Με το παιδί για τις μετρήσεις αεριού

Δημοσιεύθηκε από sexydi01
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία μου διαδραματίζεται ένα χειμωνιάτικο μεσημέρι, με το παιδί που κάνει τις καταγραφές αερίου. Εγώ είμαι ένας τριαντάρης με κοιλίτσα και μέτριο καυλί 15 εκατοστά.

Ήταν Τετάρτη μεσημέρι γύρω στις 3, εγώ μόλις είχα ξυπνήσει από το χθεσινό ξενύχτι και οι καύλες βαρούσαν κόκκινο. Χτύπησε το θυροτηλέφωνο και ήταν από το αέριο για να κάνουν μετρήσεις. Ίσα-ίσα πρόλαβα και φόρεσα ένα μπλουζάκι και μια φόρμα μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι και να ανοίξω την πόρτα. Άνοιξα την πόρτα και είδα μπροστά μου ένα νεαρό γύρω στα 24, με γενιά 3ων ήμερων, ένα τέλειο προσωπάκι και μια απίστευτη κορμοστασιά. Αφού μου ζήτησε συγνώμη για το ότι ήρθε μεσημεριάτικα, πέρασε μέσα και έβγαλε τα παπούτσια του. Από την βιασύνη μου να ανοίξω την πόρτα δεν τακτοποίησα το εργαλείο μου και έτσι καθώς έβγαζε τα παπούτσια του τα μάτια του έπεσαν στο εξόγκωμα που είχε η φόρμα μου. Στην αρχή ντράπηκα αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να γουστάρει και είπα να το αφήσω να δω πως θα εξελιχθεί.

Τον οδήγησα στο μπαλκόνι για να δει το μετρητή και του έπιασα την κουβέντα για την δουλειά του πόσο πληρώνονται τι τρεχάματα έχουν κτλ. Ήταν πρόθυμος για κουβέντα και κατάλαβα ότι γούσταρε το φούσκωμα στη φόρμα μιας και έριχνε συνεχώς κλεφτές ματιές. Του ζήτησα συγνώμη για την αμφίεση και την ακαταστασία και του είπα ότι μόλις είχα ξυπνήσει από χθεσινό ξενύχτι. Έσκυψε για να δει τι γράφει ο μετρητής και ο πούτσος μου ανασηκώθηκε καθώς φάνηκε το σλιπάκι του. Αφού τελείωσε με την καταγραφή τον ρώτησα αν θέλει νερό ή μήπως να κάτσει να ξεκουραστεί. Μου είπε πως ήταν η τελευταία του οικοδομή για σήμερα και πως ήμουν ο τελευταίος πελάτης που θα πήγαινε.

Αφού του πρόσφερα νερό και μιλήσαμε λίγο ακόμη έφτασε η κουβέντα στις σχέσεις. Τον ρώτησα αν έχει κοπέλα και μου είπε ότι δεν του αρέσουν οι σχέσεις αλλά ότι θέλει να περνάει καλά. Τον πλησίασα λίγο ακόμη στον καναπέ και τον ρώτησα αν γουστάρει και άντρες με κίνδυνο να γίνω ρόμπα, άλλα οι καύλες μου είχαν φτάσει στο ζενίθ. Μου είπε ότι είναι πολύ ανοικτός στο θέμα σεξ και ότι έχει κάνει παιχνίδι στο παρελθόν και του άρεσε η όλη φάση. Του ρώτησα αν του άρεσα και αν γούσταρε να κάναμε καμιά φάση επιτόπου, μου είπε ότι γούσταρε και δεν έχασα χρόνο. Έτσι όπως ήμουν σηκώθηκα και πήγα μπροστά του με την φουσκωμένη φόρμα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Του πήρα το κεφάλι και του το έσπρωξα μπροστά κατευθείαν άρχισε να μυρίζει και να μου σαλιώνει την φόρμα. Μετά μου έπιασε τα κωλομέρια και με έσπρωχνε προς το μέρος του.

Σιγά-σιγά κατέβασε την φόρμα μου και άρχισε να μου σαλιώνει το σλιπάκι που φορούσα. Το πουτσοκέφαλο είχε ήδη κάνει την εμφάνιση του από τα πλάγια. Το πήρε στο στόμα και έβγαλε όλη την πούτσα πλευρικά από το σλιπάκι και άρχισε να την τσιμπουκώνει. Αφού τη σάλιωσε καλά κατέβασε το σλιπάκι και άρχισε να τρομπάρει με δύναμη. Εγώ έβγαλα το μπλουζάκι και προσπαθούσα να βγάλω το μπλουζάκι του Τάσου. Τον σήκωσα από τον καναπέ και αρχίσαμε αν φιλιόμαστε με πάθος στο στόμα. Η γλωσσά του χώνονταν αχόρταγα μέσα στο στόμα μου και οι ανάσες μας μπλέκονταν καθώς ξεφυσούσαμε. Άρχισα να τον γλείφω και να κατεβαίνω προς το λαιμό του. Μια εκπνοή μου στον λαιμό του τον έκανε να ανατριχιάσει και συνέχισα με την γλωσσά μου κολλημένη πάνω του να κατεβαίνω στις ρόγες του.

Με το ένα χέρι έτριβα τη μια και την άλλη την πιπιλούσα και την έγλειφα και μετά εναλλάξ. Ήταν λίγο ιδρωμένος από το περπάτημα άλλα μύριζε ωραία. Έπειτα κατέβηκα πιο κάτω και από τον αφαλό και έπειτα άρχισε να φαίνεται κάποια τριχοφυΐα. Του ξεκούμπωσα το παντελόνι και έβαλα μέσα το χέρι μου και χούφτωσα το σλιπάκι του, το οποίο ήταν υγρό. Σηκώθηκα, ανταλλάξαμε ακόμη δυο φιλιά και του πρότεινα να πάμε μέσα στο κρεβάτι. Τον πήρα από το χέρι, τον οδήγησα στο κρεβάτι, τον ξάπλωσα στο κρεβάτι και πήγα από πάνω του. Έτρεμε από την ένταση της στιγμής. Τον φίλησα και άρχισα να χουφτώνω το σλιπάκι του. Το καυλί του είχε γίνει τούμπανο. Έβαλα τα χέρια μέσα και κατέβηκα στα αρχίδια του. Μετά σηκώθηκα και του έβγαλα το σλιπάκι. Το καυλί του ήταν κοντά 17εκ. Του άνοιξα τα πόδια και έπιασα δουλειά. Άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια και μετά ανέβηκα προς τον πούτσο του. Τον πήρα στο στόμα και άρχισα να του παίρνω πίπα. Έπειτα ξεκινώντας από το πουτσοκέφαλο, κατέβηκα στα αρχίδια και τα πήρα μέσα στο στόμα και με τα έγλειψα την τρυπούλα του. Είχε λίγες τριχούλες και μόλις την άγγιξα με την γλωσσά μου, ο Τάσος αναστέναξε.

Ήταν ένας γλυκός αναστεναγμός που έδινε την εντολή να συνεχίσω να του γλείφω την τρυπά. Άρχισα να την σαλιώνω περισσότερο και με την γλώσσα μου πίεζα προς τα μέσα την σουφρίτσα του. Φαίνονταν πολύ στενός και μου άρεσε ακόμη περισσότερο η όλη φάση. Έφτυσα την τρυπούλα του και άπλωσα το σάλιο με την γλώσσα μου και αυτή την φορά φύσηξα ελαφρά αμέσως μαζεύτηκε η σουφρίτσα του. Μετά μου ζήτησε να μου πάρει πίπα και κάθισα ανάμεσα στους ώμους του και του την έδωσα στο στόμα. Η πούτσα μου είχε αρχίσει να ξεροχύνει. Είχε έρθει η ώρα για να τον γαμήσω μιας και ο δικός του πούτσος είχε κάνει μούσκεμα την κοιλιά του.

Σηκώθηκα τον τράβηξα στην άκρη του κρεβατιού πήρα τα πόδια του τα άνοιξα και τα τέντωσα μπροστά για να ανοίξουν για τα καλά τα κωλομέρια του και να απολαύσω την τρυπούλα του. Φόρεσα καπότα, έφτυσα την τρυπά του και άρχισα να πιέζω σιγά-σιγά την τρύπα του. Τα πόδια του άρχισαν να τρέμουν από την καύλα. Πίεσα λίγο περισσότερο, άλλα ήταν πολύ στενός για αυτό και πήρα λίγο λιπαντικό. Αφού πασάλειψα την πούτσα μου και την τρύπα του βάζοντας λίγο δακτυλάκι, ήταν έτοιμος για να ανοίξει καλά. Ξεκίνησα πιέζοντας το πουτσοκέφαλο μέσα στην τρύπα του το οποίο μπήκε με δυσκολία. Τραβήχτηκα έξω και επανέλαβα το ίδιο αρκετές φόρες μέχρι να ανοιχτεί η σούφρα του. Μετά από λίγο είχε ανοίξει καλά και αποφάσισα να μπω λίγο πιο βαθιά.

Ο Τάσος δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Απλώς βόγκαγε και είχε παραδοθεί στα χέρια μου. Αφού έχωσα όλο το καυλί μου μέσα του έβγαλε έναν αναστεναγμό και με έσπρωξε προς τα πίσω. Με είχε καυλώσει αφάνταστα συνέχισα να τον γαμάω λίγο ακόμη και να του τραβάω παράλληλα μαλακία μέχρι που άρχισε να χύνει πάνω στην κοιλία του. Μόλις έχυσε βγήκα από μέσα του έβγαλα την καπότα και πήγα και τράβηξα μαλάκια στο πρόσωπο του χτυπώντας τον πούτσο μου στην μάπα του. Δεν χρειάστηκε πολύ τα αρχίδια μου ήταν ήδη πρησμένα και δεν άργησαν να αδειάσουν πάνω στο προσωπάκι του. Μόλις έχυσα απομάκρυνα με το δάχτυλο μου τα χύσια να μην πάνε στα μάτια του και ξαπλώσαμε και οι δυο σιωπηλοί ανάσκελα στο κρεβάτι. Μετά από λίγο πήγαμε για μπάνιο. Ήταν ότι καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα.

 

(Copyright protected OW ref: 81690)