Στον κινηματογράφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το μεσημέρι εκείνο η ζέστη ήταν αφόρητη. Είχα ιδρώσει κιόλας πριν φτάσω στον κινηματογράφο, παρότι φορούσα ένα λεπτό μπλουζάκι και ήμουν γυμνός κάτω απ’ το λινό παντελόνι. Μπήκα στην σκοτεινή και δροσερή αίθουσα και κάθισα στην συνηθισμένη μου θέση. Περίμενα για λίγο μέχρι να προσαρμοστώ στο σκοτάδι, ενώ στην οθόνη μια γυμνή κοπέλα, προσπαθούσε να χύσει παίζοντας μ’ έναν δονητή.

Ένιωσα τον πούτσο μου να σηκώνεται ανυπόμονος. Με μια γρήγορη ματιά διαπίστωσα ότι ήμουν μόνος και αμέσως κατέβασα το φερμουάρ από το παντελόνι μου. Την ώρα που η κοπέλα στην οθόνη έχυνε βογκώντας, είχα αρχίσει κιόλας να παίζω με τον πούτσο μου αργά - αργά συμμετέχοντας κι εγώ στον οργασμό της.

Πρέπει να πέρασε αρκετή ώρα και είχα απορροφηθεί από την ταινία που ήταν πολύ αισθησιακή. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί καθώς δεν είχα σταματήσει ούτε στιγμή να χαϊδεύομαι. Στην οθόνη, η πρωταγωνίστρια, μια υπέροχη ξανθιά με φοβερά βυζιά, προσπαθούσε να ικανοποιήσει το ακόρεστο ερωτικό της πάθος με κάθε τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί. Εκείνη την ώρα, ήταν ολόγυμνη στο δοκιμαστήριο ενός καταστήματος και χαϊδευόταν δίπλα στην μισάνοιχτη κουρτίνα, ενώ απ’ έξω, ο υπάλληλος του καταστήματος την παρακολουθούσε, τρίβοντας τον πούτσο του πάνω απ’ το παντελόνι.

Σε λίγο, του έκανε νόημα να πλησιάσει στην κουρτίνα. Τον έβαλε να σταθεί όρθιος εκεί μπροστά και αφού του άνοιξε το φερμουάρ, άρχισε να του παίρνει πίπα μέσα απ’ το δοκιμαστήριο. Εκείνη τη στιγμή, και ενώ ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στο κατακόρυφο, άνοιξε η πόρτα και μπήκε κάποιος κύριος γύρω στα πενήντα, που διστακτικά προχώρησε στο σκοτάδι. Κατευθύνθηκε προς το μέρος που καθόμουν και τελικά κάθισε στην μπροστινή σειρά των καθισμάτων και λίγο πιο δεξιά από εμένα.

Συμμαζεύτηκα λίγο, αλλά δεν σταμάτησα να χαϊδεύομαι καθώς εκείνη την ώρα στην οθόνη η πρωταγωνίστρια ρουφούσε με μανία έναν πελώριο πούτσο, που πολύ θα ήθελα να είναι ο δικός μου. Μετά από λίγα λεπτά άκουσα τον ήχο από φερμουάρ και κατάλαβα ότι και ο γείτονας μου έμπαινε στο παιχνίδι. Πιστεύοντας ότι θα ήταν απασχολημένος, κάθισα άνετα στο κάθισμα μου και άρχισα και πάλι να παίζω με τον πούτσο μου. Εξάλλου η παρτούζα στην οθόνη με δύο γυναίκες που πηδιόταν με τέσσερις τύπους, ήταν πολύ ερεθιστική για να την αφήσω ανεκμετάλλευτη.

Έτσι, δεν κατάλαβα αμέσως τα βλέμματα που άρχισε να ρίχνει ο κύριος προς την μεριά μου και ξαφνιάστηκα τελείως όταν γύρισε και με ρώτησε, κρατώντας ένα τσιγάρο, αν έχω φωτιά. Βρέθηκα με τον ερεθισμένο μου πούτσο στο ένα χέρι, να του δίνω τον αναπτήρα μου με το άλλο. Με ευχαρίστησε μ’ ένα χαμόγελο και ξαναγύρισε μπροστά. Σε λίγο είδα να ξαναρίχνει κλεφτές ματιές προς την μεριά μου. Ήμουν πολύ ερεθισμένος και η ιδέα ότι με παρακολουθούσε την ώρα που χαϊδευόμουν, μ’ άναψε πιο πολύ. Επιτάχυνα τον ρυθμό μου, ενώ αποφάσισα να τον αφήσω διακριτικά, να απολαύσει το θέαμα.

Έτσι, ξεκούμπωσα τελείως το παντελόνι μου, γύρισα ελαφρά προς την μεριά του και φροντίζοντας ν’ αφήνω το λιγοστό φως να πέφτει επάνω μου, άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο μου αργά - αργά, σ’ όλο του το μήκος. Σε λίγο ξαναγύρισε προς την μεριά μου, την ώρα που μια κοπέλα στην οθόνη έπαιρνε τσιμπούκι σε δυο άτομα μαζί και μου είπε:

-    «Τον δικό σου απ’ ότι βλέπω δεν θα μπορούσε να τον τακτοποιήσει…!»

Χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια να καλυφτώ, γέλασα και του είπα:

«Πάντα υπάρχει τρόπος να τακτοποιηθεί το θέμα», ενώ την ίδια ώρα, χάιδευα τον πούτσο μου σε απόσταση εκατοστών από το πρόσωπό του. Με κοίταξε για λίγο σιωπηλός και μετά, ενώ συνέχιζα να χαϊδεύομαι, με ρώτησε:

-    «Μπορώ να σε κοιτάζω;»

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι και ξαπλώνοντας τελείως στην θέση μου, κατέβασα το παντελόνι μου πιο κάτω και σήκωσα την μπλούζα μου ως επάνω. Έτσι, του πρόσφερα απλόχερα το θέαμα του γυμνού σχεδόν κορμιού μου που ήξερα ότι ήθελε να απολαύσει. Αυτά που έβλεπα στην οθόνη και το μπανιστήρι που μου έκανε, με είχαν ανάψει τελείως. Χαϊδευόμουν αργά, με τον πούτσο μου ερεθισμένο όσο ποτέ άλλοτε, σχεδόν γυμνός, ενώ ο άγνωστος φίλος μου, έχοντας γυρίσει προς την μεριά μου με παρακολουθούσε, καθώς τραβούσε κι αυτός μαλακία.

Σε λίγο, άπλωσε το χέρι του και άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι. Δεν αντέδρασα και τότε αυτός, παίρνοντας θάρρος, προχώρησε το χάδι του πιο πάνω. ‘Όταν έφτασε στη γυμνή σάρκα, σταμάτησε και με κοίταξε.

-    «Πιο πάνω... σε περιμένει…», του ψιθύρισα.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, το χέρι του προχώρησε και χούφτωσε τ’ αρχίδια μου. Άφησα ένα βογκητό να ξεφύγει απ’ τα χείλη μου και τράβηξα το χέρι μου απ’ τον πούτσο μου, αφήνοντάς του το πεδίο ελεύθερο. Αργά και διστακτικά, προχώρησε πιο πάνω και χάιδεψε απαλά το ερεθισμένο μου όργανο. Μετά, το έπιασε σφιχτά και άρχισε να κουνάει το χέρι του πάνω κάτω με αργές κινήσεις. Ο πούτσος μου είχε σκληρύνει αφάνταστα και το καταλάβαινε ότι με τρέλαινε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που με χάιδευε κάποιος άντρας αλλά είχα καυλώσει φοβερά.

-    «Μμμ... μ’ αρέσει!», του είπα.

-    «Κι εμένα μου αρέσει!», μου απάντησε. «Αλλά θέλω να σε βλέπω να χαϊδεύεις το στήθος σου».

Σάλιωσα αμέσως τα δάχτυλά μου και έτριψα έτσι τις ρώγες μου. Ένιωσα ν’ ανάβω ακόμα πιο πολύ κι ένα βογκητό ακόμη ξέφυγε από τα χείλη μου. ‘Άρχισα να χαϊδεύω όλο μου το κορμί, καθώς κι αυτός επιτάχυνε την κίνηση του χεριού του, με το βλέμμα του καρφωμένο στον ερεθισμένο μου πούτσο. Είχε καυλώσει πολύ και ήξερα τι θα ακολουθούσε, αλλά εκείνη την ώρα δεν μ’ ένοιαζε τίποτε. Ξαφνικά, άνοιξε η πόρτα του κινηματογράφου και μπήκε μέσα ένας κύριος με κουστούμι, γραβάτα κι έναν χαρτοφύλακα. Στάθηκε για λίγο και μετά προχώρησε και κάθισε στην σειρά από πίσω μου.

Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τα χάδια μας και τακτοποιηθήκαμε άρον - άρον στις θέσεις μας. Περιμέναμε για λίγο, αλλά ο ερεθισμός μας ήταν πολύ μεγάλος για να συγκρατηθούμε. Σε λίγο, είχαμε αρχίσει και πάλι να τραβάμε μαλακία, ρίχνοντας ματιές ο ένας στον άλλον. Ο γείτονάς μας φαινόταν αφοσιωμένος στο έργο και κατάλαβα ότι ο εραστής μου δεν θα κρατιόταν για πολύ.

Πράγματι, σε λίγο συμμάζεψε πρόχειρα τα ρούχα του, σηκώθηκε από την θέση του και ήρθε να κάτσει δίπλα μου. Χωρίς να μιλήσει, παραμέρισε το χέρι μου και χούφτωσε τον πούτσο μου. Με το άλλο χέρι, τράβηξε το παντελόνι μου πιο κάτω απ’ τα γόνατα, αφήνοντάς με σχεδόν γυμνό. Άρχισε να με χαϊδεύει με αργές κινήσεις, ενώ εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ και να μην χύσω. Ήξερε ακριβώς τι να κάνει για να με ερεθίσει καθώς την μια στιγμή μ’ έσφιγγε κουνώντας το χέρι του αργά, μετά μου χάιδευε τ’ αρχίδια και το ξυρισμένο μου εφηβαίο και μετά το χέρι του γυρνούσε στον πούτσο μου για άλλο ένα βασανιστικό χάδι. Την ίδια στιγμή με το άλλο του χέρι, χάιδευε τον δικό του πούτσο που απ’ όσο μπορούσα να διακρίνω στο σκοτάδι, ήταν πολύ ερεθισμένος. Κάποια στιγμή μου μίλησε:

-    «Πάντα φανταζόμουν να το κάνω αυτό σ’ ένα τεκνό μ’ έναν τέτοιο πούτσο!»

-    «Κι εγώ πάντα ήθελα να ξαναδοκιμάσω…», του απάντησα.

Έριξα μια ματιά προς την μεριά του γείτονά μας, αλλά δεν μου φάνηκε να μας έχει αντιληφθεί. Άπλωσα τότε το χέρι μου και πήρα τον πούτσο του στην χούφτα μου. Ένιωσα το κορμί του να τεντώνεται και ένα βογκητό βγήκε από τα χείλη του καθώς τύλιγα τα δάχτυλα μου γύρω από το πουτσοκέφαλο του. Άρχισα να τον χαϊδεύω άγρια, ενώ την ίδια στιγμή, το χέρι του, άφηνε τον πούτσο μου και τρύπωνε ανάμεσα στα πόδια μου.

Ξαφνικά, ένα ανυπόμονο δάχτυλο άρχισε να χαϊδεύει την τρύπα μου. Για να μην αφήσω παραπονεμένο τον πούτσο μου, άρχισα να χαϊδεύομαι με το άλλο μου χέρι, χωρίς ν’ αφήσω τον δικό του, ενώ το δάχτυλο του άγνωστου εραστή μου, έμπαινε σιγά μέσα μου. Το αίσθημα που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρο. Καμίας γυναίκας το χάδι δεν με είχε ανάψει έτσι. Δεν άντεχα άλλο.

-    «Ρούφα με!», τον διέταξα, χωρίς να σκεφτώ καθόλου τον άλλον κύριο, που καθόταν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Μονομιάς και χωρίς να βγάλει το δάχτυλο του από τον κώλο μου, έσκυψε και τύλιξε τα χείλη του στον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί. Έπιασα το κεφάλι του με τα δυο μου χέρια και άρχισα να το κουνώ πάνω - κάτω, δίνοντας του τον ρυθμό που ήθελα, νιώθοντας ταυτόχρονα τα δόντια του πάνω στο ερεθισμένο μου όργανο. Ούτε που ξέρω πως κρατιόμουν για να μην αδειάσω το φορτίο μου στο λαρύγγι του.

Η ηδονή που ένιωθα ήταν φοβερή καθώς έβλεπα ταυτόχρονα και στην οθόνη την πρωταγωνίστρια με την φίλη της να έχουν ξαπλώσει έναν νεαρό δίπλα σε μια πισίνα και να του γλείφουν μαζί τον πούτσο, ενώ ο σύζυγος της κρυφοκοίταζε τραβώντας μαλακία λίγο πιο πέρα. Οι στιγμές που ζούσα ήταν τρομερές. Κάποια στιγμή αποφάσισα να τον αφήσω να πάρει και κάποια ανάσα και τράβηξα τα χέρια μου. Σήκωσε το κεφάλι του και με κοίταξε με μια έκφραση απόλυτης ηδονής.

-    «Αγόρι μου…!», μου είπε. «Τέτοιον πούτσο μπορώ να τον τρώω όλη μέρα!»

Και ξαναβούτηξε ανάμεσα στα πόδια μου. Αυτή τη φορά ήταν πιο συστηματικός. Έπιασε με το δεξί του χέρι το ερεθισμένο μου όργανο και άρχισε να με μαλακίζει, ενώ την ίδια στιγμή τύλιγε τα χείλη του γύρω από το πουτσοκέφαλο μου, χαϊδεύοντας το με γρήγορες κινήσεις της γλώσσας του, συντονίζοντας τες με τις κινήσεις του χεριού του. Ταυτόχρονα, το αριστερό του χέρι, αφού έκανε μια σύντομη στάση στ’ αρχίδια μου, έφτασε στην τρύπα μου και ένιωσα ξανά ένα δάχτυλο να χώνεται πίσω μου, βαθιά, μαλάζοντας μου τον προστάτη.

Με είχε ξετρελάνει. Εκείνη τη στιγμή, το βλέμμα μου έπεσε προς την μεριά του γείτονά μας και μια νέα έκπληξη με περίμενε. Μας είχε δει και είχε μετακομίσει πιο κοντά μας, χωρίς να τον αντιληφθούμε, για να μπορεί να παρακολουθεί πιο άνετα το θέαμα. Το χέρι του, ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο του και το βλέμμα του, ήταν καρφωμένο ανάμεσα στα πόδια μου. Κόντεψα να φωνάξω από την καύλα που ένιωσα, καθώς την ίδια ώρα, τα χείλη του εραστή μου συνέχιζαν να με ρουφούν σαν βεντούζα.

Ο γείτονάς μας, βλέποντας ότι συνεχίζαμε αν και τον είχα δει, σηκώθηκε και ήρθε διστακτικά προς την μεριά μας. Στάθηκε όρθιος δίπλα μου και καθώς γύρισα το κεφάλι μου προς την μεριά του, ο πούτσος του, σχεδόν ακούμπησε στα χείλη μου, την ώρα που αυτός, τον χάιδευε με γρήγορες κινήσεις του χεριού του.

-    «Κάθισε μη μας δουν…», του είπα.  

Υπάκουσε στη στιγμή και κάθισε από πίσω μου, χωρίς να σταματήσει το χάδι του. Ο άλλος, ακούγοντάς με να μιλάω, σηκώθηκε ξαφνιασμένος.

-    «Μη σταματάς…», του είπα. «Απλώς θέλει να μας βλέπει».

Χαμογέλασε και αφού σήκωσε την μπλούζα μου ως τους ώμους μου, τράβηξε το παντελόνι μου κάτω απ’ τα γόνατα λέγοντας:

-    «Τουλάχιστον, ας βλέπει καλά».

Ξάπλωσα ξανά βαθιά στο κάθισμα, σχεδόν γυμνός, με τον έναν να χαϊδεύει τον πούτσο μου και τον άλλον να παρακολουθεί αμίλητος, τραβώντας μαλακία. Σχεδόν δεν πίστευα αυτό που μου συνέβαινε ή ότι ήμουν εγώ αυτός που έκανε αυτά τα πράγματα. Ήμουν όμως φοβερά ερεθισμένος και έτοιμος εκείνη τη στιγμή να τα δοκιμάσω όλα. Έτσι, άπλωσα το δεξί μου χέρι προς τα πίσω, μέχρι που έπιασα τον πούτσο του καινούργιου μας φίλου. Την ίδια ώρα, με το αριστερό, χούφτωσα τον πούτσο του διπλανού μου και αμέσως μετά, άρχισα να τους τραβάω ταυτόχρονα μαλακία.

Τρελάθηκαν από την καύλα. Ένιωσα αμέσως το χέρι στον πούτσο μου να επιταχύνει τον ρυθμό του και τα χείλη του εραστή μου να τυλίγονται ξανά στο πουτσοκέφαλο μου, ενώ ο φίλος μας από πίσω, άπλωσε τα χέρια του και άρχισε να χαϊδεύει παντού το κορμί μου. Την ίδια στιγμή, στην οθόνη, ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας, έβγαινε από την κρυψώνα του και πλησίαζε το τρίο. Ο νεαρός ήταν ξαπλωμένος στα πλακάκια, γλείφοντας το μουνί της σ’ ένα φοβερό 69, ενώ η φίλη της, λίγο πιο πέρα, έτριβε με μανία το μουνάκι της.

Ένιωσα τα χείλη του εραστή μου να με σφίγγουν πιο πολύ, ενώ το δάχτυλό του άρχιζε πάλι να χαϊδεύει την τρύπα μου, στέλνοντας ρίγη στο κορμί μου, καθώς ταυτόχρονα στην οθόνη, ο σύζυγος γονάτιζε πίσω από την γυναίκα του και έχωνε βαθιά στο μουνί της έναν φοβερό πούτσο. Άρχισα να κουνάω πιο γρήγορα το χέρι που χάιδευα τον φίλο μου στην πίσω σειρά και ένοιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει, έτοιμος να χύσει. Ο νεαρός στην οθόνη, συνέχισε να της γλείφει την κλειτορίδα, ενώ η φίλη πλησίασε και πιάνοντας τ’ αρχίδια του συζύγου, άρχισε να τον βοηθάει στο πήδημα.

Ο φίλος μου εντωμεταξύ είχε σταματήσει να κουνάει τα χείλη του, ρουφώντας μου ακίνητος τον πούτσο και μόνο το χέρι του από πίσω συνέχιζε να μπαινοβγαίνει μέσα μου, στέλνοντας μου πρωτόγνωρα ρίγη ηδονής. Ενώ ένιωθα το χέρι του μέσα μου να με τρελαίνει, ο νεαρός στην οθόνη, ενώ ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα συνεχίζοντας το 69 με την πρωταγωνίστρια, με μια ξαφνική κίνηση, τράβηξε τον πούτσο του συζύγου απ’ το μουνί της γυναίκας και τον πήρε στο στόμα, την ώρα που εκείνος άρχιζε να χύνει, ρουφώντας όλα του τα υγρά μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Την ίδια ώρα, ένιωσα το κορμί του φίλου πίσω μας να συσπάται και κατάλαβα ότι θα τελείωνε κι αυτός. Έσφιξα τον πούτσο του γερά και την επόμενη στιγμή, άρχισε να χύνει, πλημμυρίζοντας το χέρι μου με το σπέρμα του. Μόλις κατάλαβα ότι είχε τελειώσει, τράβηξα το χέρι μου και άπλωσα τα χύσια του πάνω στο γυμνό κορμί μου. Ήταν μια φοβερή στιγμή που μ’ έφερε κι εμένα στα πρόθυρα του οργασμού, αλλά πάλι κατάφερα να κρατηθώ. Είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου και είχε έρθει η στιγμή να τα εφαρμόσω.

Τραβήχτηκα απαλά από το στόμα του φίλου μου που όλη αυτή την ώρα μου παίρνε πίπα, σηκώθηκα και του έκανα νόημα να με ακολουθήσει. Τον παρέσυρα μέχρι τις κολόνες που είχε δεξιά και αριστερά η αίθουσα και όπου το σκοτάδι ήταν σχεδόν απόλυτο. Ο γείτονάς μας, μας είδε και διακριτικά μας ακολούθησε. Εντωμεταξύ, έβαλα τον άγνωστο να στηριχτεί με την πλάτη σε μια κολόνα και μετά, του ξεκούμπωσα το παντελόνι και το κατέβασα μαζί με το σλιπάκι του ως τα γόνατα. Ο πούτσος του σκληρός και πανέμορφος βρέθηκε μπροστά στο στόμα μου καθώς γονάτισα μπροστά του.

Τον πλησίασα στα χείλη μου. Έκανα μια γρήγορη βόλτα με την γλώσσα μου γύρω απ’ το πουτσοκέφαλο του και μετά, ανοίγοντας όσο πιο πολύ μπορούσα το στόμα μου, τον πήρα βαθιά μέσα μου. Ένιωσα το κορμί του να τεντώνεται από την ηδονή και το βογκητό του με ερέθισε ακόμα πιο πολύ. Άρχισα να του παίρνω πίπα όσο πιο καλά μπορούσα, ρουφώντας τον ως το λαρύγγι μου, ενώ το χέρι μου του έσφιγγε τ’ αρχίδια. Η γεύση του και η μυρωδιά του με τρέλαιναν. Κουνούσα το κεφάλι μου μπρος - πίσω αργά, βασανιστικά, νιώθοντας την κάθε φλέβα απ’ το πρησμένο του όργανο στα χείλη μου και στη γλώσσα μου.

Μετά από λίγο, ένιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει κι άλλο και τα πρώτα υγρά του πλημμύρισαν το στόμα μου. Ήταν έτοιμος να χύσει. Δεν είχα τελειώσει όμως ακόμη μαζί του. Σταμάτησα και σηκώθηκα όρθιος, παρά τις χαμηλόφωνες διαμαρτυρίες του. Κατόπιν, κατέβασα το παντελόνι μου μέχρι τα γόνατα, του γύρισα την πλάτη αγκαλιάζοντας μια κολόνα και του ψιθύρισα:

-    «Να είσαι απαλός μαζί μου…»

Έδειξε να ξαφνιάζεται, αλλά δεν δίστασε ούτε στιγμή. Σάλιωσε αμέσως την χούφτα του και με απαλές κυκλικές κινήσεις, σάλιωσε την κωλότρυπα μου και την ετοίμασε για να τον υποδεχτεί. Έβλεπα τον πούτσο του ολόρθο και περίμενα ανυπόμονα. Πλησίασε, τον ακούμπησε στην τρύπα μου και αφού μ’ έπιασε από την μέση με τα δυο του χέρια, άρχισε να τον σπρώχνει απαλά μέσα μου. Αν και δεν ήταν η πρώτη μου φορά, έκπληκτος διαπίστωσα ότι ο πούτσος του έμπαινε χωρίς να με πονέσει, το αντίθετο μάλιστα. Ένιωσα την τρύπα μου να χαλαρώνει και να ανοίγει για να τον δεχτεί, ενώ έσπρωχνα κι εγώ τους γοφούς μου προς το μέρος του, δείχνοντας του ότι τον ήθελα ολόκληρο μέσα μου.

Τελικά, με μια απότομη ώθηση που μ’ έκανε να βογκήξω, τον έβαλε όλον μέσα κάνοντας με να τον νιώσω σ’ όλο του το μήκος. Ένιωσα και τον δικό μου πούτσο να σηκώνεται ερεθισμένος, ζητώντας κι αυτός το μερίδιο του.

-    «Τέλειο!», γύρισα και του ψιθύρισα. «Και τώρα πήδα με!»

Με τα λόγια αυτά, άρχισε να κουνιέται μέσα μου, ξεσκίζοντας με, κάνοντας με να ριγώ από την καύλα. Τον άκουσα να αναστενάζει λέγοντας μου:

-    «Τι κώλος είναι αυτός αγορίνα μου!», ενώ επιτάχυνε ταυτόχρονα τις κινήσεις του.

Ένιωθα τον πούτσο του σκληρό, να με γεμίζει και τρελαινόμουν. Ξαφνικά, ένιωσα ένα χέρι να μου χαϊδεύει το μάγουλο και γυρνώντας, βρέθηκα ν’ αντικρίζω τον πούτσο του γείτονά μας. Είχε πλησιάσει και πάλι αθόρυβα και τώρα, τραβούσε μαλακία μερικούς πόντους απ’ το στόμα μου. Ήξερα τι ήθελε... «Και γιατί όχι;», σκέφτηκα. Άνοιξα το στόμα μου και ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να τρίβεται διστακτικά πάνω στα χείλη μου. Άρχισα να τον γλείφω με την γλώσσα μου, ενώ αυτός συνέχιζε να χαϊδεύεται. Εκείνη την ώρα, ένιωσα το χέρι του άλλου εραστή μου να μου χαϊδεύει τον πούτσο, ενώ το πήδημα του, συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση.

Με είχαν ξετρελάνει. Άνοιξα το στόμα μου και ρούφηξα τελείως τον πούτσο που βρισκόταν μπροστά μου και συντόνισα τις κινήσεις μου με τον πούτσο που με πηδούσε απ’ τον κώλο. Βρέθηκα να τους παίρνω και τους δύο... και μου άρεσε φοβερά. Ένιωθα κάθε τους πόντο και κάθε τους κίνηση. Σε λίγα λεπτά, ο πούτσος στο στόμα μου άρχισε να σκληραίνει και να τεντώνεται. Τον έσφιξα με τα χείλη μου και επιτάχυνα τις κινήσεις μου, περιμένοντας τον οργασμό του. Έχυσε ξαφνικά, γεμίζοντας το στόμα μου με το σπέρμα του, την ώρα που ο άλλος κάρφωνε τον πούτσο του βαθιά στον κώλο μου. Τον ρούφηξα μέχρι που δεν του έμεινε σταγόνα.

Πριν συνέλθω, ανέβασε το φερμουάρ του και βγήκε σχεδόν τρέχοντας απ’ τον κινηματογράφο, αφήνοντάς με καρφωμένο στον πούτσο του άλλου, που κι εκείνος κατάλαβα ότι δεν θα κρατιόταν για πολύ. Σταμάτησε να μου τρίβει τον πούτσο και μ’ άρπαξε απ’ τους γοφούς με τα δύο χέρια, αρχίζοντας να με πηδάει με άγριες και γρήγορες κινήσεις. Άρχισα να χαϊδεύω μόνος μου τον πούτσο μου, ενώ ένιωθα τ’ αρχίδια του να μου χτυπούν τον κώλο. Ήμουν έτοιμος να χύσω κι εγώ και γύρισα προς την μεριά του.

-    «Κοντεύω. Έλα μαζί μου…», του είπα.

-    «Θέλω να χύσω μέσα σου αγόρι μου…», μου απάντησε.

-    «Κι εγώ το θέλω ψωλαρά μου!», του απάντησα, επιταχύνοντας ταυτόχρονα τον ρυθμό που μαλακιζόμουν.

Ένιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει κι άλλο και το πήδημα του έγινε άγριο, απότομο. Τότε ξαφνικά και μ’ ένα τελευταίο τίναγμα, ένιωσα το σπέρμα του να τινάζεται και να πλημμυρίζει τον κώλο μου, οδηγώντας με κι εμένα σ’ έναν απίθανο οργασμό, ατελείωτο και συναρπαστικό. Δεν θυμάμαι να είχα ξαναχύσει τόσο πολύ και τόσο άγρια. Ήμουν τόσο ερεθισμένος που σήκωσα το χέρι μου και έγλειψα τα χύσια μου από την παλάμη μου - και ήταν υπέροχα. Τα βογκητά μας πρέπει να ακουγόταν σ’ όλο τον κινηματογράφο, αλλά δεν μ’ ένοιαζε καθόλου. Πριν συνέλθω απ’ αυτό το κύμα της ηδονής, ένιωσα τον εραστή μου να τραβιέται από μέσα μου.

-    «Ήσουν φοβερός αγόρι μου!», μου ψιθύρισε καθώς μάζευε τα ρούχα του.

Έβγαλε Μετά από την τσέπη του ένα κομμάτι χαρτί, σημείωσε κάτι και μου το έβαλε στο χέρι.

-    «Όποτε θελήσεις ξανά, αυτό είναι το τηλέφωνο μου…», μου είπε και κάνοντας μεταβολή, κατευθύνθηκε προς την έξοδο.

Έμεινα για λίγο εκεί ακίνητος, αναπολώντας τις στιγμές, νιώθοντας το σπέρμα τους να κυλάει στα πόδια μου και στον λαιμό μου, ξέροντας ότι δεν θα τον έπαιρνα ποτέ τηλέφωνο. Οι στιγμές που είχα ζήσει ήταν πολύ τέλειες για να ριψοκινδυνεύσω να τις χαλάσω.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")