Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας!
Μου αρέσει πολύ να διαβάζω τις ιστορίες σας και είπα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου από την πρώτη μου φορά.

Πάντα ήξερα ότι μου άρεσαν οι άντρες αλλά επειδή ήμουν πολύ ντροπαλός ποτέ δεν είχα κάνει τίποτα αν και 21 χρονών πια. Σκεφτόμουν να χαϊδεύω ένα αντρικό καυλί και τρελαινόμουν.

Κάποια στιγμή μπήκα σε ένα gay site στο ίντερνετ.  Εκεί άρχισα να μιλάω με έναν άντρα 35χρονών. Ήταν αρκετά υπομονετικός και με μετά από αρκετό καιρό, με έπεισε να συναντηθούμε σπίτι του απλά για να μιλήσουμε…

Αν και το σκέφτηκα αρκετά τελικά πήγα αν και είχα αρκετές αμφιβολίες.
Μου είπε την διεύθυνση του και πήγα σπίτι του αμέσως. Χτυπώ το κουδούνι και μου ανοίγει αυτός φορώντας μια βερμούδα και ένα φανελάκι. Δεν ήταν το πρότυπο του ωραίου άντρα. Ήταν  αρκετά χοντρός αλλά ψηλός και πολύ αρρενωπός, αξύριστος με μούσια.

Μόλις με είδε χαμογέλασε και μου είπε να μπω μέσα. Η φωνή του ήταν αρκετά χοντρή και αυτό με ερέθισε φοβερά, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να γλύψω τον πούτσο του…
Αυτός ήταν ήρεμος και αρχίσαμε να μιλάμε για άσχετα. Μετά από κανένα μισάωρο ξαφνικά,  με κοιτάζει και μου λέει:

-    Τι θα γίνει,  θα μιλάμε για πολύ ώρα ακόμα; Θέλω να στον χώσω τώρα.

Εγώ δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο γιατί ήταν πολύ ευγενικός ως τώρα και έμεινα να τον κοιτάζω χωρίς να κουνιέμαι. Αυτός αγρίεψε τότε και μου φώναξε δυνατά:

-    Σήκω μωρή πούστρα και γδύσου τώρα.

Σαν υπνωτισμένος εγώ,  έβγαλα όλα μου τα ρούχα και στάθηκα μπροστά του. Τότε κατεβάζει και αυτός την βερμούδα του και έβγαλε έξω το… καυλί του. Τεράστιο και χοντρό και έλιωνα όσο το κοιτούσα. Με διέταξε να γονατίσω και να το βάλω στο στόμα μου. Ήταν υπέροχο! Μύριζε ιδρώτα και αντρίλα. Αν και τεράστιο το έχωνα όλο στο στόμα μου και τον άκουγα να αγκομαχά. Τότε, με πιάνει από τα μαλλιά,  με χαστούκισε δυνατά,  με έφτυσε και τραβώντας με από τα μαλλιά,  με πέταξε στο κρεβάτι και μου λέει:

-    Στήσου στα τέσσερα  ξεκωλιάρα να σε ανοίξω τώρα!

Αυτό και έκανα. Έχωνε τα χοντρά του δάχτυλα στο παρθένο μου κωλαράκι και ένιωθα να σκίζομαι. Χωρίς δεύτερη κουβέντα έχωσε με δύναμη το πούτσο του μέσα μου. Εγώ ούρλιαξα από πόνο αλλά δεν σταμάτησε καθόλου,  με σφυροκοπούσε αλύπητα.  Παρακαλούσα να σταματήσει αλλά όσο με άκουγε να πονάω,  τόσο πιο δυνατά με γαμούσε.

Μετά από αρκετή ώρα γαμησιού,  έχυσε στο στόμα μου και με έβαλε να τα καταπιώ όλα.
Συναντηθήκαμε αρκετές φορές από τότε και είχα γίνει η πουτάνα του.
Ακόμα ψάχνω να βρω έναν άντρα σαν και αυτόν! Από τότε τρελαίνομαι με τους χοντρούς και ώριμους άντρες...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")