Ο ψιλικατζής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Ένα ιδιόρρυθμο αγοράκι, που του αρέσει να καυλώνει τα αρσενικά, αλλά να μην τους κάθεται, βρίσκει το μάστορα του και μεταμορφώνετε σε υπάκουο τσουλάκι...

Είμαι ο Αλέξ και είμαι 19. Ζω μαζί με την αδελφή μου. Είμαστε φοιτητές στην ίδια πόλη. Έτσι έχω την ευκαιρία να φορώ συχνά τα στρινγκάκια της και να το παίζω κοριτσάκι στο τσατ. Καμιά φορά τα φορώ, βάζω από πάνω σορτσάκι και πάω μακρινές βόλτες. Με ερεθίζει το ότι ίσως κάποιος το καταλαβαίνει ή μου καρφώνει με τα μάτια το κωλαράκι μου.

Είχα βρει ένα ψιλικατζίδικο κάπως απόμερα, δεν έχει συνήθως πολύ κίνηση και έχει και ένα ψιλικατζή γύρω στα 50, πολύ πρόστυχη φάτσα, τον κύριο Παναγιώτη. Πηγαίνω τακτικά. Γενικά είναι ήσυχος και δε λέει πολλά, αλλά σε κοιτάζει σα να σε γδύνει και να σε πηδάει εκεί μπροστά. Όταν πηγαίνω μου αρέσει να σκύβω να δω τα κάτω ράφια για να φανεί το στρινγκάκι, να νιώσω το βλέμμα του να με καρφώνει και να νιώθω τις προστυχιές που θα ήθελε να μου κάνει. Ώσπου μια μέρα ο κύριος Παναγιώτης δεν άντεξε. Όπως είχα τουρλωθεί, είχε βγει από το ταμείο και όπως είναι στενά, ήρθε και μου έτριψε τον καυλωμένο πούτσο στο στημένο κωλαράκι μου και καλά για να περάσει.

-    Παναγιώτης : Κάτσε να σε βοηθήσω, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει, έχουμε και κάτι καινούρια περιοδικά…

και βγάζει με κάτι τρανσέξουαλ θηλυκά, ντυμένες, άλλες στα 4, άλλες καβάλα σε χοντρούς πούτσους να τον παίρνουν από όλες τις τρύπες.

-    Παναγιώτης : Eδω κοίτα. Κοίτα πως το ευχαριστιέται, αλλά και μέσα ποιότητα, μεγάλες φωτογραφίες σαν ζωντανές. Σα να έχω τις κωλάρες τους εδω μπροστά μου…

και ξανατρίβει την ψωλάρα του στο κωλαράκι μου, αυτή την φορά πιο πρόστυχα, σαν να ήθελε να μου χωρίσει τα κωλομάγουλα στα δυο. Ερεθίστηκα, αλλά έγινα κατακόκκινος.

-    Παναγιώτης : Έλα να διαλέξουμε το κατάλληλο…

και μου τραβάει το χέρι. Όπως με τράβηξε, άθελα μου ακούμπησα την καυλωμένη ψωλάρα του. Δεν έχασε ευκαιρία. Με κράτησε να το νιώσω καλά.

-    Εγώ: Πρέπει να φύγω!

-    Παναγιώτης : Δεν έχεις να πας πουθενά…

είπε και άρχισε να κλείνει από μέσα.

-    Παναγιώτης : Έλα πάμε μέσα.

-    Εγώ: Θέλω να φύγω…

είπα αλλά με έσπρωξε.

-    Παναγιώτης : Τόσες φορές ήρθες και μου έστηνες την κωλάρα σου να με καυλώσεις και τώρα το παίζεις δύσκολη;

Μου κατεβάζει με μια κίνηση το σορτσάκι. Έκανα να μαζευτώ. Όπως έσκυψα ξανακόλλησε πίσω μου, πάτησε με το πόδι το σορτσάκι να φτάσει μέχρι το πάτωμα και ακούμπησε την ψωλάρα του στη χαράδρα μου να νιώσω πως τον είχα κάνει.

-    Παναγιώτης : Έλα βγαλ’ τα όλα, μια πιπούλα θα κανείς κι έφυγες.

Έριξε κάτι χαρτόνια κάτω και με έβαλε να γονατίσω.

-    Παναγιώτης : Όλη δική σου…

είπε και με σέρβιρε την ψωλάρα του. Ήταν χοντρή και με τεράστιες φλέβες. Πρώτα με έβαλε να γλείψω καλά τα αρχίδια του. Τριχωτά και βαριά, μετά να τον γλείψω σαν παγωτό.

-    Παναγιώτης : Αχ και έχω καιρό να δώσω ένα καλό τσιμπούκι!

Μου κράτησε το κεφάλι και ξεκίνησε να μου γαμάει το στόμα σα να γάμαγε πουτάνα.

-    Παναγιώτης : Τόσο καιρό η πούστικη η κωλάρα σου με έχει καυλώσει, μα έχω πάρει όρκο. Πουστράκια δε γαμάω, αλλά δεν είπα τίποτα για τσιμπούκι. Έτσι θα σου ξεσκίσω τα χειλάκια μωρή γαμιόλα σα να έσκιζα την τρυπούλα σου.

Είχα δακρύσει, πνιγόμουν, ήθελα να φύγω, αλλά το πουλάκι μου μόνο έλεγε την αλήθεια. Είχε σκληρύνει και ξερόχυνε όσο μου γαμούσε το στόμα ο κυρ Παναγιώτης. Μόλις το είδε ότι λέρωσα το στρινγκάκι, με σήκωσε να σταθώ σε στάση «Γ», πάντα με το στόμα μπουκωμένο και άρχισε να μου ρίχνει ξυλιές στον κώλο.

-    Παναγιώτης : Έχυσες μωρή τσουλάρα; Σου γαμούσα το στόμα κι έχυσες; Τι πουτάνα είσαι εσύ; Θα στην κοκκινίσω την κωλάρα μωρή ξεκωλιάρα, πάλι θα ξεροχύνεις μωρή ξεφτιλισμένη; Κάτσε πρώτα να σε ταΐσω να πάρεις δυνάμεις…

είπε και έχυσε στο στόμα μου. Ήταν πολλά και δεν άντεξα να τα καταπιώ όλα. Έτσι όπως τραβήχτηκα να πάρω ανάσα, μου τα έλουσε στο πρόσωπο.

-    Παναγιώτης : Βρε πουτανί, άμα σου γαμήσω το κωλαράκι δηλαδή, θα έχεις πολλαπλούς οργασμούς;

Δε μίλαγα… και πως να το κάνω άλλωστε με το στόμα γεμάτο. Μου το ξανάδωσε να το καθαρίσω και είχα παραδοθεί τελείως. Περίμενα απλά να μαζευτώ όπως-όπως να φύγω, ώσπου ένιωσα το πρώτο δάχτυλο. Έτσι κατάλαβα πως άλλαξαν τα σχέδια του. Φυσικά για λιπαντικό ούτε λόγος. Πάλι καλά που είχε λίγο σπέρμα στα δάχτυλα και δεν έτσουξε πολύ.

-    Παναγιώτης : Πρώτη φορά θα κάνω εξαίρεση. Δε γαμάω πουστράκια και μάλιστα ακάποτα, αλλά εσύ θες γκάστρωμα. Είναι και παρθένα η τρυπούλα σου, ντροπή να φύγεις και να μη νιώσεις σαν κοριτσάκι.

Όσο τον καθάριζα, είχε αρχίσει να καυλώνει. Τα δάχτυλα είχαν γίνει δυο και με άνοιγαν σιγά-σιγά. Με έβαλε πάλι στα γόνατα με το πρόσωπο να ακουμπά πάτωμα αυτή τη φορά και το κωλαράκι μου στον αέρα. Με μια επιδέξια κίνηση, μάγκωσε δυνατά με τις χερούκλες του τη λεκάνη μου και κράτησε ανοιχτό το κωλαράκι μου με τους αντίχειρες του. Ένιωσα να σκίζομαι στα δυο κι ας ορκιζόταν πως είχε μόνο το κεφάλι μέσα. Μετά έκανε πιο αργές κινήσεις. Με άφησε να χαλαρώσω μέχρι που μπήκε όλος μέσα μου. Έμεινε έτσι να ξαναβρώ την αναπνοή μου. Τώρα πια κλαψούριζα μόνο και μόνο για να μην καταλάβει πως εκτέλεσε την αποστολή του. Είχα γίνει τσουλάκι. Είχα παραδοθεί στις ορέξεις του και μου άρεσε. Από εδω και πέρα θα πέρναγα τη ζωή μου ακριβώς έτσι. Με μια ψωλάρα βαθιά καρφωμένη μέσα μου.

Μετά από μερικές ανάσες, άρχισε να γαμάει. Στην αρχή αργά, με μικρές κινήσεις, στη συνέχεια αργά, αλλά τον έβγαζε σχεδόν όλο έξω και ξανά αργά όλο μέσα. Δεν είχε σταματήσει λεπτό να με στολίζει με βρισιές, ένα ακόμα πράγμα που με καύλωνε, με έκανε να νιώσω ποια είναι η θέση μου, στα 4, να με ξεσκίζει ένα βαρβάτο αρσενικό, απλά για να ξεκαυλώσει. Τι ήμουν αν δεν ήμουν ένα ξεφτιλισμένο τσουλάκι που ζητιάνευε να ένα άγριο ξέσκισμα; Είχα αρχίσει να το απολαμβάνω όσο τίποτα. Ασυναίσθητα Κούναγα το κωλαράκι μου να τον πάρω πιο βαθιά. Όταν το ένιωσε πως με άνοιξε καλά και το χαιρόμουν, άλλαξε. Ήταν λες και όλο το προηγούμενο ήταν απλά και μόνο για να με κάνει να περάσω κι εγώ καλά και να του προσφέρω μετά την απόλαυση.

Άρχισε ένα ξέφρενο πάρτι πίσω μου. Με ξέσκιζε δυνατά, αγρία, με γαμιές τόσο δυνατές και απότομες που έλεγα θα χωθούν και τα αρχίδια του μέσα. Η μούρη μου τριβόταν στο πάτωμα και έσκουζα σαν 15χρονο που πάει πρώτη φορά με άντρα. Έβγαζα μια γλυκιά κοριτσίστικη φωνούλα ανάμεσα στην βαριά βαρβάτη αντρική φωνή που μου έλεγε πόσο τσουλάρα είμαι, ότι δε χορταίνει την κωλάρα μου, θα τη γαμάει μέχρι να μου την ξεχειλώσει και πάνω εκεί άρχισε ο πιο δυνατός οργασμός που είχα ποτέ στη ζωή μου. Άρχισα να χύνω! Το πουλάκι μου ήταν πεσμένο και άχρηστο, να κουνιέται σε κάθε κάρφωμα, αλλά έχυνε ποτάμια. Ο δεύτερος οργασμός σαν κοριτσάκι. Όσο έσφιγγα την τρυπούλα μου, τόσο πιο άγρια έμπαινε ξανά μέσα μου, ώσπου άδειασα τελείως, πάνω εκεί που ξεκίνησε ο κυρ Παναγιώτης να χύνει.

Ένιωσα να μου πλημυρίζει το έντερο το καυτό παχύρευστο σπέρμα και να μου δίνει ευτυχία. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία όσο μου φώναζε πως γκαστρώνει την τσουλάρα του απόψε, αλλά το μόνο που γέννησε εκείνο το βράδυ αυτό το τέλειο ξέσκισμα, αυτό το ψωλόχυμα, ήταν ένα ξεφτιλισμένο τσουλάκι. Έμενα!

 

(Copyright protected OW ref: 85821)