Το ζευγάρι τον ξέσκισε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σε ένα chat από την τηλεόραση! Έψαχνα να βρω κάποιον να καυλώσουμε παρέα και τίποτα άλλο. Και έτσι για την αλλαγή είπα δεχτά και τα ζευγάρια. Δεν φανταζόμουν πως θα απαντούσε κάποιο ζευγάρι. Κι όμως! Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, μιλήσαμε μου φάνηκε άνετο ζευγάρι και αυτό μου το μετέφερε μια χαρά ! Ένα απόγευμα είπαμε να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ και θα βλέπαμε.

Είχα πολύ άγχος αν τους άρεσα! Γιατί είμαι γεμάτος με μακριά μαλλιά μούσια κτλ. Ήρθανε και με βρήκανε. Αυτός γύρω στα 44 γεροδεμένος, γεμάτος με ξυρισμένο κεφάλι και μουστάκι και αυτή κάτω από 40 μελαχρινή, με όμορφο σώμα, σαγηνευτική. Αφού τα είπαμε και τα ήπιαμε πήγαμε στο σπίτι τους. Αυτή ξάπλωσε στον καναπέ μου έβαλαν άλλο ένα ποτάκι και χαλαρώσαμε. Μετά ο άντρας   μου είπε να πάμε μέσα στο κρεβάτι. Μου λέει η γυναίκα ακολούθησε τον, εγώ θα δω τηλεόραση. Αυτός το θέλει σήμερα. Μπαίνουμε μέσα, κλείνει την πόρτα και άρχισε να γδύνεται. Ήτανε μεγαλόσωμος και μου άρεσε που τον έβλεπα γυμνό. Γδύθηκα και ξάπλωσα δίπλα του. Με άρπαξε δυνατά και με φίλησε στο στόμα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος, να με δαγκώνει στις ρόγες μου και να χαϊδεύει τον κώλο μου. Γύρισα και έπιασα τον πούτσο του που ήτανε σαν πέτρα.

- Έτσι μπράβο, γλύψτον τώρα.

Τον έβαλα στο στόμα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα και άρχισα να τον πιπιλάω. Αυτός έβαλε δάχτυλο στην τρύπα μου και μαλάκιζε το καυλί μου. Ήτανε το καλύτερο 69 που έκανα ποτέ μου. Μείναμε σ αυτήν την στάση για πολύ ώρα. Είχα πεθάνει στο γλείψιμο. Ένιωθα μεγάλη πουτάνα και το φχαριστιόμουνα.   Τότε με γύρισε. Ήμουνα στα τέσσερα   και αυτός έβαλε την καυλάρα του μέσα μου δυνατά.   Πόναγα πολύ, άρχισα να βογκάω.

- Σου αρέσει μωρό μου, ε?

- Ναι, συνέχισε. . .

- Κάτσε να φωνάξω και τη γυναίκα μου.

Η πόρτα άνοιξε και η μπούκαρε η γυναίκα του ολόγυμνη.

- Έτσι μπράβο τα παιδιά μου.

Ξάπλωσε δίπλα μου, και μου δωσε ένα γλωσσόφιλο.

- Γουστάρεις? Ε?

Δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατί ο Άκης μου ξανάχωσε τον πούτσο του μέσα μου. Φώναξα.

- Φώναξε όσο θες μου είπε η γυναίκα του, δε σ' ακούει κάνεις. Απόλαυσε το. Μπήκε από κάτω μου. Με είχανε κάνει σάντουιτς.

- Γλείψε μου τα βυζιά, ψολαρού μου , φώναξε η γυναίκα του και με τράβηξε απ τα μαλλιά και με βύθισε στις βυζάρες της.

-   Γουστάρεις να είσαι η πουτάνα μας.

- ναι, αυτό θέλω, φώναξα

Πήγα να τις χώσω το καυλί μου στο μουνάκι της και αυτή μου έδωσε μια σφαλιάρα.

- Εσένα γαμάμε σήμερα. Γλύψε το μουνί μου.

Ο Άκης με γαμούσε, εγώ έκανα γλυφομούνι στη γυναίκα του κι αυτή μου έτριβε τον πούτσο   μου σαν να ήτανε μουνί.

- Σε γαμάει ο άντρας μου και σου αρέσει, πουτανίτσα. Έλα να τον γλύψουμε παρέα! Και παίρναμε τσιμπούκι στον Άκη εναλλάξ. Μετά αυτή σηκώθηκε και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο στην τρύπα μου.

- Αυτή είναι η σούφρα σου πουτάνα και την γαμάω, ούρλιαξε.

Με είχανε σκίσει στα δύο. Μετά το γαμήσι που μου έριξε ο Άκης μου λέει θέλω να χύσω στο στόμα σου.

Με γέμισε χύσια παντού στο στόμα μου, στα μάτια μου. Παντού ψολοχείματα. ήτανε το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Ο Άκης με ξαναπήρε κάποια τηλέφωνα να ξαναβρεθούμε μα οι δουλειές   δεν το επιτρέψανε. Αλλάξανε κινητό και τους έχασα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")