Το ξεκίνημα μου ως Cross-dresser

Δημοσιεύθηκε από GeorgiaCrossy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση:Το ξεκίνημα μου ως Crossdresser...

Γεια σας, ονομάζομαι Γιώργος και είμαι 23 ετών. Από την στιγμή που βρήκα αυτό το site σκέφτομαι συνεχώς να μοιραστώ το ξεκίνησα μου ως Crossdresser. Ελπίζω να σας αρέσει.

Ήμουν μόλις στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών που ένιωθα μια πολύ μεγάλη έλξη προς το οτιδήποτε γυναικείο υπήρχε στο σπίτι. Είμαστε λοιπόν μια 4 μέλη οικογένεια που αποτελείται από τους γονείς μου και την 1.5 χρόνο μεγαλύτερη αδερφή μου. Από μικρός ήμουν ένα ήρεμο παιδί, λεπτό, με αρκετά γραμμένο σώμα. Ως την ηλικία των 15, την πέρασα μέσα στο σπίτι χωρίς να έχω όρεξη να ακολουθήσω την παρέα μου οπουδήποτε. Όσο διάστημα ήμουν σπίτι παρατηρούσα συνέχεια την αδερφή μου τον τρόπο που φέρεται τα ρούχα της τα τακούνια της και κύριος τα εσώρουχα της. Καθώς την κοιτούσα, με σκεφτόμουν στην δική της θέση και το πόσο όμορφη θα ήμουν με τα ρούχα της. Έτσι χωρίς πολλές-πολλές σκέψεις όταν όλοι έλειπαν από το σπίτι, κλείδωνα την πόρτα και έτρεχα σαν τρελός να αγγίξω τα εσώρουχα της.

Αυτό ξεκίνησε σαν παιχνίδι, ώσπου δεν μου έφτανε πλέον μόνο το άγγιγμα τους, ήθελα πολύ να τα νιώσω επάνω μου να με κοιτάξω στον καθρέφτη και να με χαρώ. Καθώς τα κοιτούσα και με σκεφτόμουν ότι τα φοράω, ένα τεράστιο συναίσθημα, μια θηλυκότητα με κυρίευε. Καθόμουν 2 μέρες και το σκεφτόμουν συνέχεια. Έτσι με την πρώτη που το σπίτι έμεινε κενό, ασφάλισα και έτρεξα να ψαχουλέψω για να βρω ότι ποιο sexy εσώρουχο είχε τότε η αδερφή μου είχε αρχίσει να φοράει τα πρώτα της στρινγκ. Έτσι έψαξα βρήκα ένα πολύ όμορφο μωβ και ένα ίδιο σουτιέν και χωρίς δεύτερη σκέψη τα φόρεσα και κοιταζόμουν ώρες στον καθρέφτη. Καμάρωνα και μου άρεσε πολύ να βγάζω όλη μου τη θηλυκότητα.

Τότε κατάλαβα ότι δεν με έλκουν πλέον τα ανδρικά πράγματα. Αυτό γινόταν καθημερινά, φορούσα τα ρούχα της τα στρινγκ της, τις γόβες της και τα φορέματα της, έβαφα τα νύχια μου και όσο μπορούσα προσπαθούσα να πετύχω ένα όμορφο μακιγιάζ. Στο τέλος φορούσα και μια καστανή όμορφη περούκα που είχα ξεθάψει από τα αποκριάτικα και ήμουν σωστή κούκλα. Όσο περισσότερο τα φορούσα τόσο πιο μεγάλη έλξη ένιωθα, ώσπου το πουλάκι καύλωνε και μόνο στη σκέψη ότι μέσα σε λίγη ώρα μπορούσα να γίνω μια σωστή μικρή sexy κυρία. Οι μέρες περνούσαν είχα συνηθίσει πλέον το γυναικείο ντύσιμο και όλη την προετοιμασία αλλά η καύλα μου δεν έφευγε με τίποτα. Το πουλάκι μου ήταν υγρό και πάντα σηκωμένο.

Έτσι αποφάσισα να ικανοποιήσω αυτή τη sexy κυρία που είχα απέναντι μου στον καθρέφτη, ξεκινώντας να παίζω με την μικρή όμορφη τρυπούλα μου. Έψαχνα όλο το σπίτι μέχρι να βρω κάτι στρογγυλό και μακρύ, όχι πολύ χοντρό για αρχή. Έτσι βρήκα ένα μολύβι. Γρήγορα πήγα μπροστά στον καθρέφτη, μου έβαλα βαζελίνη στα δάχτυλα και έβαλα το μολύβι μέσα μου. Σαν πρώτη αίσθηση ήταν πολύ ωραία, αλλά ήταν πολύ λεπτό και δεν καταλάβαινα πολλά. Έτσι άρχισα να ψάχνω για κάτι πιο παχύ. Καθώς έψαχνα στο σπίτι ντυμένη κοριτσάκι με τα ψηλά μου όμορφα τακούνια, βρήκα στο ψυγείο μια μικρή μπανάνα. Την πήρα, την κοίταξα, επέστρεψα στον καθρέφτη μου, άλειψα το δείκτη του αριστερού χεριού μου με βαζελίνη και άρχισα να πιέζω μέσα έξω απαλά και αργά στην τρυπούλα μου. Άρχισα να νιώθω λίγο πόνο και πολύ ηδονή. Ήταν απίστευτα. Ένιωθα την τέλεια ικανοποίηση.

Αφού συνήθισα το δάκτυλο μου, πρόσθεσα και το 2ο. Άρχισα να πονάω πιο πολύ αλλά ήταν ακόμη πιο καύλα απ' ότι με το ένα. Συνέχισα την προπόνηση της πίσω πόρτας για αρκετή ώρα, μέχρι που και τα δύο δάχτυλα εισχωρούσαν εύκολα μέσα μου προσφέροντας μου τέλεια ηδονή. Λίγες μέρες αργότερα, ένιωθα το κάλεσμα της μπανάνας. Την πήρα στα χέρια μου της έβαλα βαζελίνη και με ανοιχτά πόδια, ξαπλωμένη στο πάτωμα και σηκωμένα ψηλά, άρχισα το μπες βγες. Ήταν το κάτι άλλο. Όσο πιο μέσα, τόσο καλύτερα, όσο πιο γρήγορα τόσο πιο θηλυκή κραυγή από καύλα και ευχαρίστηση. Μετά από γρήγορο μπες βγες, η μπανάνα άγγιζε τον προστάτη μου και άρχιζε το μικρό, πολύ καυλωμένο, πουλάκι μου την ταλάντευση και να πετάει το νέκταρ μου, καθώς φώναζα από την υπέροχη αυτοϊκανοποίηση.

Ως σήμερα έχω προχωρήσει πολύ και ίσως να σας γράψω και την συνέχεια με πιο ζουμερά περιεχόμενα. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας στην πρώτη μου εμπειρία.

Ευχαριστώ!

 

(Copyright protected OW ref: 86102)