Μεταξύ ανδρών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με το Γιάννη γνωριστήκαμε σε κάποιο site ένα βράδυ. Αμέσως καταλάβαμε ότι θα θέλαμε τα ίδια πράγματα στο κρεβάτι και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Συναντηθήκαμε σπίτι του την επόμενη μέρα. Εκείνος παθητικός και αρρενωπός κι εγώ ενεργητικός. Με υποδέχθηκε σχεδόν γυμνός, μόνο με το μπουρνούζι του, έχοντας μόλις βγει από το μπάνιο.

Μετά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας και συζήτησης για να σπάσει ο πάγος, ο Γιάννης μου ζήτησε να το χαϊδέψω, αφού εγώ είχα προλάβει και είχα περάσει το χέρι μου στο λαιμό του.

Του έβγαλα το μπουρνούζι και άρχισα να του δαγκώνω και να του γλύφω τις ρώγες σιγά-σιγά. Άρχισε να βογκά και να ανασαίνει βαριά.

-    «Ωραία το πας! Συνέχισε, μη σταματάς», μου είπε.

Βέβαια δεν είχα τέτοια πρόθεση. Γλείφοντας τον και φιλώντας τον άρχισα και εγώ να γδύνομαι. Του έπιανα ερεθιστικά τα αρχίδια, τα χάιδευα και τα ρούφαγα λαίμαργα μέσα στο στόμα μου. Για να τον ανάψω ακόμα περισσότερο, του ζήτησα να κάνω ένα σύντομο ντους. Εκείνος δεν ήθελε να σταματήσουμε, μου είπε να κάνω γρήγορα και ότι θα με περίμενε στην κρεβατοκάμαρα.

Έκανα πράγματι γρήγορα και σε 10 λεπτά βρισκόμουν διπλά του. Καθώς άρχισα τα χάδια ξανά και τα γλειψίματα στις ρώγες και τα μπούτια του, ο Γιάννης άνοιξε τα πόδια του σηκώνοντας τα ψηλά.

-    «Γάμησε με», μου είπε, «Πούστη μου! Τώρα!».

-    «Όχι, θα με τρελάνεις πρώτα με γλείψιμο παντού και μετά θα δεις», του είπα.

Μου άρχισε τότε ένα τρελό γλείψιμο στις ρώγες, δαγκώνοντας τες, μου ρούφηξε τα αρχίδια και τον πούτσο μέχρι το βάθος του λάρυγγά του, μου έγλειψε τα μπούτια και τα κωλομέρια, δαγκώνοντας τα ταυτόχρονα.

Μη μπορώντας πλέον να αντισταθεί στον ορθωμένο πούτσο μου, στα βογκητά μου και στις φωνές μου (όλα αυτά τον ερέθιζαν μέχρι τρέλας), ήρθε και κάθισε πάνω στο καυλί μου. Ήμουν από κάτω ανάσκελα και εκείνος από πάνω, αφού μου φόρεσε στα γρήγορα προφυλακτικό.

-    «Τράβα μου ρε πούστη τις ρώγες για να καυλώσω πιο πολύ», του είπα.

-    «Θέλω να είσαι ο πούστης μου τώρα».

-    «Είμαι καύλα μου, είμαι, για πάντα!»

Κι εγώ τίναζα τον πούτσο μου μέσα του ατέλειωτα κι εκείνος πηγαινοερχόταν παίρνοντας τον όλο μέσα του. Με τρέλαινε όλο και πιο πολύ γιατί του άρεσε και εκείνου να φωνάζει. Άρχισε να φωνάζει δυνατά, αντρίκια καθώς ανεβοκατέβαινε στον πούτσο μου. Τον άκουγα να φωνάζει και να το απολαμβάνει, καθώς τράβαγα κι εγώ τις ρώγες του.

-    «Άντρακλά μου, με γαμάς. Με τρέλανες στον πούτσο, θα χύσω!».

Είχε έρθει η στιγμή και για μένα. «Χύνω!!!!!», ούρλιαξα ακούγοντας τον και αυτόν να ουρλιάζει.

-    «Χύνω κι εγώ μέσα στον καυτό σου κώλο»!!!

Χύσαμε κι οι δυο γεμάτοι ένταση και ηδονή και φιληθήκαμε στο στόμα τελειώνοντας. Από τότε βρισκόμαστε συχνά και διακριτικά, όσο το επιτρέπουν οι ζωές μας και οι παράλληλες σχέσεις και των δυο με το αντίθετο φύλο, το οποίο και οι δυο, παρόλο ότι μας αρέσουν και οι άντρες, αγαπούμε ιδιαίτερα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")