Το κουκλάκι μου, ο κωλομπαράς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Και έτσι η παλιά ρουτίνα αποκαταστάθηκε. Μόνο που το σχολείο είχε αντικατασταθεί από την Γυμναστική Ακαδημία, στην οποία είχα μπει με βαθμό απολυτηρίου και χωρίς εξετάσεις, αφού είχα έρθει πρώτος στο αγώνισμα μου, στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες. Δεν με ενδιέφερε να κάνω γυμναστική στα παιδιά. Είχα άλλα όνειρα που θα τα κυνήγαγα στην πρώτη ευκαιρία. Μπαίνοντας όμως στην Ακαδημία, έκανα το χατίρι του πατέρα μου , που ήθελε να νοιώθει ότι είχα κάτι σταθερό στα χέρια μου και μια ασφάλεια για το μέλλον, αφού με το πτυχίο θα μπορούσα να γίνω καθηγητής σε σχολείο η λύκειο, να ανοίξω γυμναστήριο η ακόμα να γίνω και προπονητής κολύμβησης η και water polo. Έτσι δεν του χάλασα το χατίρι και πέρασα τέσσερα ανέμελα χρόνια εκεί.

Σπίτι, Ακαδημία, πισίνα λοιπόν και άντε πάλι απ’την αρχή. Αλλά τώρα είχα βάλει το δάχτυλο στο μέλι και δεν μπορούσα να ξαναγίνω δεκατεσσάρων χρονών και να αφήσω τα χρόνια να περνάνε μέσα στην απόλυτη παρθενία. Αλλά και η έμφυτη ντροπαλότητά μου δεν με άφηνε να πάω στα λίγα gay μαγαζιά που υπήρχαν εκείνη την εποχή και που ήταν terra incognita για μένα. Τελικά αφού πέρασαν κάποιοι μήνες και εγώ κόντευα να τρελαθώ από τις κάβλες, αποφάσισα να απαντήσω σε μια αγγελία , που είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό και που, για να το αγοράσω, είχα φτάσει στην άλλη άκρη της Αθήνας με το παπάκι μου…

Το ραντεβού ήταν στο σύνταγμα, στη βουλή και ο πούτσος μου στήθηκε προσοχή και απότινε φόρο τιμής όταν είδε τον Δημήτρη να εμφανίζεται. Ήταν κουκλάκι, δεκαοκτώ χρονών, γύρω στο 1.80 ύψος με καστανά μάτια, ένα ζεστό χαμόγελο, ένα λεπτό κορμάκι και τα μαλλιά μπούκλες, με χρυσές ανταύγειες στις άκρες.
Ε ναι! Ήταν κομμωτής και είχε μια θηλυκή γλυκύτητα επάνω του. Και ο Bobby μου την ψιλιάστηκε την δουλειά και σου λέει θα γαμήσουμε επιτέλους, θα φανώ και εγώ κάπου χρήσιμος. Κακόμοιρο παιδί… Τούριξα μια σφαλιάρα να ηρεμήσει, να μην με κάνει και ρεζίλη και χαιρέτισα με ένα πλατύ χαμόγελο το κουκλί. Φάνηκε και κείνος να χαίρεται πολύ με την γνωριμία μας.

Κανονίσαμε να πάμε στη γκαρσονιέρα ενός φίλου του, που την είχε προφανώς για γαμιστρώνα και που κάθε φορά που ο Δημήτρης την χρειαζόταν του δάνειζε τα κλειδιά. Με το που κλείσαμε την πόρτα πίσω μας πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα. Και όπως είχα και μήνες να κάνω έρωτα κόντευα να το φάω το κουκλί. Του γάμαγα το στόμα με την γλώσσα μου, αλλά και κείνος δεν πήγαινε πίσω στο πάθος. Κοντέψαμε να ξεσκίσουμε τα ρούχα μας μέχρι να πέσουμε στο κρεβάτι. Τον άφησα με το σλιπάκι και άρχισα να τον γλύφω σε όλο το κορμί. Ξεκίνησα από τον λαιμό του που ευωδίαζε ένα λεπτό άρωμα και συνέχισα προς τα κάτω αποτίνοντας φόρο τιμής στις ρώγες του που ήταν μικρές και σκληρές. Τους τις έγλυψα και τις δάγκωσα μαλακά και βόγκηξε από την κάβλα. Συνέχισα για λίγο να του γλύφω και τις δύο ρώγες εναλλάξ και μετά άρχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω μέχρι που έφτασα στον καβάλο του που μύριζε σαπούνι και ιδρώτα μωρού παιδιού…
Του έγλυψα την πούτσα πάνω απ’το σλιπάκι, μέχρι που αυτή διαγραφόταν καθαρά από κάτω. Ο Δημήτρης σπαρταρούσε από ηδονή, όταν με τα δόντια μου κατέβασα το σλιπάκι του και μια πολύ ωραία ψωλή, γύρω στους 18 πόντους και αρκετά χοντρή, με λεπτές φλέβες να την διατρέχουν σε όλο το μήκος της και με ένα δέρμα απαλό σαν μετάξι στην αφή της, με χτύπησε στο πρόσωπο. Πήρα απαλά το κεφάλι του στο στόμα μου, με την γλώσσα μου να κάνει κύκλους απαλά γύρω του. Κατόπιν άρχισα να του γλύφω την πούτσα εξωτερικά από πάνω μέχρι κάτω παίρνοντας τα αρχίδια του στο στόμα και ποτίζοντάς τα με το σάλιο μου. Μετά πάλι πίσω στο κεφάλι και μετά εναλλάξ απαλά και δυνατά του τρομπάριζα τον πούτσο μέχρι που τα χείλη μου ακούμπησαν πάνω στις πουτσότριχές του και τα αρχίδια του.
Το κουκλί χτιπιόταν από την ηδονή καθώς ο Bobby ήταν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και με το ζόρι τον κράταγα να μην φτύσει στον ξένο άνθρωπο και με κάνει ρεζίλη. Υπομονή τούπα και θάρθει επιτέλους και η σειρά σου! Έβγαλα την πούτσα απ’το στόμα μου και άρχισα να την γλύφω πάλι εξωτερικά από πάνω μέχρι κάτω και μετά πήρα και τα δυο αρχίδια του κουκλιού στο στόμα μου. Ο Δημήτρης συνέχιζε να μουρμουράει ακατάληπτα. Με μια κίνηση του σήκωσα τα πόδια μέχρι που τάφερα δίπλα στο κεφάλι του. Πήρα τα αρχίδια του στο στόμα μου και μετά άρχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω υγραίνοντας με το σάλιο μου όλη την περιοχή. Μπροστά μου είχα μια υπέροχη ροζ τρυπούλα… άρχισα να την γλύφω γύρω γύρω και μετά έχωσα την γλώσσα μου μέσα της. Τα βογκητά του Δημήτρη είχαν μετατραπεί σε άναρθρες κραυγές. Την σάλιωσα όσο περισσότερο μπορούσα και κατόπιν έβαλα τo δάχτυλό μου στην τρύπα του και με μια γρήγορη κίνηση του τόχωσα μέσα. Ο Δημήτρης έβγαλε μια κραυγή και μου λέει «μη μη! Πονάω! Σταμάτα!!» « Μην ανησυχείς» του λέω, «δεν θα σε πονέσω καθόλου. Θα το κάνουμε πολύ σιγά και με προσοχή». «Όχι , δεν μπορώ», μου λέει, «δεν αντέχω καθόλου τον πόνο! Μ’αρέσει να γαμάω αλλά δεν έχω γαμηθεί ποτέ και ούτε θέλω να το κάνω». Βρε καλέ μου , βρε χρυσέ μου, τίποτα αυτός. Ο Bobby σε αυτό το σημείο έκλαιγε πια με σπασμούς βγάζοντας αλμυρόγλυκα δάκρυα απ΄το μάτι του ποτίζοντας τα σεντόνια.

Τι να κάνω, περιστρέφω το κορμί μου ώστε ο Bobby να έρθει στα χείλη του Δημήτρη και αρχίζουμε να γλείφουμε ο ένας τον άλλο. Αισθάνθηκα να μουδιάζω από την κάβλα. Το κουκλάκι έκανε καταπληκτική πίπα. Ήμουνα πολύ κοντά στο να χύσω στο στόμα του και ο Δημήτρης το κατάλαβε. Άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια και μετά προς τα κάτω μέχρι που η γλώσσα του άρχισε να σαλιώνει την κωλοτρυπίδα μου. Αισθάνθηκα να παραλύω από κάβλα καθώς η γλώσσα του άρχισε να χώνεται μέσα και να εξερευνάει την τρύπα μου. Έβαλε το δάχτυλό του μέσα και άρχισε να το στρίβει μέχρι που πέτυχε τον προστάτη μου. Άρχισα να βογκάω δυνατά. Κατάλαβε ότι ήμουνα έτοιμος να κάτσω να τον φάω… Με έστησε στα τέσσερα, ήρθε από πίσω μου, με σάλιωσε καλά με την γλώσσα του και με μια μαλακή κίνηση έχωσε την ψωλή του στο κώλο μου. Σταμάτησε για λίγο μέχρι να τον συνηθίσω και μετά άρχισε να με γαμάει με σταθερές κινήσεις. Η κάβλα ήταν απίστευτη και δεν ήξερα πόσο ακόμα θα μπορούσα να αντέξω…ο Δημήτρης έβγαζε την ψωλή του έξω απ’τον κώλο μου και μετά με μια απότομη κίνηση μου την έχωνε όλη μέχρι μέσα. Τα αρχίδια του χτυπάγανε πάνω στα δικά μου κάθε φορά που μου τον κάρφωνε. Αισθάνθηκα να μουδιάζω ολόκληρος και ήξερα ότι όπου νάνε τα αρχίδια μου θα αδειάζαν το περιεχόμενό τους πάνω στα σεντόνια.
Ο Δημήτρης το αισθάνθηκε και χωρίς να μου βγάλει την πούτσα του από μέσα του, με γύρισε ανάποδα, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και άρχισε να μου γαμάει το στόμα με την γλώσσα του, και να μου ξεσκίζει τον κώλο με απότομες διεισδύσεις της ψωλής του. Δεν είχε προλάβει να μου τον καρφώσει πάνω από 15-20 φορές και η κωλοτρυπίδα μου άρχισε να ρουφάει σαν λυσσασμένη την πούτσα του, καθώς έχυνα ανεξέλεγκτα. Αυτό τον τρέλανε, και άρχισε να χύνει και αυτός με μανία μέσα μου, μέχρι που δεν άντεξε πια και κατέρρευσε επάνω μου, χωρίς να βγάλει την ψωλή του από μέσα του. Για 10 περίπου λεπτά μείναμε έτσι αγκαλιά χαϊδεύοντας και φιλώντας τρυφερά ο ένας τον άλλο, μέχρι που αισθάνθηκα την ψωλή του να φουσκώνει πάλι μέσα μου και να αρχίζει να με πηδάει για άλλη μια φορά.

Εκείνη την πρώτη μας νύχτα, το κουκλάκι μου με γάμησε 4 φορές και μέχυσε άλλες τόσες, τις δυο απ’αυτές μες στο στόμα. Άλλες τόσες έχυσα και εγώ και την μια απ’αυτές μές στο δικό του το στόμα. Μια πολύ μικρή παρηγοριά για τον Bobby μου, που για μια ακόμη φορά δεν κατάλαβε πως βρέθηκε να γαμάει τα σεντόνια και όχι την γλυκιά ροζ τρυπούλα του μικρού πουστάκου. O well, sometimes life is a bitch μωράκι μου, τούπα τρυφερά, τον χάιδεψα και τον έβαλα να κοιμηθεί στο μπούτι του γλυκού αγοριού, με το ένα πόδι μου να σκεπάζει τα δικά του, την μύτη μου να ρουφάει αχόρταγα τα αρώματα του λαιμού του , και μένα αγκαλιάζοντάς τον τρυφερά, να αποκοιμάμαι στην αγκαλιά του με ένα γλυκό χαμόγελο…

Ερωτικά, αν εξαιρέσεις ότι εγώ ακόμα δεν είχα γαμήσει, τα πηγαίναμε μια χαρά. Το πρόβλημα ήταν, όταν με καλούσε να πάμε με τους φίλους του για καφέ στο Κολωνάκι η οπουδήποτε αλλού για διασκέδαση η φαγητό και εγώ προσπαθούσα να γλιστρήσω κάτω από το κάθισμα και να εξαφανιστώ, καθώς κράζανε ο ένας τον άλλο και ο κόσμος μας κοίταζε παράξενα. Ποιος ο λόγος να απολογούμαι; Ντρεπόμουνα φρικτά. Δεν ήμουνα έτοιμος να το δηλώσω δημοσίως. Δεν μπορούσα βέβαια να του πω τίποτα. Αυτοί ήταν οι φίλοι του και αυτή ήταν η ζωή του. Το πρόβλημα ήταν δικό μου. Και έτσι σήκωσα το φορτίο μου για τρεις μήνες, μέχρι που χωρίς να μπορώ να του εξηγήσω τον λόγο, γιατί θα ήταν σαν να του ζητώ να αλλάξει αυτό που ήταν, του ζήτησα να χωρίσουμε. Με κοίταξε εμβρόντητος, έβαλε τα κλάματα και μέσα στην απελπισία του μου πρότεινε να το ξανασκεφτώ και εντωμεταξύ να πάμε ένα τριήμερο μαζί στην Ύδρα, όπου και θα μ’άφηνε να τον γαμήσω! Ο Bobby πετάχτηκε όρθιος, ούρλιαξε από χαρά, άρχισε να χορεύει τον Πυρρίχιο που είχε μάθει στην Ακαδημία, έφαγε μια σφαλιάρα και δέχτηκα.

Φτάσαμε στο νησί στη αρχή του καλοκαιριού του 81. Πετάξαμε τις βαλίτσες μας στα κρεβάτια, βάλαμε τα μαγιό μας και τρέξαμε στην θάλασσα. Γυρνώντας πίσω στο δωμάτιο, μπήκαμε και οι δυο μαζί στην ντουζιέρα να ξεπλυθούμε απ’ τα αλάτια. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν τρελοί, ο Δημήτρης έσκυψε να πάρει στο στόμα του τον Bobby, εγώ του έβαλα το δάχτυλό στο κωλαράκι του και παρά τις γκριμάτσες πόνου που έκανε , τον γύρισα, του άλειψα την τρυπούλα με σαμπουάν για να μην πονάει, έφερα τον Bobby, που τραγουδούσε το nonnnnn, je ne regrette riennnnnn, σε θέση βολής και έσπρωξα απαλά. Καθώς το κεφάλι άρχισε να εξερευνά την άγνωστη επικράτεια, ο Δημήτρης έμπηξε τους λυγμούς και άρχισε να πηγαινοφέρνει τα χεράκια του πάνω κάτω φωνάζοντας Άπαπα! Άπαπα!!, σαν παπάκι που κουνάει τα φτερά του απελπισμένο προσπαθώντας να σηκωθεί στον αέρα και να πετάξει για πρώτη φορά. Ο Bobby έφτυσε το δεύτερο ρεφραίν, γύρισε πίσω τρομαγμένος, σύρθηκε αξιολύπητος στο πάτωμα χτυπώντας τα αρχίδια του στα πλακάκια, σκούζοντας αξιοθρήνητα για την μαύρη του την μοίρα και γω αναστενάζοντας βαθιά, από την εμπειρία χιλιάδων χρόνων μαρτυρίου και πόνου της φυλής μας, έκατσα και έφαγα τον πούτσο της ζωής μου απ’ τον πουστάκο μου , αυτό το τελευταίο τριήμερο της κοινής μας ζωής, εκεί στο μικρό, αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")