Tσιμπούκι στην τουαλέτα της σχολής

Δημοσιεύθηκε από Έκτωρ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Σαν καλό πουτανάκι, πήγα στις τουαλέτες που μου υπέδειξε ο καυλωμένος άγνωστος φοιτητής για να τον ικανοποιήσω...

Θα σας διηγηθώ μια από τις πιο καβλωτικές ιστορίες που μου συνέβησαν πριν μερικά χρόνια, όταν ήμουν φοιτητής σε μια επαρχιακή πόλη με μεγάλο πανεπιστήμιο. Το καλοκαίρι είχε τελειώσει και εγώ έπρεπε να γυρίσω στην πόλη για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Παρ’ ότι φοιτητούπολη με αρκετό ωραίο και νέο κόσμο, σεξουαλικά δεν υπήρχε όση δράση θα περίμενε κανείς. Χαρακτηριστικό ότι στις «σχετικές» σελίδες γνωριμιών, ήταν συνεχώς τα ίδια άτομα, εκ των οποίων ελάχιστοι συνομήλικοι. Γνωρίζοντας λοιπόν την ξεραΐλα που με περίμενε, είχα φροντίσει να εκμεταλλευτώ το καλοκαίρι στο έπακρο. Οι καύλες όμως δεν πέφτουν σε χειμερία νάρκη, έτσι και εγώ μόλις επέστρεψα στο μικρό μου φοιτητικό δωμάτιο, συνδέθηκα να δω μπας και πετύχω κανένα διαθέσιμο, αλλά όλοι ήταν οι συνήθεις ύποπτοι που έβλεπα και πριν μερικούς μήνες, πριν φύγω για καλοκαίρι.

Ανάμεσα τους ένας συνομήλικος, διδακτορικός φοιτητής σε άλλη σχολή, με τον οποίο είχαμε μιλήσει πιο παλιά αλλά δεν είχε γίνει τίποτα, παρ’ ότι θα ήθελα. Να πω ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμος, αρρενωπός, παθητικός, και στο σεξ μου αρέσει πολύ να υποτάσσομαι. Γουστάρω πολύ να αισθάνομαι ότι υποτάσσομαι στον πούτσο ενός καυλωμένου άντρα ο οποίος θέλει απλά να χρησιμοποιήσει το στόμα μου για να ανακουφίσει την καύλα του. Και αυτό ακριβώς ήταν που συνέβη εκείνο το πρωί με τον διδακτορικό φοιτητή. Είχα επιστρέψει το προηγούμενο βράδυ στην πόλη και το μεσημέρι είχα το πρώτο μάθημα. Το πρωί λοιπόν με τον καφέ μπαίνω να κόψω κίνηση. Μου μίλησε εκείνος πρώτος (εγώ αφού δεν είχε προχωρήσει την άλλη φορά δεν τον ξαναενόχλησα). Μετά τα τυπικά, μου λέει ότι είναι στη σχολή, έχει πάρα πολλή δουλειά, αλλά δεν μπορεί να συγκεντρωθεί γιατί είναι τέρμα καυλωμένος. Όπα, λέω, καλά ξεκινάει η ακαδημαϊκή χρονιά. Τον ρωτάω τι προτείνει και μου απαντάει την απόλυτη φαντασίωσή μου.

Ότι θα γούσταρε να δώσει μια γρήγορη πίπα στις τουαλέτες της σχολής, χωρίς πολλά-πολλά, ίσα για να αδειάσει τα χοντρά πηχτάδια του, μιας και είχε μέρες να χύσει. Εδώ είμαστε λέω. Του λέω ότι με καυλώνει τρελά η ιδέα, και ότι μπορώ να έρθω, αν είναι σίγουρος ότι δεν θα μας ενοχλήσει κανείς. Μου λέει ότι δεν θα το κάνουμε στις τουαλέτες του ισογείου όπου μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος, αλλά να πάω στον δεύτερο όροφο, σε μια μονή τουαλέτα δίπλα από κάτι γραφεία, όπου δεν θα μας ενοχλούσε κανείς, αφενός διότι δεν ήταν πολυσύχναστη, αφετέρου διότι, όπως με προειδοποίησε, η φάση θα ήταν γρήγορη, 5 λεπτά το πολύ, ίσα- ίσα να χρησιμοποιήσει το στόμα μου για να ξεθολώσει. Αυτό ήταν. Με έκανε τούρμπο αυτή η καύλα που μετέδιδε, και σαν πουτάνα ετοιμάστηκα και ξεκίνησα για τη σχολή του.

Σε μισή ώρα ήμουν εκεί, ανεβαίνω στο δεύτερο όροφο όπως μου είχε πει και ψάχνω τον αριθμό του γραφείου δίπλα στο οποίο ήταν η τουαλέτα όπου θα βρισκόμασταν. Μόλις τη βρήκα του κάνω αναπάντητη να κατέβει (το γραφείο του ήταν σε άλλο όροφο) όπως μου είχε πει και μπαίνω μέσα. Μου έρχεται μήνυμα αμέσως ότι κατεβαίνει, και μόλις μπει θα ανοίξει τη βρύση και καλά να πλύνει τα χέρια του, για να καταλάβω ότι είναι αυτός και να ανοίξω την πόρτα της τουαλέτας. Έτσι και έγινε, σε δύο λεπτά ακούω κάποιον να μπαίνει και να ανοίγει αμέσως τη βρύση. Τότε ανοίγω την πόρτα της τουαλέτας. Χωρίς να πούμε τίποτα, μπαίνει μέσα και κλειδώνει. Να πω ότι ήταν ένα μελαχρινό και αρρενωπό παιδί με νορμάλ σώμα, όχι κούκλος, αλλά με ένα βλέμμα που πετούσε σπίθες από την καύλα.

Χωρίς να πούμε τίποτα γονατίζω κι αυτός ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Κατεβάζει το μποξεράκι και αντικρίζω τον μισοκαυλωμένο τριχωτό πούτσο του, και τον καταβροχθίζω αμέσως. Τον νιώθω σε δευτερόλεπτα να γίνεται πέτρα στο στόμα μου, ενώ εγώ λαίμαργα τον παίρνω μέχρι το λαρύγγι. Αυτός έχοντας το χέρι του στο κεφάλι μου δεν βγάζει άχνα. Ξαφνικά μου τραβάει το κεφάλι και με κοιτάζει στα μάτια:

-    Σου αρέσει η ψωλή μου;

-    Καύλα είναι…

του λέω, και αρχίζω να ξεκουμπώνομαι κι εγώ, μιας και ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει. Τότε με αρπάζει γερά από τα μαλλιά και αρχίζει να τρίβει το χοντρό, γύρω στα 17-18 εκατοστά, καυλί του πάνω στη μάπα μου και να μου δίνει πουτσοσκάμπιλα. Από τις εκφράσεις μου κατάλαβε ότι γούσταρα και τότε τον χώνει ξανά στο στόμα μου, αλλά αυτή τη φορά έκανε αυτός παιχνίδι. Μου γάμησε γερά το στόμα για 2 λεπτά περίπου, ενώ βόγκαγε όσο πιο σιγά μπορούσε. Καταλάβαινα ότι δεν θα άντεχε για πολύ. Με τραβάει ξανά.

-    Είσαι έτοιμος να γευτείς και να καταπιείς τα χύσια μου;

Δεν χρειαζόταν να απαντήσω, απλά άνοιξα το στόμα μου, και αυτός πήρε το μήνυμα. Άρχισε να μαλακίζεται κοιτώντας με στα μάτια. Δεν πέρασαν 10 δεύτερα και ξεκίνησαν οι ρουκέτες σπέρματος να εκσφενδονίζονται στο στόμα μου, και εγώ να τις καταπίνω λαίμαργα. Πρέπει όντως να ‘χε κάποιες μέρες να χύσει. Μόλις ένιωσα τις πρώτες ριπές από τα παχύρευστα χυσίδια του να πλημμυρίζουν το στόμα μου, χύνω και εγώ αθόρυβα στο πάτωμα. Αφού άδειασε και την τελευταία του σταγόνα, του καθάρισα καλά το πουτσοκέφαλο, ενώ τον κοιτούσα στα μάτια, ευχαριστώντας τον σιωπηλά που με χρησιμοποίησε για την ανακούφισή του. Αυτός βάζει τον πούτσο του μέσα, κουμπώνεται, βγαίνει, πλένει τα χέρια και εξαφανίζεται χωρίς να πει ούτε ένα γεια.

Δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ, παρ’ ότι τον ξαναείδα αρκετές φορές online. Ίσως καλύτερα. Έτσι τον θυμάμαι ως έναν από τους απόλυτους γαμιάδες μου. Πήγα, με έχυσε, και έφυγε.

 

(Copyright protected OW ref: 80892)