Στα ξαφνικά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μου αρέσει πολύ το σεξ, το απολαμβάνω κάθε στιγμή που μπορώ και πιστεύω ότι είμαι αρκετά έμπειρος παρόλο που είμαι 20 χρονών. Έχω ύψος 1.80 70 κιλά μελαχρινός και με 17cm καυλί. Σαν φοιτητής που είμαι γνώρισα 10αδες αγοριών με τα οποία ζήσαμε έντονες στιγμές καύλας. Με έναν από αυτούς είμαστε φίλοι, κάνουμε κολλητή παρέα και άμα κάτσει και σεξ. Παρ όλα αυτά συνεχίζουμε ο καθένας να κάνουμε γνωριμίες για την πάρτη του.

Γνώρισα λοιπόν ένα παιδί 19 χρονών από το ίντερνετ και κανονίσαμε να βρεθούμε σπίτι μου. Ήρθε στην ώρα του, του έβαλα κρασί και ξεκινήσαμε να μιλάμε, να χαλαρώσουμε. Σιγά σιγά τον πλησίασα και άρχισα να του χαϊδεύω το σβέρκο. Εδώ να πω πως το παιδί λεγόταν Γιώργος, 1.75 ύψος 60 κιλά με πολύ όμορφο κωλαράκι παρόλο που ήταν αδύνατος, καστανός με μπλε μάτια. Συνέχισα λοιπόν να τον χαϊδεύω και αυτός άρχισε να βγάζει σιγά σιγά την μπλούζα του. Παρατήρησα πως ήταν άτριχος, κάτι που με έφτιαξε ιδιαίτερα. Η καύλα μου όμως για το κωλαράκι του ήταν απερίγραπτη, έτσι λοιπόν ξεκίνησα να μπαίνω στο ψητό. Τον ξάπλωσα στο κρεβάτι και τον έγδυσα τελείως. Χάρηκα γιατί είχε τριχωτό κωλαράκι και πόδια, και μαζί με αυτά ένα πολύ καλό τριχωτό πούτσο. Έβγαλα την μπλούζα μου και ξεκίνησα να τον γλείφω στο στήθος, δεν ήταν καθόλου αμήχανος και η βαριά ανάσα του υποσχόταν πολλά.

Προχώρησα στον πούτσο του και ξεκίνησα να τον γλείφω. Ήταν πολύ καυλωμένος και γρήγορα ξεκίνησε να βγάζει υγρά, τα οποία μάζευα με τη γλώσσα μου. Είχα καυλώσει πολύ και έβγαλα και το παντελόνι μου. Μόλις είδε τον πούτσο μου να πετάγεται σηκώθηκε κατευθείαν και τον έβαλε στο στόμα του. Διασκέδαζε τη γλώσσα του πάνω στα ξυρισμένα αρχίδια μου και ρούφαγε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Στεκόμουν όρθιος μπροστά του και του ζήτησα να στηθεί στα 4 και να τουρλώσει το κωλαράκι του, κάτι που έκανε αμέσως πολύ πρόθυμα. Τράβηξα τον πούτσο μου από το στόμα του, μου τον είχε κάνει να στάζει. Του έδωσα να χαστουκάκι στο κωλαράκι και ξεκίνησα να το χαϊδεύω και αυτό, άλλοτε απαλά, άλλοτε άγρια. Πήγα και στήθηκα ακριβώς μπροστά από την τρυπούλα του. Ήταν μικρή, άλλα φαινόταν καυλωμένα, ήθελα να τη γλείψω πολύ.

Και τη στιγμή που πήγα να ακουμπήσω τη γλώσσα μου επάνω της χτυπάει το κινητό μου, ήταν ο κολλητός μου ο Αλέξης. Μου είπε πως είναι από κάτω από το σπίτι μου σχεδόν, αν δεν έχω δουλειά να του ανοίξω να πιούμε καφέ. Του εξηγώ τη φάση και του λέω πως δε γίνεται. Ο Γιώργος όμως κατάλαβε τι παίζει, και μου είπε πως δεν είχε πρόβλημα, θα γούσταρε μάλιστα. Του είπα λοιπόν να ανέβει και έτσι και έγινε. Έγιναν γρήγορα οι συστάσεις, και μπόρεσα να διακρίνω στο βλέμμα του Γιώργου πώς ο κολλητός μου του άρεσε πολύ. Ο Αλέξης είναι 1.90 83 κιλά μελαχρινός με σπαρτά γένια και αρκετά γυμνασμένος, το καλύτερο του όμως είναι το 19ποντο εργαλείο που διαθέτει.

Εγώ λοιπόν συνέχισα το έργο μου και ξεκίνησα να γλείφω την τρυπούλα του Γιώργου και ο Αλέξης που γρήγορα γδύθηκε του έδωσε τον πούτσο του στο στόμα. Ο Γιώργος τον έγλειφε με μανία και εγώ έγλειφα την τρύπα του Γιώργου. Σε κάποια φάση, ο Αλέξης τραβήχτηκε γιατί κόντεψε να χύσει, και γρήγορα φόρεσε προφυλακτικό. Ήρθε στην τρυπούλα του Γιώργου που την είχα λιώσει στο γλείψιμο και ξεκίνησε να του χώνει τον πρησμένο πούτσο του. Ο Γιώργος άρχισε να φωνάζει από την καύλα και ο Αλέξης καύλωνε περισσότερο. Στράφηκα λοιπόν στην τρυπούλα του Αλέξη και ξεκίνησα να του τη γλείφω με μανία και να του χώνω τα δαχτυλάκια μου το ένα μετά το άλλο. Όντας έτοιμος να χύσει, έβγαλε τον πούτσο του από τον κώλο του Γιώργου και μου φόρεσε προφυλακτικό. Ο πούτσος μου χάθηκε στην ήδη ανοιγμένη τρυπούλα του Γιώργου και ο Αλέξης για να με ευχαριστήσει μου έγλειφε τα αρχίδια καθώς μπαινόβγαινα με δύναμη στην τρυπούλα του καυλιάρη όπως αποδείχτηκε Γιώργου.

Ο Αλέξης γούσταρε πολύ, φαινόταν στο χαμόγελο του. Πήγε στο Γιώργο και του έδωσε 2-3 χαστούκια στα μάγουλα. "Σ αρέσει πουστράκι?" του έλεγε και του έχωνε την πούτσα του στο στόμα. Εγώ συνέχιζα να τον γαμάω παρακολουθώντας τον φίλο μου να ξεφτιλίζει την πιο γλυκιά τρυπούλα που είχα γαμήσει ποτέ. Κάποια στιγμή ο Αλέξης μου έστησε το κωλαράκι του μπροστά μου, και εγώ βγήκα κατευθείαν από τον κώλο του Γιώργου και τον έχωσα στον Αλέξη. Βόγκηξε από τον πόνο και προσπαθούσε να γεμίσει με σάλιο την τρύπα του, εγώ όμως ήδη αλώνιζα. Ο Γιώργος βλέποντας το θέαμα αυτό ξεκίνησε να τον παίζει τον πούτσο του άγρια και να χώνει τα δάχτυλα του στην γεμάτη υγρά τρύπα του.

Όταν τον είδα να είναι έτοιμος να τελειώσει, τράβηξα τον πούτσο μου από τον κώλο του Αλέξη και τον έχωσα πάλι στην τρυπούλα του Γιώργου, αυτή τη φορά τον είχα στήσει ανάσκελα. Τον γάμαγα τόσο βαθειά που νόμιζα ότι θα του βγει από το στόμα, είχε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα και φώναζε από τον πόνο κάθε φορά που η βάση του πούτσου μου ακουμπούσε τα κωλόχειλά του. Εκείνη την ώρα ο Αλέξης ήρθε από πίσω μου και ξεκίνησε να μου γλείφει την τρύπα μου. Την έγλυφε με μανία, ήθελε να χώσει την γλώσσα του όλη μέσα. Ξαφνικά σηκώθηκε, μου έσκασε ένα γλωσσόφιλο, για πρώτη φορά, και οδήγησε τον πούτσο του στην τρύπα μου. Έκανε δυο ελιγμούς και μπήκε όλος μέσα. Ξεκίνησε να με γαμάει άγρια, με μανία, τον ένιωθα να με ξεσκίζει, και όσο πιο βαθειά μου τον έχωνε τόσο πιο βαθειά τον έχωνα και εγώ στον Γιώργο.

Καθώς πλησίαζε η ώρα να χύσει, ο Αλέξης άρχισε να μου σφίγγει με δύναμη το σβέρκο, κάτι που με καύλωσε πολύ και ξεκίνησα να αδειάζω το σπέρμα μου μέσα στη βαθειά τρυπούλα του Γιώργου, ο οποίος με το που το κατάλαβε ξεκίνησε να παίζει τον πούτσο του και έχυσε αμέσως. Εγώ καυλωμένος ακόμα ένιωθα την τρύπα του να συσπάτε, να ανοίγει και να κλείνει τον πούτσο μου μέσα της, καθώς έχυνε. Την ίδια στιγμή, η δικιά μου τρυπούλα έκανε ακριβώς τις ίδιες συσπάσεις, κάτι που ήταν αρκετό για να κάνει τον Αλέξη να χύσει όλο του το φορτίο από καυτό σπέρμα μέσα στο κωλαράκι μου. Έχυνε για πολλή ώρα, φιλώντας μου το λαιμό και βγάζοντας καυλωμένα βογκητά.

Αφού τελείωσε και ο Αλέξης, πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον και μείναμε εκεί μέχρι να χαλαρώσουμε. Ο Γιώργος μας κέρασε τσιγάρο, ντύθηκε και έφυγε. Εγώ με τον Αλέξη φτιάξαμε καφέ και συζητήσαμε για τις καυλιάρικες στιγμές που ζήσαμε. Την επόμενη εβδομάδα έφυγε με μεταγραφή για το νησί από όπου καταγόταν.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")