Σεξ στις τουαλετες του σχολείου

Δημοσιεύθηκε από John007
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Πως τελείωσα με ευχάριστο τρόπο το λύκειο.

Μόλις είχα δώσει την κόλλα εξετάσεων. Μόλις κατέβηκα κάτω στο ισόγειο, είδα τον Δ. να μπαίνει στην τουαλέτα. Ο Δ. ήταν τότε 18 ετών, εγώ 17. Από τότε που ήμουν στο λύκειο, ήμασταν στο ίδιο τμήμα. Κάθε στιγμή καθόμουν και τον έβλεπα. Ήταν ξανθός, περίπου 1.80, νορμάλ κιλά, νορμάλ τριχοφυΐα, χωρίς ίχνος από γένια ή μούσι. Τον είχα ερωτευθεί και είχα πολλές φαντασιώσεις με αυτόν. Πολλές φορές έβλεπα το φούσκωμα στο παντελόνι του, ή όταν κάθονταν στην καρέκλα του καθηγητή στα διαλείμματα, πάντα έβρισκα μια αφορμή να βλέπω εν μέρει την υπέροχη κωλάρα του.

Πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια, αλλά πότε δεν είχα βρει το θάρρος να του πω τι σκέπτομαι όταν τον έβλεπα. Και συνεχίζω την ιστορία από εκεί που άφησα. Είχα δώσει το τελευταίο μάθημα εξετάσεις και όταν κατέβηκα, είδα το Δ. να μπαίνει στις τουαλέτες. Τότε σκέφτηκα… «δεν έχω τίποτε να χάσω». Μπαίνω μέσα στην τουαλέτα, πάω δήθεν να κατουρήσω και μόλις ο Δ. τελείωσε με το κατούρημα, ήρθα από πίσω του και του είπα:

-    Όταν σε βλέπω, με ανάβεις πολύ. Ώρα να σου δείξω πόσο.

Ο Δ. άρχισε να αντιστέκεται στην αρχή, αλλά μόλις έβαλα την ψωλή του στο στόμα μου και άρχισα να του παίρνω πίπα, σταμάτησε την αντίσταση και άρχισε να το απολαμβάνει. Μετά από λίγο σταμάτησα να του παίρνω πίπα και άρχισα να τον φιλώ στο στόμα. Του έσπρωξα το κεφάλι κάτω και τον έβαλα να μου πάρει πίπα. Δεν ήταν τέλειος, παρ’ όλα αυτά έβαλε προσπάθεια για να μη με απογοητεύσει. Τον γύρισα και άρχισα να του κάνω γλειφοκώλι. Η κωλάρα του ήταν σχεδόν άτριχη και σφιχτή. Μετά από δυο-τρία λεπτά σηκώθηκα και ετοιμαζόμουν να του χώσω την ψωλή μου στον κώλο του, όταν άκουσα να μου λέει ότι δεν είχε γαμηθεί ποτέ.

Αυτό με καύλωσε περισσότερο και αφού τον καθησύχασα, σάλιωσα λίγο ακόμη την ψωλή μου και άρχισα να του τη χώνω σιγά-σιγά στον κώλο. Πονούσε, αλλά εγώ δεν έδωσα πολύ σημασία. Αφού έβαλα-έβγαλα την ψωλή μου στον κώλο του μέχρι που συνήθισε το μέγεθος, άρχισα να τον γαμάω πιο γρήγορα και ταυτόχρονα του ψιθύριζα βρωμόλογα στο αυτί. Αυτό από ότι φάνηκε, τον καύλωσε ακόμη πιο πολύ. Συνέχισα να τον γαμάω πιο γρήγορα και μετά από λίγο, βγήκα από μέσα του και του έβαλα την ψωλή στο στόμα μέχρι που κατάπιε όλα τα χύσια. Μετά του τράβηξα μαλακία και κατάπια τα χύσια του. Ήταν αρκετά αλμυρά. Ντυθήκαμε και φύγαμε. Ήταν αστείο το περπάτημα του. Από ότι φάνηκε, πονούσε αρκετά.

 

(Copyright protected OW ref: 82540)