Ο φίλος μου ο Χάρης

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Ο Χάρης είναι ένα συνομήλικο αγόρι που το γνώρισα όταν σε ηλικία 17 χρονών πήγα με τη μητέρα μου να περάσουμε Ιούνιο και Ιούλιο στη Φολέγανδρο, δύο μήνες φιλοξενούμενοι του πρώτου ξάδελφου του πατέρα μου. Ήταν δύο υπέροχοι μήνες με πολλές υπέροχες σεξουαλικές εμπειρίες...

Ο Χάρης έμενε στο διπλανό σπίτι και από την πρώτη μέρα γίναμε κολλητοί. Ήταν κοντά στο 1,70 με στρουμπουλό μεγάλο κώλο και μεγάλα βυζιά. Το σώμα του ήταν τότε εντελώς γυναικείο. Μετά από 5-6 ημέρες είχαμε αρχίσει να κοιμόμαστε και μαζί, μία στο σπίτι του ενός, μία στου άλλου. Το δικό του σπίτι ήταν μόνιμη κατοικία και έτσι εκεί κοιμόμασταν στο δικό του δωμάτιο, απομονωμένοι από το υπόλοιπο σπίτι, χωρίς να μας ενοχλεί κανείς. Έτσι είχαμε ξεκινήσει και τη μόδα να κοιμόμαστε γυμνοί, χωρίς όμως να γίνεται τίποτα. Την τρίτη περίπου εβδομάδα που ήμασταν εκεί, ο Χάρης μου είπε πως το καΐκι ενός φίλου του πατέρα του θα ξεκίναγε να βγαίνει για ψάρεμα μετά από 2 μέρες και ότι εκείνος πολλές φορές πήγαινε μαζί τους γιατί πέρναγε καλά. Μου πρότεινε λοιπόν αν ήθελα να πήγαινα μαζί του μία ημέρα. Η μητέρα μου έδωσε την άδεια και έτσι μετά από καμία εβδομάδα αποφασίσαμε να πάμε μαζί.

Το καΐκι ήταν πολύ μεγάλο και εκτός του φίλου του πατέρα του, είχε και 4 Αφρικανούς που δούλευαν για αυτόν. Φύγαμε γύρω στις 4 τη νύχτα και μετά από κανένα μισάωρο είχαμε ανοιχτεί στη θάλασσα. Γύρω μας σκοτάδι και απόλυτη ησυχία. Μόνο τα φώτα του καϊκιού. Τους πήρε συνολικά κανένα δίωρο για να ολοκληρώσουν οτιδήποτε εργασία έκαναν σχετικά με το ψάρεμα και είχε αρχίσει να χαράζει. Εμείς όλο αυτό το διάστημα βοηθούσαμε σε μικροδουλίτσες που μας έλεγε ο φίλος του πατέρα του Χάρη να κάνουμε. Όταν τελείωσαν, προσέγγισαν με το καΐκι ένα απομονωμένο ξερονήσι. Εκεί, οι Αφρικανοί γδύθηκαν εντελώς κι έπεσαν στη θάλασσα για μπάνιο. Μόνο ο φίλος του πατέρα του έμεινε επάνω και την έπεσε για ύπνο. Ο Χάρης μου λέει να πάμε να πέσουμε κι εμείς, ότι είναι κάτι που το κάνουν κάθε φορά που τελειώνουν με τις δουλειές. Οπότε γδύνεται εντελώς κι αυτός και πέφτει στη θάλασσα.

Δεν υπήρχε ψυχή τριγύρω, μόνο θάλασσα, οπότε σκέφτηκα ότι δεν έτρεχε και τίποτα, γδύθηκα και βούτηξα κι εγώ. Αρχίσαμε τα παιχνίδια στο νερό με τους μαύρους, τα οποία περιελάμβαναν αρκετή πάλη με επαφές των κορμιών που ήταν αρκετά τολμηρές από τη μεριά τους. Ο Χάρης δεν έλεγε τίποτα, αντίθετα δεχόταν με χαρά ότι του έκαναν, οπότε κι εγώ έκανα το ίδιο. Κάποια στιγμή ένας από τους μαύρους αγκάλιασε από πίσω το Χάρη, κρατώντας τον σφιχτά και ένας άλλος πήγε από μπροστά ξεκινώντας πρώτα με τα δάχτυλά του να του πειράζει τις ρώγες στα βυζιά του και στη συνέχεια με το στόμα να τις γλείφει, να τις ρουφάει και να τις δαγκώνει. Ο Χάρης είχε γύρει το κεφάλι του πίσω στους ώμους του μαύρου που τον κράταγε και απολάμβανε τις περιποιήσεις του άλλου στα βυζιά του. Είχα μείνει άγαλμα και κοίταζα χωρίς να ξέρω τι ακριβώς να κάνω. Ο τρίτος των Αφρικανών πλησίασε δίπλα τους και μαζί με τον άλλο άρχισαν παρέα να παίζουν με τα βυζιά του Χάρη.

Γύρισα προς το καΐκι και δεν είδα κανέναν. Ο φίλος του πατέρα του κοιμόταν του καλού καιρού και απορούσα αν ήξερε ή όχι γι’ αυτό που γινόταν, όταν ο τέταρτος της παρέας των Αφρικανών ήρθε και με έπιασε από πίσω. Με γύρισε προς το γκρουπ των 4 και κόλλησε πάνω μου, κάνοντάς με να αισθανθώ κάτω από το κώλο μου τον καυλωμένο του πούτσο. Στο σημείο που βρισκόμασταν δεν είχε ακριβώς παραλία. Ήταν μόνο κάποια πλατιά βράχια στο ύψος του νερού. Οι μαύροι είχαν αρχίσει να τραβάνε τον Χάρη προς τα εκεί και ο ένας από αυτούς βγήκε πιο γρήγορα, ανέβηκε σε ένα βραχάκι και κάθισε σε αυτό με τα πόδια μέσα στο νερό. Ήταν καυλωμένος. Οι άλλοι δύο με τον φίλο μου πήγαν προς αυτόν και με μεγάλη μου έκπληξη είδα τον Χάρη να σκύβει και να παίρνει στο στόμα του τον μαύρο σε ένα βαθύ τσιμπούκι. Ο άλλος μαύρος έσκυψε, του άνοιξε τα κωλομέρια και άρχισε να του γλείφει τη κωλοτρυπίδα.

Είμαι ακίνητος από την έκπληξη, όταν συνειδητοποιώ ότι ο δικός μου μαύρος με έχει αγκαλιάσει, μου έχει χουφτώσει τα δικά μου βυζιά, με γλείφει και με δαγκώνει στο λαιμό, ενώ ο πούτσος του τώρα τρίβεται πάνω στα κωλομέρια μου. Γυρίζω άλλη μια φορά το κεφάλι προς το καΐκι και δεν βλέπω κανέναν. Η όλη φάση φυσικά με έχει καυλώσει και δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να αφεθώ. Με τραβάει πιο έξω, όπου το νερό είναι μέχρι τις γάμπες μου, μερικά μέτρα πιο αριστερά από τον Χάρη που συνεχίζει το τσιμπούκι στον καθιστό μαύρο μπροστά του. Ο άλλος πίσω του τώρα τον κρατάει με τα χέρια γερά από τη μέση και του γαμάει με δύναμη τον κώλο. Το καυλί του είναι πολύ μακρύ αλλά χάνεται όλο μέσα στο κώλο του φίλου μου που βγάζει πνιχτούς ήχους με το πούτσο του άλλου στο στόμα. Ο άλλος μαύρος έρχεται προς εμάς και μαζί με τον δικό μου στέκονται μπροστά μου και σπρώχνοντάς με από τους ώμους, με γονατίζουν μπροστά στους πούτσους τους.

Παίρνω το βλέμμα από τον φίλο μου και αφοσιώνομαι στα καυλιά μπροστά μου που έχουν μέγεθος που δεν έχω ξαναδεί. Μου γαμάνε το στόμα, μία ο ένας και μία ο άλλος, κρατώντας μου το κεφάλι με τα χέρια τους. Τη στιγμή που έχω τον πούτσο του ενός στο στόμα παίζω τον άλλο με το χέρι μου. Δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε αυτό, σίγουρα αρκετή όμως γιατί το στόμα μου και ο λαιμός μου είχαν μουδιάσει, ενώ τα γόνατά μου με πέθαιναν. Κάπου ενδιάμεσα οι πνιχτοί ήχοι του Χάρη σταμάτησαν και αντικαταστάθηκαν από ηδονικούς, μακρόσυρτους και δυνατούς ήχους. Δεν μπορούσα να δω γιατί όλη την ώρα ήμουν με τη πλάτη προς αυτόν, όμως κάποια στιγμή οι δικοί μου μαύροι σταμάτησαν, με σήκωσαν και με τράβηξαν προς ένα άλλο βράχο. Τότε είδα παραδίπλα τον Χάρη καβάλα στον καθισμένο μαύρο με τον άλλο πίσω του, να του γαμάνε και οι δύο μαζί το κώλο. Σκέφτηκα ότι οι ηδονικοί του ήχοι θα είχαν ξυπνήσει το φίλο του πατέρα του στο καΐκι και γύρισα ακόμα μία φορά προς αυτό.

Πράγματι, τον είδα να στέκεται στην άκρη του καϊκιού. Στην αρχή τρομοκρατήθηκα όμως συνειδητοποίησα αμέσως ότι ο τύπος απολάμβανε το θέαμα γιατί κατάλαβα από τις κινήσεις του ότι τον έπαιζε παίρνοντας μάτι. Με έκαναν να ακουμπήσω με τα χέρια πάνω στον βράχο σε μία σχεδόν όρθια στάση. Ο ένας ήρθε πίσω μου και ο άλλος έφυγε προς το Χάρη. Όσο αισθανόμουν τον πούτσο του μαύρου, να δοκιμάζει αργά και ηδονικά τα όρια της (ευτυχώς ανοιγμένης καλά στο παρελθόν) κωλοτρυπίδας μου, να την περνάει και να μπαίνει μέσα μου, έβλεπα τον τρίτο μαύρο να πηγαίνει και αυτός πίσω από τον Χάρη. Ο άλλος που ήταν πριν πίσω όρθιος ανέβηκε από πάνω του με τα πόδια του πάνω στον βράχο αριστερά και δεξιά από τον Χάρη και ξαναμπήκε στον κώλο του. Μαζί με τον ξαπλωμένο, αλλά και τον τρίτο τώρα μαύρο που έβαλε στα όρθια τον πούτσο του και αυτός στο κώλο του φίλου μου. Τον γαμούσαν και οι τρεις μαζί και εκείνος φώναζε ηδονικά, πεσμένος μπρούμυτα πάνω στο στήθος του ξαπλωμένου μαύρου.

Το θέαμα ήταν τόσο μαγνητικό που δεν καταλάβαινα καν τον δικό μου που με πήδαγε με ταχύτητα. Γρήγορα όμως η καύλα άρχισε να με φέρνει πίσω, έσκυψα λίγο το κεφάλι, έγειρα τη πλάτη μπροστά και τον άφησα να με γαμάει με όλο το μήκος του, απολαμβάνοντας την καύλα της στιγμής. Τον αισθάνθηκα να κολλάει με δύναμη πάνω μου, όλος μέσα μου, και αρχίζοντας να τρέμει και να λέει κάτι που δεν καταλάβαινα ένιωσα να μου γεμίζει το κώλο με καυτά χύσια. Η αίσθηση αυτή με έστειλε κατευθείαν και άρχισα να χύνω στα όρθια πάνω στον βράχο φωνάζοντας. Ο μαύρος βγήκε από μέσα μου και μπήκε μέσα στη θάλασσα κολυμπώντας προς το καΐκι. Εγώ γύρισα και έκατσα στο νερό να ηρεμήσω. Πιο πέρα οι μαύροι ήταν όρθιοι μέσα στο νερό. Ο πιο μεγαλόσωμος κρατούσε τον Χάρη από τα πόδια που τα είχε τυλιγμένα γύρω από τη μέση του και κρατιόταν από τον σβέρκο του μαύρου και με τα δύο χέρια. Μαζί με ένα άλλο μαύρο του γαμούσαν τον κώλο στα όρθια και οι δύο μαζί ενώ ο τρίτος τους χάζευε και τον έπαιζε.

Στο καΐκι είχε ήδη ανέβει ο μαύρος που με είχε μόλις πηδήξει και στηριζόμενος από την άκρη του σκάφους ήταν σκυμμένος μπροστά με τον ιδιοκτήτη του καϊκιού να τον γαμάει στα όρθια. Ήταν καμιά 60αριά χρονών αλλά νταβραντισμένος από τη θάλασσα και την αλμύρα. Με είδε που τους κοιτούσα και μου έκανε νόημα με το χέρι του να πάω εκεί. Όταν ανέβηκα στο καΐκι, ο Χάρης γονατισμένος έπινε τα χύσια των δύο μαύρων που τον έχυναν ενώ ο τρίτος της παρέας τους ερχόταν κολυμπώντας προς το σκάφος. Μόλις ανέβηκα ο καπετάνιος άφησε τον μαύρο και μου είπε να πάω να πέσω στα τέσσερα μπροστά του, αν δεν ήθελα να πει τα πάντα. Το έκανα χωρίς αντίρρηση. Ο πούτσος του δεν ήταν τόσο μακρύς όσο του μαύρου αλλά ήταν απίστευτα χοντρός. Μπήκε με δυσκολία και αρκετό πόνο μέσα μου και στην αρχή όσο με γαμούσε, έτσι τουρλωμένος που ήμουν, με τη μούρη κολλημένη στο ξύλινο αλατισμένο πάτωμα, νόμιζα ότι τραβούσε μέσα-έξω όλα μου τα σωθικά.

Μετά από λίγο το συνήθισα και άρχισα να το απολαμβάνω. Απέναντι με την άκρη των ματιών μου έβλεπα το Χάρη με τους μαύρους που τώρα κοιτούσαν εμάς. Ο καπετάνιος με γαμούσε και μου έλεγε ότι απολαμβάνει καλύτερα τη δική μου κωλοτρυπίδα γιατί είναι πιο σφιχτή από του Χάρη και ότι αν δεν ήθελα να πει τίποτα θα έπρεπε να βγω πάλι μαζί τους με το καΐκι την άλλη εβδομάδα. Ο μαύρος που με είχε ήδη πηδήξει και γαμούσε ο καπετάνιος λίγο πριν, καυλωμένος από το γαμήσι του καπετάνιου ήρθε και ανοίγοντας τα πόδια του κάθισε μπροστά μου με το πούτσο του μέσα στη μούρη μου. Ο καπετάνιος μου ζήτησε να του παίρνω τσιμπούκι όσο εκείνος με γαμούσε. Έτσι είχα ένα πολύ χοντρό πούτσο στο κώλο και έναν πολύ μακρύ στο στόμα. Άκουσα το Χάρη και τους άλλους να ανεβαίνουν στο καΐκι και γρήγορα τους είδα μαζεμένους τριγύρω να απολαμβάνουν το θέαμα που προσέφερα. Ο καπετάνιος έλεγε του Χάρη ότι η κωλοτρυπίδα μου είναι πολύ γλυκιά και τον ρώταγε αν έχυσε πριν που τον γάμαγαν οι μαύροι γιατί τον βλέπει πολύ καυλωμένο. Ο Χάρης του είπε πως δεν έχυσε και ξαφνικά ο καπετάνιος σταματάει βγαίνει από μέσα μου και του λέει να έρθει να με πηδήξει για να χύσει.

Αν και τον πούτσο του δεν τον αισθανόμουν σχεδόν καθόλου, έτσι όπως με είχαν ανοίξει οι δύο προηγούμενοι, με καύλωνε ιδιαίτερα που με πήδαγε ο Χάρης. Μέχρι τότε δεν με είχε πηδήξει κανείς συνομήλικος μου και φίλος μου. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα μεγαλύτερη πίεση επάνω μου, όμως οφειλόταν στο γεγονός ότι ο καπετάνιος τον είχε φορέσει στον Χάρη και τον γάμαγε όσο ο Χάρης γαμούσε εμένα. Ο μαύρος άρχισε να με χύνει στο στόμα. Έχυσα κι εγώ πολύ γρήγορα, όπως και ο Χάρης μέσα μου. Μετά ο καπετάνιος ζήτησε και από τους δυο μας να γονατίσουμε μπροστά του και άρχισε να μας τον δίνει εναλλάξ τσιμπούκι. Οι άλλοι μαύροι γύρω μας όρθιοι τον έπαιζαν. Αφού μας έχυσαν όλοι στα στόματα και στα πρόσωπά μας, βουτήξαμε να πλυθούμε και πήραμε το δόμο της επιστροφής. Οι μέρες αυτές στο νησί ήταν υπέροχες με πολλές τέτοιου είδους εμπειρίες, μια και ο Χάρης αποδείχτηκε ότι είχε πολλές τέτοιου είδους διασυνδέσεις. Άσε που αυξήσαμε τις ημέρες που κοιμόμασταν παρέα σπίτι του όπου γίνονταν το σώσε.

 

(Copyright protected OW ref: 86062)