Το πρώτο τσιμπούκι με το γκόμενο μου

Δημοσιεύθηκε από legemenikos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: 45 χρονών πήρα τσιμπούκι τον πούτσο του Κώστα. Από τότε με έκανε την πουτανίτσα του. Με γαμούσε δέκα πέντε χρόνια.

Να γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία. Είμαι 61 χρονών, παχουλός και μου αρέσει το σεξ και με τα δύο φύλα. Με γυναίκες πήγαινα από μικρός, δεν έτυχε βέβαια να παντρευτώ. Είχα πάντα σα φαντασίωση να κάνω σεξ με άντρα και κυρίως φανταζόμουνα να παίρνω πίπα ένα όμορφο πούτσο. Η φαντασίωσή μου αυτή έγινε αληθινή σε πολλή μεγάλη ηλικία.

Ήμουν 45 χρονών περίπου. Καλοκαίρι. Έκανα διακοπές μόνος μου σε κάμπινγκ στη Χαλκιδική. Στη διπλανή σκηνή ένας νεαρός περίπου 30 χρονών ο Κώστας. Γνωριστήκαμε, κάναμε παρέα και μπάνιο μαζί. Ένα βράδυ καθόμασταν στην παραλία λίγο μακρύτερα από το κάμπινγκ μόνοι μας. Τότε ο Κώστας είχε την ιδέα να κάνουμε νυχτερινό μπάνιο γυμνοί. Ωραία ιδέα, γδυθήκαμε και βουτήξαμε. Μετά από λίγο βγήκαμε, μείναμε γυμνοί κι εγώ του κοίταξα τον πούτσο. Ωραίος, όχι πολύ μεγάλος αλλά μαύρος, χοντρός και πολύ ωραίο πουτσοκέφαλο.

-  Τι κοιτάς;

Μου λέει ο Κώστας. Τα έχασα, χαμογέλασα.

-    Τίποτα με συγχωρείς.
-    Σου αρέσει;

Εγώ λίγο τα έχασα, όμως του απάντησα πως έχει ωραίο πούτσο.

-    Αν σ’ αρέσει μπορείς να τον χαϊδέψεις.

Δειλά-δειλά έγειρα στο μέρος του, άπλωσα το χέρι μου και του τον έπιασα. Τον χάιδευα. Πρώτη φορά έπιανα πούτσο. Πάντα το ήθελα. Έσκυψα, έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω το πουτσοκέφαλο. Αχ υπέροχα, Τον ένοιωθα να μεγαλώνει, να σκληραίνει. Τον πήρα βαθειά μέσα μου. Ο Κώστας αναστέναξε:

-    Πουτάνα... ρούφα τον παλιοπουτανίτσα.

Μου έπιασε το κεφάλι και μου το έσπρωξε κάτω. Κόντεψα να πνιγώ. Μια ψωλάρα βαθειά μέχρι το λαρύγγι μου. Ρούφαγα, τρελαινόμουνα, ένοιωθα πουτάνα. Του χάιδευα τα αρχίδια, γρήγορα μέσα έξω και ο Κώστας να με βρίζει. Δε βάστηξε πολύ. Ένα κύμα καυτό, αρμυρό πετάχτηκε στο στόμα μου. Το πουτσοκέφαλο μέσα μου και άδειαζε το σπέρμα του Κώστα.

-    Πιες το μωρή χαμούρα!

Δε μίλησα. Το ρούφηξα όλο. Πρώτη φορά ένοιωθα στο λαρύγγι μου τη γεύση του. Συνέχισα να τον γλείφω.

-    Να καθαρίσω τον πούτσο σου μωρό μου του ψιθύρισα.

Σιγά-σιγά ηρεμήσαμε. Μείναμε μαζί 5-6 μέρες. Φυσικά του έκανα κάθε μέρα 2-3 πίπες. Στην παραλία δε με γάμησε. Όμως γίναμε πολύ φίλοι. Για πολλά χρόνια τον είχα γκόμενο. Ήμουνα η πουτάνα του. Όταν κατέβαινα Αθήνα, μία φορά περίπου το μήνα πήγαινα σπίτι του, μόνος του έμενε και με γαμούσε. Ίσως άλλη φορά σας πω λεπτομέρειες για τα ωραία γαμήσια που κάναμε. Πριν δύο χρόνια έφυγε. Πήγε στην Πατρίδα του λόγω ανεργίας. Έτσι έμεινα χωρίς γκόμενο. Με συγχωρείτε αν σας κούρασα.

 

(Copyright protected OW ref: 82582)