Ξεπέταγμα στο τρόλεϊ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Για σας με λένε Πετράκη είμαι 26 χρόνων αδύνατο με θηλυκό κωλαράκι καρέ μαλλί και τελείως άτριχο, έτσι με έκανε η φύση!


Η ιστορία που σας γράφω συνέβη πριν μερικούς μήνες.

Ήταν Κυριακή μεσημέρι με αρκετά ηλιόλουστη μέρα και βαριόμουν πολύ στο σπίτι μου, αποφάσισα να πάω βόλτα με κάποιο λεωφορείο και έτσι βγήκα στην στάση με σκοπό να πάρω ότι περάσει πρώτο!

Μετά από 10 λεπτά πέρασε το τρόλεϊ, μπήκα και κάθισα στις τελευταίες θέσεις αφού ήταν τελείως άδειο!

Στην επόμενη στάση μπήκαν 5- 6 άτομα ανάμεσα τους ένας ώριμος γύρω στα 50 με γκρίζα μαλλιά γεμάτος με μια στρογγυλή κοιλίτσα! Κάθισε απέναντι μου με τα πόδια του προκλητικά ανοιχτά! Φορούσε ένα πουκάμισο με ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά και φαινόταν το στέρνο του δασύτριχο και ένα υφασμάτινο παντελόνι που όπως είχε ανοιχτά τα πόδια του φαινόταν καθαρά ότι είχε μεγάλο εργαλείο!

Προσπαθούσα να απολαύσω την διαδρομή όμως το βλέμμα μου έπεφτε συνέχεια απέναντι.

Κάποια στιγμή είχαν κολλήσει τα μάτια μου στο εργαλείο του και όταν πήγα να πάρω το βλέμμα μου διαπίστωσα ότι ο κύριος απέναντι με είχε πάρει χαμπάρι και μου έσκασε ένα πονηρό πρόστυχο χαμόγελο, σαν να μου έλεγε >γουστάρεις πουτανιτσα> αμέσως κοκκίνισα και πήρα το βλέμμα μου.

Το τρόλεϊ είχε αρχίσει να γεμίζει και πλέον υπήρχαν πολύ όρθιοι επιβάτες. Ο κύριος παραχώρησε την θέση του σε μια κύρια και σηκώθηκε όμως δεν είχε σταματήσει να με κοιτάει πονηρά! Σηκώθηκε και ήρθε μπροστά μου, το τρόλεϊ είχε γεμίσει πλέον και το στόμα μου από το φερμουάρ του παντελονιού του κυρίου δεν είχε μεγάλη απόσταση! Βρόμικες ιδέες είχαν πλημμυρίσει το μυαλό μου και τα μαγουλάκια μου τα ένιωθα κατακόκκινα, οπότε κοίταγα μπροστά πάνω έβλεπα τον κύριο να με κοιτάει με ένα βλέμμα σαν να ήθελε να την βγάλει έξω και να μου την βάλει στο στόμα μου!

Έπρεπε να κάνω μια κίνηση. Ήθελα πολύ να του δείξω ότι τον θέλω πιο πολύ από ότι αυτός, αν με έβαζε να του πάρω πίπα μπροστά σε όλο τον κόσμο θα το έκανα.

Σηκώθηκα αργά αργά από την θέση μου κοιτάζοντας τον στα μάτια ναζιάρικα και παραχωρώντας την θέση μου σε μια άλλη κυριούλα. Μέσα στον συνωστισμό και προσπαθώντας να κάνουμε χώρο στη κυρία βρέθηκα με τον βαρβάτο άντρα από πίσω μου!

Αμέσως κόλλησε πάνω μου και το καβλί του το ένιωθα ανάμεσα στα κολομαγουλα μου!

Δεν άντεχα αυτό που γινόταν και σε λίγο θα καύλωνα και θα γινόμουν ρεζίλι.

Έπρεπε να πάω πίσω στο τρόλεϊ για να μην με βλέπουν, έκανα μια κίνηση να φύγω και αμέσως το χέρι του άντρα με έπιασε από την μέση και με πίεσε πάνω του! Αναστεναγμός βγήκε από μέσα μου και προσπάθησα να τον απομακρύνω για να πάω πίσω, όμως το χέρι μου γλίστρησε πιο κάτω και του χάιδεψα το εργαλείο του! Έπιασα στα χέρια μου δυο μεγάλα αρχίδια και συνέχισα με ένα μισοκαβλομένο πούτσο που σε δευτερόλεπτα με το χάδι μου έγινε τεράστιος και πέτρινος!!!

Ήθελα να γονατίσω και να του τον ρουφήξω! Ήμουν ερωτευμένος μαζί του εκείνη την ώρα το στοματάκι μου είχε γεμίσει σάλια και ξεροκατάπινα.

Μάζεψα όσο κουράγιο είχα και τραβήχτηκα στο τέλος του τρόλεϊ, μαζί μου και ο 50αρης άντρας που με έσπρωχνε πλέον με το καβλι του που μου είχε ακουμπήσει στον κώλο μου!!
Ευτυχώς βρήκαμε γωνία και έκατσα στο τζάμι κρατήθηκα από το κάγκελο και τούρλωσα όσο μπορούσα το κωλαράκι μου, με έσπρωχνε με τόση δύναμη που η φόρμα μου κόντευε να κάνει τρύπα! Ήθελα να τον ευχαριστήσω που μου το έκανε αυτό και κάθε τόσο κούναγα το κωλαράκι!

Οι χτύποι τις καρδιάς του ήταν πολύ πλέον και ξαφνικά νοιώθω τον γαμιά μου να τελειώνει και υγρασία πολύ στον κώλο μου. Τόση ώρα την είχε βγάλει έξω γι αυτό ένιωθα ότι μου τρυπάει την φόρμα, ο κώλος μου είχε γεμίσει με τα χυσια του και σε λίγο ήταν το τέρμα, ξαφνικά κάνει μια στάση το τρόλεϊ και με αφήνει μόνο μου ο αντράκλας και κατεβαίνει, η φόρμα είχε μπει μέσα στον κώλο μου και προσπάθησα να την βγάλω όμως είχα γεμίσει τόσα χυσια που έσταζαν και κάτω, στην επόμενη στάση κατεβαίνω και εγώ όλο ντροπή αφού πολλοί μέσα στο τρόλεϊ μας είχαν καταλάβει!

Χυμένο και απογοητευμένο που δεν πήρα έστω ένα τηλέφωνο του, πήρα ένα ταξί και πήγα σπίτι μου, όλο το βράδυ πιπίλαγα τα χυσια απ τι φόρμα που είχαν μείνει!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")