Gay ηλεκτρική εμπειρία

Δημοσιεύθηκε από dimrax
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Πρόλογος: Με λένε Άγγελο, είμαι 22 χρονών, μελαχρινός, με ωραίο πρόσωπο και γυμνασμένο σώμα. Μια βδομάδα πριν κέρδισα μια προσφορά για περιποίηση σώματος σε κέντρο αισθητικής.

Αφού επικοινώνησα και έκλεισα ραντεβού, πήγα την Πέμπτη το πρωί. Εκεί με υποδέχτηκε ένας γενικός υπεύθυνος, τριαντάρης, κούκλος, ξανθός με μουσάκι με πολύ φουσκωμένο σώμα. Ήταν μόνος εκείνη την ημέρα. Φορούσε ιατρική ρόμπα και από κάτω στενό μπλουζάκι, που διέγραφε το φουσκωτό του στήθος. Μου συστήθηκε ως Μάριος και μου εξήγησε ότι θα κάνουμε μια συνεδρία ηλεκτροθεραπείας. Μου είπε να τον ακολουθήσω.

Αφού έβγαλα τα ρούχα του και φόρεσα μια ρόμπα που μου έδωσε, τον ακολούθησα στην αίθουσα με τα μηχανήματα.

-    Θα ξεκινήσουμε από τους γλουτούς...

μου είπε και αφού έβγαλα την ρόμπα, με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα πάνω σε ένα κρεβάτι δίπλα σε ένα τεράστιο μηχάνημα.

-    Θα αφαιρέσω αν δε σε πειράζει το μποξεράκι σου για να τοποθετήσω τα pads.

Μου τράβηξε το μποξεράκι προς τα κάτω και το έβγαλε, πέρασε γύρω από τον κώλο μου ιμάντες που τους έσφιξε καλά και άρχισε να μου τοποθετεί καλώδια στους γλουτούς και λίγο πάνω από τα πόδια. Μόλις ενεργοποίησε το μηχάνημα, ο κώλος μου άρχισε να τρέμει. Ένιωθα μικρά σοκ παντού και ήταν σαν να έβαλαν το κάτω μέρος του σώματος μου στην πρίζα. Ο Μάριος ήταν μπροστά από το μηχάνημα και ρύθμιζε την ένταση. Βρισκόμουν υπό τον έλεγχο του και αυτό με είχε καυλώσει τρελά. Άρχισα να ψιλοτρίβομαι στο κρεβάτι και ήξερα ότι δε θα με καταλάβει λόγω της τρελής κίνησης των γλουτών μου. Ξαφνικά το τρέμουλο σταμάτησε και ο κώλος μου άρχισε να σφίγγει και να χαλαρώνει. Ήταν η δεύτερη φάση του προγράμματος.

Ο Μάριος ανέβασε την ένταση μέχρι ένα σημείο, με ρώτησε αν είναι καλά και μετά βγήκε από το χώρο. Εκεί άρχισα να τρίβομαι με την άνεση μου στο κρεβάτι. Το πρόγραμμα αυτό ήταν τόσο απολαυστικό που μου χάρισε τον πρώτο οργασμό. Πάνω στο κρεβάτι υπήρχε ένα χαρτί στο οποίο θα φαινόταν το σπέρμα μου, οπότε έβαλα την παλάμη μου για να μην πέσει εκεί. Πιο μετά μπήκε ο Μάριος. Πήγε στο μηχάνημα.

-    Επειδή πέρασε ωρίτσα, θα σου ανεβάσω λίγο την ένταση...

είπε. Την ανέβασε απότομα και ο κώλος μου τινάχτηκε.

-    Αα!

έκανα ξαφνιασμένος.

-    Συγγνώμη σε πόνεσα;

ρώτησε.

-    Όχι εντάξει, ήταν λίγο ξαφνικό...

του απάντησα. Μία ρύθμιζε το μηχάνημα και μια με κοιτούσε. Έχυσα για δεύτερη φορά. Ο οργασμός καθώς τον κοιτούσα και ένιωθα τον ηλεκτρισμό ήταν πολύ δυνατός. Το χαρτί κάτω μου έγινε μούσκεμα και φοβόμουν πώς να το καλύψω. Μόλις τέλειωσε το πρόγραμμα από τους γλουτούς, έλυσε τους ιμάντες και τράβηξε τα καλώδια.

-    Μπορείς να βάλεις το μποξεράκι σου για να περάσουμε στο πάνω μέρος.

Το φόρεσα και ξάπλωσα γρήγορα για να μην προλάβει να δει το μουσκεμένο χαρτί. Μου πέρασε ιμάντες στο στήθος, στα μπράτσα, στους κοιλιακούς και στα μπούτια. Μετά ακολούθησαν τα καλώδια. Με το που με ακούμπησε το πρώτο ηλεκτρόδιο στο στήθος, το πουλί μου έγινε πέτρα. Όταν μου συνέδεε τα πόδια το πρόσεξε, όμως δεν είπε τίποτα. Ήμουν πια ολόκληρος συνδεδεμένος. Με το που άνοιξε το μηχάνημα, οι μυς μου άρχισαν να τρέμουν. Το σώμα μου έμοιαζε με σέϊκερ. Εκείνος ρύθμιζε την ένταση και με κοιτούσε κάθε λίγο. Ήμουν έτοιμος να χύσω για άλλη μια φορά. Μόλις ξεκίνησε το επόμενο στάδιο όπου οι μυς έσφιγγαν και ξέσφιγγαν, αυτός με ρύθμισε και βγήκε έξω. Κατέβασα το μποξεράκι μου και άρχισα να παίζω το πουλί μου, με δυσκολία όμως γιατί το χέρι μου ήταν υπό τον έλεγχο των pads. Λίγο πριν χύσω ο Μάριος άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα. Μόλις με είδε να τον παίζω ντράπηκα απίστευτα. Όμως εκείνος έδειχνε χαλαρός.

Ήρθε προς το μέρος μου. Εγώ πήγα να βάλω το πουλί μου μέσα στο μποξεράκι, όμως εκείνος μου έκανε νόημα να μην το κάνω. Ήρθε και το έβαλε στο στόμα του. Έχυσα στη στιγμή. Γδύθηκε στα γρήγορα και μου φανέρωσε το άτριχο γυμνασμένο του σώμα. Στάθηκε γονατισμένος πάνω από το στήθος μου και άρχισε να τον παίζει. Η μυρωδιά του πέους του ερχόταν στα ρουθούνια μου. Κοιτούσε το στήθος μου που φούσκωνε και ξεφούσκωνε από τους ηλεκτρικούς παλμούς των pads, και στο τέλος έχυσε πάνω τους.

-    Ξέρεις πόσους άντρες καλωδιώνω κάθε μέρα και έτσι όπως τους βλέπω να κουνιούνται θέλω να τους χύσω;

Δυστυχώς το κόλλημα δεν ήταν με μένα, αλλά με τα καλώδια, αλλά δεν με πείραξε, γιατί στη συνέχεια περάσαμε πολύ ωραία. Αποφάσισε με τα ηλεκτρόδια που περίσσεψαν να καλωδιώσει τις πατούσες μου και το πουλί μου. Ενώ στις πατούσες δεν έδειξε λύπηση στην ένταση και έβλεπε με άρρωστη ευχαρίστηση τα δαχτυλάκια μου να κουνιούνται ασύγχρονα, στο καλυμμένο με pads πουλί μου έβαλε την ένταση χαμηλά, ώστε ίσα-ίσα να νιώθω τον ηλεκτρισμό. Σήκωσε τα καλωδιωμένα παλλόμενα πόδια μου και μπήκε μέσα μου. Άρχισε να με γαμάει γρήγορα και συνεχόμενα. Με χτυπούσε κάθε τόσο στο μόνο σημείο που με πονούσε η ηλεκτροθεραπεία, στους κοιλιακούς, αλλά εγώ το απολάμβανα. Τα προσπερματικά μου υγρά έτρεξαν πάνω στην εσωτερική επιφάνεια των pads και έτσι ένιωθα τον ηλεκτρισμό να περνάει μέσα από την ουρήθρα μου. Έχυσα χωρίς καν να αγγίξω το πουλί μου!

Ο Μάριος αναστέναξε και έχυσε μέσα μου! Αφού με αποσύνδεσε, μου είπε ότι άμα ήθελα κι εγώ, θα μπορούσαμε να επαναλάβουμε την όλη φάση. Έτσι και έγινε. Δώσαμε ραντεβού το Σάββατο. Αυτή την φορά ξάπλωσε μπρούμυτα, του καλωδίωσα εγώ τους σφιχτούς γυμνασμένους γλουτούς και διείσδυσα μέσα του. Δοκιμάσαμε διαφορετικά προγράμματα για ποικιλία. Καθώς γλιστρούσα και ξεγλιστρούσα μέσα του ένιωθα τα κωλομάγουλα του να πάλλονται και να τινάζονται από το ρεύμα. Η ηδονή ήταν αξεπέραστη. Σε κάποια φάση άπλωσα το χέρι μου στο μηχάνημα και άνοιξα την ένταση. Οι γλουτοί του έσφιξαν για τα καλά και δεν μπορούσα να βγω από την τρύπα του. Ο Μάριος βόγκηξε και χύσαμε μαζί στο δευτερόλεπτο. Μετά καλωδίωσα το πάνω του μέρος και ειδικά τα τεράστια βυζιά του που άρχισαν να «χορεύουν». Έβαλα το πουλί μου ανάμεσα τους και έκανα ισπανικό. Γέμισα το στήθος του σπέρμα. Πήρε το πουλί μου στο στόμα του και το καθάρισε, ενώ συγχρόνως έχυνε πάνω στα ηλεκτρόδια της κοιλιάς του.

Ο Μάριος μου είπε ότι αυτό είναι το φετίχ του γι’ αυτό και δουλεύει εκεί και κάνει ότι θέλει και αν θέλω να φέρω κι άλλα άτομα. Μίλησα γι’ αυτή μου την εμπειρία σε έναν φίλο μου και είναι πρόθυμος να δοκιμάσει. Κλείσαμε ραντεβού με το Μάριο και σύντομα θα εφαρμόσει τα Volts πάνω του.

 

(Copyright protected OW ref: 85169)