Παρηγοριά από δυο φίλους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου αρχίζει το καλοκαίρι του 2004. Μόλις είχα χωρίσει μετά από εννέα χρόνια γάμου και ήμουν πολύ στεναχωρημένος και αρκετά στρεσαρισμένος.

Με δυο ελεύθερους φίλους, που αποδείχτηκε στην συνέχεια ότι ήταν κωλομπαράδες ολκής, αποφάσισα να πάω διακοπές σε ένα μικρό και άγονο νησί για να ηρεμήσω. Βρεθήκαμε και οι τρεις στην Ανάφη και νοικιάσαμε ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο με μπάνιο, ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό. Την πρώτη μέρα των διακοπών πήγαμε σε μία ερημική παραλία και κάναμε το μπάνιο μας. Βγήκαμε και κάναμε ηλιοθεραπεία αρκετή ώρα. Ένα ζευγάρι αρκετά μακριά μας ήταν μόνον στην παραλία.

Ο ένας φίλος, Νίκος στο όνομα, είχε αγοράσει από έναν πλανόδιο στον Πειραιά ένα ζευγάρι κιάλια και δοκιμάζοντάς τα διαπίστωσε ότι το ζευγάρι έκανε γυμνισμό και μάλιστα είχαν αρχίσει περιπτύξεις ερωτικές. Πήραμε προφυλάξεις και πλησιάσαμε αρκετά σε μια συστάδα θάμνων και αρχίσαμε να παρακολουθούμε με τα κιάλια πότε ο ένας, πότε ο άλλος κι εγώ.

Το θέαμα ήταν αρκετά ερεθιστικό και δεν αργήσαμε να καυλώσουμε και οι τρεις. Ο Νίκος έβγαλε το μαγιό του και άρχισε να παίζει τον πούτσο του που μεγάλωσε γρήγορα. Τον μιμήθηκα αμέσως και μετά πήρα τα κιάλια να δω λίγο το ζευγάρι που η κοπέλα είχε αρχίσει να παίρνει τσιμπούκι τον πούτσο του συνοδού της. Έδωσα τα κιάλια στον Νίκο και χωρίς να το καταλάβω καλά - καλά άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του. Ο τρίτος της παρέας, Γιώργος στο όνομα, ήρθε από πίσω μου και μου λέει:

-    «Παίξε και τον δικό μου πούτσο αν σου αρέσει».

Είχε βγάλει κι αυτός το μαγιό του και το εργαλείο του είχε αρχίσει να σηκώνεται. Χαμήλωσα και άρχισα να μαλακίζω και τους δύο πούτσους συγχρόνως. Ο Νίκος σε λίγο άφησε τα κιάλια και προσπάθησε να μου τον βάλει στο στόμα.

-    «Έλα μωρή πούστρα!», μου λέει και μου σπρώχνει τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου.

Ασυναίσθητα άρχισα να του γλείφω το ψωλοκέφαλό του και αυτό που έκανα μου άρεσε αρκετά. Σε λίγο μου ζήτησε και ο Γιώργος να του κάνω τσιμπούκι και δεν αρνήθηκα. Ο Νίκος με σήκωσε λίγο και έχωσε το πρόσωπό του στο κωλαράκι μου. Άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου και η καύλα μου έφτασε στα ύψη. Σηκώθηκε, μου άνοιξε τα κωλομέρια μου και μου τον ακούμπησε στην καυλωμένη και υγρή κωλοτρυπίδα μου.

Ο πούτσος του ήταν μακρύς και λεπτός και δεν άργησε να χωθεί μέσα μου. Ο κώλος μου ήταν άτριχος και λίγο πεταχτός με στρογγυλά κωλομέρια και μου λέει:

-    «Τι ωραίο κώλο έχεις μωρή πουστάρα! Θα στον γαμήσω τώρα και θα ευχαριστηθείς γαμήσι!»

Με έπιασε από τους γοφούς και με γάμαγε σιγά και ρυθμικά όσο εγώ έκανα τσιμπούκι στον Γιώργο. Οι δύο ψωλάρες χωνόντουσαν βαθιά μέσα μου, στο στόμα μου και στον κώλο μου και αυτό με καύλωνε πολύ. Μια πρωτόγνωρη ηδονή κυρίευε το κορμί μου… Σε λίγο οι ρόλοι τους αντιστράφηκαν και η καυλωμένη ψωλάρα του Γιώργου ακουμπούσε στην ανοιγμένη αρκετά κωλοτρυπίδα μου, ενώ ο Νίκος μου έδινε πουτσοσκάμπιλα.

-    «Θα σε ξεσκίσω κι εγώ μωρή καριόλα!», μου λέει ο Γιώργος και άρχισε να σπρώχνει τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου.

Με πόνεσε λίγο αλλά η καύλα που μου έδινε ήταν το κάτι άλλο. Άρχισα να κουνάω τον κώλο μου και αυτή η τρομερή ψωλάρα χώθηκε βαθιά μέσα μου και μου γέμισε το κωλάντερο τόσο που νόμιζα ότι θα μου το ξεσκίσει. Τα αρχίδια του χτυπούσαν στα δικά μου όσο με γαμούσε αρκετά άγρια και γρήγορα.  Τώρα η ψωλάρα του έβγαινε ολόκληρη έξω και χωνόταν μετά μέχρι την βάση της μέσα στην τρύπα μου και ένιωθα ένα ελαφρύ και ηδονικό κάψιμο, ενώ η μακριά ψωλή του Νίκου έφτανε βαθιά στο λαρύγγι μου.

-    «Τι πούστρα είσαι μωρή!», μου έλεγε. «Θα γίνεις η πουτάνα μας και θα σε ξεσκίζουμε όποτε έχουμε καύλες και θα ξεχνάς τα πάντα!»

Ήταν τόση η καύλα μου που άρχισα να χύνω.

-    «Θα σε μάθουμε να χύνεις και από τον κώλο πουστάρα!», μου έλεγε ο γαμιάς μου ενώ μου άνοιγε τα κωλομέρια μου και μου ξέσκιζε την κωλοτρυπίδα μου.

Σφίχτηκα λίγο και το κωλάντερο μου αγκάλιασε σφιχτά την ψωλάρα που είχα στον κώλο μου. Του άρεσε πολύ και άρχισε να αδειάζει το καυτό του σπέρμα βαθιά μέσα μου.

-    «Άντρα μου δώστα μου όλα τα χύσια σου!», του λέω ενώ τελείωνε το χύσιμό του.

-    «Θέλω να χύσω κι εγώ στον κώλο σου!», μου λέει ο Νίκος.

Και μόλις βγήκε η μία ψωλή από μέσα μου γύρισα και του πρόσφερα την ξεσκισμένη κωλάρα μου. Με έβαλε να σκύψω χαμηλά και να ακουμπήσω στο χώμα.

-    «Κοίταξε πόσο την άνοιξες την κωλοτρυπίδα του!», λέει στον Γιώργο. «Την ξέσκισες με την χοντρόπουτσά σου!»

-    «Μη σε νοιάζει…», λέει αυτός.

Και τότε χώνει τους δείκτες των χεριών του μέσα μου και αρχίζει να μου ανοίγει την κωλοτρυπίδα τόσο που νόμιζα ότι με έσκιζε στα δύο. Ο Νίκος στην θέα της ανοιγμένης έτσι κωλοτρυπίδας μου άρχισε να χύνει και τα χύσια του με πασάλειψαν παντού. Όταν τελείωσε του λέει ο Γιώργος:

-    «Κράτησέ τον εσύ έτσι να του ξεπλύνω την κωλότρυπα του!»

Οπότε ο Νίκος μου κράταγε ολάνοιχτη την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα μου και ο Γιώργος άρχισε να κατουράει σημαδεύοντας το βάθος της τρύπας μου. Το όλο σκηνικό με ερέθισε τόσο που για δεύτερη φορά έχυσα δεν ξέρω από που. Έπεσα αποκαμωμένος στο χώμα και σε λίγο είμαστε γυμνοί μέσα στην θάλασσα και απολάμβανα τον τρόπο που με χάιδευαν να ξεπλυθούμε και να δροσιστούμε. Συμφωνήσαμε ότι ήταν εντελώς τυχαία όσα συνέβησαν αλλά θα θέλαμε να ξαναβρεθούμε στα ίδια ηδονικά ύψη.

Το βράδυ στο δωμάτιο ξαπλώσαμε γυμνοί και οι τρεις στο διπλό κρεβάτι και το σκηνικό επαναλήφθηκε περίπου το ίδιο, αλλά με περισσότερη άνεση και με την χρήση βαζελίνης. Δέκα μέρες χύνανε βαθιά στον κώλο μου μεσημέρι και βράδυ πριν να κοιμηθούμε. Καταλαβαίνετε πιστεύω πως πέρασα τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών και γρήγορα ξέχασα και τον λόγο των διακοπών. Το μόνο που θυμόμουν στο ταξίδι του γυρισμού ήταν το ξεσκισμένο κωλαράκι μου πλημμυρισμένο στα χύσια τους.

Από τότε μια φορά την εβδομάδα πηγαίνουμε σε κάποιο σπίτι και με κάνουν να χύνω δυο και τρεις φορές από τον κώλο μου. Μας αρέσει και θα το συνεχίσουμε όσο μας επιτρέπουν οι συνθήκες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")