Ο κολλητός μου, ο πατέρας μου, και ο ταβερνιάρης (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Δεν είναι 100% αληθινό! O άγριος βιασμός εμένα και του κολλητού μου από τον μπαμπά και τον ταβερνιάρη.

Γεια σας! Με λένε Αλέξανδρο και είμαι 18 χρόνων. Ζω με τον πατέρα μου σε ένα μεγάλο σπίτι. Ο πατέρας μου είναι χωρισμένος εδώ και πολλά χρόνια με την μαμά μου. Είμαι καλό παιδί, ψηλό, κάστανα μαλλιά, κάστανα μάτια και γυμνασμένος. Ο πατέρας μου είναι 54 χρόνων και 1.69 ύψος. Όλα αρχίζουν όταν πήγα στο σπίτι μου πρώτη φορά τον κολλητό μου. Εδώ πρέπει να διευκρινίσω ότι ο κολλητός μου έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εμένα, απλώς με γαλαζοπράσινα μάτια και τον λένε Θωμά. Φτάνει λοιπόν ο Θωμάς στο σπίτι γνωρίζει τον πατέρα μου και μετά πάμε εμείς στο δωμάτιο για να παίξουμε ηλεκτρονικά.

Κάποια στιγμή ο μπαμπάς άρχισε να μαγειρεύει για να φάμε και οι τρεις μαζί. Άνοιξα λοιπόν τον υπολογιστή και Θωμάς έβαλε να δούμε τσόντες αλλά εγώ δεν ήθελα. Μετά από λίγο βγάζει έξω τον πούτσο του που είχε γίνει πέτρα και με βάζει να τον τσιμπουκώσω. Εκείνη την στιγμή μπαίνει μέσα ο μπαμπάς και με βλέπει να τον τσιμπουκώνω.

-    Αλέξανδρε , τι κάνεις εκεί πέρα;

Είπε με φωναχτή και νευριασμένη φωνή.

-    Εμ.... Τι κάνω μπαμπά; Καλά είμαι εσύ;

Του λέω ντροπιασμένα. Μετά ο μπαμπάς το αγνόησε και πήγαμε να φάμε. Όταν έφυγε ο Θωμάς άρχισα να φοβάμαι. Μου είπε να κανονίσω να πάμε την επόμενη μέρα στη θάλασσα για ένα μπανάκι. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί φοβόμουν να μην έρθει ο πατέρας μου ξαφνικά. Κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και σηκώθηκε και εκείνος. Δεν περίμενε να βγω εγώ όπως κάνει συνήθως αλλά μπήκε μέσα. Εκείνη την στιγμή μου λέει:

-    Αλέξανδρε σήκω από την λεκάνη…

με νευριασμένο ύφος. Εγώ υπάκουσα και σηκώθηκα. Μετά σήκωσε το καπάκι το κάτω και μου λέει.

-    Βγάλε το παντελόνι σου και κάτσε.

Μετά εφόσον έκανα ότι μου είπε κατέβασε το καπάκι (χείλος) της λεκάνης και πριν το καταλάβω έκατσε πάνω μου.

-    Αουτς! Πονάει μπαμπά σήκω πάνω.

Αυτός αντί να σηκωθεί, έπαιζε με το πουτσοκέφαλο μου που ήταν στη σχισμή. Λίγη ώρα αργότερα με αφήνει και φεύγω. Την επόμενη μέρα ξυπνάω δεμένος χειροπόδαρα γυμνός τελείως και με τον πατέρα μου να μου φιμώνει το στόμα.

-    Λοιπόν πριν την θάλασσα ένα καλό γαμήσι είναι ότι πρέπει.

Δεν μπορούσα να μιλήσω. Πάει στο αυτοκίνητο (δεν με έχει γαμήσει ακόμα) και το φέρνει μπροστά στην πόρτα. Με σηκώνει και με βάζει μες το πορτ-μπαγκαζ και μετά πάμε για το σπίτι του Θωμά. Τον βάζει στο αυτοκίνητο πάμε σε μια ερημωμένη παραλία με ένα ταβερνάκι στην άκρη της.

-    Θωμά, βάλε το μαγιό και έρχομαι να μπούμε.

Λέει ο μπαμπάς. Πάει ο Θωμάς στο μέρος που αλλάζουν και ο πατέρας μου τον παρακολουθεί. Μόλις πάει να βάλει το μαγιό, μπαίνει μέσα και καρφώνει τον πούτσο του στον κώλο του Θωμά. Εκείνος άρχισε να κλαίει και να βογκάει. Μετά τον δένει μέσα στο αυτοκίνητο, βγάζει εμένα, πάει στην ταβέρνα να φέρει κάτι αλκοολούχο και τον ταβερνιάρη. Μετά από λίγο λοιπόν έρχονται και οι δυο γυμνοί . Ανοίγει ένα μπουκάλι με ποτό (με φαρδύ πώμα) και βάζει την πούτσα του Θωμά μέσα στο μπουκάλι. Εκείνος άρχισε να στριγκλίζει και να κλαίει από τους πόνους. Μετά τον έδεσαν και τον έβαλαν στο πορτ-μπαγκαζ. Εμένα πάλι με πήρανε μακριά από το αυτοκίνητο στην παραλία κοντά και με κάρφωσε στον κώλο ο πατέρας μου. Άμα θέλετε συνέχεια πείτε το.

 

(Copyright protected OW ref: 83690)