Τον τάισε σπέρμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Έψαχνα από καιρό έναν άντρα να κάνω πράξη την τελική φαντασίωση δηλαδή να με πάρουν από τον κώλο. Δύο χρόνια τώρα που πηγαίνω και με άντρες , το μόνο που είχα καταφέρει, λόγω φόβου ή ατολμίας είναι να παίρνω πίπες, και μάλιστα απ΄τις καλύτερες όπως μου έχουν πει.

Έτσι λοιπόν βρήκα απ΄το ιντερνετ τον Γιώργο, έναν 35 χρόνο παντρεμένο που ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Από κορμί όπως φαινόταν στις φωτογραφίες έσκιζε, και η πούτσα του ήταν αρκετά λεπτή και μακριά αλλά αυτό που με καύλωσε από την πρώτη στιγμή, ήταν αυτές οι δυο τεράστιες μπάλες που κρεμόντουσαν από κάτω και αυτός απλά έλεγε ότι ήταν τα αρχίδια του. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ούτε σε τσόντα. Δύο μεγάλες ολοστρόγγυλες μπάλες που ξεχώριζαν η μία από την άλλη, σε μέγεθος περίπου μπάλας του γκολφ και οι οποίες βρισκόντουσαν μέσα σε μια τεράστια αρχιδοσακούλα.

Την πρώτη φορά που είδα την φωτογραφία του στο ίντερνετ έμεινα με το στόμα ανοιχτό και αμέσως ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, το καυλί μου πετάχτηκε σκληρό και πρόθυμο. Άρπαξα αμέσως το πρησμένο κόκκινο κεφάλι της πούτσας μου και με 2-3 τραβήγματα έχυσα λυσσασμένα στην παλάμη μου. Όταν είδα και κι άλλες φωτογραφίες του Γιώργου άρχισα να γλύφω την χυμένη μου παλάμη με μανία.

Την πρώτη φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και δεν χρειάστηκε καν να ακουμπήσω το καυλί μου. Έχυσα μέσα στο σώβρακο μου και όταν του το είπα, με έβαλε να το βγάλω και να το γλύψω μέχρι να καθαρίσει. Εγώ τον άκουγα να βαριανασαίνει καθώς έχυνε βιαστικά.

Τον κάλεσα σπίτι μου το επόμενο Σάββατο το μεσημέρι.

Η ζέστη ήταν αποπνικτική και αυτό ήταν υπέρ μου. Είχα κατεβάσει τα πατζούρια για δροσιά και μες το σπίτι υπήρχε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου. Όταν άκουσα το κουδούνι η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Του είπα να ανέβει, και άρχισα να καυλώνω. Άκουγα τα βήματα του στην άδεια σκάλα. Έφτασε, χτύπησε το κουδούνι, του άνοιξα.

Φορούσε ένα πορτοκαλί λινό πουκαμισάκι και μπεζ σορτς ενώ μέσα από τα μαύρα του γυαλιά πρόβαλε το ευθύ του βλέμμα. Εγώ για να δω τις αντιδράσεις του παρόλο που φόραγα ένα λινό άσπρο παντελόνι και από μέσα ένα μαύρο σλιπ, που είχα φροντίσει να το μαζέψω στην κωλοχωρίστρα ώστε να φαίνονται τα κωλομάγουλά μου και παρόλο που από πάνω φορούσα ένα τιραντέ φανελάκι, ώστε να μπορέσω να τον φτιάξω του μίλησα πολύ απότομα.

- Πέρνα, του λέω
- Γεια σου καύλα μου, μου λέει, έτσι όπως με έλεγε στο ιντερνετ.
- Είμαι ο Πέτρος και θέλω να γνωριστούμε.
- Εγώ είμαι ο Γιώργος, είπε, και πέρασε μέσα.

Το άρωμα του ανακατεμένο με τον ιδρώτα με πέθανε, άρχισα να ζαλίζομαι από ερωτική μέθη. Η πούτσα μου έγινε σκληρή σαν σίδερο και μου τέντωνε το παντελόνι., Καθίσαμε ήπιαμε δυο τρεις μπύρες και μόλις αρχίσαμε να χαλαρώνουμε του είπα ότι ήθελα όχι μόνο να τον γλύψω και να με γλύψει αλλά και να με γαμήσει.

- σήμερα θέλω να δω αν ταιριάζουμε ερωτικά, μου είπε. Θα σε προετοιμάσω, θα σου ανοίξω τον κωλαράκο σου μου είπε κοφτά.
- Κάνε με ότι θες, του είπα και άρχισα να γλύφω τα χείλη του.

Με έσφιξε στην αγκαλιά του και φιληθήκαμε με πάθος. Τα ρούχα μας εξαφανίστηκαν σε δευτερόλεπτα. Μου έγλυφε τις ρόγες και εγώ του έπαιζα το καυλί του. Ήμουν στα ουράνια, όπως και αυτός όπως φαινόταν απ�τον τρόπο που ανάσαινε.

Μου ζήτησε να τον καυλώσω καλύτερα. Σηκώθηκε όρθιος. Πήρα ένα αρχιδι του στο στόμα μου. Αχ τι καύλα. Μου γέμιζε το στόμα, είχα ξετρελαθεί. Με έβαλε να το γλύψω σε όλη την περιοχή των αρχιδιών του μέχρι τον κώλο του, ενώ εκείνος το μόνο που έκανε ήταν να μου χαϊδεύει τις ρόγες και τα μαλλιά μου.

- Και τώρα θα σε ταΐσω χύσι, μου είπε και με διέταξε να στηθώ στα τέσσερα και με τα χέρια μου να ανοίξω τα κωλομαγουλά μου. Ήρθε μπροστά μου και με έβαλε να του σαλιώσω τα δάχτυλα του. Ήρθε πάλι πίσω μου και άρχισε να μου χαϊδεύει την τρύπα μου.

Αχ τι καύλα. Έλιωνα.

Έβαλε μέσα το πρώτο δάχτυλο, άρχισα να τρέμω, η πούτσα μου παλλόταν στον αέρα.
- Κοίταξε μην χύσεις πριν από μένα μου είπε γιατί θα φύγω, μου είπε με άγρια φωνή.

Το δεξί του χέρι περιεργαζόταν την κωλοτρυπίδα μου και τα αρχίδια μου ενώ με το αριστερό τραβούσα μαλακία σαν τρελός. Όταν μου έχωσε και το δεύτερο δάχτυλο μέσα μου άρχισε να χύνει μες την παλάμη του. Και τότε έκανε αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Έπαιρνε λίγο λίγο χύσι απ το αριστερό του χέρι που είχε τραβήξει μαλακία και μου το έχωνε μέσα στην τρύπα μου. Τα δάχτυλα του με μαεστρία φρόντιζαν να μην χυθεί απέξω ούτε σταγόνα. Ούρλιαζα από καύλα.

Μόλις με γέμισε από τα δικά του χύσια άρπαξε την πούτσα μου και άρχισε να με αρμέγει.

Σε δευτερόλεπτα έχυνα ένα ποτάμι χύσι.
- και τώρα θα σε ταΐσω κι άλλο χύσι, αφού είσαι τόσο πεινασμένη πουτάνα.
- Ταΐσε με του φώναξα.

Η διαδικασία η ίδια, φρόντιζε με τα δάχτυλα του να μου γεμίζει την τρύπα με χύσι ενώ προσπαθούσε να μην φύγει σταγόνα απέξω. Οταν τελείωσε με έβαλε να πιέζω με δύναμη τον κώλο μου ώστε να μην τρέξει σταγόνα απέξω. Περιττό να σου πω ότι είχαμε ξανακαυλώσει και οι δύο. Κάναμε ένα θεϊκό 69 και μόλις χύσαμε με έστησε στα τέσσερα και αυτή την φορά άρχισε να με γλύφει στο κώλο μέχρι που ρούφησε και την τελευταία σταγόνα χύσι που με είχε ταΐσει πριν.

Από τότε με τον Γιώργο βρισκόμαστε σχεδόν κάθε μήνα και με ταΐζει όχι μόνο σπέρμα από το κώλο αλλά με ταΐζει και με την ψωλή του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")