Οι καλυτερες μου πιπες (1ο μέρος): Πιπα στον 50αρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι αληθινή. Είμαι 35 με γλυκό πρόσωπο, νορμάλ σώμα, δεν γαμιέμαι, αλλά μου αρέσει πολύ η πίπα. Θα σας διηγηθώ μια από αυτές.

Η ιστορία είναι αληθινή. Είμαι 35 με γλυκό πρόσωπο, νορμάλ σώμα, δεν γαμιέμαι, αλλά μου αρέσει πολύ η πίπα. Θα σας διηγηθώ μια από αυτές.

Τον Γ. τον γνώρισα από το site, παντρεμένος, έλειπε η γυναίκα του επαρχία και πήγα σπίτι του όταν βρέθηκε αυτή η ευκαιρία. Μέτριο ύψος, με γκρίζα μαλλιά, τριχωτός. Αφού ήπιαμε κρασί να σπάσει ο πάγος, με πάει στην κρεβατοκάμαρα. Όρθιοι όπως είμαστε, αρχίζει να με χουφτώνει και να κολλάει πίσω μου. Να τονίσω ότι τότε δεν είχα εμπειρία , ήταν η τρίτη πίπα που θα έκανα και ήταν η πρώτη με 50αρη. Μου κατεβάζει το παντελόνι και με χούφτωνε, ενώ βογκάγαμε και οι δυο. Με γυρίζει, με πιάνει από τους ώμους και με κατεβάζει στα γόνατα. Μου βγάζει τη μπλούζα, βγάζει τη φόρμα του και μένει μονό με το εσώρουχο. Τεντώνεται προς το πρόσωπο μου και αρχίζω να του γλείφω το εσώρουχο. Σε λίγα δευτερόλεπτα είχε γίνει πέτρα, κατεβάζει το εσώρουχο του και ξεπετάγεται ένα παπάρι πολύ μεγάλο και χοντρό.

Αρχίζω πρώτα με γλώσσα να το γλείφω παντού, μετά τα αρχίδια και σιγά σιγά βάζω το πρησμένο πουτσοκέφαλο στο στόμα μου. Μετά από λίγο κράταγα τις γάμπες του και είχα ξεκινήσει κανονική πίπα. Μπρος πίσω το κεφάλι μου, ο μισός πούτσος μπαινόβγαινε και αυτός ανακουφιζόταν. Ο τύπος είχε τρελαθεί. Μετά από λίγο μου λέει έλα στο κρεβάτι. Ξαπλώνει ανάσκελα και εγώ στα 4 σκυμμένος τον ρούφηγμα. Σ' αυτή τη στάση τον έπαιρνα πιο βαθιά και τα βογκητά ήταν πιο έντονα. Ο πούτσος τριβόταν στον ουρανίσκο μου και το υγρό στόμα μου ήταν γεμάτο. Πότε πότε σταμάταγα και ρούφαγα τ' αρχίδια του. Σταματά και μου λέει "έλα να χύσω τώρα". Μου είχε βάλει όρο για να βρεθούμε ότι αν γουστάρει να χύσει στόμα δε θα αρνηθώ. Με ξαπλώνει ανάσκελα ξαπλωμένο σε δυο μαξιλάρια, κάθεται στο στήθος μου με τον πούτσο του ακριβώς μπροστά στα χείλη μου και τον έπαιζε.

Σκεπτόμουν μακάρι να με χύσει στο πρόσωπο, γιατί τέτοιο παπόρι και τόσο πρησμένα αρχίδια δεν ήξερα τι θα βγάλουν.

-    Αχ... καύλα, άνοιξ' το το στόμα σου!

Το ανοίγω λίγο.

-    Πιο πολύ, πιο πολύ!

Το ανοίγω κανονικά. Τον κοίταζα στα μάτια και αυτός ακούμπησε το πουτσοκέφαλο λίγο μέσα απ' τα χείλη μου. Βλέπω να κλείνει τα μάτια και περιμένω το αναπόφευκτο. Άρχισε να αδειάζει απίστευτη ποσότητα σπέρματος. Εγώ με έκπληξη να τα γεύομαι περιμένοντας να τελειώσει, και αυτός να με κοιτάζει στο στόμα με ένα χαμόγελο ικανοποίησης καθώς τα έριχνε. Μόλις τέλειωσε, κλείνω το πλημυρισμένο στόμα μου και τα αφήνω να τρέχουν στο σαγόνι μου. Είχα γεμίσει χύσια, ενώ μου τον ξανάβαζε να τον καθαρίσω.

-    Την επομένη φορά, μου είπε, θα τα καταπιείς.

 

(Copyright protected OW ref: 86500)