Με το θείο

Δημοσιεύθηκε από DimGay18
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας είμαι ο Κώστας και είμαι Gay. Είμαι 20 χρόνων, ψηλός, καστανός, με κοιλιακούς και μέλι μάτια. Την προηγούμενη βδομάδα είχα πάει σε ένα μπαράκι κοντά στην γειτονιά και εκεί συναντήθηκα εντελώς τυχαία με το Θείο μου τον Χρήστο...

(ψηλός, λίγο εύσωμος, με λίγη τριχοφυΐα, ξανθός, γαλανά μάτια και είναι μόλις 40 χρόνων ανύπαντρος). Τέλος πάντων τον γνώρισα, τον χαιρέτησα και αφού ήμουν μόνος έκατσα μαζί του. Με κέρασε και αρχίσαμε να λέμε τα δικά μας.

Αφού ψιλομεθύσαμε λίγο, με πήρε με το αυτοκίνητο του και πήγαμε στο διαμέρισμα του να πιούμε κάνα δύο ποτάκια ακόμα. Όταν φτάσαμε και τα ήπιαμε, ξαπλώσαμε στον καναπέ και άρχισε να βγάζει το παντελόνι του, μένοντας μόνο με το μποξεράκι. Είδα ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία μιας και με άναβε πολύ ο θείος, αλλά δεν έδωσα σημασία. Όμως ύστερα έβγαλε και την μπλούζα του λέγοντας ότι έκανε παρά πολύ ζέστη. Εγώ πονηρεμένος άρχισα να γυρνώ την κουβέντα προς το σεξουαλικό και αυτό έκανε τον θείο να καυλώσει καταλαβαίνοντας τον από το χάιδεμα που έκανε στο καυλί του. Τον πλησίασα χωρίς να του πω τίποτα άλλο, απλά με μια γρήγορη κίνηση του κατέβασα το μποξεράκι, αντικρίζοντας ένα καυλί γύρω στα 18 εκατοστά.

Άρχισα να το παίρνω στο στόμα μου αργά και απαλά χωρίς να με διακόψει καθόλου, αφού έδειχνε πως του άρεσε. Τον πήρα στον λάρυγγα πνίγοντας με στην αρχή, βγάζοντας σεξουαλικούς ήχους, αφού τον ρουφούσα με τέτοιο πάθος που άκουγα το θείο μου να μου λέει:

-    Έτσι καυλάκι παρ’ την όλη μέσα. Είχα καταλάβει τι πουστράκι είσαι.

Δεν του απάντησα, απλά συνέχισα να του την πιπώνω. Όταν τέλειωσα το τσιμπούκι, άρχισε να μου δίνει πουτσοσκάμπιλα και να με γδύνει σιγά-σιγά λέγοντας μου:

-    Επειδή είσαι ανιψάκι μου, θα σε περιποιηθώ πολύ καλά, αρκεί να θες να τον πάρεις με λίγο πόνο, να με ευχαριστήσεις και μένα.

-    Όσο και να με πονέσεις δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να γευτώ το καυλί σου στη στενή τράπουλα μου.

Βλέποντας ότι είμαι παρθενάκι άρχισε να με γλείφει για να μου την ανοίξει. Εκείνη την ώρα ένιωθα ένα δυνατό ερέθισμα λέγοντας στον θείο μου την φράση…

-    είμαι έτοιμος μην αργείς.

Φόρεσε την καπότα του και άρχισε να μπαίνει μέσα μου με δυσκολία. Για να μπει πιο εύκολα άρχισε να μου βάζει τα σαλιωμένα δάχτυλα του. Άρχισα να πονάω πολύ, αλλά δεν ήθελα να απογοητεύσω το θείο μου. Μετά από ώρα άρχισε να μου αρέσει πολύ. Μου άρεσε τόσο που ή ανάσα μου ακουγόταν σε όλο το χώρο καθηλώνοντας τον θειο μου περισσότερο. Το κάναμε σε πολλές στάσεις. Άρχισε να με ρωτάει αν είναι ο αγαπημένος μου θείος και εγώ του είπα «εννοείται…» αφού με είχε καυλώσει τόσο πολύ που δεν του χάλαγα χατίρι.

Όταν ήταν έτοιμος να χύσει έβγαλε γρήγορα την καπότα του και με ρώτησε που θέλω να με χύσει. Του είπα στο στόμα.

-    Πάρε τα πουστράκι μου... παρ’ τα...

Με έχυσε στο στόμα και πνιγόμουν. Άρχισα να δίνω στο θείο μου γλωσσόφιλα με το σπέρμα του. Στο τέλος μου είπε…

-    μη νομίζεις πως τελειώσαμε.

Του απάντησα πως την επόμενη μέρα θα τον συναντήσω στο διαμέρισμα μου και αυτός δέχτηκε.

 

(Copyright protected OW ref: 84299)