Ο κολλητός μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Επιτέλους έγινε δικός μου...

Με το Γ. γνωριζόμαστε από μικροί και πάντα κάναμε παρέα. Ποτέ δεν ήξερε ότι μου άρεσαν τα αγόρια και ειδικά αυτός. Μια μέρα όπως όλες οι άλλες βγήκαμε βόλτα και πήγαμε σε κάτι παλιά κτήρια για να ψάξουμε διάφορα, μιας και είμαστε ακόμα 17 και το αίμα μας βράζει από περιέργεια για το τι μπορεί να υπήρχε εκεί μέσα. Μπήκαμε λοιπόν και φτάσαμε σε ένα μπαλκόνι το οποίο έβλεπε σε κάτι χωράφια. Κοιτούσαμε το χώρο ώσπου βρήκαμε κάτι προφυλακτικά εκεί πιο δίπλα. Τότε ήταν που η συζήτηση πήρε άλλη στροφή.

Αρχίσαμε να μιλάμε για σεξ όπως είναι φυσικό και μου έλεγε για μια γκόμενα του που ήθελε να τη φέρει σε αυτά τα μέρη για να τη γαμήσει. Τον ρωτάω…

-    τελικά δεν έγινε τίποτα ρε;

Μου απάντησε αρνητικά πιάνοντας τον πούτσο του και με κοιτούσε με απελπισία.

-    Καύλες, του λέω, ε;

-    Ναι, μου λέει, άσε έχω να γαμήσω και πολύ καιρό και δεν ξέρω τι θα κάνω έχω σκάσει.

Πάω πιο κοντά του και του λέω…

-    κάτι θα κάνεις εσύ ρε, μουνάκι είσαι όλο και κάποια θα βρεις να γαμήσεις, μη μου αγχώνεσαι.

-    Άσε μαλάκα κάτι πρέπει να γίνει και επειγόντως…

και ξαναπιάνει την πουτσα του.

-    Έχεις όρεξη για καμιά μαλακία; του λέω, μόνοι είμαστε εδώ σιγά (με το Γ. δεν έχουμε τέτοια κολλήματα το έχουμε ξανακάνει αυτό μερικές φορές και είμαστε άνετα).

-    Μέσα, μου λέει, να φύγουν τα πολλά τουλάχιστον.

Βγάζει τότε την πουτσα του γύρω στα 18 εκατοστά και πρόσφατα ξυρισμένη και αρχίζει να τη παίζει.

-    Άντε, εσύ δεν θα τη βγάλεις;

Τη βγάζω και για κανένα 7λεπτο αργά-αργά παίζαμε τα πουλιά μας. Κάποια στιγμή ακουμπάει το πόδι του με το μπούτι μου και εκεί εγώ πήρα θάρρος.

-    Κουράστηκες βλέπω, του λέω εγώ.

-    Ε… ναι μου λέει.

Πιάνω την πουτσα του στα χέρια μου τότε και αρχίζω τη δουλειά. Περιμένω να πει κάτι αλλά δεν με σταμάτησε οπότε συνέχισα. Η φάση ήταν πολύ καυλωτική και άρχισα να τον χαϊδεύω στο σώμα με όλο μου το πάθος που έκρυβα τόσο καιρό για αυτόν. Μέσα στην ησυχία ακούγεται η φωνή του να μου ζητάει να σκύψω. Υπάκουσα κι εγώ και μέσα στη χαρά μου που γίνονταν το όνειρο μου πραγματικότητα άρχισα να του παίρνω πίπα. Έβαζα σιγά-σιγά τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου ώστε να το ευχαριστηθώ και αφού του έκανα την πουτσα λαμπίκο, μετά από 10 λεπτά με έχυσε στο στόμα.

Δεν είπαμε τίποτα, δώσαμε ένα καυτό γλωσσόφιλο και φύγαμε πίσω στα σπίτια μας. Από τότε δεν έχουμε ξαναπεί τίποτα για αυτό το θέμα, αν και θα ήθελα πολύ να ξαναγίνει κάτι με τον κολλητό γαμιά μου.

 

(Copyright protected OW ref: 83350)