Συμφοιτητές με αγάπη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον Κώστα γνωριστήκαμε στην σχολή απ' την πρώτη στιγμή. Γίναμε αμέσως φίλοι, είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, κοινές παρέες, γίναμε αυτό που λέμε κολλητοί. Γρήγορα νοικιάσαμε μαζί ένα μεγάλο σπίτι. Εκείνη τη περίοδο εγώ δεν είχα καμία σχέση με κοπέλα, και λόγω καύλας μου τριβέλιζαν το μυαλό αυτές οι σκέψεις να δοκιμάσω να πάω με άντρα, που προσπαθούσα μάταια να βγάλω απ' το μυαλό μου.

Εκείνος είχε μια γκομενίτσα έτσι για να περνάει την ώρα του όπως έλεγε, γιατί πράγματι δεν της έδινε και πολύ σημασία.

Ένα βράδυ λοιπόν την είχε φέρει στο σπίτι για να την πηδήξει, και εγώ είχα αποσυρθεί στο δωμάτιό μου. Είχα σκοπό να τραβήξω μια περιποιημένη μαλακία και να πέσω για ύπνο. Προσπάθησα να τους ακούσω μπας και καυλώσω. Πράγματι ακουγόντουσαν αλλά δεν ερωτοτροπούσαν, τσακωνόντουσαν.
Άκουσα κι άλλη φασαρία και την πόρτα να κλείνει με δύναμη. Προφανώς η λεγάμενη έφυγε νευριασμένη. Ο Κώστας χτύπησε την πόρτα του δωματίου μου και ρώτησε αν κοιμάμαι.

- πέρνα του είπα, και κουκουλώθηκα με το σεντόνι γιατί ήμουν ολόγυμνος.
- Σόρι αν σε αναστάτωσα μου λέει, αλλά η πουτανίτσα για να την πηδήξω το μόνο που δεν ήθελε ήταν να την παντρευτώ εδώ και τώρα. Αχ τι καλά που κανεις και δεν έχεις καμία αυτόν τον καιρό. Μπήκε μέσα φορώντας μόνο το μποξεράκι του, κι αυτό το είχε μισοβάλει. Το μισό του κωλομέρι ήταν έξω και από μπροστά διαγραφόταν η καυλωμένη του ψωλή.

Αυτό ήταν, η επιθυμία μου για παιχνίδια με έναν άντρα φούντωσε και αισθάνθηκα το καυλί μου να σηκώνεται.

- Χέστη να την παλιοψώλα και έλα άραξε εδώ, του είπα και ανασηκώθηκα. Μερικές φορές είναι καλύτερα να την παίζεις από το να έχεις μια σπαστικιά γκόμενα, συνέχισα. Σηκώθηκα ακόμα περισσότερο και μάζεψα το σεντόνι γύρω από την μέση μου.
- έχεις τίποτα να πιούμε, με ρώτησε και κάθισε οκλαδόν απέναντι μου. το πρησμένο πουτσοκεφαλο του βγήκε έξω από το μποξεράκι του αλλά δεν το είχε προσέξει. Εγώ είχα καυλώσει για τα καλά και στεκόμουν στο ίδιο ύψος απέναντι του χωρίς να προσέξω ότι είχα μαζέψει το σεντόνι πάρα πολύ ψηλά και τα αρχίδια μου και η μισή ψωλή μου φαινόταν κάτω από το σεντόνι. Ούτε είχα παρατηρήσει το βλέμμα του Κώστα προς τα κει.

Έβαλα να πιούμε και του ζήτησα να μου περιγράψει τι συνέβη.

- και κεί που της είχα ανοίξει τα πόδια, άρχισε να μου διηγήτε, και είχα χώσει την γλώσσα μου στο μουνί της, μου λέει, κώστα μου κάνεις καταπληκτικό σεξ, είσαι φοβερό άτομο, είμαστε μαζί έξι μήνες, γιατί δεν θές να επισημοποιήσουμε την σχέση μας; Σκέφτηκα ότι ήταν μια κρίση, είπε ο κώστας και συνέχισε � την γύρισα ανάποδα και την έβαλα να μου γλύφει την ψωλή ενώ εγώ της σάλιωνα την κωλότρυπά της.

Μα δεν θέλεις να αραββωνιαστούμε, μου είπε, έ τα υπόλοιπα τα κατάλαβες μου είπε.

Εγώ είχα καυλώσει από την περιγραφή και δεν έδινα και πολύ σημασία στα λόγια του.

Έβλεπα το ιδρωμένο του κορμί, τον τρόπο που φούσκωναν οι φλέβες του στο λαιμό του, τις κινήσεις του στέρνου του κάθε φορά που έπαιρνε ανάσα, είχα σχεδόν μαγευτεί. Στο μισοσκόταδο έβλεπα το κατακόκκινο πουτσοκεφαλό του να γιαλύζει από τα πρώτα υγρά και ανεπαίσθητα έγλυψα τα χείλη μου. Προσπάθησα να ξεκολλήσω.

- Παράτα την μαλακισμένη του είπα και ρούφηξα το ποτό μου. Εκείνος μου έριξε μια ματιά από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε.
- Αλήθεια δεν σε ρώτησα, τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνιος και καυλωμένος; Κοίταξα προς τα κάτω και είδα ότι το καυλί μου ήταν σχεδόν όλο έξω από το σεντόνι και τον στόχευε. Δεν μαζεύτηκα καθόλου και με όσο θάρρος είχα του λέω.
- Είχα σκοπό να τραβήξω μια περιποιημένη, ακούγοντας εσένα να περιποιήσε την ψωλού.

Και συ δεν πας πίσω, ο πούτσος σου είναι κατακόκκινος. Πιές το ποτό σου, συνέχισα, πάω να φέρω κι άλλο. Σηκώθηκα αποκαλύπτοντας όλη την γύμνια μου και πήγα στην κουζίνα, για να φέρω κι άλλα ποτά. Τώρα ή ποτέ, σκέφτηκα και όσο ετοίμαζα τα ποτά προσπαθούσα να οργανώσω τι θα έκανα μετά μόλις θα έμπαινα στο δωμάτιο. Κι αν ο Κώστας με παρεξηγούσε, κι αν με έκανε ρεζίλι σε όλη την σχολή, κι αν, κι αν κι αν �.
Μπήκα μέσα διστακτικά, τον βρήκα στο κρεβάτι ολόγυμνο. Πήρα μια βαθιά ανάσα ικανοποίησης.

Ξάπλωσα δίπλα του και του προσέφερα το ποτό του.

- Θέλω να τραβήξουμε μαζί αυτή την περιποιημένη μαλακία μου είπε. Το έχω ανάγκη. Όπως και εσύ άλλωστε, και μου ακούμπησε φευγαλέα την πρησμένη μου βάλανο. Κόνεψα να χύσω εκείνη την στιγμή.
- Έχεις ξανατραβήξει μαλακία με κανέναν άλλο μπροστά; με ρώτησε.
- Όχι του είπα, αλλά το έχω φανταστεί πολλές φορές. Δεν ξέρω καμιά φορά σκέφτομαι πολλές φορές να είμαι με κάποιον άλλο άντρα και εξερευνούμε ο ένας τον άλλο αλλά να μην γίνω και πούστης, δεν ξέρω να με καταλαβαίνεις.
- Πως, πως, ξέρω τι θες να πεις. Εγώ μικρός τον έπαιζα με έναν ξάδερφο μου και τον είχα βάλει να μου την γλύψει. Δεν είχε όμως και πολύ επιτυχία το όλο εγχείρημα, αλλά από τότε που συγκατοικήσαμε ήθελα πολύ να σε βάλω να με γλύψεις και να σε γλύψω άμα λάχει.

Παράτησα το ποτό μου και έπιασα με τα δύο μου χέρια, το καυλί του. Ο πόθος μου γινόταν πραγματικότητα. Έσκυψα μπροστά του και πήρα το κεφάλι της πούτσας του στο στόμα μου. Τι καύλα. Τον έγλυψα από πάνω ως κάτω και μετά στα αρχίδια του.

Εκείνος μου χαιδευε τα αρχίδια. Έλιωνα. Επικεντρώθηκα στο πουτσοκεφαλό του ήταν ένα πρησμένο κατακόκκινο μανιτάρι που είχε δυσανάλογες μεγάλες διαστάσεις σε σχέση με το υπόλοιπο καυλί του. Τον τρομπάριζα κανονικά. Σηκώθηκα αφηνωντάς τον στα κρυα του λουτρού μόλις κατάλαβα ότι θα έχυνε και ξάπλωσα ανάσκελα.

- Τώρα θέλω και εγώ περιποίηση φώναξα. Δεν μου αρνήθηκε. έσκυψε πάνω μου και πήρε την ψωλή μου στο στόμα του. Πετούσα στα ουράνια. Αυτός επικεντρώθηκε λιγότερο στο καυλί μου και περισσότερο στα ξυρισμένα μου αρχίδια. Τα ρούφαγε, τα πιπιλούσε, τα δάγκωνε. Με είχε φτάσει στα ουράνια.

- Χύνω ούρλιαξα και ένα κύμα πηχτό άσπρο χύσι έπεσε στην κοιλιά μου.

Εκείνος με το ένα χέρι μου τράβαγε μαλακία και με το άλλο έπαιζε την πούτσα του. Έχυσε πάνω στα χύσια μου και άρχισε να μου τα αλείφει στην κοιλιά.

Πέσαμε για ύπνο εξαντλημένοι και αγκαλιά. Από κείνη την ημέρα άλλαξε η ζωή μας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")