Ο Αλβανός γείτονας

Δημοσιεύθηκε από gerakas26
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη ερωτική εμπειρία μου με το γείτονα μου...

Αρχές Αυγούστου μετακόμισαν στο απέναντι σπίτι μια οικογένεια αλβανών. Πατέρας μητέρα και 2 παιδιά. Ο πατέρας ήταν κοντά στα 40, όχι ιδιαίτερο σώμα, αλλά τριχωτό και μυώδες. Το δωμάτιο μου ήταν απέναντι από το σαλόνι τους και καθώς έφτιαχναν το σπίτι πολλές φόρες καθόμουν στο σκοτάδι, τον κοιτούσα και καύλωνα. Στις αρχές δεν είχαμε καθόλου επαφές μαζί τους, μετά σιγά-σιγά αρχίσαμε τα καλημέρα, γεια σας κλπ. Καθόμουν στο μπαλκόνι κάπνιζα, καθόταν και αυτός απέναντι με ένα άσπρο φανελάκι και μια βερμούδα, προσπαθούσα όμως να μην κοιτάω για να μην καταλάβει κάτι.

Μετά από μια δυο βδομάδες άρχισα να βλέπω διάφορα παράξενα σημάδια. Καθόταν στον καναπέ και κοιτούσε προς το δωμάτιο μου. Έγινε πολλές φόρες, όποτε άρχισα να υποψιάζομαι. Ένα μεσημέρι, η ζεστή ήταν απίστευτη, μπήκα να κάνω ένα ντους και γύρισα στο δωμάτιο μου φορώντας μόνο την πετσέτα. Με το που με είδε βγήκε στο μπαλκόνι. Έκανα πως δεν τον είδα και καθόμουν με την πετσέτα επίτηδες. Τον έβλεπα που κάπνιζε με το ένα χέρι και με το άλλο έτριβε τη πούτσα του. Οπότε ήμουν σίγουρος ότι ψάχνεται ο τύπος. Μετά άρχισαν διάφορα "παιχνίδια". Καθόμουν στο μπαλκόνι μόνο με το μποξεράκι, είχα αναμμένο το φως με ανοιχτή την κουρτίνα και πάντα κοιτούσε στο δωμάτιο μου. Τον έβλεπα στο ασανσέρ και στην είσοδο γενικότερα, άλλα δεν έλεγε τίποτα και ήθελα να κάνει αυτός τη πρώτη κίνηση.

Ένα βράδυ οι καύλες ήταν στο μεγαλείο τους, χάζευα στο ίντερνετ και τον έβλεπα να κάθεται να βλέπει τηλεόραση μόνος του. Τα υπόλοιπα μέλη είχαν κοιμηθεί λογικά. Οπότε είπα να κάνω κάτι παραπάνω από ότι γινόταν τόσες βδομάδες. Έσβησα τα φώτα, έβαλα μια τσόντα και έκατσα έτσι ώστε το φως του λάπτοπ να πέφτει πάνω μου για να καταλάβει τι κάνω. Άρχισα να τον παίζω γιατί καύλωνα με την ιδέα ότι με βλέπει, άλλα δε βγήκε στο μπαλκόνι. Αντίθετα έσβησε την τηλεόραση και υπέθεσα ότι πήγε για ύπνο. Την άλλη μέρα ξενέρωσα και είπα θα το σταματήσω. Ώσπου τον πέτυχα στην είσοδο.

-    Καλημέρα, μου λέει.

-    Καλημέρα λέω…

και μπήκαμε μαζί στο ασανσέρ.

-    Όλα καλά;

-    Καλά…

λέω και εκεί στα ξαφνικά μου λέει…

-    Καύλες χθες το βράδυ;

Κόλλησα.

-    Τι εννοείς;

-    Ε τι εννοώ. Αφού το ήξερες ότι σε βλέπω από τον καναπέ.

-    Όχι, του λέω, αφού τα φώτα ήταν σβηστά όταν κοίταξα, αλλιώς θα έκλεινα τα στόρια.

-    Τα φώτα ήταν σβηστά γιατί καθόμουν και σε κοιτούσα και την έπαιζα μες στο σκοτάδι.

Εγώ μπορεί να καύλωσα με την ιδέα άλλα κατά ντράπηκα. Φτάσαμε στον όροφο μας και δεν είπαμε τίποτα άλλο. Μετά για 1, 2 μέρες δεν έκανα τίποτα. Δε βγήκα στο μπαλκόνι ούτε για τσιγάρο. Ώσπου ξαφνικά μια μέρα χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε ένα εργαλείο από τους γονείς μου και είπε ότι θα το φέρει όταν τελειώσει. Την επόμενη μέρα οι γονείς μου δούλευαν και οι 2 πρωί. Εγώ ξύπνησα τις 10. Έκανα ένα μπάνιο, καθόμουν στο δωμάτιο μου και ξαφνικά τον βλέπω να βγαίνει στο μπαλκόνι και να με φωνάζει. Βγήκα έξω και μου λέει:

-    Πήρα ένα εργαλείο από εσάς χθες ξέχασα να σας το φέρω. Να το φέρω τώρα;

-    Όχι τώρα, δεν είναι ανάγκη, αύριο…

και μου λέει εντάξει. Μετά σκεφτόμουν «μήπως έκανα μαλακία που δεν του είπα να έρθει;». Ωσπου να το σκεφτώ, χτύπησε η πόρτα μου. Κοίταξα και ήταν αυτός. Ανοίγω και μου λέει:

-    Το έφερα τελικά.

-    Δεν ήταν ανάγκη, έτσι και αλλιώς μόνος μου είμαι, δε θα το χρειαζόταν ο πατέρας μου…

και ξαφνικά μπήκε μέσα έκλεισε τη πόρτα και μου λέει:

-    Άσε ρε τις μαλακίες…

και άρχισε να με φιλάει. Άγαρμπα με πολύ γλωσσά άλλα δεν με πείραζε. Με κόλλησε στο τοίχο άρχισε να μου δαγκώνει τις ρόγες το λαιμό και με τα χεριά του έπιασε τα δικά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Κατέβηκε κάτω και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο και τα αρχίδια. Τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα του, μετά τα αρχίδια, με πονούσε άλλα με είχε καυλώσει απίστευτα. Μετά με γύρισε ξαφνικά έβαλε και τα 2 μου χεριά πίσω από τη πλάτη μου και άρχισε να μου γλείφει τη τρυπά μου, άνοιγε τον κώλο, έβαζε δάχτυλο, γλώσσα, έφτυνε και πάλι από την αρχή. Αφού μου την άνοιξε καλά, σηκώθηκε και μου λέει…

-    έχεις καπότα;

Χωρίς να πω τίποτα πήγα και την έφερα. Δε με άφησε να την ανοίξω, με έπιασε από το σβέρκο και με έβαλε να γονατίσω, τον έβγαλε έξω και ήταν ένα τέρας 20 εκατοστών, τριχωτός, μέτριος σε πάχος. Μου τον έτριβε στα μούτρα, μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα, μου τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα μου και σταματούσε μόνο όταν δεν άντεχα άλλο, ενώ ταυτόχρονα μου έλεγε…

-    έτσι καύλα μου θα σε πνίξω.

Αφού του πήρα πίπα, με σήκωσε με έβαλε στον καναπέ να ξαπλώσω και άρχισε να με γαμάει. Στην αρχή ευτυχώς όχι με δύναμη, άλλα όταν τον έχωσε όλο, δεν ήξερα που να πάω. Με έπιασε με το ένα χέρι γύρω από το λαιμό μου και με το άλλο τα 2 μου χεριά και με γαμούσε άγρια. Εγώ ένιωθα με ανοίγει στα 2, άλλα καύλωνα απίστευτα από το μέγεθος. Σηκώθηκε μετά με το ένα πόδι στον καναπέ και ένα κάτω και άρχισε πάλι να με γαμάει δυνατά και να μου λέει κάτι που δεν καταλάβαινα. Μάλλον στη γλωσσά του θα ήταν. Μετά με σήκωσε με έβαλε να κάτσω με τα γόνατα πάνω στον καναπέ και αυτός όρθιος από πίσω μου. Με γαμούσε, με βαρούσε σφαλιάρες στον κώλο, τον έβγαζε έξω και τον έβαζε όλο μέσα κι εγώ από τη καύλα να μην νιώθω τίποτα πλέον αφού με άνοιξε για τα καλά.

Βογκούσαμε και οι 2 μέχρι που σταμάτησε πάλι, έκατσε στον καναπέ και μου λέει να τον καβαλήσω. Έκατσα πάνω του τον έβαλε όλο μέσα μου. Τα είδα όλα. Νόμιζα ότι μπήκαν και τα αρχίδια. Άρχισε να μου τον παίζει, να κουνάει ρυθμικά τον πούτσο του και να με καυλώνει περισσότερο. Μέχρι που δεν άντεξα και τον λέω χύνω. Εκεί άρχισε να με γαμάει τόσο δυνατά που νόμιζα θα σκάσει ο προστάτης μου. Τα χύσια πετάχτηκαν πάνω μου, πάνω του στα μούτρα του, στον καναπέ. Μετά βγήκε από μέσα μου έβγαλε τη καπότα και έχυσε πάνω του με έμενα από πάνω του. Αφού με βοήθησε να σηκωθώ γιατί δεν μπορούσα να πάρω τα ποδιά μου, του έδωσα λίγο χαρτί να σκουπιστεί και πριν φύγει μου λέει…

-    να μάθεις να μην καυλώνεις άλλη φορά… εντάξει;

Από τότε όποτε μπορούμε βρισκόμαστε μια στο τόσο. Επίσης πολλές φόρες τον παίζω επίτηδες και φανερά μπροστά του από το δωμάτιο μου και με βλέπει και γελάει. Αυτά. Ελπίζω να μην έγραψα πολλά και έγινα κουραστικός.

 

(Copyright protected OW ref: 86596)