Απο το cyber στην πραγματικότητα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Νίκο είμαι 33 ετών και παντρεμένος.
Επειδή όμως είμαι πολύ καυλιάρης μ αρέσει να πηγαίνω με άλλες γυναίκες.
Έτσι βρήκα ένα τρόπο να ψάχνω από το netmeeting την ώρα που κοιμόταν η γυναίκα μου. Το βράδυ ή νωρίς το πρωί.
Όσο έψαχνα όμως από εκεί σπάνια έβρισκα κάποια γυναίκα αλλά οι πιο πολλοί ήταν άντρες σαν κι εμένα με τις ίδιες αναζητήσεις. Έτσι βρέθηκα στο τέλος να κάνω cybersex με άντρες καυλωμένους σαν κι εμένα.

Έφτασα σε σημείο να μ αρέσουν οι άντρες μέσα από το cybersex. Έτσι σε κάθε συνάντηση cyber μ άρεσε να τους δείχνω τα όργανά μου και να τα παίζουμε μαζί. Σιγά σιγά έπαιζα και την κωλοτρυπίδα μου μέχρι που έφτασα σε σημείο να βάζω και δάχτυλο μέσα και να μου αρέσει.

Στο τέλος όμως δεν έμεινα στο δάχτυλο και πήρα δονητή. Ώσπου τώρα μ αρέσει να ξαπλώνω ανάσκελα μπροστά στην κάμερα να παίζω το καυλί μου και να βάζω και τον δονητή συνχρόνως μέσα μου μέχρι να χύσω, και η γυναίκα μέσα στην κρεβατοκάμαρα να κοιμάται!!!

Ήταν τόση η κάβλα ένα βράδυ που έκλεισα ραντεβού με κάποιον άγνωστο. Τότε έλειπε η γυναίκα μου στους γονείς της και ήμουν μόνος. Συναντήθηκα με τον φίλο στην Αγ Παρασκευή αργά το βράδυ.
Εγώ βέβαια ήμουν ντροπαλός γιατί ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο και με κάποιον άγνωστο, αλλά πολύ καυλωμένος. Μπήκα στο αμάξι του και πήγαμε στο αμερικάνικο κολέγιο και πάρκαρε εκεί στα σκοτεινά. Μου λέει , δεν πάμε στο πίσω κάθισμα να κάτσουμε. Και εκεί αρχίσαμε και λέγαμε για τις καύλες μας. από την συζήτηση μας για γυναίκες καύλωσαν αρκετά τα καυλιά μας και τους βγάλαμε έξω και τους παίζαμε!!!

Σε μια στιγμή αυτός μου τον έπιασε και μου τον έπαιξε μέχρι που έχυσα στα χέρια του. Έτσι εγώ για να τον ευχαριστήσω έκανα το ίδιο σε αυτόν.

Αυτός όμως μου είπε δεν γδυνόμαστε από την μέση και κάτω να είμαστε ποιο άνετα.

Ντρεπόμουνα βέβαια μέσα στο αμάξι αλλά από την κάβλα το έκανα, και τότε με άρπαξε και με έβαλε να κάτσω στο καβλί του. Εγώ δεν αντιστάθηκα γιατί ένιωσα ένα ρίγος να με περνάει σε όλο μου το κορμί.

Η πολύ όμως εξάσκηση με τον δονητή με έκανε να μην πονέσω καθόλου. Μπήκε μέσα μου και τρελάθηκα από κάβλα!!! Ενώ αυτός μπαινόβγαινε μέσα μου εγώ έπαιζα τον δικό μου.

Τελικά ξανάχυσα και αυτός το ίδιο!!! Κάτσαμε 2 ώρες εκεί στα σκοτεινά ώσπου στο τέλος τελείως γυμνοί ανταλλάσσαμε φιλιά παντού.
Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά και περιμένω τώρα να μου τύχει και άλλη. Βέβαια η φαντασίωσή μου είναι να το κάνω με ζευγάρι, εγώ να γαμιέμαι με τον άντρα και η γυναίκα του να είναι γυμνή δίπλα μας και αυνανίζεται!!!!

Όπως καταλάβατε μ αρέσουν και οι γυναίκες αλλά καυλώνω και με άντρες σε σημείο να τα κάνω όλα με τον παρτενέρ μου!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")