Το γαμήσι των δύο τσιγγάνων αδερφών και το ξεπαρθένεμα του ενός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Κάπου στα τέλη του προηγούμενου Νοέμβρη 2014 συνέβη η παρακάτω gay ιστορία μεταξύ εμού και δύο μικρών αθιγγάνων αδερφών.

Με λένε Μάκη. Ποτέ δεν είχα έφεση στο να κάνω "XStream" πράγματα, ωστόσο η ιστορία αφορά μια σεξουαλική επαφή που είχα με δύο αθίγγανους ταυτοχρόνως. Τα μέρη που πάω για την διασκέδαση είναι υψηλής αισθητικής ή στα τσοντοσινεμά στο Γκάζι. Παρά αυτού του γεγονότος μια μέρα καθημερινή, βγαίνοντας από ένα κατευθύνθηκα σε απόμακρα σημεία εκτός πόλης σχεδόν, με το αμάξι μου για να μπορέσω να πάρω αέρα μακριά από την πόλη. Στο δρόμο μου ξαφνικά ενώ έχω παρκάρει σε μια ερημική σχεδόν περιοχή βλέπω να ξεπροβάλλουν από μακριά δύο ρομά. Από μακριά φαινόντουσαν πως χόρευαν τσιφτετέλι και κουνούσαν το μελαμψό τροφαντό κωλαράκι τους. Έχοντας μη άλλη επιλογή και καύλες άνοιξα στην πόρτα και κατευθύνθηκα προς αυτούς, δήθεν για να τους κοροϊδέψω και για να κατουρήσω προς το μέρος τους. Η ώρα ήταν περασμένες 9 το βράδυ.

Βλέποντάς τους να έρχονται προς το μέρος μου βγάζω έξω τον πούτσο μου. Έκανα πως κατουρούσα.

-    Τσιγγάν: Γεια... (μου λένε και οι δυο με τσιγγάνικη προφορά και λύγισμα γυναικείο). Είμαστε αδέρφια ο μικρότερος ο Μαρίνος κι εγώ.

-    Εγώ: Γεια... τι κοιτάτε; Βλέπω σπάτε καλά το κορμάκι σας, σας αρέσει να το κουνάτε ε, σαν πουτανάκια; Δεν έχετε ξαναδεί ψωλή; τους λέω.

-    Τσιγγάν: Πάμε λίγο πιο εδώ, θέλουμε να δεις πως κάνουμε καλό κούνημα και βάζουμε και πράματα μέσα στο κωλαράκι μας, εμένα θα μου τον χώσεις και τον μικρότερο αδερφό μου θα τον ξεπαρθενέψεις. Εμένα μ' αρέσει να με γαμάνε συχνά τα πουρά, αλλά θέλω και από νέο να δοκιμάσω, αλλά δεν μου δίνεται η ευκαιρία γιατί δεν με γαμάει κανείς.

-    Εγώ: ΟΚ και που είναι αυτό το κάπου;

λέω παίζοντας την χοντρή ψωλή μου που είχε καρακαβλώσει.

-    Τσιγγάν: Εδώ...

απαντά ο ένας ο μικρότερος και αρχίζει να μου τον τρίβει, ενώ τον πιέζω αμέσως το κεφάλι κάτω και σκύβει πιάνοντας τον πούτσο μου και εγώ χώνοντάς τον βαθιά στο τσιγγάνικο λαρύγγι του και αυτός ρουφώντας όλα τα προσπερματικά και τα υγρά μου, με στωικότητα και φροντίδα σαν κανονικότατη γυναίκα από τον μακρύ, χοντρό πούτσο μου.

-    Εγώ: Μ... σ' αρέσει να πεοθυλάζεις, αναρωτιέμαι πόσο βάθος έχουν οι τσιγγάνικες τρύπες σας αλήθεια...

και τότε σκύβει και ο δεύτερος και παίρνουν εναλλάξ τον πούτσο μου μέσα τους. Αρπάζω τον ένα από την σπαστή γυναικεία μέση του και τον σκύβω, χώνοντας όλη την ψωλάρα μου μέσα του και ανεβοκατεβάζοντάς τον. Σαν πραγματική δεσποινίδα, είχε γίνει η πουτανίτσα μου ο ενώ ο άλλος μου έπιανε τα αρχίδια και προσπαθούσε να τα χώσει στο στόμα του, όσο εγώ σοδόμιζα το κωλαράκι του ομοφυλόφιλου αδερφού του. Φαινότανε πως ήταν άπειρος ακόμα.

-    Εγώ: Τέτοιες ψωλές πρέπει να τρως! Άντε κατέβα να την αρπάξει και ο αδερφός σου.

-    Τσιγγάν: Αχ ναι, έλα, αλλά πρόσεχε λίγο γιατί είναι παρθένος.

-    Τσιγγάν2: Εγώ θα τον καβαλήσω καλύτερα, έχω τρομακτική πείρα σε αυτό.

Εκείνη τη στιγμή έπαιζε το ραδιόφωνο από το αυτοκίνητο ένα τσιφτετέλι. Ο αθίγγανος πλησίασε πιο κοντά στον πούτσο μου λικνίζοντας το γύφτικο σώμα του σαν κανονική γυναίκα στους ρυθμούς του τραγουδιού. Τον άρπαξα.

-    Εγώ: Για να δούμε...

λέω και φοράω καπότα. Τον ανοίγω και του χώνω με σάλιο τον πούτσο μου. Ο μικρός ρομά σφάδαζε από πόνο, μέχρι που μετά την πάροδο δύο λεπτών με το μέσα-έξω είχε συνηθίσει και οι πόνοι μετατραπήκανε σε βογγητά ικανοποίησης.

-    Εγώ: Είδες τι ωραίο είναι; Ο πούτσος είναι σαν το μέλι.

-    Τσιγγάν2: Μη σταματάς!

-    Εγώ: Όχι βέβαια...

του απαντώ και συνεχίζω να τον γαμάω ακόμα πιο έντονα, χώνοντας τον μέχρι την κοιλιά του για πρώτη φορά ξεπαρθενεύοντας τον. Συνεχίσαμε περίπου για ένα τέταρτο μέχρι που με σκούντηξε ο μεγαλύτερος.

-    Τσιγγάν: Τι θα γίνει, εμάς μας ξέχασες;

-    Εγώ: Όχι δε σε ξέχασα...

του λέω, παίρνω ένα φακό που είχα στο πορτ μπαγκάζ και του τον χώνω στην κωλάρα του ασάλιωτο και ακάποτο. Πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, μέχρι που του τον βγάζω και του χώνω την ψωλή μου ξανά, κάνοντάς τον να χύσει μετά από περίπου ένα πεντάλεπτο, βογκώντας και λακτίζοντας το κορμί του σαν πουτάνα. Τον χώνω ξανά στο μικρότερο, αυτή την φορά σε στάση ανάσκελα, αφού τον είχα ξαπλώσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, ενώ ο άλλος μου έπαιζε τα αρχίδια. Του είχα κοκκινίσει πραγματικά το κωλαράκι του, μέχρι που τον μάτωσα ξεσκίζοντάς τον. Αυτή τη φορά γαμούσα τον ένα γαμούσα και τον άλλο, είχαν ανοίξει και οι δύο σαν πουτάνες και επάνω στο πορτ μπαγκάζ και γινότανε της πούτσας το κάγκελο.

-    Εγώ: Που θέλετε να φάτε το σπέρμα μου;

τους λέω αφού είχε περάσει ένα ακόμα τέταρτο και μου απαντούν ''στο στόμα...'' με μια φωνή.

-    Εγώ: Οκ, σκύψτε πόρνες να σας χύσω...

λέω και ξάφνου παίρνουν στάση οκλαδόν και με ανοιχτό το στόμα. Αφού τους έριξα σφαλιάρες με τον πούτσο μου, τον έπαιξα λίγο και άρχισα να χύνω πηγαίνοντας πέρα-δώθε τον πούτσο μου μία στο στόμα του ενός και μία στου άλλου, ενώ αυτοί τα παίρνανε σαν γάλα στην μούρη και τα κατεβάζανε με απεριόριστη γρηγοράδα σαν να ήταν γλυκό του κουταλιού. Αφού τους πασάλειψα για τα καλά όλο το κεφάλι τους κάνοντάς το σαν αφρόγαλα, άρχισαν να γλείφονται μεταξύ τους. Μπήκα στο αμάξι μου και ξεκίνησα για την πόλη. Σίγουρα η πουτσάρα μου και το ξεπαρθένεμα του ενός, θα τους μείνουν αξέχαστα σε όλη τους τη ζωή.

 

(Copyright protected OW ref: 86128)