Πρώτη φορά επί πληρωμή και μάλιστα με άντρα

Δημοσιεύθηκε από panoulopoulos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Εισαγωγή: Με λένε Πάνο. Μέχρι στιγμής είμαι straight, έχω πάει με αρκετές γυναίκες, αλλά τον τελευταίο χρόνο είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως θα ήταν να δοκίμαζα κάτι με άντρα.

Σε μία εφαρμογή κάποιος μου έκανε πρόταση να συναντηθώ με εκείνον και την γυναίκα του για να γίνουμε τρίο. Δεν προχώρησε αυτό αλλά η ιδέα μου μπήκε. Έτσι άρχισα να το ψάχνω και βρήκα ότι με καύλωνε η ιδέα. Κάποια στιγμή άρχισα να μιλάω με ένα παιδί, και ανταλλάξαμε και φωτογραφίες. Εκείνος τρελάθηκε με την τρυπούλα του κώλου μου και μου έλεγε πόσο θέλει να την δει από κοντά και να την γλείψει. Αλλά τα έλεγε με όμορφο τρόπο, όχι χυδαίο, οπότε συζητήσαμε το πως και το πότε θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Κάποια στιγμή μου είπε και ότι θα με πλήρωνε μόνο και μόνο για να μου την γλείψει. Μου άρεσε η ιδέα να γίνω ουσιαστικά ένα πουτανάκι. Του έδωσα λοιπόν τον τιμοκατάλογό μου για το γλείψιμο, αν ήθελε να βάλει και δάχτυλο και αν ήθελε να μου πάρει και πίπα. Δέχτηκε και κανονίσαμε ραντεβού σε φιλικό μου σπίτι που μπορούσα να έχω ελεύθερο.

Είχα μεγάλη αγωνία βέβαια αλλά και καύλα. Ήρθε και κάτσαμε, ήταν κι εκείνος νευρικός αλλά με κοίταγε συνέχεια στο παντελόνι. Σηκώθηκα και πήγα να κάνω ένα ντους να φρεσκάρω την περιοχή εκεί κάτω. Βγήκα με την πετσέτα τυλιγμένη στη μέση μου μόνο και έκατσα δίπλα του. Μπορούσα να δω την πούτσα του να πιέζει ήδη το παντελόνι του. Τον ρώτησα αν έχει τα λεφτά και με τη μια τα έβγαλε και τα άφησε στο τραπεζάκι του σαλονιού. Ρώτησα πως με θέλει, σε τι στάση, μου είπε στα 4, να σηκώσω το κωλαράκι μου ψηλά όσο μπορώ. Έβγαλα την πετσέτα και γύρισα με τη μια να γονατίσω στον καναπέ. Προσπάθησα να τουρλώσω όσο μπορούσα τον κώλο μου και σε 3 δευτερόλεπτα ένιωσα τα χέρια του στα κωλομέρια μου, να με χαϊδεύει και να τα ανοίγει να δει το χώρισμα μέχρι την τρύπα μου. Ήταν περίεργο να με ακουμπάει έτσι άντρας, αλλά μου άρεσε.

Μου έλεγε πόσο του αρέσει και ότι τρελάθηκε μόλις τον είδε στις φωτογραφίες. Μου έδινε φιλιά στα κωλομάγουλα και έγλειφε το χώρισμα και πήγαινε όλο και πιο κάτω να βρει την τρύπα μου. Προσπαθούσα να δω προς τα πίσω και του είπα να γδυθεί κι εκείνος. Το έκανε με απίστευτη ταχύτητα και έπεσε με τα μούτρα πάλι στο κωλαράκι μου. Έφτασε στην τρύπα μου και άρχισε να γλείφει, να τη σαλιώνει, να τη φιλάει, να μουγκρίζει κάθε τόσο. Έτριβε το πρόσωπό του στα κωλομάγουλα μου και έγλειφε ασταμάτητα. Ένιωθα τα σάλια του να τρέχουν στα αρχίδια μου. Μου άρεσε και μου άρεσε πολύ. Είχα καυλώσει όσο κι εκείνος. Ήθελα να μου πάρει πίπα αλλά η συμφωνία ήταν να το κάνει αν το θέλει και το ζητήσει αυτός, που θα το πλήρωνε κιόλας. Δεν είπα τίποτα και αφέθηκα στη γλώσσα του.

Με είχε έτσι για κανένα τέταρτο και μετά μου είπε να ξαπλώσω και να σηκώσω τα πόδια ψηλά και ανοιχτά. Σαν καλό πουτανάκι που ήθελα να είμαι το έκανα και συνέχισε το έργο του, μόνο που τώρα μπορούσε να δει καλύτερα και να νιώσει την καύλα μου. Μια στιγμή σταμάτησε και σηκώθηκε, τον είδα να βγάζει λεφτά και να αφήνει το σωστό ποσό που είχα ζητήσει για να με πιπώσει. Χωρίς λέξη όλα αυτά, απλά τα πέταξε στο τραπεζάκι, με κοίταξε,  του έγνεψα με το κεφάλι "ναι", και με τη μια έπεσε και τον πήρε όλο στο στόμα και με ρούφαγε σαν να μην υπήρχε αύριο. Ήταν υπέροχα. Ένιωθα ότι θα χύσω αμέσως, αλλά κρατήθηκα λίγο. Με ρούφαγε και μούγκριζε, τον έπαιρνε όλο μέσα και έξω, ήταν καλύτερος από τις περισσότερες γυναίκες που μου το έχουν κάνει. Δεν άντεξα πολύ ακόμα, άρχισα να αναστενάζω βαθιά και να του λέω ότι θα χύσω και με πήρε ως το λαιμό. Πνιγόταν αλλά δεν με έβγαζε από το στόμα. Με ένα δυνατό βογγητό έχυσα στο λαιμό του. Ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω. Του είχα κλείσει το κεφάλι με τα πόδια μου και σίγουρα δε μπορούσε να ανασάνει, αλλά δε με ένοιαζε και ούτε και αυτόν. Έχυνα και με έπινε μέχρι που δε μπορούσα άλλο. Άνοιξα τα πόδια και με άφησε κι εκείνος, το πρόσωπό του κόκκινο αλλά χαρούμενος και με πολύ καύλα στο ύφος του. Μου ζήτησε να γυρίσω μπρούμυτα γιατί ήθελε να τον παίξει κοιτώντας τον κώλο μου και να χύσει πάνω του και με ρώτησε αν θέλω έξτρα λεφτά για αυτό. Του είπα όχι, μπορεί να με γεμίσει με το σπέρμα του. Έτσι έκανε, έχυσε παντού, στα κωλομάγουλα, στο χώρισμα, μέχρι στην πλάτη μου ψηλά πετάχτηκαν.

Έπεσε πίσω στον καναπέ χωρίς πνοή, εγώ σηκώθηκα να πάω να πλυθώ. Σκεφτόμουν πόσο ωραίο ήταν αυτό που έζησα. Σκεφτόμουν ότι θέλω κι άλλο. Να το ξανακάνω. Ποιός ξέρει; Ίσως ξαναγίνει.

 

(Copyright protected OW ref: 85817)