Το ξεπαρθένιασμα του φίλου μου

Δημοσιεύθηκε από traianos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ένα αθώο παιχνίδι στην εφηβεία, έφερε το πρώτο γαμήσι...

Χαιρετώ κι εγώ την όμορφη παρέα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι  αληθινή και έγινε πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν έφηβος. Έζησα σε επαρχιακή πόλη της Πελοποννήσου, και είχα τον κολλητό μου φίλο τον Γιώργο που μοιραστήκαμε τα παιδικά μας χρόνια με ξεγνοιασιά. Ήταν καλοκαίρι, Ιούλιος μήνας,  φεύγαμε από την μικρή μας πόλη και ανεβαίναμε στο πατρικό χωριό του Γιώργου όπου ήταν οι παππούδες του. Το κάναμε συχνά αυτό και οι γονείς μου τους ήξεραν καλά.  Εκεί ήμασταν ελεύθεροι όλη μέρα και κάναμε καθημερινά εξερευνήσεις στο δάσος και την γύρω περιοχή που επικρατούσε απόλυτη ερημιά.

Ένα μεσημέρι πήραμε τσοντοπεριοδικά που είχαμε προμηθευτεί από καιρό και αποσυρθήκαμε στο δάσος να τα δούμε και όπως συνηθίζονταν, να παίξουμε και την καθιερωμένη μαλακία, όπως το κάναμε κάθε μέρα επί το πλείστον. Βρήκαμε ένα κρυφό μέρος κατάλληλο για την δουλειά που το θέλαμε, ούτε αχτίδα του ήλιου δε μας έβλεπε, στρώσαμε τον τόπο με φτέρη και καθίσαμε να απολαύσουμε τις τσόντες. Το θέαμα είχε θολώσει το μυαλό μας και τα καυλιά μας είχαν γίνει σκληρά,  που δεν χώραγαν μέσα στα σορτσάκια μας. Όπως συνηθίζαμε λοιπόν, κατεβάσαμε τα ρούχα και αρχίσαμε χαλαρά να τα χαϊδεύουμε. Αυτές οι κινήσεις μας ήταν πάγιες καθημερινά. Εκεί λοιπόν μέσα στην καύλα μας, μου κατέβηκε η ιδέα να παίξει ο ένας τον πούτσο του άλλου, εναλλάξ, μέχρι να χύσουμε. Διστακτικά το δέχτηκε ο φίλος μου και για να τον βγάλω από την δύσκολη θέση,  προσφέρθηκα να του τον παίξω εγώ πρώτος. Έτσι έσπασε ο πάγος και τότε είχα την πρώτη επαφή με άλλον πούτσο πέραν απ τον δικό μου.

Λίγο άβολα φυσικά του έπαιζα μαλακία και παραδόξως μου άρεσε. Εκείνος είχε ξαπλώσει και δεν πίστευε ούτε εκείνος αυτό που κάναμε. Ξαπλωμένος οριζόντια εκείνος, καθισμένος σταυροπόδι δίπλα εγώ, με το ένα χέρι του τον έπαιζα και με το άλλο του χάιδευα το μπούτι του και δειλά-δειλά ακουμπούσα τα’ αρχίδια  του. Είχε καυλώσει πολύ όπως κι εγώ. Ο πούτσος του έβγαζε υγρά και γλίστραγε, πράγμα που μας έκανε να καυλώνουμε πολύ. Του τον έπαιζα έτσι που να μην χύσει κιόλας, γιατί ήθελα να μου το κάνει και κείνος μην τυχόν και ξενερώσει.  Μετά από λίγο του ζήτησα να αλλάξουμε ρόλους, έτσι βρέθηκα ξάπλα και ο Γιώργος ντροπαλά στην αρχή μου τον έπαιζε μέχρι που ξεθάρρεψε και μάλιστα έδειχνε ότι του άρεσε. Του ζήτησα να του βάλει λίγο σάλιο να γλιστράει καλύτερα. Έσκυψε κοντά στον πούτσο μου και άφησε να πέσει πάνω του αρκετό σάλιο και μου τον έπαιζε αργά και σταθερά.

Ήδη μου μπήκε η ιδέα να μου τον έπαιρνε πίπα, γι’ αυτό του ζήτησα πάλι να μου βάλει σάλιο και όπως έσκυψε κοντά του πάλι, τον σταμάτησα και του πρότεινα να μου τον ακουμπήσει λίγο με τα υγρά του χείλη. Νομίζω όμως, όπως κατάλαβα, δεν χρειαζόταν να το ξαναπώ γιατί έδειξε ότι θα το έκανε από μόνος του. Ένοιωσα τα χείλη του στο πουτσοκέφαλο μου να τον περιεργάζεται, να αφήνει μπόλικο σάλιο που έτρεχε στ’ αρχίδια μου που δειλά-δειλά μου τα χάιδευε. Είχα καυλώσει πολύ,  όχι μόνο από την αίσθηση του γλειψίματος που μου έκανε, αλλά και από την θέα που έβλεπα το καυλί μου στο στόμα του. Του ζήτησα να τον βάλει λίγο πιο μέσα, έχω και χοντρό πούτσο. Τον πήρε στο στόμα του, όσο μπορούσε να μην ακουμπάνε δόντια και σε τρία λεπτά ήταν σαν έμπειρη πιπατζού, μόνο που μου ζήτησε μη χύσω στο στόμα του. Μου έκανε φοβερή πίπα, το απολάμβανα όπως κι κείνος και όπως καθόταν του χάιδευα τα μπούτια του και έφτανα στα κωλομάγουλα του.

Είχαμε καυλώσει πολύ και ο Γιώργος έδειχνε ανήσυχος, σαν κάτι να ήθελε ακόμη παραπέρα, κατάλαβα με τον τρόπο που κουνούσε το κορμί του, πως γύριζε τον κώλο του σαν να ήθελε να με προκαλέσει αλλά ντρεπόταν. Είχε τον πούτσο μου στο στόμα του  και μου γύρισε σε τέτοια στάση ώστε να μπορώ με άνεση να ακουμπάω τον κώλο του. Δεν έχασα ευκαιρία κι εγώ και καλά του έπιασα λίγο τ’ αρχίδια του και τον πούτσο του, έτσι για ξεκάρφωμα και μετά χάιδευα την σχισμή του κώλου του. Όταν έφτασα εκεί κατάλαβα ότι το ήθελε γιατί τριβόταν και από μόνος του. Τράβηξα τον πούτσο μου από το στόμα του τον κοίταξα στα μάτια και του ζήτησα να προσπαθήσουμε να του τον βάλω λίγο, έτσι για δοκιμή. Ντράπηκε αρχικά και μου ζήτησε να μου το κάνει κι κείνος ώστε να είμαστε πάτσι. Του ορκίστηκα ότι την επόμενη μέρα θα του καθόμουν εγώ, αφού σήμερα είχε ξεκινήσει ήδη εκείνος,  έτσι συμφώνησε, μόνο να προσέξω να μην τον πονέσω.

Αλλάξαμε πάλι θέση, μόνο που αυτή τη φορά έγειρε μπρούμυτα με ανάλαφρα ανοιχτά τα πόδια.  Όπως ήταν έτσι, καβάλησα πάνω στα μπούτια του και τον είδα να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό του και το ήθελε και φοβόταν και ντρεπόταν. Με τον πούτσο μου χάιδευα τα κωλομάγουλα του. Με τα δάχτυλα του ενός χεριού μου, άνοιξα τη σχισμή να δω την τρυπούλα του. Εκείνος κόμπλαρε, όταν είδα την τρύπα του μου φάνηκε τόσο μικρή και σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσε να μπει εκεί ο πούτσος μου.  Σημάδεψα από ψηλά μια μεγάλη ποσότητα σάλιου και πέτυχα κέντρο. Σάλεψε λίγο από την καύλα. Με το δάχτυλό μου περιεργαζόμουν την τρυπούλα του. Ίσα-ίσα που έβαζα λίγο δάχτυλο. Του άρεσε και μου στήνονταν καλύτερα. Έγειρα πάνω του και οδήγησα το καυλί μου στην είσοδο. Εκείνος έτρεμε, αλλά δεν αντιστεκόταν. Μόλις του τον ακούμπησα έβγαλε αναστεναγμό ηδονής. Παρακάλεσε να μην τον  πονέσω και το υποσχέθηκα.

Ξεκίνησα να πιέζω να μπω μέσα του και τινάχτηκε από τον πόνο. Πάλι επέμενα και με μπόλικο σάλιο και υπομονή τον άνοιξα λίγο και έβαλα το μισό κεφάλι του πούτσου μου. Εκείνος τα έβλεπε όλα και πόνο και καύλα και ενοχή. Του μιλούσα  συνεχώς για να νιώθει ασφάλεια.  Μόνος του ζήτησε να τον πιέσω λίγο περισσότερο. Αφού τον έβγαλα για λίγο να χαλαρώσει, πήρε βαθιά ανάσα και ξεκίνησα να μπαίνω, λίγο περισσότερο αυτή τη φορά. Αρκούσε να μπαινοβγαίνω μέσα έξω, έστω και αυτούς τους λίγους πόντους. Έβγαζε φωνούλα πόνου και ηδονής και δεν ήθελε να σταματήσουμε. Συνέχισα να τον γαμώ ανάλαφρα και να βάζω συνεχώς σάλιο. Κάποιες στιγμές πονούσε πολύ και τραβιόμουν, κάποιες άλλες όμως έδειχνε πιο χαλαρός και έβρισκα ευκαιρία να μπω βαθύτερα. Αν και πρωτάρηδες ο κώλος του δεχόταν όλον τον πούτσο  μου μέσα του. Του τον έβγαζα σιγά-σιγά όλον από μέσα έβλεπα την ροδαλή τρυπούλα του παραβιασμένη και πάλι τον έβαζα και τον γαμούσα  ασταμάτητα.

Κάποια στιγμή άρχισε να τον πονάει και να με παρακαλάει να χύσω. Δεν άντεχε  άλλο τον πούτσο μου και μου ζήτησε να μην τον χύσω μέσα. Δε χρειάστηκε ένα λεπτό, τραβήχτηκα από μέσα του και έχυσα πάνω στην γαμημένη τρυπούλα του. Έμεινε έτσι χυμένος, ακίνητος, ένα δύο λεπτά και μετά με δυο κινήσεις μαλακίας έχυσε κι εκείνος. Αυτό το γαμήσι στον φίλο μου δε θα το ξεχάσω ποτέ.  Όταν επιστρέφαμε, κατάλαβα ότι τον ενοχλούσε το γαμήσι που έφαγε. Στη διαδρομή όλο έπιανε τον κώλο του, σαν κάτι να τον ενοχλούσε.  Δεν ξέρω πως κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ ο φίλος μου, ξέρω όμως πως κοιμήθηκα εγώ το επόμενο που είχε έρθει η σειρά μου να γαμηθώ. Θα σας το διηγηθώ σας το υπόσχομαι.

 

(Copyright protected OW ref: 80837)