Πρωτόγνωρες εμπειρίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Ενα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ ήμουν καθισμένος στη μπάρα ενός μπάρ απολαμβάνοντας το ποτό μου καπνίζοντας το τσιγάρο μου και ταξινομούσα τις σκέψεις μου. Ξαφνικά ακούω μιά φωνή δίπλα μου.

-Μου δίνεις τη φωτιά σου σε παρακαλώ;

Γυρίζω και βλέπω έναν άντρα γύρω στα 35 ψηλό με γυμνασμένο σώμα και πολύ ωραίο πρόσωπο.

-Φυσικά, ορίστε.
Αναψε το τσιγάρο του και τραβώντας μιά βαθειά ρουφηξιά μου επιστρέφει τον αναπτήρα λέγοντας.

-Ευχαριστώ πολύ. Αλκης τείνοντας μου το χέρι του.

-Χαίρω πολύ Χάρης του απαντώ σφίγγοντας το δικό του.

-Περιμένεις παρέα;

-Οχι του απαντώ. Βγήκα γιά μιά βόλτα και να ξεσκάσω από τη κοπιαστική μέρα.
Πιάσαμε τη κουβέντα γιά δουλειές και διάφορα άλλα θεματα και μου έκανε εντύπωση η συγκροτημένη σκέψη του και πόσο καλά στοιχειοθετούσε τις απόψεις του. Εχοντας ήδη πιεί από 4 ποτά μου είπε ότι ήταν χωρισμένος και ρωτώντας τον τους λόγους του διαζυγίου του κοιτώντας με στα μάτια μου εκμυστηρεύθηκε ότι προτιμούσε τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις και επειδή δεν ήθελε να καταπιέζει τον εαυτό του το συζήτησε με την γυναίκα του και αποφάσισαν να χωρίσουν.

-Ποιος ρόλος σου άρεσε καλύτερα τον ρώτησα.

-Μου αρέσει εξίσου και ο ενεργητικός αλλά και ο παθητικός μου απήντησε. Εσύ είχες ποτέ κάποιες ομοφυλοφιλικές εμπειρίες;

-Είχα μερικές σε ενεργητικό ρόλο του απαντώ, η προτίμησή μου είναι η ετεροφυλοφυλική σχέση αλλά δεν θα απέρριπτα μιά ειλικρινή ομοφυλοφιλική σχέση.

-Πάντα σε ενεργητικό ρόλο;

-Ναί του απαντώ

-Για ποιο λόγο απορρίπτεις τον παθητικό;

-Δεν ξέρω. Παρόλο που έβλεπα τους μέχρι τώρα παρτενέρ μου να απολάμβαναν τον ρόλο τους με διακατέχει μία φοβία. Ισως το ότι να μου αρέσει αποκλειστικά, ίσως η φοβία του πόνου δεν ξέρω.

Ενα δυνατό γέλιο βγήκε από μέσα του και μου απάντησε έχοντας σαν γνώμονα τις εμπειρίες του ότι απολαμβάνει εξίσου και τους δύο ρόλους , ότι ο πόνος εξαρτάται πάντα από τον ερωτικό σύντροφο και πώς θα επιχειρήσει τη διείσδυση. -Προσωπικά εγώ δεν έχω πονέσει ποτέ μου είπε. Τελειώνοντας τα ποτά μου πρότεινε να πάμε σπίτι του, αν ήθελα, να συνεχίσουμε τη κουβέντα μας. Δέχτηκα χωρίς δυσκολία μιά και αυτή η κουβέντα με είχε ανάψει. Πράγματι σε λίγο βρεθήκαμε στο σπίτι του, ένα κουκλίστικο διαμέρισμα όμορφα διακοσμημένο και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι πίνακες που όλοι απεικόνιζαν ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις.

-Σου αρέσουν; με ρώτησε ερχόμενος με δύο ποτήρια στο χέρι. -Πάρα πολύ. Ηδη με έχουν διαγείρει.

-Τότε τι το βασανίζουμε;Αφου αρέσει και στους δυό μας ας αφήσουμε τις αναστολές.

Πράγματι βρεθήκαμε και οι δύο στο κρεβάτι γυμνοί και εκεί θαύμασα τόσο το καλογυμνσμένο του σώμα όσο και τον αξιοζήλευτο πούτσο του μακρύς μεν αλλά λεπτός. Ξάπλωσα ανάσκελα και ήρθε από πάνω μου φιλώντας το λαιμό μου, τον αγκάλιασα σφικτά και ένοιωθα τους γυμνασμένους του μύες. Κάποια στιγμή φιλώντας με μου τσίμπησε τις ρώγες μου και εγώ τινάχτηκα σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα.

-Σε πόνεσα μωράκι μου; με ρώτησε.
-Οχι με καύλωσε πολύ.
Συνέχισε πιό δυνατά. Πράγματι ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και ο Αλκης αφού ανασηκώθηκε στα γόνατα άρχισε να ασχολείται με τις ρώγες μου τσιμπώντας και στρίβοντάς τις. Ο πόνος που ένοιωθα με καύλωνε και έφτανα στα όρια να χύσω. Ηταν τέτοια η καύλα μου που ο πούτσος μου είχε βγάλει ένα σωρό προσπερματικά υγρά. Βλέποντάς το αυτό ο Αλκης μου ανοίγει τα πόδια και άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις με το δάκτυλό του στο πουτσοκέφαλό μου που άρχισε να βγάζει όλο και περισσότερα υγρά.
-Βλέπω σου αρέσει καυλιάρη μου λέει.
-Πάρα πολύ.

Νιώθω ότι είμαι έτοιμος να εκραγώ. -Κρατήσου καύλα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Οπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα μου ανασηκώνει τα πόδια και παίρνοντας με το δάκτυλό του υγρά άρχισε να μου χαιδεύει τη κωλοτρυπίδα.
-Σου αρέσει γλύκα;
Πραγματικά η ηδονή που ένιωθα με είχε παραλύσει, οι αντιστάσεις μου είχαν εκμηδενιστεί. Ημουν πλέον ένα υποχείριο στις ορέξεις του αφήνοντας τον εαυτό μου στα χέρια του.
-Πολύ κατόρθωσα να ψελλίσω.

-Γύρνα μπρούμητα να ασχοληθώ τώρα με το κωλαράκι σου.
Δεν ήθελα δεύτερη κουβέντα και βρέθηκα μπρούμητα με το κώλο μου ανασηκωμένο και τη κωλοτρυπίδα μου διαθέσιμη. Ολες οι αναστολές και φοβίες που είχα μέχρι τότε είχαν εξαφανιστεί. Πήρε απο το συρτάρι του κομοδίνου ένα σωληνάριο βαζελίνη και αφού μου άλειψε πρώτα στη κωλοτρυπίδα, μου το έβαλε μέσα βαθειά στο κώλο μου αδειάζοντας το περιεχόμενό του.

Τότε άρχισε με το δάκτυλό του να απλώνει τη βαζελίνη στη κωλοτρυπίδα μου και να το μπαινοβγάζει στο κώλο μου λιπαίνοντάς τον. Ηθελα να ουρλιάξω από τη καύλα και περιορίστηκα να δαγκώνω το μαξιλάρι. Η ηδονή που ένοιωθα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο.

-Γάμησέ με, ξεσκισέ με, κάνε με ότι θέλεις ούρλιαξα. Κάνε με να νιώσω σαν πουτάνα του είπα.
Και ήταν το μοναδικό που ήθελα εκείνη τη στιγμή έχοντας πιάσει με τα χέρια μου τα δύο μου κωλομέρια προσφέροντάς του μία ανοικτή κωλοτρυπίδα.

-Τώρα θα νιώσεις την απόλυτη ηδονή μου είπε με ένα χαμόγελο και ακούμπησε το πούτσο του στη κωλοτρυπίδα μου έτοιμος να μπεί.

Δευτερόλεπτα μετά που μου φάνηκαν αιώνες ένιωσα ένα πουτσοκέφαλο να έχει μπεί στον κώλο μου και ένας γλυκός πόνος να διαπερνάει όλο μου το κορμί παραλύοντάς το. Δεν ένιωθα κανένα μέλος του σώματός να υπακούει παρά μόνο μία επιθυμία όλο αυτό το στυλιάρι να εξαφανιστεί στα βάθη του κώλου μου. Με απαλές κινήσεις μπαινοβγαίνοντας και διεισδύοντας σιγά σιγά τον έβαλε όλο μέχρι που ένοιωσα τα αρχίδια του να ακουμπούν στα δικά μου. Η καύλα που ένιωθα εκείνη ήταν ανεπανάληπτη ο δε πόνος που φοβόμουν μέχρι τότε ήταν γλυκός και ηδονικός.

Τότε άρχισε μία αργή παλινδρομική κίνηση μέχρις ότου να νιώσει ότι ο πούτσος του μπαινόβγαινε ελεύθερα και άρχισε να επιταχύνει τη κίνηση. Κάθε φορά που μου τον έχωνε βαθειά κύματα ηδονής διαπερνούσαν τη σπονδυλική μου στήλη στέλνοντάς με στο Παράδεισο.
-Τι νιώθεις τώρα πουτανάκι;
-Την απόλυτη καύλα γαμιά μου. Θέλω να με ξεσκίζεις όλο το βράδυ.
-Από τη πρώτη στιγμή είχα βάλει στο μάτι το κωλαράκι σου και όταν μου είπες ότι ήταν παρθένο το έβαλα σκοπό να στο ξεσκίσω. Πές μου τώρα σου αρέσει να γαμιέσαι; -
Δεν έχω ξανανοιώσει τέτοια καύλα. Τώρα καταλαβαίνω τι έχανα.

Ολο αυτό το διάστημα ο πούτσος του μπαινόβγαινε και η καύλα μου είχε φτάσει στο ζενίθ.

Ο Αλκης είχε καταλάβει την κατάστασή μου και επιτάχυνε ακόμα περισσότερο. Οι παλμοί μου είχαν ανέβει και το λαχάνιασμά μου σε συνδυασμό με τα βογκητά της ηδονής ήταν έντονα. Ενα μούδιασμα που άρχισε να ανεβαίνει απο τα πόδια μου με προειδοποίησε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω.
-Χύνω καύλα μου, φώναξα.
Ενα δυνατό τράνταγμα ένιωσα και ένα ποτάμι από παχύρευστα υγρά να εκτινάζεται στα βάθη του κώλου μου ολοκληρώνοντας το γαμήσι. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα που με έκανε και εμένα να χύσω μέσα σε κραυγές και βογκητά ηδονής. Αποκαμωμένος απλώθηκα στο κρεβάτι με το πούτσο του Αλκη ακόμα στο κώλο μου ένοιωσα μία υγρή γλώσσα στο αυτί μου και τον Αλκη να ρωτάει.
-Σου άρεσε που έγινες πουτανίτσα;
-Ηταν υπέροχο, δεν μπορώ να το περιγράψω.

-Σ' ευχαριστώ που μου χάρισες αυτές τις στιγμές και θα ήταν χαρά μου να σου προσφέρω ότι θέλεις.
-Ησουν πολύ καλή και υπάκουη πουτανίτσα. Θα συνεχίσουμε και θα σε ολοκληρώσω σε αυτό το ρόλο. Εχω να σου μάθω πολλά ακόμα αν και είδα ότι είσαι καλή μαθήτρια. είπε χαμογελώντας. -
Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα που γνώρισα αυτή την ηδονή είναι να συνεχίσω.
-Ακόμα δεν έχεις γνωρίσει την απόλυτη ηδονή μου είπε και είχε δίκιο...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")