Η βραδιά με τον Αργύρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ένα βράδυ, είχα βγει με την παρέα μου και τις κοπέλες μας για ποτάκι. Τελειώνοντας η βραδιά και αφού αφήσαμε τις κοπέλες μας, εγώ με τον Αργύρη κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι μου. Μετά το περιστατικό στα αποδυτήρια (το οποίο έχω διηγηθεί σε προηγούμενη ιστορία), είχαμε αποφασίσει να περάσουμε μια νύχτα μαζί.

Οι γονείς μου θα έλειπαν και ο Αργύρης είπε στους δικούς του ότι θα έμενε σπίτι μου γιατί θα αργούσαμε το βράδυ και θα διαβάζαμε μαζί την επόμενη μέρα. Μπαίνουμε στο σπίτι και μόλις έκλεισα την πόρτα, ανταλλάξαμε ένα δυνατό γλωσσόφιλο. Φορούσε ένα τζιν και ένα εφαρμοστό t-shirt και διέγραφε όλο του το σώμα που, ήταν υπέροχο! Εγώ φορούσα επίσης ένα τζιν κι ένα μπλε πουκάμισο που τόνιζε τα μάτια μου.

Φιληθήκαμε για αρκετή ώρα ενώ ο Αργύρης χάιδευε τον κώλο μου. Μετά προχώρησε και χάιδευε την πούτσα μου πάνω από το τζιν και μου τον έτριβε. Τον έβαλα να καθίσει στον καναπέ ενώ εγώ έβγαλα το πουκάμισο μένοντας γυμνός από την μέση και πάνω. Αυτός άρχισε να τρίβει την πούτσα του πάνω στο τζιν μου. Εγώ δεν άντεξα και πέταξα το τζιν μένοντας μόνο με το στενό εφαρμοστό σλιπάκι μου που διαγράφει τέλεια την 20 εκατοστών πούτσα μου.

Γονάτισα μπροστά του και άρχισα να τον φιλάω. Παράλληλα του ανέβασα το t-shirt και άρχισα να χαϊδεύω το γυμνασμένο στήθος του. Ενώ έπαιζα με τις ρώγες του, με το άλλο μου χέρι του χάιδευα τα χείλη. Δεν άντεξα και του έβγαλα το t-shirt αφήνοντας τον κι αυτόν γυμνό από την μέση και πάνω. Είχε ένα υπέροχο και γυμνασμένο στήθος, με τα πρώτα δείγματα τριχώματος να κάνουν την εμφάνισή τους στο δεκαοκτάχρονο κορμί του. Άρχισα να του φιλάω τις ρώγες και το στήθος κατεβαίνοντας σιγά - σιγά προς τα κάτω...

Ο Αργύρης μου έδειχνε φανερά ότι απολάμβανε την περιποίηση μου. Ξεκούμπωσα την ζώνη και το τζιν του, κατέβασα το φερμουάρ του και άρχισα να τρίβω πάνω από το μποξεράκι το καυλί του. Κατέβασα το τζιν του στα γόνατα και άρχισα να του φιλάω τον αφαλό του, ακολουθώντας το ''μονοπάτι'' από τις τρίχες που... οδηγούσε στην πούτσα του. Συνέχισα να τον φιλάω προς τα κάτω φτάνοντας στα γόνατα του... Ταυτόχρονα, το ένα μου χέρι μπήκε κάτω από το μποξεράκι (στο κάτω μέρος), κι αυτός ανασηκώθηκε αφήνοντας μου χώρο να αγγίξω τον κώλο του. Είχε ένα τέλειο σφιχτό κωλαράκι.

Τα χέρια μου οδηγήθηκαν στα μεγάλα αρχίδια του τα οποία άρχισα να παίζω. Έβγαλα το χέρι μου και κατέβασα το μποξεράκι του αποκαλύπτοντας την 19 εκατοστών άκοφτη ψωλή του. Οι τρίχες δεν ήταν και τόσες πολλές αλλά αρκετές για να παίξω μαζί τους. Μετά τον έβαλα να ξαπλώσει στον καναπέ με ανοιχτά πόδια. Τα αρχίδια του κρέμονταν σαν μεγάλες μπάλες με ένα ελαφρύ χνούδι γύρω τους. Προσπάθησα αποτυχημένα να τα βάλω στο στόμα μου και τελικά τα έγλυφα οδηγούμενος προς την πούτσα του.

Αυτός φάνηκε να το απολαμβάνει. Άρχισα να γλείφω την πούτσα του ενώ ταυτόχρονα έβγαλα από το σλιπάκι την δικιά μου και την έπαιζα. Άρχισα να του παίρνω πίπα και με το ένα χέρι μαλακιζόμουν και με το άλλο του έσφιγγα τα αρχίδια. Με σταμάτησε σε μια στιγμή και σηκώθηκε. Μου τράβηξε το σλιπάκι γονάτισε και άρχισε να μου παίρνει μια τέλεια πίπα.

Μετά από λίγο σταμάτησε και έπεσε στα τέσσερα. "Έλα" μου είπε. Πήρα το προφυλακτικό και το φόρεσα. Έβαλα κρέμα πάνω και άρχισα να περιεργάζομαι τον κώλο του. Σφικτός και σχεδόν άτριχος με τα πρώτα σημάδια τριχοφυΐας να εμφανίζονται. Άρχισα να χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα του και να την προετοιμάζω. Σε λίγο μπήκα μέσα του και άρχισα να μπαινοβγαίνω με ταχύτητα. Άρχισε να βογκάει από πόνο αρχικά και στη συνέχεια με ευχαρίστηση.

Σύντομα τελειώσαμε και οι δύο μαζί. Γύρισε και άρχισε να με φιλάει σε όλο μου το σώμα. Έφτασε στην πούτσα μου και έβγαλε το προφυλακτικό και στη συνέχεια με καθάρισε με το στόμα του. Το υπόλοιπο βράδυ επαναλάβαμε πολλές φορές ότι είχαμε κάνει ενώ άρχιζε έτσι η κρυφή μας σχέση…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")