Καλή αρχή

Δημοσιεύθηκε από aposrod
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τα μαθηματικά είχαν πάντα ενδιαφέρον...

Καθίσαμε στην τραπεζαρία γύρω από το στρογγυλό τραπέζι να λύσουμε εκείνες τις ασκήσεις. Σε καμιά ώρα τελειώσαμε κι αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε για διάφορα μέχρι που η κουβέντα γύρισε στο σεξ και τα κορίτσια. Αφού κοκορευτήκαμε αρκετά για τις φανταστικές επιτυχίες μας ο Κώστας βαρέθηκε κι έφυγε. Έμεινα με το Γιώργο και συνεχίσαμε την κουβέντα μας. Πάνω στη διαφωνία μας για κάτι αρχίσαμε τα "αν είσαι άντρας κάνε αυτό και κάνε εκείνο". Δε θυμάμαι πως αλλά η όλη κουβέντα με άναβε και σιγά-σιγά φτάσαμε στο ότι έπρεπε να κατεβάσουμε τα παντελόνια μας για να αποδείξουμε τον ανδρισμό μας. Είχαμε φύγει από την τραπεζαρία κι ήμασταν στο δωμάτιο του Γιώργου που ήταν σκοτεινό με κλειστά τα παντζούρια. Πρέπει να είχα κοκκινίσει από ντροπή αλλά και αγωνία αφού μέχρι τότε δεν είχα βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

Το σχεδόν σκοτεινό δωμάτιο έκρυβε την αναστάτωση κι όπως ακόμη λέγαμε "εσύ πρώτος" "όχι εσύ" ο Γιώργος άπλωσε το χέρι, μου χούφτωσε τ' αρχίδια και με ρώτησε αν φοβάμαι.

-    Καθόλου...

του είπα και ξεκούμπωσα το παντελόνι μου έμεινα με το σλιπ και τον προκάλεσα ότι ήταν η σειρά του. Μάλλον πιο έμπειρος δε δίστασε καθόλου κι αμέσως γδύθηκε από τη μέση και κάτω. Μέσα στο ημίφως είδα για πρώτη φορά τον πούτσο κάποιου άλλου. Ο Γιώργος ήρθε πιο κοντά κι έγδυσε κι εμένα γιατί εγώ όπως έλεγε φοβόμουν. Δεν αντέδρασα καθόλου γιατί μ' άρεσε η ιδέα να βρεθούμε γυμνοί. Στεκόμασταν έτσι χωρίς ρούχα με φανερή αμηχανία. Πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω. Μία κοιτούσα το φίλο μου που φαινόταν φουντωμένος και μία τον πούτσο του που αν και μικρότερος από το δικό μου, μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

-    Πιασ' το αν θες...

μου είπε. Δεν περίμενα να μου το ξαναπεί. Πλησίασα λίγο κι άπλωσα το χέρι μου. Έπιασα το μισοσηκωμένο του πούτσο και τον αισθάνθηκα ζεστό και απαλό στη χούφτα μου ενώ από το Γιώργο ξέφυγε ένα σιγανό μ... Άρχισα να το κουνάω μπρός πίσω κι εκείνος άρχισε να σκληραίνει μέχρι που έγινε πέτρα. Μια βελούδινη πέτρα. Ο Γιώργος συνέχιζε τους αναστεναγμούς αλλά πιο έντονα κι είχε κλείσει τα μάτια του γέρνοντας το κεφάλι του προς τα πίσω. Στο μυαλό μου ήρθαν τα διάφορα κομπολόγια που κατά καιρούς έβαζα στον κώλο μου αφού πρώτα τα σάλιωνα καλά. Ασυναίσθητα γονάτισα και ακούμπησα τα χείλη μου πάνω στο σκληρό πούτσο. Ήταν απαλός και μύριζε πρωτόγνωρα. Έκλεισα τα μάτια καθώς σιγά-σιγά τον έβαζα ολόκληρο μέσα στο στόμα μου και καύλωνα όπως ποτέ πριν. Ο Γιώργος άρχισε να κουνιέται σιγά και καταλάβαινα ότι το απολάμβανε από το πως βαριανάσαινε.

Φιλούσα το πουτσοκέφαλο και μετά το έβρεχα καλά με τη γλώσσα μου να κάνει βόλτες γύρω του. Στη συνέχεια το βύθιζα όλο στο στόμα μου. Είχα αφεθεί τελείως στην απόλαυση κι όπως το 'νιωθα σκληρό και μουσκεμένο το σκεφτόμουν να μπαίνει στον κώλο μου αργά-αργά και να με ξεπαρθενεύει. Ο Γιώργος με σταμάτησε πάνω που το μυαλό μου είχε πάρει φωτιά. Είχε ακούσει την πόρτα του ισογείου να ανοίγει. Βάλαμε τα ρούχα μας αστραπιαία και τρέξαμε στην τραπεζαρία. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Χάρηκαν και οι γονείς του που διαβάζαμε! Σε λίγο είπα κι εγώ να πηγαίνω αφού τα πράγματα είχαν χάσει τον όμορφο δρόμο που είχαν πάρει. Ο Γιώργος είπε πως θα βγει κι αυτός, χαιρετήσαμε και βγήκαμε μαζί. Κατεβαίνοντας στο ισόγειο, με τράβηξε σε μια μικρή αποθηκούλα πίσω από τη σκάλα. Ίσα-ίσα που χωρούσαμε όρθιοι εκεί μέσα αλλά ήταν πολύ άνετα για την αγκαλιά που με πήρε.

Σφιχτή και τρυφερή συνάμα με τα χείλη του να κολλάνε στα δικά μου και να μου δίνει το ομορφότερο φιλί που θυμάμαι ταξιδεύοντας με τα χέρια του σ' όλο μου το κορμί. Μου έπιασε με τα δύο χέρια το κώλο κι αμέσως καύλωσα στη σκέψη ότι τον θέλει. Με φίλησε στο λαιμό και με το ένα χέρι μου χούφτωσε τον πούτσο μουγκρίζοντας μόλις τον ένιωσε καυλωμένο. Αμέσως μου ξεκούμπωσε και μου κατέβασε το παντελόνι. Γονάτισε και τον πήρε στο στόμα του αρχίζοντας ένα γρήγορο απίστευτο τσιμπούκι. Με ρούφαγε όσο πιο δυνατά μπορούσε και πηγαινόφερνε το κεφάλι του γρήγορα και σταθερά. Δεν μπορούσα κρατηθώ από την καύλα μέχρι που φώναξα...

-    χύνω...

Τότε ήταν το απόλυτο της ηδονής καθώς αντί να απομακρυνθεί με κράτησε από τον κώλο και με τράβηξε πάνω του. Ένιωσα τον πούτσο μου να τραντάζεται και να χύνει βαθιά στο στόμα του μέχρι που άδειασε τελείως. Συνέχισε να το ρουφάει δυνατά λες κι ήθελε να το στραγγίξει. Τα γόνατά μου άρχιζαν να τρέμουν αλλά τότε ο Γιώργος σηκώθηκε ξανά με αγκάλιασε κι άρχισε πάλι να με φιλάει. Αυτό το στόμα με είχε τρελάνει και συνέχιζε να το κάνει όλο πάθος. Σε λίγο σιγά-σιγά σταμάτησε και οι ανάσες μας βρήκαν έναν κανονικό ρυθμό. Σήκωσα το παντελόνι, ντύθηκα και με ένα πεταχτό φιλί χαιρετηθήκαμε. Ευτυχώς ήμασταν ακόμη στην πρώτη λυκείου.

 

(Copyright protected OW ref: 83881)