Πίπα στο στρατό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το παρακάτω που θα διαβάσετε είναι αληθινό και συνέβη στο στρατό (από όπου και ξεκίνησε η αναζήτηση του σεξ με αγόρια). Ήμουν στο μέσο της θητείας μου στο στρατό ξηράς και έκανα το «χρέος» μου στη πατρίδα, σε μια μονάδα του στρατού ξηράς. Το περιστατικό συνέβη σε μια μεραρχία (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε).

Ήταν Κυριακή μεσημέρι, ενός πολύ ζεστού Καλοκαιριού. Όλοι οι συνάδελφοι στο γραφείο την είχανε κάνει σ’ ένα κοντινό καφέ για να δούνε το μουντιάλ (είχα τα κινητά τους για να ειδοποιήσω σε μια απίθανη επίσκεψη/επιθεώρηση, κανενός μεγάλου αστεριού). Εγώ δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου και σαν πιο νέος εκεί, με αφήσανε μαζί με ένα ακόμα παιδί για να καλύπτουμε τα έκτακτα (όχι ιατρικά).

Το παιδί ήταν στα είκοσι του, πολύ όμορφο και μάλιστα είχαμε έρθει πολύ κοντά μιας και είμαστε και οι δυο νέοι εκεί (εγώ λίγο πιο παλιός από αυτόν). Κοιμόμασταν στον ίδιο θάλαμο (κάθε θάλαμος είχε οκτώ κρεβάτια) και κατ’ ανάγκη το ίδιο λουτρό. Τον είχα πετύχει γυμνό μερικές φορές (χωρίς να με πάρει χαμπάρι) και είδα ότι είχε πολλές «ανησυχίες». Ωραίο κορμί, σχεδόν άτριχο και πολύ όμορφο και στρογγυλό κωλαράκι. Για το πακέτο μπροστά μόνο τα καλύτερα είχα να πω.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν, δεν είχε καθόλου κίνηση μιας και η μεραρχία. Ήταν πολύ απομακρυσμένη από τις μονάδες και τίποτα έκτακτο δεν είχε συμβεί (δεν κουνιόταν φύλλο). Είχα βγάλει τα στρατιωτικά και είχα βάλει κάτι κοντομάνικα που είχα για τέτοιο καιρό. Την έπεσα στο κρεβάτι και διάβαζα περιοδικό. Λίγο η ζέστη, λίγο η έλλειψη σεξ άρχισε να φουντώνει η ανησυχία μου... Έκανα ένα ντουζάκι και χαλάρωσα. Εκεί που διάβαζα το περιοδικό εμφανίστηκε αυτός...

-    «Να βάλω κι εγώ κοντά ρούχα γιατί έχω σκάσει απ τη ζέστη;» μου λέει.

-    «Πολύ καλή ιδέα» του απαντώ.

Βγάζει μπροστά μου τη φόρμα του και διαπιστώνω ότι δε φοράει εσώρουχο.

-    «Το καταργήσαμε το σλιπάκι;» ρωτάω.

-    «Ναι, τα έχω στα άπλυτα και δεν έχω άλλα να φορέσω» μου λέει.

Όχι ότι με χάλασε το θέαμα... απλά άρχισε να αναιρεί τα αποτελέσματα του μπάνιου. Η ανησυχία είχε αρχίσει να φουντώνει και πάλι. Το ίδιο και η δική του. Όταν κατέβασε τη φόρμα είχε πεταχτεί ένας ψώλαρος που ήταν τεντωμένος και άγρια καυλωμένος. Είχαμε το θάρρος μεταξύ μας και τον ρώτησα:

-    «Τι γίνεται; Αγαμίες, αγαμίες; Τι τέντωμα είναι αυτό ρε μαλάκα;»

-    «Άστα να πάνε. Ούτε η μαλακία μου κάνει πια...» απάντησε.

φοράει ένα κοντό παντελόνι και τίποτα από πάνω.. είχε ένα ωραίο αρκετά μαυρισμένο κορμί που σκανδάλιζε ακόμα και τον Γκουζγκούνη.. χε χε! Ξαπλώνει στο δίπλα κρεβάτι και αρχίζουμε κουβεντούλα για άσχετα θέματα. Διακρίνω ότι ο πούτσος του ξεπρόβαλλε κάτω από το τα μπατζάκια του παντελονιού του (σορτσάκι ήταν βασικά). Κατάλαβα ότι κάτι ήθελε από εμένα. Με κοιτούσε συνέχεια στον πούτσο και το είχα καταλάβει με αποτέλεσμα να έχω καυλώσει άγρια κι εγώ. Ήθελα να τον δοκιμάσω...

Έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Χωρίς ιδιαίτερες κουβέντες μου χαϊδεύει το καυλί έξω απ’ το παντελόνι. Του πιάνω κι εγώ το καυλί και τον βλέπω να τρέμει από ηδονή. Μου πετάει τα ρούχα και βγάζει και το σορτσάκι του...

-    «Σ’ έβλεπα στο ντους και ήθελα να στον ρουφήξω!» μου λέει.

-    «Όλος δικός σου!» απαντώ.

Με μηχανικές κινήσεις βάζει τον πούτσο μου στο στόμα του και ρουφάει με τέχνη το καυλί μου. Με το άλλο το χέρι πότε μου χαϊδεύει τα αρχίδια, πότε παίζει το καυλί του που είχε μεγαλώσει κι άλλο...

Δε πήρε πολλή ώρα και έχυσε πάνω στο στήθος μου (εκεί πρόλαβε). Πηχτό άσπρο χύσι κάλυψε το στήθος μου και με έφτιαξε τόσο που έχυσα κι εγώ. Τρεις με τέσσερις τουφεκιές του έριξα και απ’ ότι είδα το χάρηκε ιδιαίτερα. Είχε γεμίσει όλο του το πρόσωπο με τα χύσια μου τα οποία ήταν πολύ πηχτά (λόγω της παρατεταμένης αγαμίας). Συνέχισε να μου γλείφει τον πούτσο, δεν ήθελε να μ’ αφήσει. Τελειώσαμε και μπήκαμε στο ντους για να πλυθούμε. Εκεί δοκίμασα και την τρυπούλα του. Πονούσε αρκετά γιατί δεν το είχε ξανακάνει. Πόνεσα κι εγώ και το σταματήσαμε εκεί, αφού έχυσα πάνω στον πούτσο του (τους τρίβαμε μαζί).

Αυτό επαναλήφθηκε τρεις φορές και μάλιστα μια φορά ήρθε να μου πάρει πίπα στη σκοπιά (πράγμα που και κατάφερε) μιας και ήμουν σε απόμερο μέρος και ήταν τέσσερις το πρωί.
Έχει και τα καλά του ο στρατός τελικά...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")