Μια καλή αρχή ολοκληρώνεται

Δημοσιεύθηκε από aposrod
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το γρήγορο κάτω από σκάλα, μ' έβαλε σε σκέψεις...

Αυτή η εξέλιξη από τις ασκήσεις των Μαθηματικών σε ένα γρήγορο τσιμπούκι κάτω από τις σκάλες δε μ' άφηνε να ησυχάσω. Το επόμενο πρωί στο σχολείο όλα ήταν όπως συνήθως, σα να μη συνέβη τίποτα. Όλα όπως κάθε μέρα, εκτός από το μυαλό μου που είχε πάρει φωτιά. Όταν τηλεφωνηθήκαμε το απόγευμα δεν έγινε καμία αναφορά στις στιγμές που είχαμε περάσει. Από τη μια ένιωθα καλά γιατί μου έφευγε η αμηχανία κι από την άλλη ανησυχούσα ότι αυτό ήταν και τέλειωσε. Το Σάββατο το πρωί τηλεφώνησα στο Γιώργο να βγούμε για καφέ και μετά από μισή ωρίτσα περνούσα να τον πάρω και χτυπούσα το κουδούνι του σπιτιού του. Άνοιξε η πόρτα του ισογείου κι ήταν οι γονείς του που έφευγαν για κάποιες δουλειές στο Σούνιο στο εξοχικό τους.

-    Ανέβα γιατί ακόμη δεν είναι έτοιμος...

μου είπαν και χαιρετηθήκαμε. Ο Γιώργος με περίμενε ξυπόλητος στο πλατύσκαλο του σπιτιού. Με το που έφτασα με πήρε αμέσως αγκαλιά και με φίλησε με πάθος πρωτόγνωρο πιάνοντάς με, με τα δυο χέρια από τον κώλο.

-    Ευχάριστη έκπληξη, μου είπε, δεν ήξερα ότι θα φύγουν.

Φιλιόμασταν αγκαλιασμένοι και σα να χορεύαμε πηγαίναμε προς το δωμάτιό του. Χωρίς να σταματήσουμε ούτε δευτερόλεπτο τα φιλιά μείναμε γυμνοί με τις πούτσες μας να μας κρατάνε σε απόσταση. Τις έπιασα και τις δύο μαζί και τις κούνησα μπρός πίσω. Ο Γιώργος άρχισε να βογκά από καύλα κι εγώ να μην πιστεύω πόσο ωραία αίσθηση ήταν. Σιγά-σιγά τον πήγα προς το κρεβάτι του και τον ξάπλωσα όπως ήταν γυμνός. Γονάτισα στο πλάι του κρεβατιού, έσκυψα και του φίλησα το πουτσοκέφαλο απαλά. Με την άκρη της γλώσσας μου ξεκίνησα ένα περίπατο πάνω του κι ένιωθα τον πούτσο του να τινάζεται από καύλα. Με το χέρι μου του χάιδευα τις ρώγες και που και που έβαζα τα δάχτυλά μου στο στόμα του και μούσκευα μ' αυτά τις τεντωμένες ρώγες του. Ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω για το τέλειο τσιμπούκι που μου είχε κάνει πριν δυο μέρες. Είχα πια όλο τον πούτσο του στο στόμα μου και ανεβοκατέβαζα το κεφάλι μου ρυθμικά πάνω του.

Μια τέλεια αίσθηση που δεν ήθελα να τελειώσει. Ένα βελούδινο παλούκι που μύριζε υπέροχα και που εξ αιτίας μου ήταν σκληρό σαν πέτρα. Ο Γιώργος με το ένα χέρι μου κρατούσε απαλά το κεφάλι και με το άλλο χάιδευε την πλάτη μου από το λαιμό μέχρι τη μέση. Βογκούσε και απολάμβανε ότι του έκανα, έχοντας μια ηρεμία και συνεχίζοντας να με χαϊδεύει, έφτασε στον κώλο μου και απαλά αλλά σφιχτά μου έπιασε τα κωλομέρια. Μου άρεσε πολύ και όπως ήμουν γονατιστός πήγα λίγο προς το μέρος του για να με φτάνει καλύτερα.

-    Έτσι μωρό μου, θέλω να σε φτάνω. Θέλω να χαϊδέψω την τρυπούλα σου...

και το χέρι του ανάμεσα από τα κωλομάγουλα μου έφτασε σιγά-σιγά μέχρι τ' αρχίδια μου. Τα χάιδεψε και συνέχισε πάλι προς τα πάνω. Με το δάχτυλό του περιεργάστηκε την τρυπούλα μου, κάνοντας γύρους χωρίς να κινηθεί προς τα μέσα της. Είχα τρελαθεί από καύλα. Είχα ένα πανέμορφο πούτσο στο στόμα μου και ταυτόχρονα ήθελα να τον έχω και μέσα μου, βαθιά μέσα στον κώλο μου. Λες και το κατάλαβε έφερε το χέρι στο στόμα του και μετά το αισθάνθηκα μουσκεμένο στη τρύπα μου. Ένα δάχτυλο μπήκε μέσα μου χωρίς καμιά αντίσταση κι άρχισε να κουνιέται μέσα έξω. Άρχισα να βογκάω από καύλα και να τουρλώνω τον κώλο μου, θέλοντας μέσα μου κι άλλο δάχτυλο. Δεν ήξερα τί να απολαύσω πρώτο. Τα δάχτυλα στην τρύπα μου ή τον πούτσο του που είχα στο στόμα μου και ήθελα να δοκιμάσω για πρώτη μου φορά του χυμούς του.

-    Θέλω να μπω μέσα σου...

μου είπε ναζιάρικα. Τότε διάλεξα να μην του χαλάσω το χατίρι. Σηκώθηκα κι ανέβηκα στο κρεβάτι. Γονάτισα πάνω κι έβαλα τον κώλο μου πάνω στον όμορφο πούτσο του. Τον έπιασα όπως ήταν σαλιωμένος και τον οδήγησα στην τρυπούλα μου. Ο Γιώργος ευτυχώς άρχισε να κινείται αργά-αργά και σε λίγο αισθάνθηκα να μπαίνει λίγο μέσα μου. Δεν πονούσα καθόλου... μόνο λαχτάρα είχα να το νιώσω όλο μέσα μου. Έσπρωξα λίγο το σώμα μου κι έβαλα άλλο λίγο πούτσο μέσα μου. Τέλεια! Μείναμε για λίγο ακίνητοι. Μού έδωσε το χέρι του κι άρχισα να πιπιλάω τα δάχτυλά του. Αυτό το τσιμπούκωμα του δάχτυλου με καύλωνε αφάνταστα. Ένιωσα την ανάγκη να σπρώξω κι άλλο πάνω στην ώρα που ο Γιώργος ήθελε να μπει λίγο παραπάνω. Κάνοντάς το ταυτόχρονα ένιωσα ένα τσούξιμο κι αυτό ήταν! Ήταν όλος μέσα μου. Με το χέρι μου χάιδεψα τα αρχίδια του που ακουμπούσαν τώρα πάνω μου. Ο Γιώργος σα να μην του έφτανε έσπρωχνε κι άλλο.

Ξάπλωσα πάνω του κι άρχισα να τον φιλάω στα χείλη παθιασμένα. Το ένα χέρι του αγκάλιαζε την πλάτη μου και το άλλο χαμηλά τη μέση μου ενώ ταυτόχρονα έκανε μικρές κινήσεις μέσα έξω στον κώλο μου. Τον ακολούθησα στις κινήσεις του για λίγο μέχρι που χωρίς να βγει από μέσα μου κατέβασε τα πόδια του από το κρεβάτι και κάθισε. Εγώ καρφωμένος πάνω του τον αγκάλιασα με τα πόδια μου και συνέχιζα να τον φιλάω στο λαιμό.

-    Με τρελαίνεις του ψιθύρισα στο αυτί. Σε θέλω έτσι συνέχεια!

Έγειρε στο πλάι και χωρίς να βγει με ξάπλωσε. Τον είχα από πάνω μου με τα πόδια μου δεμένα στη μέση του και τον πούτσο του να πηγαινοέρχεται μέσα μου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει πιο γρήγορα και σιγά-σιγά και πιο δυνατά. Η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά κι μέσα στην καύλα έπιασα τον πούτσο μου κι άρχισα να τον παίζω σαν τρελός, ενώ ο Γιώργος πλέον με γαμοκοπούσε δυνατά και παθιασμένα.

-    Μωρό μου θα χύσω, θα τελειώσω, φώναξε.
-    Χύσε αγόρι μου. Μέσα μου βαθιά. Σε θέλω!

Σχεδόν αμέσως άρχισε να χύνει λαχανιασμένος. Αισθάνθηκα τον πούτσο του να εκτοξεύει μέσα μου τα χύσια του κι από την καύλα μου τέλειωσα κι εγώ πάνω στην κοιλιά μου. Λαχανιασμένος έπεσε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει στα χείλη, τα μάτια, το λαιμό. Τα κορμιά μας ήταν ακόμη ένα κι όταν βγήκαμε από το όνειρο μετά από λίγο, μείναμε αγκαλιασμένοι να χαμογελάμε από τρυφερότητα κι ευχαρίστηση.

 

(Copyright protected OW ref: 84761)