περί ανέμων και υδάτων κατεβάζει το παντελόνι του και βλέπω τη βοϊδοπουτσα. Τόσο κρέας δεν είχα ξαναδεί. Έτρεχαν τα σάλια μου.
Γδύνομαι γρήγορα, με βλέπει με τις ζαρτιέρες και καυλώνει περισσότερο και με προσταχτικό ύφος μου λέει:
-       "Έλα ξεκωλιάρα να τον ρουφήξεις!"
Προχώρησα προς το μέρος του περπατώντας στα τέσσερα και αγγίζω την πούτσα. Ήταν απίθανη, σκληρή με φλέβες να πετάνε, και πάρα πολύ χοντρή σαν πάτος ποτηριού. Άρχισα να ρουφάω λαίμαργα πουτσοκέφαλο, αρχίδια ώσπου με πιάνει από το κεφάλι με πιέζει με δύναμη προς το μέρος του και με τη χώνει όλη μέσα στο στόμα. Τα μάτια μου κοκκίνισαν δεν μπορούσα να αναπνεύσω, και ευτυχώς το κατάλαβε και την έβγαλε έξω. Ήταν αδύνατο τέτοιο μπαζούκας να το πάρεις όλο στο στόμα σου.
Αρχίζει ο πρώτος γύρος.
Μου λέει:
-       "Θα σε γαμήσω ασάλιωτη!"
Ξαπλώνει ανάσκελα, βάζει προφυλακτικό στο θηρίο του και μου λέει:
-       "Κάτσε πάνω στην ψωλάρα μου πούστρα!"
Εγώ είχα φτιαχτεί στο θέαμα. Τον καβαλάω και αρχίζω σιγά-σιγά να βάζω την σκληρή ψωλάρα του μέσα στην τρύπα μου. Πρέπει να ομολογήσω ακόμα και εγώ η ξεκωλιάρα πονούσα απίστευτα. Δεν έμπαινε με τίποτα μέσα μου το μπαζούκας. Ώσπου με πιέζει και μου τον εφαρμόζει όλο.
Ένιωσα να ανοίγω στα δύο, έβγαλα μια τεράστια κραυγή και έχυσα επιτόπου πάνω στο στομάχι του. Στην αρχή φοβήθηκα ότι θα νευρίαζε αλλά με τα δάχτυλα του έπαιρνε τα υγρά μου και μου τα έδινε στο στόμα. Και τώρα μου λέει δείξε μου πόσο καλή αμαζόνα είσαι. Αυτός δεν κουνιόταν καθόλου και εγώ ανεβοκατέβαινα πάνω στη ψωλάρα του η οποία γινόταν όλο και πιο σκληρή. Με χτυπούσε δυνατά στα κωλομέρια για γαμιέμαι πιο γρήγορα μέχρι που έχυσε στο προφυλακτικό. Ηρεμήσαμε. Κάναμε τσιγάρο και του πέταξα την ιδέα για γαμήσι στο μπαλκόνι. Βλέπω την πούτσα του να υψώνεται.
Αρχίζει ο δεύτερος γύρος.
Κλείνουμε όλα τα φώτα και με βγαίνουμε στο μπαλκόνι του. Έκανε κρύο πολύ. Με αγκαλιάζει σφιχτά από πίσω με ακουμπάει στο τοίχο, κλείνει με το χέρι του το στόμα μου και με τη μια μου τον εφαρμόζει όλο. Έβγαλα μια πνιχτή κραυγή το σώμα μου έτρεμε από τη καύλα από το κρύο από ψωλάρα του με έσκιζε. Με γαμούσε δυνατά και σταθερά. Τον έβγαζε έξω και τον ξανά-έχωνε μέχρι να πιάσει πάτο και έβγαζα πνιχτές κραυγές. Ένιωθα ένα λοστό να σκίζει τα σωθικά μου. Μετά από ένα δεκάλεπτο γαμήσι έχυσε. Εγώ έτρεμα και είχα αφήσει το βάρος του σώματος μου πάνω του. Με έβαλε μέσα στο σπίτι σηκωτό.
Μου πήρε αρκετή ώρα για να συνέλθω. Μετά ξαπλώσαμε μαζί στο κρεβάτι του και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Όλο το βράδυ με είχε στα χέρια του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")