Ο καπετάνιος της καύλας

Δημοσιεύθηκε από nahro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, είμαι 33 μελαχρινός, αρρενωπός, εμφανίσιμος με γυμνασμένο σώμα κανονικό. 1.88, 85 κιλά. Εργάζομαι σε μια εταιρία σαν διερμηνέας και σαν σύνοδος 2 από τα αφεντικά μου που έρχονται στην Ελλάδα. Άρα ταξιδεύω συχνά και έχω πολύ καλές περιπέτειες. Ξεκινήσαμε από Κω για Μυκόνο με το φουσκωτό σκάφος του αφεντικού μου για να φέρουμε ένα άλλο σκάφος.

Πρωί 8 ήμασταν στην μαρίνα. Εγώ, το αφεντικό μου, οι 2 κολλητοί τού φίλοι και η υπηρέτρια του. Μαζί μας θα ερχόταν και ένας καπετάνιος ακόμη για να πάει Αθήνα να φέρει άλλο ένα σκάφος τον κολλητών του. 9 φάνηκε ένας 45 άντρας γεροδεμένος, μετρίου αναστήματος. Αυτό που μου έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή ήταν το φούσκωμα στη βερμούδα του. Λες και κουβαλούσε λοστάρι ήταν. Για να μην καρφωθώ πήγα και έκατσα στο καφέ και χάζευα στην ταμπλέτα μου τα νέα. Ήμασταν πλέων έτοιμοι για αναχώρηση. Οι 3 φίλοι είχαν κάτσει μπροστά, πίσω εγώ ο καπετάνιος διπλά και η κοπέλα παραδίπλα. Ξεκινήσαμε το ταξίδι. Μετά από την Πάτμο ο καιρός άρχισε να αλλάζει και είχε αρκετό κύμα. μας έκανε το ταξίδι μας δύσκολο και με το φουσκωτό δεν είχαμε καλή θέση και έτσι κολλήσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Σε κάποια φάση, εννοώ συνεχεία, παρακολουθούσα τον πούτσο του καπετάνιου. Δεν ξέρω εάν με την τριβή μεταξύ μας ή έβλεπε τα μπούτια της υπηρέτριας, είδα τον πούτσο του να έχει μεγαλώσει κι άλλο. Εκεί καύλωσα περισσότερο.

Παρά το κύμα και την ταλαιπωρία, η θεά της καυλωμένης ψωλάρας του με έκανε να χτυπήσω εγώ 9 μποφόρ. Να θέλω να την αγγίξω, άλλα δεν τολμούσα. Ήμασταν όλοι πολύ κοντά. Μέτα από ένα 2ωρο, κάναμε στάση για να χαλαρώσουμε λίγο. Εγώ είχα ψηλό ζαλιστεί και από τα ποτά της προηγούμενης νύχτας αποφάσισα να μπω στην μονή καμπίνα που είχε το σκάφος, ενώ οι υπόλοιποι βούτηξαν και έπαιζαν στη μέση του Αιγαίου. Ο καπετάνιος δε μπήκε. Καθόταν στην ίδια θέση. Εγώ προκλητικά έβγαλα τα ρούχα μου, έβαλα ένα μαγιό και τουρλώνοντας το κωλαράκι μου μπήκα μέσα. Μέτα από 2 δευτερόλεπτα χτύπησε η πόρτα. Ήταν αυτός. Μου είπε ότι θέλει να βγάλει το πουκάμισο και ότι ο αέρας του ανοίγει τα κουμπιά και κρυώνει. Χάζευα το κορμί του το σφιχτό και τριχωτό, 1.75, 75 κιλά άντρακλας. Του απάντησα ότι έχει πολύ ωραίο γυμνασμένο στερνό και να το αφήσει να μαυρίσει. Μου γέλασε πονηρά άνοιξε την τσάντα του και έβγαλε ένα πράσινο μπλουζάκι. Άρχισε να το φοράει μπροστά μου και μου είπε...

-    πως σου φαίνεται τώρα;

Εγώ χωρίς να χάσω ευκαιρία του απάντησα.

-    Αφού ακόμη μπορώ και βλέπω την πούτσα σου από τη βερμούδα και δεν μου κρύβει τη θεά, είναι πολύ ωραία.

Με κοίταξε σοκαρισμένος, γέλασε κάπως και πήγε ξανά στην θέση του. Εγώ κόλλησα, ντράπηκα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είχα εκτεθεί σε ξένο άνθρωπο και άμα έλεγε κάτι στο αφεντικό θα είχα πρόβλημα. Και έτσι βγήκα έξω και βούτηξα και εγώ για να ξεχαστεί η μαλάκια που έκανα. Μετά από κανένα 20λεπτο μας φώναξαν να ετοιμαστούμε να συνεχίσουμε. Έτσι εγώ έμεινα με το μαγιό το μαύρο, έβαλα λίγο λάδι καρύδα και πήρα τη θέση μου στον καύλα άντρα που με είχε τρελάνει από το πρωί που τον είδα. Ποτέ δεν είμαι τόσο τολμηρός, αλλά λίγο οι καύλες, η ζέστη και το καυλί να διαγράφεται μέσα από τη βερμούδα, με είχε τρελάνει. Βάλανε μπροστά τις μηχανές και τυλίχτηκα με μια διπλή μαύρη πετσέτα για να μην αρρωστήσω με το μαγιό. Ο καπετάνιος όλο και κολλούσε το πόδι του επάνω στο δικό μου και τα χέρια του είχαν καλύψει τον πούτσο του. Εκεί κατάλαβα ότι είχε καυλώσει και άρχισα να τρίβομαι πιο πολύ επάνω του. Κάποια στιγμή, πάλι μπήκαμε σε κανάλι και άρχισε να κουνάει το σκαφάκι. Εκεί άνοιξε το χέρι του και το έβαλε πίσω από τον λαιμό μου για να πιάνετε από τη χειρολαβή.

Η μυρωδιά της μασχάλης και αντρίλας με είχαν ανάψει πιο πολύ και έτσι ακούμπησα επάνω στο χέρι του. Και κρατιόμουν και καλά από το μπούτι του σε κάθε κύμα που έσκαγε. Κάποια στιγμή μου λέει ότι κρύωσε και έτσι του πρότεινα να τον σκεπάσω με τη διπλή πετσέτα. Η γκόμενα διπλά χαμπάρι. Είχε φοβηθεί και είχε κουλουριάσει με τα μάτια κλειστά. Και έτσι βρήκα την ευκαιρία όπως ήμασταν διπλά-διπλά και τα χεριά σκεπασμένα με την πετσέτα και έσπρωχνα το χέρι μου όλο και πιο κοντά στην ψωλάρα του. Ήμουν πλέον σε απόσταση κοντά στα αρχίδια. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Να το κάνω ή όχι. Και έτσι το αποφάσισα και σιγά-σιγά άρχισα να του χαϊδεύω το καυλί. Αυτός έμεινε μαλάκας.  Με κοιτούσε άλλα εγώ είχα το βλέμμα μου στραμμένο άλλου μα το χέρι μου μάλαζε την ψωλάρα που τόσο με είχε καυλώσει. Άρχισε να μεγαλώνει το θηρίο και κάποια στιγμή μου έκανε νεύμα να σταματήσω μην μας δει η κοπέλα και τα αφεντικά και γίνουμε ρεζίλι.

-    Μη φοβάσαι, δε φαίνεται τίποτα με την πετσέτα και έτσι το ταξίδι μας θα είναι πιο περιπετειώδες καπετάνιε...

του ψιθύρισα στο αυτί. Χαμογέλασε σαν να λέει ε ρε με τι πούστη έχω μπλέξει σήμερα. Εγώ πλέον είχα τον έλεγχο. Χάιδευα την ψωλάρα τού κάτω από την πετσέτα είχε γίνει τούρμπο ο καπετάνιος. Ταυτόχρονα μιλούσα και έδειχνα και γύρω για να μη μας ψιλιαστούν και του έλεγα και πρόστυχα στο αυτί ότι θελω να τον ρουφήξω, να με σκίσει και τέτοια. Άρχισε και έβαζε και αυτός χέρι πίσω μου άλλα λόγο της θέσης δεν βόλευε και έτσι τού έβαλα το χέρι στη ρώγα μου κι εγώ του έσφιγγα και έπαιζα την ψωλή του.

-    Με έχεις τρελάνει πούστη, μου είπε. Έλα στο δωμάτιο μου το βράδυ να μου τα κάνεις. Θα σου δείξω εγώ.

Κάποια στιγμή κάναμε στάση να φάμε κάτι στην Πάρο σε ένα γνωστό μας εστιατόριο και έτσι είπα να η ευκαιρία τώρα. Είπα του καπετάνιου να έρθει τουαλέτα με τρόπο να τον ρουφήξω. Έτσι και έγινε, αφού έδεσαν τα σχοινιά και το σκάφος ήρθε. Ενώ εμείς είχαμε παραγγείλει τα πρώτα και όλοι τρώγαμε, τον κάλεσαν στο τραπέζι να φάει μαζί μας. Αυτός είπε πάω να πλύνω τα χεριά μου και επιστρέφω και με κοίταξε πρόστυχα και με νόημα. Εγώ μετά από 2 δευτερόλεπτα βρήκα πρόφαση ότι με πήραν για δουλειά τηλέφωνο και έτρεξα σαν υπνωτισμένος. Μπήκα στις τουαλέτες, φώναξα το όνομα του και μου απάντησε εδώ είμαστε. Ανοίγω την πόρτα και αντικρίζω μια ψωλάρα όπως την είχα φανταστεί και καλύτερη μη σας πω. Κοντά στα 22 πόντους χοντρή με φλέβες.

-    Τώρα πουτανάκι πρέπει να ξεπληρώσεις ότι έκανες.

Έσκυψα στα γόνατα και άρχισα σα λυσσάρα να ρουφάω το καυλί του. Προσπαθούσα να το βάλω όλο στο στόμα άλλα ήταν μάταιο με το τέρας αυτό. Με έπνιγε. Αυτός βογκούσε βάρια και είχε τρελαθεί.

-    Τι πίπα είναι αυτή ρε πούστη, ούτε γυναικά! Ρούφα το καυλιάρα μου...

Μέτα από λίγο, αφού ρουφούσα και τον έπαιζα μου είπε ότι χύνει και δεν του άφησα πολλά περιθώρια. Τα ρούφηξα όλα με μιας. Αυτός έτρεμε από καύλα και βογκούσε. Ένας ποταμός χύσια χύθηκαν στο στόμα μου καυτά. Σίγουρα μας είχε ακούσει κάποιος έξω, άλλα τόση καύλα, 2 ώρες να του παίζω τον πούτσο μας είχε τρελάνει και τους 2. Βγήκα πρώτος εγώ προς το τραπέζι και αυτός μου έδωσε ένα μπατσάκι στον κώλο και μου είπε...

-    θα περάσουμε πολύ καλά εμείς οι 2...

και με κάλεσε το βράδυ στο δωμάτιο που θα μένει και αυτός. Του είπα...

-    φυσικά και θα έρθω γιατί θέλω πολύ να τον νιώσω και στον κώλο μου...

και έφυγα. Εν τω μεταξύ την ώρα που έκατσα τα αφεντικά είχαν την συζήτηση για το πλάνο τους και άκουσα να λένε ότι θα στείλουν τον καπετάνιο στην Αθήνα με πλοίο κι εμείς θα διανυκτερεύσουμε 2 μέρες στο νησί να κάνουμε κάποιες συναντήσεις για τη δουλειά και μετά οι άλλοι 2 και ο καπετάνιος θα επέστρεφαν μαζί και εγώ με το Αφεντικό μου και την Κοπελιά. Ξενέρωσα αμέσως και άρχισα να τρώω. Είπα μέσα μου ευτυχώς που πρόλαβα και του πήρα πίπα. Με την καύλα θα έμενα. Αφού φύγαμε από το νησί φτάσαμε σε ένα γνωστό παραλιακό κλαμπ του νησιού όπου δένεις το σκάφος έξω και έρχονται και σε παίρνουν αυτοί. Βγήκαμε όλοι εκτός άπο αυτόν. Κάποιος έπρεπε να φυλάει το σκάφος. Πήγαμε έξω και ήπιαμε ένα κοκτέιλ. Είχε πολύ ωραίο κόσμο και τρελά μωρά, άλλα έμενα το μυαλό μου είχε σφηνώσει στην πούτσα αυτή, στον άντρακλα αυτόν. Ενώ μου την έπεφταν εκεί κάτι άτριχα πασαλειμμένα με λάδι και τατουάζ, φλωράκια, δε μου έκανε καμιά αισθηση που σε άλλη περίπτωση θα είχα αναλάβει δράση. Έψαχνα αν βρω έναν τρόπο να γυρίσω πίσω, ώσπου το αφεντικό μου παίρνει την κοπέλα και λένε θα περπατήσουμε λίγο παραπέρα να δούμε τι έχει. Οι άλλοι 2 γνώρισαν κάτι χαζό τουρίστριες κι έτσι έτρεξα απευθείας στην προβλήτα και ζήτησα από το παλικάρι να με πάει στο σκάφος μας γιατί έχω πονοκέφαλο και εάν έρθουν η δικοί μου να τους πει ότι με έφερε.

Η τρυπά μου είχε αρχίσει και ανοιγοκλείνει στην ιδέα της πούτσα που θα φάω και την ήθελα πολύ. Ακόμη και το Στέφανο που με μετέφερ,ε που τον είχα τσιμπουκώσει παλιότερα, δεν τον έβλεπα. Εννοώ μου πετούσε υπονοούμενα, πόσο θα μείνω και ότι έχω καιρό να φανώ. Θα σας πω άλλη φορά για αυτόν. Έφτασα λοιπόν στο σκάφος και ο άντρακλας ήταν ξαπλωμένος στην καμπίνα και ψιλό κοιμόταν. Άνοιξα με μιας και μπήκα και του είπα ήρθα να τελειώσω αυτό που μου υποσχέθηκες. Αυτός χαμογελώντας είπε...

-    κάνε υπομονή μέχρι το βράδυ ρε να το απολαύσουμε. Τώρα εδώ θα μας δει κάνεις και θα γίνουμε ρεζίλι. Οικογενειάρχης άνθρωπος είμαι.

Του αποκάλυψα ότι μετά το κλαμπ θα φύγει και θα πάει Αθήνα και δεν ξέρω εάν και πότε θα τον ξαναδώ. Ξενέρωσε και μου είπε...

-    τότε καλά έκανες πουτανάκι μου και ήρθες.

Μου έβγαλε πάλι έξω την ψωλάρα του, τη ρούφηξα και στο λεπτό έγινε πετρά.

-    Θέλω να με σκίσεις.

-    Αυτό θα κάνω να σαι σίγουρος καύλα

και με έστησε στα 4. Αμέσως άρχισε και μου έδινε μπατσάκια στα κωλομέρια και έχωνε σιγά σιγά την πούτσα του στην τρυπά μου. Εγώ είχα τρελαθεί. Έτρεμα! Ήθελα πολύ πρώτη φόρα κάποιον, που δεν ξέρω, να με σκίσει χωρίς να τον νοιάζει και έτσι με μιας μου τον έβαλε όλο μέσα. Πέθανα από τον πόνο! Μου κόπηκε η ανάσα σχεδόν. Του είπα να σταματήσει και έτσι βγήκε. Μέτα από λίγο που πέρασε ο πόνος, βρήκα μια βαζελίνη στην τσάντα μου και άρχισα να την πασαλείβω. Πέταξα το μαγιό, ανέβηκα επάνω του και του είπα...

-    τώρα καπετάνιε θα ρίξεις άγκυρα βαθιά και θα οδηγάω εγώ.

Άρχισα να την καβαλάω σαν τρελό πουσταριό. Δεν μας ένοιαζε τίποτα, εάν μας βλέπουν τα γύρω σκάφη, ο στέφανος που μεταφέρει κόσμο ή αν έρχονται η δικοί μας. Με ξέσκισε, με γύρισε πλάγια, στα 4, ανάσκελα, σαν ταύρος, δεν τελείωνε με τίποτα. Εγώ τόσο ψωλόχυμα που έβγαζα, ήταν σαν να έχυσα 4 φόρες. Με χτυπούσε στον προστάτη και φώναζα σαν πουτάνα και απέναντι στο κλαμπ όλοι χόρευαν και φώναζαν χωρίς να ξέρουν τι πούτσα είναι αυτή που τρώω. Μετά από λίγο άδειασε μέσα μου σα ζώο. Με γάμησε και μόλις τον έβγαλε μου τον έδωσε να του τον καθαρίσω. Φυσικά και το έκανα. Δεν είχα ταμπού για αυτόν τον άντρα, θα έκανα τα πάντα στο σεξ.

Αφού κάναμε ένα τσιγάρο ξεθεωμένοι στο πάτωμα του άσκαφους, μου είπε ότι δεν είχε ξανακάνει πότε κάτι με άντρα. Ενώ του την είχαν πέσει πολλές φόρες στα καράβια που δούλευε, δεν το ήθελε... και ότι έκανε μαλάκια που το έχασε. Βεβαία μου ομολόγησε ότι είμαι ωραίος άντρας και από την αρχή και αυτός κάπως με κοιτούσε όταν ήρθε για να φύγουμε που έβαζα αντηλιακό με το μαγιό. Έκανα μια βουτιά και μετά έπεσα ξερός στην καμπίνα, ευχαριστημένος, ανάλαφρος και με την τρυπά μου σφυροκοπημένη, αλλά κάθε πόνο πού ένιωθα σκεφτόμουν την καύλα που ένιωσα. Παρόλο που έχω πολλές εμπειρίες με άντρες, αυτός ο άντρας θα μου μείνει αξέχαστος.

(θα σας διηγηθώ κι άλλες ιστορίες εάν σας άρεσε. Έχω φάει πολύ πούτσο στα ταξίδια αυτά)

 

(Copyright protected OW ref: 84608)