Μου πρόσφερε τον έρωτα στα χέρια μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όπως είχα πει και στην προηγούμενη ιστορία, είχα γνωρίσει έναν άντρα από το ίντερνετ, όπου βρεθήκαμε μια φορά και περάσαμε πόλη ωραία. Πάνω στη λαγνεία μας δεν συστηθήκαμε, απλώς κάναμε σεξ και όταν τελειώσαμε ανταλλάξαμε τηλέφωνα.

Περίμενα αρκετές μέρες κρεμασμένος πάνω από το κινητό μου για να χτυπήσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο τηλέφωνο. Είχαν περάσει σχεδόν 15 μέρες και δεν χτύπησε ώσπου ένα μεσημέρι πήρε τηλέφωνο αυτός και μου λέει:

-    «Τι κάνεις; Ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι…»

-    «Ναι»

-    «Είμαι ο Σταμάτης... την προηγούμενη φορά δεν συστηθήκαμε»

-    «Χαίρω πολύ! Άκης».

-    «Θες να βρεθούμε σήμερα το βραδάκι;»

Εννοείται πως είπα ναι και δώσαμε ραντεβού σε ένα κεντρικό μέρος της πόλης που έμενα. Πριν πάω στο ραντεβού, έκανα ένα χαλαρωτικό μπάνιο και ξεκίνησα να πάω. Όταν έφτασα δεν περίμενα πάνω από πέντε λεπτά ώσπου εμφανίσθηκε το αμάξι που μου είπε. Κατεβάζει το φιμέ τζάμι και με χαιρετάει, αλλά δεν ήταν μόνος του. Δίπλα του ήταν ακόμα ένας άντρας γύρω στα 35 πολύ ωραίος, πάλι σύμφωνα με τα γούστα μου.

-    «Είναι ο κολλητός μου ο Ζάχος και του είπα την φάση και μου είπε πως αν δεν έχεις πρόβλημα να κάνουμε ένα τρίο»

Εκείνη την στιγμή τα είχα παίξει αλλά δέχτηκα. Μπήκα στο αμάξι, έκατσα πίσω και μου λέει ο Ζάχος:

-    «Αν δεν θες να κάνεις κάτι μαζί μου το καταλαβαίνω και δεν θα έχω πρόβλημα. Απλώς θα είμαι ένας παρατηρητής, οκ;»

-    «Οκ»

Ο Ζάχος ήταν ένας άντρας πολύ ευγενικός και μου άρεσε αμέσως. Σαν εμφάνιση ήταν γύρω στο 1.85 με λίγη κοιλίτσα, την ωραία κοιλίτσα όχι τον τεράστιο σκεμπέ. Ήταν μελαχρινός και με τρίχωση κανονική και με ένα πολύ καθαρό και ωραίο πρόσωπο αλλά εκείνο που με τρέλανε περισσότερο ήταν τα χέρια του. Έχω μια αδυναμία στα ωραία χέρια.

Όταν φτάσαμε στο μέρος ο Σταμάτης πήγε και έκρυψε το αμάξι πίσω από το σπίτι για να μην φαίνεται από τον δρόμο. Εγώ και ο Ζάχος περιμέναμε. Εκείνη την στιγμή με βλέπει ο Ζάχος και χαμογελά με έναν παρά πολύ γλυκό τρόπο και του χαμογελώ κι εγώ. Μέχρι να τελειώσει η όλη φάση εμφανίζεται ο Σταμάτης και λέει:

-    «Άντε, πάμε μέσα».

Μπήκαμε μέσα στο σπιτάκι και κάτσαμε στον καναπέ. Ήπιαμε και ένα ποτάκι και λέγαμε διάφορα για τις ζωές μας. Ώσπου νιώθω το χέρι του Σταμάτη να με αγγίζει. Σαγηνεύτηκα. Με φίλησε στο στόμα και μετά άρχισε να με κατεβάζει σιγά-σιγά προς τα κάτω. Άρχισα να του γλύφω το φούσκωμα πάνω από την βερμούδα που φορούσε και ο Σταμάτης κάνει στον Ζάχο νόημα να μπει στο παιχνίδι και έτσι και έγινε.

Αρχίσαμε να γδυνόμαστε και κάθομαι στα γόνατα. Οι δύο άντρες μπροστά μου. Μία πίπωνα τον ένα και μία τον άλλον. Φανταστική η εμπειρία να κάνεις πίπα σε δύο μαζί. Δύο διαφορετικές μυρωδιές από δύο πολύ ωραίους άντρες.

Σε κάποια φάση ο Σταμάτης κάθεται σε μια πολυθρόνα και μου λέει να πάω να του συνεχίσω την πίπα και ο Ζάχος ήταν από πίσω μου και έγλυφε την τρύπα μου. Μια ανατριχίλα σε όλο μου το σώμα όταν ακούμπησε την γλώσσα του στην τρύπα μου. Η συμπεριφορά του Ζάχου με έκανε να τον αγαπήσω όσο δεν αγάπησα τίποτα άλλο στην ζωή μου.

Μετά άλλαξαν θέσεις. Ο Ζάχος μπροστά… του έπαιρνα πίπα και ο Σταμάτης από πίσω φόρεσε ένα προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου σιγά-σιγά γιατί ήμουν στενός… μέχρι που μπήκε και έκατσε μέσα μου για κανένα πεντάλεπτο μέχρι να το συνηθίσω. Εντωμεταξύ, εγώ έκανα πίπα στον Ζάχο και αυτός μου χάιδευε τα μαλλιά σαν να με είχε αγαπήσει και αυτός.

Ο Σταμάτης άρχισε να με πηδάει κανένα δεκάλεπτο ώσπου άλλαξαν θέσεις. Από πίσω ο Ζάχος και έπαιρνα πίπα από τον Σταμάτη. Η διαφορά του Ζάχου με τον Σταμάτη ήταν πως ο Σταμάτης με γαμούσε επειδή ήθελε να ξεκαυλώσει ενώ ο Ζάχος μου έκανε έρωτα. Αυτά τα δύο πράγματα τα καταλαβαίνεις.

Αφού μου έκανε έρωτα για κανένα δεκαπεντάλεπτο ο Ζάχος και έπαιρνα πίπα στον Σταμάτη, αλλάξαμε στάση. Ο Σταμάτης ξάπλωσε κάτω και εγώ έκατσα από πάνω του και μπροστά μου είχα τον Ζάχο όρθιο και του έπαιρνα πίπα. Ήταν πολύ καύλα η όλη κατάσταση. Σαν να πετούσα από την τόση ηδονή και μετά ξανά αλλάξανε ρόλους.

Το κάναμε σε πολλές στάσεις και πάντα άλλαζαν μία ο ένας μία ο άλλος. Στο τέλος όταν ήταν να χύσουν, σηκώθηκαν όρθιοι και οι δυο και με έχυσαν στο πρόσωπο. Πήγα έκανα ένα ντουζάκι και πήγαμε να φύγουμε. Όταν πήγε ο Σταμάτης να βγάλει το αμάξι, ο Ζάχος μου ζήτησε το νούμερό μου και μου είπε πως θα με πάρει τηλέφωνο μόλις φτάσει στο σπίτι και έτσι και έγινε.

Όταν πήγα σπίτι, μετά από κανένα μισάωρο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως του άρεσε πολύ η όλη κατάσταση και ότι θα ήθελε να το ξανακάνουμε. Αλλά μόνοι μας και έτσι και έγινε. Εγώ και ο Ζάχος ήμασταν ζευγάρι για τρεις μήνες όπου εξαφανίσθηκε. Τον έπαιρνα τηλέφωνα και αυτός δεν το σήκωνε. Μια μέρα το πρωί μου ήρθε ένα γράμμα από το Λονδίνο. Ήταν ο Ζάχος και μου εξηγούσε γιατί έφυγε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")