Φοιτητής στην Αγγλία με τον Άραβα στρέιτ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όπως σας υποσχέθηκα μετά από τη διήγηση πως τον έφαγα στα 15 μου για πρώτη φορά και πως με γάμησαν στο στρατό θα σας διηγηθώ για την περιπέτειά μου σαν φοιτητής στην Αγγλία που δεν ήταν και η μόνη.

Ήμουν στο πρώτο έτος του πτυχίου μου στο Λονδίνο και έμενα στις φοιτητικές εστίες. Εκεί στο διπλανό δωμάτιο έμενε ένας Άραβας από τη Σαουδική Αραβία. Ήταν αρκετά μεγάλος γύρω στα 32 και έκανε μεταπτυχιακό. Εγώ ήμουν 20.

Πρώτη φορά τον είδα στην κουζίνα που μοιραζόμασταν. Ήταν μελαμψός και αρρενωπός με γεροδεμένο σώμα γύρω στο 1.85. Πιάσαμε την κουβέντα και γίναμε φίλοι από τις πρώτες μέρες. Πολλές φορές τρώγαμε και μαζί. Τα λέγαμε για τις χώρες μας και τα διαφορετικά μας έθιμα. Από ένα σημείο και μετά κάναμε πολύ παρέα και πηγαίναμε συχνά ο ένας στο δωμάτιο του άλλου. Εγώ είχα αρχίσει να το γουστάρω πολύ αλλά φυσικά δεν έλεγα τίποτα γιατί ήταν φανερό πως ήταν στρέιτ.

Σε κάποια στιγμή ήρθε και το θέμα για τις γυναίκες και μου είπε πως στη θρησκεία του είναι αμαρτία να κάνεις σεξ πριν το γάμο και επειδή ήταν θρήσκος δεν είχε πάει ποτέ με γυναίκα. Περίμενε να παντρευτεί. Πάντως μου εξομολογήθηκε πως μόνο αυτός ήξερε πως κρατιέται…

Μια μέρα είχε έρθει στο δωμάτιό μου και εκεί που βλέπαμε ίντερνετ έπεσε το μάτι του σε ένα σελιδοδείκτη σε γκέι σάιτ που είχα ξεχάσει να διαγράψω. Τον είδα πως ξαφνιάστηκε αλλά το έκλεισε διακριτικά και δεν είπε τίποτα. Μετά από λίγο έφυγε.

Δεν ήξερα τι σκεφτόταν πάντως εμένα με είχε καυλώσει πολύ που είδε πως μπορεί να είμαι γκέι. Την άλλη μέρα άλειψα την κωλότρυπά μου με μπόλικη βαζελίνη και πήγα στο δωμάτιό του. Του έφερα τη συζήτηση στο χθεσινό και του είπα πως λυπάμαι που έγινε. Με ρώτησε.

-Είσαι γκέι;

-Δε θέλω να πω ψέματα. Ναι είμαι.

Αυτός χλόμιασε αλλά μετά του εξήγησα κάποια πράγματα πιάσαμε την κουβέντα και ήρθε στα ίσα του. Σε κάποια στιγμή του λέω.

-Πάντως τώρα που έμαθες την αλήθεια θέλω να σου πω πως μπορώ να κάνω κάτι για τις καύλες που μου έλεγες.

Στην αρχή αντέδρασε πολύ αρνητικά και δεν ήθελε ούτε να το ακούσει. Μετά όμως άρχισε να μαλακώνει. Του λέω:

-Απ’ ότι μου πες η απαγόρευση στο σεξ είναι να μην πας με γυναίκες όχι και για τους άντρες.

-Ναι αλλά… τώρα που το λες πρέπει να εξομολογηθώ πως και ένας άλλος συμπατριώτης μου, μου έχει πει πως γαμάει άντρες για να ικανοποιείται αλλά το είχα θεωρήσει πολύ ακραίο αν και μου είχε κινήσει την περιέργεια…

-Θες να δοκιμάσουμε; Του λέω.

-Μόνο στο στόμα θα στο πάρω.

Με τα πολλά δέχτηκε. Πήγε στο μπάνιο. Εγώ στο μεταξύ έβγαλα τη φόρμα μου και έμεινα με το τ-σερτ και το σλιπάκι. Αυτός ήρθε έξω γυμνός με μια πετσέτα. Η καύλα του ήταν μεγάλη (και μου το έπαιζε και δύσκολος) και η πούτσα του σήκωνε την πετσέτα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι. Εγώ δεν έχασα χρόνο. Πήγα δίπλα του, του έβγαλα την πετσέτα και κοίταξα τον πούτσο του που ήταν κοντά στα 22 εκατοστά και αρκετά χοντρός. Το κεφάλι ήταν διαρκώς έξω λόγω της περιτομής. Άρχισα να του την παίζω. Από σχεδόν καυλωμένη η πούτσα του έγινε πύραυλος. Κατέβηκα και του το πήρα στο στόμα. Είχε καυλώσει πολύ όπως και εγώ άλλωστε. Σε λίγο μου λέει.

-Βγάλε το σλιπάκι σου. Θέλω να σε γαμήσω θα το ήθελες;

-Ναι. Του είπα.

Αμέσως έβγαλα το σλιπάκι μου και έμεινα μόνο με το τ-σερτ όπως είναι το αγαπημένο μου. Αυτό τον καύλωσε ακόμη πιο πολύ.

-Στήσου στα 4. Μου λέει.

Προκλητικά και κουνώντας το κωλαράκι μου προς το μέρος του κάθισα στα 4 και περίμενα. Ήρθε χωρίς να μιλήσει από πίσω μου και γρήγορα ακούμπησε το πούτσο-κέφαλο του στην τρύπα μου. Ο πούτσος του ήταν σκληρός σαν πέτρα.

-Συγγνώμη. Μου είπε, Αλλά πρέπει να το κάνω. Δεν πάει άλλο!

Με ένα δυνατό σπρώξιμο βρέθηκα με ένα τεράστιο πούτσο-κέφαλο μέσα στη σούφρα μου που ήταν ήδη έτοιμη από τη βαζελίνη. Σε λίγο ήταν όλος μέσα μου και άρχισε να με γαμάει κανονικά στην αρχή και επιτάχυνε συνέχεια. Εγώ έπαιζα την πούτσα μου σαν τρελός και σε κανένα λεπτό άδειασα τα ψωλοχύματά μου στα σεντόνια του. Αυτός δεν άντεξε για πολύ ακόμα και σε μερικά δευτερόλεπτα άρχισε να χύνει μέσα στον κώλο μου λέγοντας έντονες αραβικές φράσεις. Τα χύσια που μου άδειασε στο κωλάντερο ήταν ένας ποταμός που έτρεχε έξω από τη σούφρα μου. Αφού τελειώσαμε και οι δυο πέσαμε αποκαμωμένοι για 5 λεπτά. Μετά τα 5 λεπτά από αυτό με ξανά-έστησε στα 4 και με γάμησε πάλι σαν τρελός. Εκείνη τη μέρα μου το ‘κανε συνέχεια. Ανάσκελα, μπρούμυτα εγώ καβάλα στο ντους… Σε κάποια στιγμή μου λέει.

-Ο κώλος σου είναι πιο γλυκός και από μέλι. Θέλω όσο καιρό είσαι εδώ να γίνεις η γυναίκα μου. Να κοιμόμαστε μαζί και να μου προσφέρεις ηδονή όπως και εγώ σε σένα.

-Δέχομαι του λέω.

Με έπιασε και μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Από τότε και για 2 χρόνια ήμασταν μαζί. Κοιμόμασταν μαζί και με γαμούσε κάθε βράδυ σχεδόν και πάντα έχυνε μέσα στον κώλο μου. Αυτό ήταν νόμος. Ήταν και πολύ ζηλιάρης και αυτά τα 2 χρόνια ήταν ο μόνος που με γαμούσε. Μετά τελείωσε και γύρισε στην πατρίδα του ενώ εγώ συνέχισα. Ο επόμενος μου ήταν ένας Ταϊλανδέζος αλλά γι’ αυτόν θα σας πω σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")