Η αρχή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Από μικρός ήμουνα ένα διαφορετικό αγόρι. Θυμάμαι την μητέρα μου να με θαυμάζει με τις φίλες της για το ωραίο πεταχτό κωλαράκι που είχα. Έχοντας και κάποια κιλά περισσότερα, πάντα ήμουν αυτό το αγοράκι με ένα θηλυπρεπές σώμα. Θυμάμαι ότι πολλές φορές, στο τρόλεϊ που χρησιμοποιούσαμε κάποιοι με γούσταραν πολύ. Στα πρώτα εφηβικά μου χρόνια μου ασκούσε ιδιαίτερη εντύπωση η θέα από τα πουλιά των συμμαθητών μου όταν τα έβλεπα και τα βράδια, φανταζόμουν να με ακουμπούν και να τα χαϊδεύω.

Με τα κορίτσια της ηλικίας μου δεν τα πήγαινα καλά και μάλλον τα φοβόμουν. Μου άρεσαν πολύ τα εσώρουχα της μητέρας μου και, όταν έλειπε φορούσα τα κιλοτάκια της και έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι. Θα ήμουν περίπου 14-15 όταν ήρθε και νοίκιασε το από κάτω σπίτι ένας γνωστός της οικογένειας μου, που διατηρούσε κατάστημα με ρούχα στην γειτονιά μας. Ήταν τότε περίπου 55-60 και ήταν χήρος. Ασκούσε μια ιδιαίτερη έλξη πάνω μου και πολλές φορές με βοηθούσε στα μαθήματα μου. Ερχόταν μέσα στο δωμάτιο μου μερικές φορές έλειπαν οι γονείς μου γιατί δούλευαν.

Ένα πρωί Κυριακής που οι γονείς μου είχαν φύγει για κάποια βαφτίσια, εγώ είχα βάλει τις ζαρτιέρες της μητέρες μου και ένα κιλοτάκι μικρό και έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι. Αυτός μπήκε μέσα με το κλειδί που αφήναμε πάντα στην πόρτα κι όταν με είδε, εγώ έγινα κατακόκκινος κι έβαλα τα κλάματα λέγοντας του ότι, δεν θέλω να το μάθουν οι γονείς μου. Αυτός, πολύ ψύχραιμα μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να κλαίω, ότι δεν θα το πει σε κανέναν κι ότι ήμουν πολύ όμορφος με αυτά που φόραγα.

Με πήρε στην αγκαλιά του και άρχισε να με χαϊδεύει και τότε, εγώ ηρέμησα, αφέθηκα στην αγκαλιά του και συμφώνησα ότι θα είναι το μικρό μας μυστικό. Εκείνος, συνέχισε να με χαϊδεύει στα βυζιά μου και στο λαιμό μου και να με φιλάει. Εγώ είχα καυλώσει και το πουλάκι μου με έκαιγε. Μου κατέβασε το κιλοτάκι, με έβαλε στο μπράτσο του καναπέ μπρούμυτα και άρχισε να με γλύφει στην πλάτη κατεβαίνοντας σιγά - σιγά προς τα κάτω. δαγκώνοντας τα κωλομέρια μου.

Εγώ από την καύλα άρχισα να παίζω το πουλάκι μου αλλά, δεν με άφησε. Με έβαλε να ακουμπήσω τα χέρια μου τεντωμένα στην πλάτη του καναπέ, συνέχισε να με γλείφει και να πιέζει το σώμα του πάνω μου ώστε να νοιώθω τον μεγάλο του πούτσο να με πιέζει στον κώλο. Άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου παίζοντας ταυτόχρονα το πουλί μου. Έχυσα μετά από λίγο με μικρές κραυγές.

Τότε, με πήρε αγκαλιά στον καναπέ, έβγαλε τον πούτσο του, που ήταν πολύ μεγάλος και χοντρός (σε σύγκριση με τον δικό μου) και, χαϊδεύοντας με, έχυσε στην κοιλιά του ενώ εγώ, τον κοιτούσα μαγεμένος. Με φίλησε και μου είπε ξανά ότι δεν θα λέγαμε τίποτα σε κανέναν και έφυγε. Ήμουν τόσο καυλωμένος που, όταν έφυγε μαλακίστηκα έχοντας στο μυαλό μου την εικόνα από τον πούτσο του που έχυνε για αρκετά δευτερόλεπτα. Ένα παχύ και πλούσιο υγρό.

Τον σκεπτόμουν συνέχεια και, όταν μετά από λίγες ημέρες τέλειωσαν τα σχολεία για καλοκαίρι, δέχτηκα με χαρά την πρόταση του προς τους γονείς μου, να πηγαίνω τα απογεύματα να βοηθάω στο μαγαζί του. Έτσι έγινε και, τρία απογεύματα την εβδομάδα, πήγαινα στο μαγαζί του. Στο μαγαζί, μου έδινε και φόραγα μίνι φούστες και απίθανα κιλοτάκια και περπάταγα με κουνήματα στο υπόγειο του μαγαζιού του. Πάντα η πασαρέλα αυτή τέλειωνε με ξάπλωμα σ’ ένα πάγκο ή έναν καναπέ που είχε. Με άπειρα χάδια και γλείψιμο από μέρους του.

Κάποιες φορές, έβγαζε τον πούτσο του και τον έτριβε στα κωλομέρια μου και έξω από την τρύπα μου, χύνοντας έξω από την τρύπα μου. Σιγά - σιγά αυτό μας έγινε συνήθεια και, πάντα παίζοντας μου τον πούτσο χύναμε μαζί. Δεν με άφηνε να παίζω τον πούτσο μου ποτέ. Ένα βράδυ, είχα φορέσει μαύρες ζαρτιέρες και μικρό κιλοτάκι και ήμουν έτοιμος. Ακούω βήματα στην σκάλα του υπογείου και ξαπλώνω στον καναπέ αλλά, κατεβαίνει ένας άλλος κύριος πρώτα και, ο δικός μου από πίσω να του λέει το μεγάλο μου μυστικό. Εγώ ήμουν παγωμένος και γυμνός, φορώντας μόνο τις ζαρτιέρες και το βρακάκι.

Άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει σαν να μην υπήρχε ο άλλος. Εγώ σιγά - σιγά χαλάρωσα και άρχισα να καυλώνω τρομερά. Ίσως και γιατί αισθανόμουν την παρουσία του άλλου. Ο άλλος, που φόραγε μια φόρμα αθλητική την είχε κατεβάσει κι έπαιζε έναν παρόμοιο πούτσο χοντρό με πολύ μεγάλο κεφάλι, που ήταν συνέχεια έξω (αργότερα έμαθα γιατί). Σε λίγο, άρχισε να με χαϊδεύει και ο άλλος και, άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες λέγοντας μου πρόστυχα λόγια: πόσο πουτανάκι είμαι, ότι είμαι φτιαγμένο για γαμήσια και, μπράβο στον φίλο του που δεν με τρώει μόνος του και, πως ένας δεν φτάνει για την καύλα που έχω.

Η δική μου καύλα έχει φτάσει στο ζενίθ. Δεν έχω αίσθηση του τι γίνεται πια κι έχω αφήσει τον εαυτό μου να ταξιδεύει στην καύλα. Με έχουν όρθιο και με γλείφουν ένας από μπροστά και ένας από πίσω. Κάποια στιγμή, με βάζουν στα τέσσερα στον καναπέ και μου γλείφουν και οι δύο την τρύπα μου και τα κωλομέρια μου. Κάποια στιγμή, ο ένας από τους δύο, βάζει την γλώσσα του μέσα και την πιέζει. Τότε, αρχίζω να φωνάζω από την καύλα και χύνω χωρίς να παίζω το πουλάκι μου, έχοντας πολύ δυνατούς σπασμούς. Πριν προλάβω να συνέλθω, με έχουν σηκώσει και, καθιστάς πια, κρατώντας με από το στόμα, χύνουν ο ένας μετά τον άλλο στο πρόσωπο μου και στο στόμα μου. Η αίσθηση είναι τέλεια κι εγώ τρελαίνομαι.

Όταν ηρεμήσαμε, μου είπαν ότι είναι φίλοι από μικρά παιδιά και τα μοιράζονταν όλα. Τους είπα κι εγώ ότι μου άρεσε πολύ και μετά με σκούπισαν από τα χύσια. Αυτή η ιστορία κράτησε όλο το καλοκαίρι. Ο φίλος του ερχόταν πολύ συχνά και τότε, με έπαιρναν πάντα και οι δύο μαζί. Ποτέ κανείς τους δεν προσπάθησε να με γαμήσει. Τον Σεπτέμβριο, αλλάξαμε συνοικία και πήγαμε στην άλλη πλευρά της πόλης, με αποτέλεσμα να μην βρεθούμε ξανά.

Με τα χρόνια ακολούθησα την ροή της ζωής και έκανα σχέσεις με γυναίκες. Καμία όμως δεν μου έδωσε την γεύση αυτής της ηδονής που μου έδινε ο κύριος Βαγγέλης και ο φίλος του. Προσπάθησα ελάχιστες φορές με άντρα αλλά, δεν τα κατάφερα. Εκτός ότι οι ευκαιρίες ήταν πολύ λίγες, όλοι το έβλεπαν πολύ επιφανειακά. Σαν πήδημα ξερό και ήταν βίαιοι, ενώ εγώ ήθελα τρυφερότητα και επιβολή. Ταυτόχρονα δεν ψάχνω για σχέση αλλά, δεν μπορώ την βία και τον πόνο και κυρίως την αίσθηση του ξερού πηδήματος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")