Τρεις Αλβανοί

Δημοσιεύθηκε από guiltyconscience
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Το περιστατικό που θα σας περιγράψω, συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Έχω κατέβει στο εξοχικό για το Πάσχα. Γυρίζω βράδυ αργά στο σπίτι έπειτα από κάνα δυο ποτάκια και οι καύλες έχουν χτυπήσει κόκκινο. Μιας και έχουμε μαζευτεί πολλοί λόγο εορτών, αποφασίζω να ξακρίσω σε ένα χωράφι και να αδειάσω στο αυτοκίνητο πριν επιστρέψω σπίτι. Βάζω στο κινητό μια τσόντα με άγρια παρτούζα, μπαίνω στα πίσω καθίσματα, βγάζω τα ρούχα κι αρχίζω να χαϊδεύομαι, πότε τον πούτσο μου πότε την τρύπα μου που ήταν αρκετά στενή μιας και είχα καιρό να κάνω κάτι. Η ώρα περνούσε και κάτι το ποτό κάτι η κάβλα είχα εντελώς χάσει την αίσθηση του χρόνου και του τόπου.

Ξαφνικά ανοίγω τα μάτια μου και έντρομος βλέπω 3 τύπους (που από ότι κατάλαβα αργότερα ήταν Αλβανοί που είχαν βγει βόλτα με τα σκυλιά τους) να έχουν κολλήσει στα παράθυρα με τις ψωλές τους έξω και να με παίρνουν μάτι. Ψηλοί γεροδεμένοι γύρω στα 40 με κάτι καβλιά 18-20 πόντους και όλα χοντρά. Με το που αντιλαμβάνονται ότι τους είδα, χωρίς δισταγμό ανοίγουν τις πόρτες και μπαίνουν μέσα (ναι πάνω στην κάβλα μου είχα ξεχάσει να κλειδώσω το αμάξι). Ο ένας αμέσως ανεβαίνει πάνω μου και μου κλείνει το στόμα ενώ οι άλλοι δύο με κρατούσαν ακινητοποιημένο. Ένιωθα τις πούτσες τους να ακουμπάνε πάνω μου σαν πυρωμένα σίδερα κι ένιωθα να ζαλίζομαι από την κάβλα και τον φόβο για το τι μπορεί να πάθω.

-    Ηρέμισε! Δε θα πάθεις τίποτα, μου λέει ο ένας με σπαστά ελληνικά και μου απελευθερώνει το στόμα.

-    Σας παρακαλώ, τους λέω, έχω λεφτά στο πορτοφόλι μπροστά, πάρτε τα όλα. (είχα κάνει μαλακία).

-    Τι νομίζεις ρε μαλακισμένο, μου λέει θυμωμένα, επειδή είμαστε Αλβανοί είμαστε και κλέφτες; Σε είδαμε που προσπαθούσες να γαμηθείς μόνος σου και αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε. Σκάσε λοιπόν πουτανάκι και πες και ευχαριστώ γιατί τέτοιο γαμήσι δε θα έχεις ξαναφάει.

Κάνω να ξεφύγω αλλά δε μπορώ, με έχουν στριμώξει. Αυτός που ήταν πάνω μου, μου πιάνει το κεφάλι και με μιας το κατεβάζει πάνω στην ψωλή αυτού που ήταν δεξιά μου. Κλείνω το στόμα μου και αρνούμαι να ενδώσω. Εκείνος αρχίζει μάλλον να με βρίζει στα αλβανικά και να μου ρίχνει χαστούκια με το παλούκι του την ώρα που ο πρώτος μου κρατάει κάτω το κεφάλι.

-    Έλα πουτανάκι, δε θες να θυμώσεις το φίλο μου. Θα δεις στο τέλος θα σ’ αρέσει.

-    Δε θελ...

με μια κίνηση με μπουκώνει με το χοντρό εργαλείο του φίλου του. Έχω ακόμα τη γεύση του στο στόμα μου. Αυτή η μυρωδιά, αυτή η γεύση ιδρώτα καύλας και τεστοστερόνης θα μου μείνει αξέχαστη. Σε λίγο είχα χάσει κάθε ενδοιασμό και παραδομένος στις ορέξεις των τριών ψωλαράδων, έτρωγα τη μια πούτσα μετά την άλλη τόσο λαίμαργα που δεν πίστευα πότε ότι μπορούσα. Τους άκουγα να βογκάνε από κάβλα, ενώ η ψωλές τους γυάλιζαν από τα σάλια μου και τα προσπερματικά υγρά τους.

-    Έτσι μωρή πουτάνα ρούφα, μου φώναζε ο πρώτος. Θα σε χορτάσουμε πούτσο απόψε.

Ξαφνικά, ανοίγουν τις πόρτες, βγαίνουν έξω και με τραβάνε και μένα μέχρι να ξαπλώσω ανάσκελα στα πίσω καθίσματα. Ο ένας ανεβαίνει πάνω στο στήθος μου και μου δίνει το καβλί του στο στόμα ενώ ο δεύτερος έρχεται απ’ έξω πάνω από το κεφάλι μου και τρίβει τον πούτσο του στο πρόσωπο μου προσπαθώντας να μου τον ταΐσει κι αυτός. Καθώς είμαι απασχολημένος με τις δύο ψωλάρες η κάβλα μου με έχει χαζέψει κι έχω ξεχάσει τον τρίτο. Κι ενώ είμαι μπουκωμένος με 2 παλούκια στο στόμα, αισθάνομαι κάτι να πιέζει την τρύπα μου. Πριν προλάβω να αντιδράσω, με μια κίνηση ο τρίτος καρφώνει το καβλί του μέσα στη στενή μου τρύπα. Πέθανα από τον πόνο και την κάβλα. Χτυπιόμουν και μούγκριζα μπουκωμένος αλλά κι αυτοί ήταν τόσο καυλωμένοι που δε χαμπάριζαν τίποτα. Σε λίγο η κώλος μου είχε μουδιάσει, ο πόνος έφυγε και μόνο η κάβλα είχε μείνει να με τρελαίνει.

Για μισή ώρα τουλάχιστον άλλαζαν θέσεις γαμιόντας το κωλαράκι μου εναλλάξ και βρίζοντας με στα αλβανικά. Πραγματικά με είχαν κάνει πουτανάκι τους. Στήνεται ο ένας καθιστός και με ανεβάζουν πάνω του. Ο πούτσος του γλίστρησε πολύ εύκολα στην ανοιγμένη πλέον τρύπα μου.

-    Έλα μωρή καριόλα, κουνήσου πάνω στη πούτσα του φίλου μου. Δείξ’ του πόσο σ’ αρέσει να σε γαμάει.

Τυφλά υπάκουσα σ’ αυτά που μου είπε. Άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά πάνω στο τεράστιο αλβανικό καβλί του και να βογκάω σχεδόν με σπαστή φωνή.

-    Άκου την πούστρα πως βογκάει! Σωστό κοριτσάκι σε κάναμε μωράκι μου. Μπράβο-μπράβο! Σκάσε τώρα γιατί θα σε ακούσουν!

Αυτά είπε και με μπουκώνει με το κοντάρι του. Αυτός που ήμουν πάνω του κάτι είπε στον τρίτο στα αλβανικά κι εκείνος σηκώνεται κι έρχεται πίσω μου.

-    Ηρέμησε τώρα τσουλίτσα μου γιατί ο φίλος μου θα μπει κι αυτός μέσα στη σούφρα σου!

Στο άκουσμα αυτό γούρλωσα τα μάτια έντρομος, αλλά τι μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή; Ήμουν παραδομένος απόλυτα στις ορέξεις τους, κι από ότι φαίνεται δεν είχαν τελειωμό. Σε δευτερόλεπτα ο τρίτος πίεζε το καβλί του στην ήδη μπουκωμένη τρύπα μου και πριν το καταλάβω γλίστρησε μέσα τις ξεσκίζοντας τα σωθικά μου μια και καλή. Πρέπει να δάκρυσα από πόνο και κάβλα, ενώ τα μουγκρητά μου δεν είχαν σταματημό. Οι δυο ψωλαράδες μου με ξεκώλιαζαν ανελέητα την ώρα που ο τρίτος γαμούσε το λαρύγγι μου. Σφάδαζα από τον πόνο αλλά δε με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή.

-    Έτσι μωρή πουτάνα φάε ψωλή αλβανική να γουστάρεις. Όταν τελειώσουμε μαζί σου θα μας παρακαλάς να σε γαμάμε κάθε μέρα. Ρούφα πούστη ρούφα.

Κάτι τους είπε στα αλβανικά κι έπειτα γύρισε σε μένα.

-    Θα σε γκαστρώσουν παλιό πουτάνα να μας θυμάσαι για πάντα.

Ούτε ανάσα δε μ άφηναν να πάρω. Ο ένας με κρατούσε από τους ώμους και με κάρφωνε δυνατά, ο άλλος με έπιανε σφιχτά από τα κωλομάγουλα που τα είχε κοκκινίσει από τα χαστούκια σε κάθε σπρώξιμο προς το έντερό μου κι ο τρίτος μου έπιανε το κεφάλι με τα δυο του χέρια και γαμούσε ασταμάτητα το στόμα μου κάνοντας τα χείλη μου να έχουν πάρει φωτιά από το τρίψιμο. Σε λίγο άκουγα τον πρώτο να χύνει μέσα μου τα καυτά του χύσια. Ενώ μετά από λίγο ακολούθησε ο δεύτερος κι αυτός μέσα μου. Ο κώλος μου είχε πλημμυρίσει στο σπέρμα κι όπως ήταν ξεσκισμένος κυλούσε όλο έξω πάνω μου. Ξαφνικά ο τρίτος βγαίνει από το στόμα μου κι αρχίζει να μαλακίζεται και σε δευτερόλεπτα τινάζει τα χύσια του καυτά, λευκά, πηχτά, πάνω στη μάπα μου.

Νόμιζα ότι κάπου εκεί θα τέλειωνε, αλλά με τραβάει έξω από το αυτοκίνητο, στήνεται πίσω μου, με πιάνει από τους ώμους και μπαίνει μέσα μου βαθιά. Μου έριξε ένα δυνατό γαμήσι στα όρθια με τα χύσια του κολλημένα στο πρόσωπο μου, ενώ οι άλλοι δυο μας έβλεπαν κι έπαιζαν τις ψωλές τους γελώντας. Μετά από λίγο τον ένοιωσα να χύνει δυνατά μέσα μου για δεύτερη φορά ενώ οι άλλοι δύο σηκώθηκαν κι αφού με γονάτισαν έχυσαν κι αυτοί την καυτή τους κρέμα πάνω στο πρόσωπο και το στόμα μου. Ζαλισμένος από το γαμήσι που είχα φάει καθάριζα τις ψωλές τους μία-μία από τα χύσια.

-    Δεν έχεις παράπονο πουτανάκι μου (μου λέει ο ένας), σε χορτάσαμε κρεμούλα απόψε. Κάνει καλό και στο δερματάκι σου ( κι αρχίζουν όλοι να γελάνε ειρωνικά).

Καθώς τους έγλειφα και στέγνωνα τα καβλιά τους, άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο να αδειάζουν τη χρυσή βροχή τους πάνω μου ζεστή. Πρέπει να είχα χύσει τουλάχιστον 3 φορές όλο το βράδυ, μα με το που ένιωσα το ζεστό τους κάτουρο να με λούζει έχυσα ξανα χωρίς να αγγίξω τον πούτσο μου. Τίναξαν τις ψωλές τους και με πέταξαν κυριολεκτικά σαν σακί μέσα στο αμάξι κλείνοντας την πόρτα κι εξαφανίστηκαν. Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά και το στόμα μου είχε μουδιάσει από το τσιμπούκι, ενώ όλο το κορμί μου γυάλιζε από τον ιδρώτα και τα κάτουρα των αλβανών γαμιάδων μου. Ένιωθα τα χύσια τους παντού πάνω μου και μέσα μου να κυλάνε αργά κι όπως ήμουν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα με πήρε ο ύπνος, άλλα για πολύ λίγο. Σε λίγο ξημέρωνε κι έπρεπε να βρω τις αντοχές να ντυθώ και να επιστρέψω πριν ξυπνήσουν οι υπόλοιποι. Όμως το μυαλό μου ήταν κολλημένο στους τρεις Αλβανούς ψωλαράδες και το γαμήσι που μου έριξαν. Άραγε θα τους ξαναδώ;

 

(Copyright protected OW ref: 81577)