Ο στοργικός πατριός μου

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η αλήθεια είναι ότι είχα συχνά φαντασιώσεις με τον πατριό μου. Δεν το τολμούσα όμως. Η τύχη όμως τα έφερε ώστε ο πατριός να δείξει το ενδιαφέρο και τη στοργή του στο θετό του γιο.

Τα χέρια και τα μάτια μου ήταν δεμένα και καθόμουνα σε μια γωνιά σε ένα δωμάτιο που μύριζε μούχλα. Στο δωμάτιο άκουγα την φωνή δύο άλλων ατόμων. Μιλούσαν στο τηλέφωνο σε ανοικτή ακρόαση για να ακούω τι λέγανε. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι μιλούσαν στο θετό μου πατέρα, τον Στέφανο. Απαιτούσαν ένα ποσό για να με αφήσουν να φύγω. Σιγά να μην ένοιαζε τον Στέφανο. "Κάντε τον ότι θέλετε" τους έλεγε. "Δεν δίδω δεκάρα. Δεν είναι δα και γιός μου". Αυτό εξόργισε τα δύο άτομα. Άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν απειλώντας να με γαμήσουν. Τους άκουγα και πραγματικά φοβόμουν. Όταν έλεγαν ότι θα με γαμήσουν, δεν πίστευα ότι κυριολεκτούσαν. Νόμιζα ότι εννοούσαν ότι θα με σκοτώσουν. Χωρίς να το περιμένω, κάποιος μ' αρπάζει απ' τα μαλλιά και με αναγκάζει να γονατίσω στο πάτωμα. Μ' αρπάζει το κεφάλι και το κολλάει στα σκέλια του. Το καυλί του ήταν ήδη καυλωμένο. "Θα στον γαμήσω τον γιο ρε μαλάκα" συνέχισε να φωνάζει, ενώ ο Στέφανος τον προκαλούσε να το κάνει. "Γάμησε τον ρε καριόλη. Νομίζεις ότι με νοιάζει. Κι' εγώ θα τον γαμούσα" απαντούσε ο Στέφανος.

Ο δεσμοφύλακάς μου έγινε θηρίο. Μου τράβηξε το μαντήλι από το στόμα και συνέχισε να μου τρίβει τα πρόσωπο στα σκέλια του. Μύριζε ιδρώτα και κάτουρο. Βαρβατίλες έντονες. "Ξέρεις ρε τι κάνει τώρα ο γιος σου" φώναζε έντονα. "Δεν είναι γιος μου και ας κάνει ότι θέλει. Δε με νοιάζει" φώναζε πίσω ο Στέφανος. Το νοιώθω να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να πετά έξω έναν μεγάλο καυλωμένο πούτσο. Πραγματικά μεγάλο όμως και να με διατάζει να τον γλείψω. Προσπαθώ να το αποφύγω και τότε αρχίζει να με χαστουκίζει. Δεν είχα επιλογή. Άνοιξα το στόμα μου και αυτός μου τον έχωσε όλο μέσα. Άρχισα να γλείφω ενώ αυτός μπαινόβγαινε στο στόμα μου δίδοντάς μου εντολή για το τι ακριβώς να κάνω. "Ο γιος σου μου γλύφει τον πούτσο μαλάκα. Τον χώνει όλο μέσα στο στόμα του. Σου αρέσει δεν είναι ρε πουστράκι; Γλείψε μου τώρα και τ' αρχίδια" έλεγε ενώ το τηλέφωνο ήταν ακόμα στην ανοικτή ακρόαση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έγλειφα πούτσο. Ήδη είχα γαμηθεί με ένα εξάδελφό μου και κάποιους συμμαθητές μου και η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές είχα φανταστεί τον πατριό μου να με γαμάει. Σιγά-σιγά ο φόβος έφυγε και άρχισα να το απολαμβάνω. Έγλειφα τον πούτσο και τ' αρχίδια με μαεστρία. "Έμπειρος φαίνεται ο γιος σου. Γλείφε καλά πούστη" φώναζε αναστενάζοντας και άκουγα τον Στέφανο να του λέει "σκίσε τον πούστη, κάρφωσε τον με τον πούτσο σου". Ξαφνικά ένιωσα και ένα δεύτερο πούτσο να ακουμπά το μάγουλό μου. "Γλείψε και το φίλο μου" με διάταξε και γύρισα και πήρα στο στόμα μου ένα πούτσο εξίσου μεγάλο και λίγο πιο χοντρό. Άρχισα να πιπιλώ με λαιμαργία. "Καλός είναι ο πούστης" άκουσα να λέει το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί μας στο δωμάτιο. Έγλειφα πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Δοκίμασα να πάρω και τους δύο πούτσους ταυτόχρονα στο στόμα μου. Αυτό τους καύλωσε αφάνταστα και περίγραφαν στο Στέφανο τι ακριβώς έκανα.

Άκουγα τον Στέφανο να βαριαναστενάζει και να τους λέει ότι έχει καυλώσει κι' αυτός μαζί τους και πως θα με γαμούσε όταν θα επέστρεφα πίσω. Αυτοί γίνονταν όλο και πιο άγριοι ακούγοντας τον πατριό μου να μην ενδιαφέρεται και απλά να καυλώνει. Μου έχωνα μέχρι τέρμα τον πούτσο τους στο στόμα δίδοντας μου χαστούκια, φτύνοντάς με και βρίζοντας με άγρια. Απ' τη μια μου άρεσε να γλείφω τους πούτσους τους, και απ' την άλλη φοβόμουνα μήπως νευριάσουν και μου κάνουν κακό. Άσε που θύμωνα και με την αδιαφορία του πατριού μου. Δεν φαινόταν να τον ένοιαζε καθόλου για μένα. Μάλλον τον άναβε η όλη κατάσταση. Συνέχισα να γλείφω και όπως ήμουν γονατισμένος, κάποιος με άρπαξε από τις μασχάλες, με σήκωσε πάνω και ενώ με κρατούσε ο άλλος, μου έβγαλε το παντελόνι και το σλιπάκι αφήνοντας το κωλαράκι μου εκτεθειμένο. Τα μάτια και τα χέρια μου ήταν ακόμα δεμένα. Μου πιάνανε τον κώλο, μου έδιναν χαστούκια στα κωλομάγουλα, έφτυναν στην τρυπούλα μου και βάζανε τα δάκτυλά τους μέσα μου περιγράφοντας όλα αυτά στο τηλέφωνο. "Έχει ωραίο σφικτό κωλαράκι. Και η τρυπούλα του ανοιγοκλείνει από καύλα. Φτύσε να του βάλουμε κανένα δακτυλάκι. Πούστης είναι ο γιος σου. Σίγουρα έχει φάει ξανά πούτσο. Του αρέσει αυτού. Ρε, σου γαμάμε το γιο και εσύ καυλώνεις αντί να γίνεις έξαλλος;" του λέγανε κι' αυτός τους προέτρεπε να μου κάνουν χειρότερα. "Τι περιμένετε ρε και δεν τον γαμάτε; Χώστε του τον πούτσο σας. Όχι τα δάκτυλά σας. Αυτός θέλει πούτσο για να χορτάσει. Αχ και να τον είχα τώρα εδώ θα τον ξεκώλωνα να μην μπορεί να κάτσει ο πούστης".

Αυτός που στεκόταν πίσω μου με άρπαξε από το σβέρκο, με ανάγκασε να σκύψω με τον κώλο τουρλωμένο και το στόμα μου στο ύψος του πούτσου του άλλου. Έχωσε τον πούτσο στο στόμα μου ενώ ένοιωσα τον χοντρό πούτσο του άλλου να παραβιάζει την τρυπούλα μου με βία. Δεν τον ένοιαζε αν πονούσα ή όχι. Απλά ήθελε να μου τον χώσει. Και μου τον έχωσε όλον μέχρι τέρμα. Ένοιωσα τ' αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια μου ενώ μπαινόβγαινε μέσα μου με πάθος. "Σου γαμώ το γιο μαλάκα και του αρέσει. Του ξεσκίζω τη τρυπούλα του. Πάρ’ τα όλα ρέ πουστράκι. Σου αρέσει, δεν είναι;". Συνέχισε να με γαμά και να σχολιάζει ενώ εγώ εξακολουθούσα να γλείφω το φίλο και συνεργάτη του. Άκουα ταυτόχρονα τον πατριό μου στο τηλέφωνο να βαριαναστενάζει και να του λέει να μου τον χώσει πιο βαθιά. "Θέλω να τον γαμήσω κι' εγώ. Ας αλλάξουμε" του είπε ο άλλος και ήρθε πίσω μου . Ο άλλος έβγαλε τον πούτσο του από τον κώλο μου και ήρθε και μου τον έχωσε στο στόμα, ενώ ο άλλος πήρε την θέση του πίσω μου και οδήγησε το πούτσο στην άκρη της τρυπούλας μου και με μια σπρωξιά μπήκε μέσα μου.

Με γαμούσαν έτσι για πολλή ώρα αλλάζοντας θέση κάθε τόσο και περιγράφοντας τι μου κάνανε στην ανοικτή ακρόαση στον πατριό μου που το απολάμβανε και τους ενθάρρυνε μάλιστα. Είμαι σίγουρος ότι τους άκουγε και έπαιζε τον δικό του πούτσο. "Τώρα να δεις τι θα του κάνουμε του πούστη του γιου σου ρε" φώναξε ο ένας. Έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου. "Έλα να κάτσει πάνω στο πούτσο μου" μου είπε και με καθοδήγησε τι να κάνω. Είχε ξαπλώσει κάτω στο πάτωμα και το καυλί του έβλεπε το ταβάνι. Μου είπε να ανοίξω τα πόδια μου και να κάτσω στο πούτσο του. Όταν το έκανα και αυτός μπήκε μέσα μου, τότε φώναξε το φίλο του να μπει κι΄ αυτός μέσα μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω από τον πόνο. Ήρθε κι άλλος πίσω μου και άρχισε να σπρώχνει και τον δικό του πούτσο στη γεμάτη τρυπούλα μου. Πονούσα και φώναζα. Αυτό τους καύλωνε περισσότερο και νόμιζαν ότι μ' αυτό θα λυγίσει ο πατριός μου. Του περίγραφαν λοιπόν πως είχα ταυτόχρονα δυο πούτσους στο κώλο και με ξέσκιζαν. Πονούσα τρομερά και σίγουρα ο Στέφανος άκουγε τις κραυγές μου. Αυτός όμως φαίνεται ότι δεν τον ένοιαζε καθόλου.

Έχυσαν και οι δύο στο κώλο μου σχεδόν ταυτόχρονα. Με κράτησαν για αρκετές μέρες και όποτε θέλανε παίρνανε στο τηλέφωνο τον πατριό μου σε ανοικτή ακρόαση και με γαμούσανε. Αυτό φάνηκε τελικά να τους ανάβει και τις δυο μεριές. Ποτέ δεν είδα τα πρόσωπά τους. Ένα βράδυ αργά αφού κατάλαβαν ότι ο Στέφανος με είχε γραμμένο στ' αρχίδια του με άφησαν σε μια ερημική περιοχή και τηλεφώνησαν στον πατριό μου να έρθει να με πάρει. Μετά από αρκετή ώρα ήρθε ο Στέφανος. Μου έλυσε τα μάτια και τα χέρια. "Δεν ήξερα ότι είσαι έτσι καυλιάρης. Πολύ με καύλωνες όταν σε γαμούσανε. Τώρα θα κάνεις και μια πίπα στον πατερούλη δεν είναι;" με ρώτησε και ξεκούμπωσε εκεί στις ερημιές το παντελόνι του. Φυσικά δεν αρκέστηκε μόνο στην πίπα. Με γάμησε άγρια πριν πάμε πια στο σπίτι. Τελικά έγινε και φίλος με τους απαγωγείς μου και κανονίζουν για να με γαμάνε όλοι μαζί. Όταν δεν είναι αυτοί εκεί, τους τηλεφωνά και τους αφήνει σε ανοικτή ακρόαση για να μας ακούνε.

 

(Copyright protected OW ref: 81652)