Μου πήρε την παρθενιά ένας Πακιστανός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Υπόθεση: Η πρώτη φορά που ένας Πακιστανός με πήρε από πίσω. Αν και ήταν μόνο η αρχή, ήταν αξέχαστα γλυκιά εμπειρία.

Γεια σας. Το όνομά μου είναι Παναγιώτης. Είμαι 40 χρόνων, ψηλός, σχετικά αδύνατος και δουλεύω σε εργοστάσιο στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδάκι. Στο ίδιο εργοστάσιο, δουλεύει περισσότερο καιρό από εμένα και ο Μαχμούτ. Ένας Πακιστανός στην ίδια ηλικία με μένα, καλοστεκούμενος και παντρεμένος και αυτός, με ένα παιδάκι, αλλά ζει μόνος του στην Ελλάδα πολλά χρόνια και στην πατρίδα του πηγαίνει μόνο 2 μήνες το χρόνο με ειδική άδεια. Οπότε, καταλαβαίνετε πόσο στερημένος είναι από σεξ αφού η γυναίκα του και το παιδί του βρίσκονται εκεί.

Με το Μαχμούτ γνωριστήκαμε τυπικά αλλά και καλύτερα με τον καιρό. Εκείνος δούλευε κάποτε συνέχεια νύχτα τα Σαββατοκύριακα και καθόταν στο φυλάκιο, ενώ παράλληλα έβλεπε τηλεόραση και έμπαινε και στο ίντερνετ για να μιλάει με τη γυναίκα του, να βλέπει τις τελευταίες εκπομπές από τα τοπικά κανάλια, αλλά και αρκετό Πακιστανικό Γυμνό. Αρκετό καιρό πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος μου και ένα χειμωνιάτικο Σαββατόβραδο, ένιωθα μεγάλη βαριεστιμάρα και την ανάγκη να πιω ένα καφεδάκι και να μιλήσω με έναν άνθρωπο, μιας και φίλους δεν είχα ποτέ ιδιαίτερα. Έτσι, αν και με κρύο σχετικά καιρό, πήρα το ok από την γυναίκα μου, τον πήρα τηλέφωνο για να του πω να με περιμένει και ανέβηκα. Μου πήρε περίπου μισή ώρα για να είμαστε παρέα, να πίνω το καφεδάκι μου, να κάνω το τσιγάρο μου και να τα λέμε.

Αρχικά λέγαμε για το εργοστάσιο και τη δουλειά και μετά πιάσαμε την κουβέντα για τις οικογένειές μας. Κάποια στιγμή συζητούσαμε πιο προσωπικά και άρχισε να με ρωτάει διάφορα όπως π.χ. πως κάναμε σεξ με τη γυναίκα μου και πως θα μπορούσε να βλέπει περισσότερη τσόντα στο ίντερνετ. Μου είπε ότι του άρεσε πολύ η τσόντα και όταν τον ρώτησα χαμογελώντας αν ήθελε να παίξει το καυλί του για να ξεσπάει, μου έδωσε μία απάντηση που με εξέπληξε.

-    εκείνος: Α, δε μου αρέσει να το κάνω.

-    εγώ: Καλά και πως χαλαρώνεις;

-    εκείνος: Χε-χε, δε χαλαρώνω. Δεν ξέρω. Δεν μου άρεσε ποτέ η μαλακία.

Κάπου εδώ σκέφτηκα ότι κάτι έπρεπε να κάνω για να τον βοηθήσω. Έστω να του παίξω εγώ μία. Έτσι λοιπόν, του άνοιξα μία ιστοσελίδα που ξέρω. Όση ώρα βλέπαμε το βίντεο, του εξηγούσα τι κάναμε και τι δεν κάναμε με τη γυναίκα μου στο γαμήσι και κάποιες στιγμές τον αντιλήφθηκα να πιάνει το ήδη φουσκωμένο καυλί του πάνω από το παντελόνι. Μέχρι που το βλέμμα μου "κόλλησε" πάνω στο φούσκωμά του, ενώ είχα ήδη αρχίσει να καυλώνω και εγώ και ήθελα να παίξω μαλακία.

-    εγώ: Μαχμούτ, μπορώ να βγάλω το καυλί μου και να το χαϊδέψω γιατί έχει σηκωθεί;

-    εκείνος: Ναι, κάνε ότι θες. Δεν με πειράζει.

Αμέσως κατέβασα παντελόνι και μποξεράκι και άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου που είχε αποκτήσει και τρυφερή επιδερμίδα από τη ζέστη του αερόθερμου μέσα στο φυλάκιο.

-    εγώ: Μαχμούτ, βλέπεις τι σου λέω; Κοίτα πόσο πολύ έχω καυλώσει κι εγώ και θέλω να χύσω. Αν δεν το κάνεις δεν χαλαρώνεις.

-    εκείνος: Ναι βλέπω, αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Δε μου αρέσει.

Αφού έβλεπα ότι ζοριζόταν, αισθάνθηκα πως έπρεπε να τον βοηθήσω, κι έτσι, προχώρησα στο "παρασύνθημα" ζητώντας του να το βγάλει έξω. Με έτρωγε όμως και μία απίστευτη περιέργεια να δω πως είναι ένα Πακιστανικό καυλί. Μόλις το έβγαλε έξω... μπορώ να πω ότι το θαύμασα. Ένα καυλί μαυριδερό, κανονικό σε μέγεθος 12-13 πόντους, με κομμένο το περιττό δέρμα και πετρωμένο από την κάυλα. Αμέσως του ζήτησα να το παίξω εγώ για εκείνον, αλλά μιας και το είδα, ήθελα και κάτι ακόμη.

-    εγώ: Να σου το παίξω εγώ;

-    εκείνος: Ναι. Πιασ' το. Κάνε ότι θες.

Έκατσα ανάμεσα στα πόδια του και το έπαιζα απαλά. Ήταν πολύ τρυφερό και απαλό.

-    εγώ: Αν το σαλιώσω λίγο, θα σου αρέσει περισσότερο. Σου αρέσει έτσι;

-    εκείνος: Μου αρέσει πολύ, αλλά αν θες να κάνεις λίγη πίπα, κάνε.

Το αγόρι μου, αν και όπως φαίνεται η γυναίκα του δεν ήξερε τι είναι η πίπα και πόση απόλαυση προσφέρει, ήθελε τόσο πολύ να χύσει που σήκωνε κατά στιγμές τη λεκάνη του απαλά για να μου το χώσει πιο βαθιά στο στόμα. Κάποια στιγμή, μετά από μόλις 3 λεπτά, νιώθω έντονους παλμούς μέσα στο στόμα μου και πριν προλάβω να σκεφτώ ότι θα έχυνε, ένιωσα το στόμα μου να πλημμυρίζει με ζεστό, αλλά όλως περιέργως, άγευστο(!!!) σπέρμα, το οποίο μάλιστα δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμη και να καταπιώ. Και αυτό έκανα. Το κατάπια όλο. Όμως μιας και ήμασταν έτσι, με τα παντελόνια ήδη κατεβασμένα, ένιωσα πως ήρθε η στιγμή να δω πως είναι το γαμήσι από τον κώλο. Και αφού είδα πως η καύλα του δεν είχε φύγει ακόμη, δεν έχασα ευκαιρία.

-    εγώ: Μαχμούτ, θα ήθελες να με γαμήσεις από τον κώλο;

-    εκείνος: Ναι αμέ! Θέλεις όρθιος ή θέλεις να κάτσεις πάνω;

-    εγώ: Όχι,δεν πειράζει. Θα κάτσω επάνω.

Έτυχε να έχει κάποια αλοιφή μαζί του, την οποία χρησιμοποιούσε για επιδερμική χρήση όπως μου είπε. Έβαλε λίγη στα δύο του δάχτυλα και μου την άπλωσε έξω από την κωλοτρυπίδα και λιγάκι από μέσα για να γλιστρήσει καλύτερα. Βγάλαμε όλα μας τα ρούχα, λύγησα ελαφρά τη μέση μου και ακούμπησα το κεφαλάκι του καυλιού του. Ένιωθα την κάυλα του να γλιστράει αργά-αργά και χωρίς καμία δυσκολία στην τρυπούλα μου. Σχεδόν αμέσως, το είχα μέσα μου. Άρχισα να κουνιέμαι όσο πιο απαλά και ρυθμικά μπορούσα, ενώ η ζεστή αίσθηση του γυμνού Πακιστανικού καυλιού μέσα στην τρύπα μου, με τρέλαινε κυριολεκτικά. Τα απαλά βογγητά ευχαρίστησης και ηδονής και από τους δύο μας και τα χάδια των χεριών του στα κωλομέρια μου, με έκαναν να τον θέλω να χύσει μέσα μου.

-    εγώ: Μαχμούτ μου αρέσει πολύ. Με τρελαίνεις. Θέλω να χύσεις μέσα μου.

-    εκείνος: Και μένα μου αρέσει. Θέλω και εγώ να χύσω μέσα.

-    εγώ: Κάντο μωρό μου. Ρίξε μέσα όλη την καύλα σου ψυχή μου. Χύσε το κωλαράκι μου.

-    εκείνος: Αχ μωρό μου... μου αρέσει πολύ...

Μετά από 5 λεπτά ερωτικού κουνήματος, ένιωσα ξαφνικά το καυλί του να σκληραίνει και να τινάζει πολύ δυνατά, τουλάχιστον 3 φορές, ζεστό σπέρμα μέσα στο έντερό μου, ενώ ο Μαχμούτ ένιωθε τόση ηδονή που κόλλησε το μάγουλό του στην πλάτη μου βγάζοντας δυνατό βογγητό. Μόλις καταφέραμε να βρούμε τις ανάσες μας, σηκώθηκα και βρήκα χαρτί κουζίνας. Έβγαλα αρκετό, το άπλωσα στη διπλανή καρέκλα και κάθισα πάνω του μέχρι να βγει όλο το σπέρμα από μέσα μου. Το ένιωθα να γλιστράει σιγά-σιγά έξω από την τρυπούλα μου, της οποίας την παρθενιά μόλις είχε "σπάσει" ο Πακιστανός που ακόμη και μέχρι Σήμερα με πηδάει, όταν βρίσκουμε την ευκαιρία. Η παρέα τέλειωσε σχετικά σύντομα, με άλλο ένα τσιγαράκι, 2-3 γουλιές καφέ που είχαν απομείνει και μία ικανοποίηση και ηρεμία στο πρόσωπο του Μαχμούτ. Αλλά και στο δικό μου.

 

(Copyright protected OW ref: 85699)