Να μας πιάνει στα πράσα ο Θείος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία βρίσκομαι με έναν ευχάριστο τύπο που είναι 45 χρονών και κάνουμε τις φαντασιώσεις μας πραγματικότητα! Εγώ είμαι 26 χρ. αρρενωπός παχουλός και παθητικός κι αυτός αδύνατος ψιλοκαραφλός και μένει μόνος του! Υπάρχουν πολλά σενάρια που παίξαμε, έκανα τον ασθενή του κι αυτός τον γιατρό, τον μαθητή κι αυτός τον δάσκαλο, τον υπάλληλο κι αυτός τον διευθυντή και πάει λέγοντας. Αλλά αυτό που θέλαμε πολύ είναι να έχουμε και κάποιον άλλον στην παρέα μας. Τελικά βρήκαμε έναν πιτσιρικά 22 χρονών παχουλό, πολύ συμπαθητικό παιδί που ήταν φαντάρος στην Αθήνα για τρεις μήνες. Δώσαμε ραντεβού στο σπίτι του Δημήτρη και κανονίσαμε το σενάριο. Ο Δημήτρης θα ήτανε Θείος μου και θα με έπιανε με τον κολλητό μου στον καναπέ να γλείφει ο ένας τον άλλον. Ο Δημήτρης κατέβηκε να πάρει τσιγάρα μέχρι να ξεκινήσουμε και να μπούμε για τα καλά στο πετσί του ρόλου. Εγώ με τον Μάκη, συζητούσαμε και καλά για το πως περνάμε στο σχολείο κτλ.
- Να σου πω, του ξεκίνησα, έχω αρχίσει να βαριέμαι τις γκόμενες. Το μόνο που κάνουν είναι να σου σπάνε τα αρχίδια. Κι ούτε ένα τσιμπούκι δεν μπορούν να κάνουν.
- Άσε ρε κι εγώ αυτό σκέφτομαι, μου λέει ο Μάκης. Κρατάς ένα μυστικό.
- Βέβαια, του λέω.
- Πριν δυο βδομάδες στο σπίτι του Πέτρου βλέπαμε κάτι τσόντες και μια από αυτές είχε παρτούζα και ένας τύπος αφού γάμησε όλες τις γκόμενες άρχισε και να γαμάει και κάτι άλλους άντρες. Και είχε και μια πούτσα τεράστια.
Είχα αρχίσει να καυλώνω, ο Μάκης είχε πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του και το πήγαινε μια χαρά. Πλησίασα πιο κοντά του κι έβαλα το χέρι μου για λίγο επάνω στα πόδια του.
- Και..., τον ρωτάω.
- Και να, άρχισα να καυλώνω και είδα και τον Πέτρο να κάνει το ίδιο κι έβγαλε την πούτσα του έξω κι άρχισε να την παίζει. Την έβγαλα κι εγώ κι άρχισα να τραβάω μαλακία και να καυλώνω πιο πολύ που τον έβλεπα μπροστά μου.
Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι από καύλα κι έβγαλα την μπλούζα μου.
- Ρε μαλάκα, μου λέει ο Μάκης που άρχισε να τρίβεται επάνω από το παντελόνι του, θα σου πω και κάτι άλλο μετά του την έπιασα και την έβαλα στο στόμα μου. Θες να το κάνουμε παρέα?
- Τι εννοείς?
- Να σου την πιάσω και να σου την γλείψω και μετά να κάνεις κι εσύ το ίδιο.
Ένιωσα το χέρι του να βουτάει την πούτσα μου επάνω από το παντελόνι μου κι αναστέναξα βαριά. Αυτό τον καύλωσε και μου κατέβασε το φερμουάρ και μου έβγαλε την πούτσα μου έξω που είχε γίνει σαν πέτρα. Την έβαλε στο στόμα του κι άρχισα να βογκάω. Χωρίς να χάσω χρόνο ξάπλωσα στον καναπέ και του έβγαζα βιαστικά το παντελόνι. Ήμασταν έτοιμοι για ένα καταπληκτικό 69! Και τότε μπαίνει ο Δημήτρης.
- Τι κάνετε εδώ ρε κωλόπαιδα.
- Τίποτα, θειε του είπα και αρχίσαμε να μαζεύουμε τα παντελόνια μας.
-Μην μαζεύετε τα παντελόνια σας να μείνετε όπως είστε. Για να βλέπω τα χαλιά σας. Αν το μάθουν οι δικοί σας.
- Σε παρακαλώ κύριε Δημήτρη μην πείτε τίποτα στην μανά μου.
- Τι να μην της πω πως ο γιος της είναι πουστράκι και γλείφεται με τον ανιψιό σαν να είναι γκομενακια?
-Θείε, σε παρακαλώ μην πεις τίποτα.
-Για να μην πω τίποτα, θα πρέπει να κάνετε ότι σας πω.
-Ότι θες.
Θα συνεχίσετε από εκεί που ήσασταν. Αρχίζετε να γλείφετε ο ένας τον άλλον.
-Τι λες τώρα θείε?
-Μη μου σηκώνεις την φωνή παλιόπαιδο γιατί θα βγάλω την ζώνη μου και θα σου κάνω μαύρο τον πισινό.
- Ναι καλά.
Τότε βγάζει την ζώνη του και με σπρώχνει επάνω στον Μάκη που δεν χάνει ευκαιρία και αρπάζει τα βυζιά μου.
- Κωλόπαιδο τώρα θα δεις. Μου κατεβάζει τελείως το σλιπάκι μου και μου δίνει δυο δυνατές στα κωλομέρια μου. Έτσουξε και πόνεσα αλλά καύλωσα πολύ.
-Μην φωνάζεις κωλόπαιδο γιατί θα φας περισσότερες. Άρχισε να γλύφεις τον φίλο σου.
Έσκυψα και πείρα την πούτσα του Μάκη στο στόμα μου κι άρχισα να την γλείφω αργά, βασανιστικά. Ο Θείος, μου
χούφτωνε τα μπούτια μου που τον καυλώνουν γιατί λέει πως είναι σαν γυναικεία. Τα χέρια του μετά πιάνουν και την πούτσα μου κι αρχίζουν να την μαλακιζουν.
- Τώρα εσύ λέει στον Μάκη έλα και γλείψου την κωλοτρυπίδα για να τον ετοιμάσεις. Ένιωσα την γλώσσα του Μάκη μέσα στην τρυπά μου και ήμουν έτοιμος να πεθάνω από καύλα. Εν τω μεταξύ έγλειφα την πούτσα του Θειου μου!
-Έτσι μπράβο κωλόπαιδα και δεν θα πω σε κανέναν τίποτα.
Έβαλε καπότα και είπε να μπούμε στο δωμάτιο του. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και οι τρεις και με έστησε στα τέσσερα και με γαμούσε με δύναμη. Είχα πεθάνει από καύλα κι άρχισα να του φωνάζω
- Γάμα με θειε μου, έτσι σαν πουτάνα.
- Σου είπα μην φωνάζεις είπε και μου έχωσε δυο δυνατές στα κωλομαγουλα μου. Η σειρά σου τώρα, σήκωσε τα ποδιά σου σαν γκόμενα είπε στον Μάκη. Αυτός υπάκουσε γρήγορα και σήκωσε ψηλά τα ποδιά του. Ο Θειος μου συνέχισε να τον γαμάει δυνατά. Έβαλα την πούτσα μου στο άδειο στόμα του Μάκη κι άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι. Μετά τον γάμησα κι εγώ και μετά με γάμησε κι ο Μάκης. Στο τέλος ο Μάκης έχυσε επάνω στα κωλομέρια μου, εγώ στο πρόσωπο του και ο Θειος Δημήτρης επάνω στα μπούτια μου που τόσο τον καυλώνουνε!!

Ψάχνουμε πάλι άλλον έναν φίλο που θα ήθελε να πάρει μέρος στα παιχνίδια μας. Θα θέλαμε πολύ να βρούμε και κάποιον μεγαλύτερο από τα πενήντα για να μας βλέπει ο Δημήτρης να με γαμάει. Ευπρόσδεκτες οι ιδέες και οι φαντασιώσεις σας. Εχεμύθεια και καθαριότητα ζητάμε την οποία δίνουμε κι εμείς, γιατί εγώ είμαι αρραβωνιασμένος κι ο Δημήτρης δεν δίνει στόχο!!! Περιμένω μήνυμα σας και με τις φαντασιώσεις σας και με τις μέρες που θα μπορούσατε να τα πούμε!!!


Φιλιά!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")