Η πρωτη μου φορα

Δημοσιεύθηκε από Gladiatorios
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Η πρώτη μου φορά, σε τσοντοσινεμά, με τον άγνωστο ψωλαρά...

Η ιστορία μου είναι αληθινή και θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Όλα μου τα χρόνια ήμουν κανονικά με γυναίκες, δίχως το παραμικρό στοιχείο ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι με άντρα. Ψάχνοντας στο ιντερνέτ ενημερώθηκα ότι υπάρχει ένα τσοντοσινεμά στο κέντρο όπου πάνε ζευγάρια και γκέι, καθώς και bi. Πήγα με σκοπό να πετύχω ζευγάρι, αλλά τελικά, αλλά υπολόγιζα και άλλα βρήκα.

Πλήρωσα το αντίτιμο και μπήκα. Σκοτάδι παντού, σε σημείο να μη βλέπω. Τσόντα υπέροχη. Εξερεύνηση του χώρου, άλλα τίποτα από ζευγάρια. Περιπλανώμενος, κατάληξα σε μια καμπίνα πριβέ. Κλειδώνω κι αρχίζω να μαλακίζομαι με την τσόντα. Τα βγάζω όλα και μένω γυμνός. Ξαφνικά βλέπω στο πλάι της καμπίνας να ανοίγει ένα παραθυράκι. Σάστισα και το έκλεισα. Έπειτα κάποιος μου χτυπούσε και ξαφνικά, ενώ το άνοιξα για να δω τι θέλει τόσο επίμονα, βλέπω ξαφνικά έναν γύρω στα 40-45 να τον έχει βγάλει έξω και να τον παίζει. Τον είχε πάρα πολύ μεγάλο και χοντρό, σίγουρα πάνω από 20 πόντους, ξυρισμένο, με δυο τεράστια αρχίδια.

Κατάλαβε ότι δεν ήξερα τι παίζει και μου είπε αν θέλω απλά να με κοιτάζει να τον παίζω. Αρχίσαμε να τον παίζουμε, όταν ξαφνικά ήρθε και κόλλησε στο παράθυρο και μου είπε να του πιάσω το εργαλείο. Κάτι η καύλα, κάτι ότι τον είχε τέρας, πήγα, τον έπιασα και τον έπαιζα. Σαν υπνωτισμένος ήθελα να τον δοκιμάσω. Δίχως να σκεφτώ πολλά, τον πήρα στο στόμα μου. Είχε χοντρό κεφάλι κι ευτυχώς χωρίς γεύση ή υγρά. Αφού του πήρα λίγο πίπα, μου ζήτησε να έρθει στη καμπίνα μου και δέχτηκα.

Ήρθε γδύθηκε και μου ζήτησε να κάτσω στα 4. Δίχως αντίρρηση έσκυψα, λέγοντας του ότι δε θέλω σεξ. Αυτός τότε έκανε κάτι που θα μου μείνει για πάντα αξέχαστο. Μου έγλειφε το κωλαράκι μου τόσο καλά, που ούτε μουνί δε γλείφει κάποιος έτσι. Ένιωθα να με γαμάει με τη γλώσσα του. Κατόπιν μου τον έτριβε πάνω στην τρύπα δίχως να μπει, σεβόμενος ότι του ζήτησα. Μετά τον έπαιζε, μου ζήτησε να με χύσει κάπου κι ασυναίσθητα, του είπα να μου τα ρίξει στην πλάτη, όπως κι έγινε. Με έχυσε τόσο πολύ και τόσο δυνατά, που η πλάτη μου γέμισε όλη Χάσια.. Με σκούπισε, ντύθηκε, και μου ζήτησε να μείνω ξαπλωμένος μπρούμυτα.

Με χάζευε ενώ προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει. Μου πετάει ένα 20ευρω και μου λεει:

-    Ήσουν το καλύτερο κωλαράκι που έχω γλείψει!

Έκλεισε την πόρτα κι έφυγε. Εγώ γεμάτος από τα χύσια του στην πλάτη μου, με το 20ευρω στην πλάτη να ‘χει κι αυτό χύσια, να σκάφτομαι τι μόλις είχα κάνει. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Θα ξανάπαω και αν σας άρεσε η ιστορία θα σας πω και πάλι τι συνέβη.

 

(Copyright protected OW ref: 86184)